![]() |
Én passzolom a idézetberakást.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
- Dui, megfogtad a seggem?
- Uram, innen ahol állok ez fizikailag nem lehetséges. - Ismerem a trükkjeidet! |
Quote:
|
"- Gyönyörű darab, mi?
- Az. Miféle pisztoly ez? - Ez egy nyugtatópisztoly. Ha bármelyik kis tetű megkergülne itt a kölyköknek, ezzel nyugtatnám meg. (megrángatja egy miniló kantárját) Hé, te mocskos kis dög! Mi van?! Na csak azért! Kussolj! (a másik kibiztosítja a fegyvert) Hé, hé! Csak óvatosan! Ez a létező legkeményebb kábítóstukker. Mexikóban vettem. - Király. - Király bizony. Állítólag átviszi az orrszarvú bőrét... (a másik nyakon lövi magát a pisztollyal) - Ááááá... óóó... - EZ AZ! Hű de állat! - Mi?! - Beküldtél egyet a nyakeredbe! EZ AZ! - Úristen! Úristen, tényleg! Ez súlyos? Ez súlyos? - Ki kéne húzni, ez így nem nyerő! - Várj! Várj! Mit kihúzni? - A nyilat! Egy nyíl áll ki a nyakadból. - Ahhaha! Te megőrültél öreg! Őrült vagy! Komállak, de őrült vagy. Elfáradtam, egy kicsit ledőlök..." |
Quote:
|
-Apa. Beszélhetnénk mint serdülő a serdülővel? Találtam egy lányt.Különleges. Elakar költözni innen, úgy gondoltam vele megyek.
- Ki az a lány? -XY az -XY??? XY a behatolás sugárútról? -Apa...Ne mond hogy te is meg***tad... -Nem , nem ,nem, nem, szó sincs róla, szó sincs róla. sz*pni azt jól tud. |
Esetleg kaphatnánk némi segítséget? :)
OFF Édes gyermekemnek tekintem ezt a topicot és Arany János szavaival élve: "Fáj nekik a hőst véribe látni..." Úgyhogy pörgessük kicsit :) ON |
All times are GMT +1. The time now is 23:05. |