Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Ati 04-07-2010 11:09

Gratula mindenkinek, az eredmények megtekinthetők itt: http://hodito.hu/parbaj/1244.html

Összesítő mindjárt... :)

vityu 04-07-2010 11:12

Kimaradt két távol, mintha Attila tudta volna. Az eredmény, hogy Tuvalu noobnak nézet, és írt üzenetet, hogy húzzak tornyot, meg képezzek, hogy ne tudjanak beverni... :D

Tuvalu jó tanácsa után pattant rajtam mindenki, mert már halálosan komolyan vettem a távolt... Majd megleptem egy sereggel Attilát, aki beépített mindent, így csak 11 hektár...

Ja, és az egész ott kezdődött, hogy kicsit késtem, és annyit tudtam megcsinálni, hogy a drágakövet felpakoltam, meg képeztem védőt. A tolvaj, varázsló átcsúszott a következő körre, így hálistennek el is vitték a nyersanyagom egy jó részét...

Összességében pörgős, jó párbaj volt, sajnos nem tudtam annyit képezni, amennyit akartam, így sajnos még a rólam visszafordított D-hez sem fért be az 500lovasom, és a 210 íjászom.

Ati 04-07-2010 11:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 245908)
Ts esetében rezeg a léc a kizárás tekintetében: eddig ahány párbajra jelentkezett, egyiken sem indult ténylegesen el. Nekem ez nagyon csak töltelékországnak tűnik, amikre azt gondolom, hogy nincs szükség, annak érdekében, hogy valós pontokat kapjunk. Ezért Ts, arra kérlek, hogy csak arra a párbajra jelentkezz a jövőben, amin ténylegesen ott is tudsz lenni. Ha lesz még olyan párbaj, amire jelentkezel, majd be se lépsz (vagy csak azért lépsz be, hogy mások leüthessenek), akkor az idei párbajsorozaton a továbbiakban nem vehetsz részt.

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 245938)
Figyelni fogok! :)

Ma is egy "töltelék" jelentlezés volt. Eddig 5 jelentkezésből nulla indulás volt. Ez azt hiszem, hogy kimeríti a "töltelék" fogalmát, úgyhogy a párbajsorozat további részében már nem fogsz tudni részt venni. :(

J.Ati 04-07-2010 11:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 247417)
Kimaradt két távol, mintha Attila tudta volna. Az eredmény, hogy Tuvalu noobnak nézet, és írt üzenetet, hogy húzzak tornyot, meg képezzek, hogy ne tudjanak beverni... :D

Tuvalu jó tanácsa után pattant rajtam mindenki, mert már halálosan komolyan vettem a távolt... Majd megleptem egy sereggel Attilát, aki beépített mindent, így csak 11 hektár...

Ja, és az egész ott kezdődött, hogy kicsit késtem, és annyit tudtam megcsinálni, hogy a drágakövet felpakoltam, meg képeztem védőt. A tolvaj, varázsló átcsúszott a következő körre, így hálistennek el is vitték a nyersanyagom egy jó részét...

Összességében pörgős, jó párbaj volt, sajnos nem tudtam annyit képezni, amennyit akartam, így sajnos még a rólam visszafordított D-hez sem fért be az 500lovasom, és a 210 íjászom.

hehe :D

Részemről annyi volt, hogy csak téged tudtalak gömbölni, láttam, hogy van 10 tolid, és lehúztam a rakid fullra, aztán betoltam 130 pacit, és mentem utána ütni.
Első körben összejött, aztán a következő ütésnél 175 pacival is sikerült.
A te sereged, ha 1 körrel később jön, akkor védem, de sajnos nem íjaztam eléggé.

Viszont volt végig távolom, és a tuvalus viharokat is élveztem :D

Ati 04-07-2010 11:21

1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. Újra van egy maximum pontos ország, gratula Tuvalu! :)

Ati 04-07-2010 11:26

A 2. forduló 3. párbaja szombat délelőtt 10 órára kiírva. A vasárnap a választások miatt inkább ne, szombat délután tali, maradt a délelőtti időpont.

vityu 04-07-2010 11:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 247426)
Összesítés mellékelve. Újra van egy maximum pontos ország, gratula Tuvalu! :)

Nem mintha nem tetszene a 2 pont, de nem úgy van, hogy alulról felfelé mínusz pontok vannak? Az meg pont el is veszi a 2 pontomat...

Ati 04-07-2010 11:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 247436)
Nem mintha nem tetszene a 2 pont, de nem úgy van, hogy alulról felfelé mínusz pontok vannak? Az meg pont el is veszi a 2 pontomat...

Nem megy nekem ebben a fordulóban a pontszámítás......... :D

vityu 04-07-2010 11:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 247438)
Nem megy nekem ebben a fordulóban a pontszámítás......... :D

Nekem meg nem megy az elsunnyogás... Kicsesztem magammal :D

Redback 04-07-2010 13:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 247439)
Nekem meg nem megy az elsunnyogás... Kicsesztem magammal :D

inkább ez ne menjen, mint az elsunnyogás :):)

All times are GMT +1. The time now is 16:45.