![]() |
Gratula mindenkinek, az eredmények megtekinthetők itt: http://hodito.hu/parbaj/1244.html
Összesítő mindjárt... :) |
Kimaradt két távol, mintha Attila tudta volna. Az eredmény, hogy Tuvalu noobnak nézet, és írt üzenetet, hogy húzzak tornyot, meg képezzek, hogy ne tudjanak beverni... :D
Tuvalu jó tanácsa után pattant rajtam mindenki, mert már halálosan komolyan vettem a távolt... Majd megleptem egy sereggel Attilát, aki beépített mindent, így csak 11 hektár... Ja, és az egész ott kezdődött, hogy kicsit késtem, és annyit tudtam megcsinálni, hogy a drágakövet felpakoltam, meg képeztem védőt. A tolvaj, varázsló átcsúszott a következő körre, így hálistennek el is vitték a nyersanyagom egy jó részét... Összességében pörgős, jó párbaj volt, sajnos nem tudtam annyit képezni, amennyit akartam, így sajnos még a rólam visszafordított D-hez sem fért be az 500lovasom, és a 210 íjászom. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
hehe :D Részemről annyi volt, hogy csak téged tudtalak gömbölni, láttam, hogy van 10 tolid, és lehúztam a rakid fullra, aztán betoltam 130 pacit, és mentem utána ütni. Első körben összejött, aztán a következő ütésnél 175 pacival is sikerült. A te sereged, ha 1 körrel később jön, akkor védem, de sajnos nem íjaztam eléggé. Viszont volt végig távolom, és a tuvalus viharokat is élveztem :D |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. Újra van egy maximum pontos ország, gratula Tuvalu! :)
|
A 2. forduló 3. párbaja szombat délelőtt 10 órára kiírva. A vasárnap a választások miatt inkább ne, szombat délután tali, maradt a délelőtti időpont.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:45. |