Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Raktárkulcs helyett más törpe fajivarik: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=404)

nyolcvan 05-11-2007 15:32

a mostani raktárkulcs nem véd valami jól
pont olyan, mint egy csak raktáros szieszta, aminek szerintem nem sok értelme van (miért tudja az óriás faji varázslata azt its, mint a törpé-é, ráadásul többet is?)

nem lehetne esetleg csak annyiban modosítani a raktárkulcsot, hogy használata esetén nem a zsákmány lesz 50%. Hanem hogyha fent van a raktárkulcs, akkor a raktárban kapacításának 50%-át nem lehetne elvinni sehogy sem, hanem csak az az fölötti árukat?

Stev 05-11-2007 15:45

Ezzel még mindig az a gond, hogy ha levédjük a törpe raktárait, mégjobban a tekercseit fogják vinni a tolvajok, vagyis ami haszon bejön neki a több eladott árúból, az méginkább elmegy a tekercsekre.

Fusio 05-11-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 95454)
Ezzel még mindig az a gond, hogy ha levédjük a törpe raktárait, mégjobban a tekercseit fogják vinni a tolvajok, vagyis ami haszon bejön neki a több eladott árúból, az méginkább elmegy a tekercsekre.

Sztem a fenti csopikba nem éri meg tekit lopni mert nevetséges az ára,nyersinek sokkal több haszna van,szal sztem elég lenne lopás ellen védeni egy kicsit...:)

Valezius 05-11-2007 16:09

Quote:

Gyula bá, már elmondta, hogy azok nem is tolvajok, akik a törpe tekijeit nyúlják. :D

Fransisco 05-11-2007 16:22

Quote:

Okos meglátás, ott a pont. :)

Stev 05-11-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95471)
Gyula bá, már elmondta, hogy azok nem is tolvajok, akik a törpe tekijeit nyúlják. :D

Nem, azok csak nem profi tolvajok akik kinyírják az aranytojást tojó tyúkot.

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 95456)
Sztem a fenti csopikba nem éri meg tekit lopni mert nevetséges az ára,nyersinek sokkal több haszna van,szal sztem elég lenne lopás ellen védeni egy kicsit...:)

1. Fenti csopikban már egyre kevesebb a tolvaj, lenti csopikban pedig hol sok toli van, még igenis drágább a tekercs.
2. Ha nem is éri meg a tekit vinni a nyersivel szemben, szerinted ha a toli nyersit nem tud vinni, akkor mit fog lopni hogy legyen pénze? Még jó hogy tekit.

Gyula 05-11-2007 23:11

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95471)

Ez éppen nem vicces, azok akik a törpét tekire húzzák nem mások mint vérpistikék.

laci 05-12-2007 07:02

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 95639)
Ez éppen nem vicces, azok akik a törpét tekire húzzák nem mások mint vérpistikék.

Off:
A törpének tökmindegy, hogy vérpistikék viszik a tekercseit, vagy profi tolvajok, a kár ugyanaz. (Na most jól megmondtam ;))

Valezius 05-12-2007 12:15

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 95639)

De Gyulabá, ha minden tolvaj tolvajt lopna, ahogy maga szeretné, akkor hogy kerülne a tolvajokhoz egyáltalán pénz, amit ellopjanak egymástól.
Valakinek muszáj a törpéket és orkokat is lopni.

Esetleg páran megpróbálkozhatnak a gnómokkal :)

Smooth Scroller 05-14-2007 01:22

en meg mindig azt mondom, hogy maradhatna a raktarkulcs, csak vedjen az epuletfelmeres ellen hasonloan mint az elf fajivarija a varis seregfelemeres ellen. persze akkor nem raktarkulcs lenne a neve, hanem vmi mas.

az eplista hianya hasznos lenne a torpoknek, nem lehetne megtudni hany tornyuk, stb van.

All times are GMT +1. The time now is 23:28.