Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hazban el nem fero lakosok szabin (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3990)

[HTPA]GeeForce 04-20-2010 13:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 248959)
Melyik csoportban van csak 2 ország? :eek:

Csak én láttam olyat, hogy 2 egymás mellett lévő ország között (akik között NINCS harmadik!), azok nem 2 körre vannak egymástól, hanem mondjuk 50? :eek::confused:Ettől még a csoportban lehet akár 500 ország is... Csak a 2 ország között nincs üthető.

Padlócsempe 04-20-2010 13:21

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 248951)
Valaki vázolja fel, hogy tudok hozzá közelebb kerülni, anélkül, hogy odafokozom magam alá 2 körre?

Ki mondta, hogy nem fokozhatsz oda?
Fokozz oda. Annyi különbség lenne, hogy 200k egység helyett mondjuk 400k egység fog kelleni. Vagy közelebb fedezel, hogy csak 200k egység kelljen, vagy kitermeled a maradékot, vagy ütsz olyat, aki közelebb van, vagy nem mész feljebb, ha nincs rá lehetőséged.

Azt hiszem, az, hogy Gee ellene van, az azt jelenti, hogy ez egy jó javaslat :p

Padlócsempe 04-20-2010 13:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 248962)
Csak én láttam olyat, hogy 2 egymás mellett lévő ország között (akik között NINCS harmadik!), azok nem 2 körre vannak egymástól, hanem mondjuk 50? :eek::confused:Ettől még a csoportban lehet akár 500 ország is... Csak a 2 ország között nincs üthető.

Felettem A-ban az első nem mnt-s ori 99 körre van. Mégsem látom hol a gond.

[HTPA]GeeForce 04-20-2010 13:24

Ez konstruktív volt.

Javaslatom: legyen 15 lakos = 1 pont.
A viszont látásra.

[HTPA]GeeForce 04-20-2010 13:27

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 248965)
Felettem A-ban az első nem mnt-s ori 99 körre van. Mégsem látom hol a gond.

ott a gond, kedves Csempe, hogy fizikailag létezik olyan ország, ami kettőtök között van. Az, hogy te MNT-t kötöttél vele, egész pontosan mit is jelent? Semmit. Felbontod, és bevered.
Mivel továbbra sem képesen bizonyos emberek felfogni, hogy mi a különbség aközött, hogy:

1.
A következő ország, amit szívesen megütnék 99 körre van, úgyegyébként van közöttünk rengeteg másik ország, csak nem akarom megütni őket...

2.
A következő ország, ami felettem van a pontlistában eggyel, az 99 körre van, közöttünk nincs senki, aki üthető, ezt értsd úgy, hogy nincs közöttünk harmadik ország...

Azt hiszem, nincs miről beszélni. :)

Ati 04-20-2010 13:27

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 248962)

Lehet másik irányba is támadni.

Ati 04-20-2010 13:28

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 248966)
Javaslatom: legyen 15 lakos = 1 pont.
A viszont látásra.

Eddig ellenezted az "ár" duplázását, most hirtelen a javaslatod szerint triplázzuk.

[HTPA]GeeForce 04-20-2010 13:29

Gratulálok, hogy egyes emberek azért akarják más játékát tönkretenni, mert a javaslatot ellenző személyét gyűlöli, ezért a végletekig kitart a javaslat támogatása mellett...
:D
Hát akkor további jó javaslattevést.
-topic tiltva-

vityu 04-20-2010 13:50

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 248967)
ott a gond, kedves Csempe, hogy fizikailag létezik olyan ország, ami kettőtök között van. Az, hogy te MNT-t kötöttél vele, egész pontosan mit is jelent? Semmit. Felbontod, és bevered.
Mivel továbbra sem képesen bizonyos emberek felfogni, hogy mi a különbség aközött, hogy:

1.
A következő ország, amit szívesen megütnék 99 körre van, úgyegyébként van közöttünk rengeteg másik ország, csak nem akarom megütni őket...

2.
A következő ország, ami felettem van a pontlistában eggyel, az 99 körre van, közöttünk nincs senki, aki üthető, ezt értsd úgy, hogy nincs közöttünk harmadik ország...

Azt hiszem, nincs miről beszélni. :)

Még mindig nem képesek egyes emberek felfogni, hogy ha nincs kit ütni, akkor nem a fokozás a megoldás, ugyanez a megoldás lehet a fedezés is. Ne viccelj már, hogy mondjuk 1500 hektár fokozása kedvezményesen 337k katonát jelent. Ugyanezt a ponttávolságot áthidalni, majd újból odafokozni megint csak ennyi katona... Nem jobb a katonákért cserébe kapni is valamit? Vagy te is attól félsz, hogy szembe jönnek? Így nincs veszély?

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 248970)
Gratulálok, hogy egyes emberek azért akarják más játékát tönkretenni, mert a javaslatot ellenző személyét gyűlöli, ezért a végletekig kitart a javaslat támogatása mellett...
:D
Hát akkor további jó javaslattevést.
-topic tiltva-

És megint az üldözési mániád, csak azért, mert a pilitika topikban nem jöttetek ki jól??? Na Gee, EZ VICCES! Olyan vagy, mint egy sértődős nagy gyerek. ÉS ezért ne haragudj meg.

SATU A HODITO 04-20-2010 14:52

Hazban el nem fero lakosok szabin.

De a logikus meg mindig az lenne ha elmegy a nép szabi alatt is, mint ahogy nem szabi alatt teszi. (Nem egyszerre, hanem az el nem férők fele per kör.)
Ha a katonak elmennek akkor a nepnek is menni kell!
Ati megoldhato??

Felesleges 5-10-15-os szorzokat hozni!
Ha valaki AKAR akkor elfokoz 2mrd-t vagy 4mrd-t teljesen mindegy :(

Ati-nak is volt 1 megoldasa:
Nep = 0
Szerintem tokeletes!
Csak az epuletek erteke legyen.
Ati megoldhato??

Tehat mar csak ell kell donteni a ketto kozul melyik jobb :)

All times are GMT +1. The time now is 13:32.