![]() |
Quote:
|
Quote:
Ezt egy szimpla vari is meg tudja csinálni amennyiben elitekben tartja a védelmét. |
Quote:
|
35% barakk, 5% torony, 20% templom. szerintem elég a visszatámadáshoz és az ártózáshoz.
|
A visszatámadós játék működhet de meglátásom szerint a hadi az aki olyan orikat is be tud ütni aki full otthon van. Bár ha jobban belegondolok akkor meglehet egy nagyon jó hadival a szöviben azt játszani hogy a hadi kicsalogatja az adott országot. Mondjuk kiküldi 1 körre az összes ijjat az oriból segíteni a szövinek és mikor full kitámad úgy hogy a sok sok ijj visszaérjen az esetleges visszakísérő seregek előtt. Üres orit ugyebár inkább visszakísérnek (vagy annyi védelmet hogy be tudjon ütni csak jól ki kell hozzá támadni) az ellen visszakísér és indulhatnak a hadivavrik.
|
én nem 2000 ijat gondoltam toronyban csupan 560-at vagy esetleg 1000 mivel elit/ij kombinalva nagyon kemeny vedelmet ad...es az ijaszok nem csak ezert vannak..azert is hogy ha muszaj az egesz sereggel tamadni akkor ha netalan kitamadnak akkor ne 5x ussenek be hanem csak max 2x...:p
|
Az 5-ös csoport teteje felé szerintem egy varisnak 3000 tornyos íjász elég védelmet ad, pláne hogy első körben nem látják mi van nála otthon. Ha emellé szövijei is vannak, bármikor be tud hívni még segítséget.
E fölött tarthat elitet, vagy lovat ami tetszik. Egy varis, vagy hadis-varis országtól senki nem várja el, hogy egy hadist beüssön, csak annyit, hogy elég sereget tudjon kölcsönadni támadni szvsz. |
szerintem a legtöbb hadis kevesebb védelmet tart, mint a varisok vagy tolik;)
általában a hadik arra mennek, hogy védelem éppen meglegyen és legyen annyi paci, hogy az illető meggondolja megéri-e egy sereggel mennni, ha visszakisér 3-al:) |
lenne egy kerdesem h mi a velemenyetek a kovetkezorol:
-a foldfoglalas nagysaga fugg a katonai egysegek szamatol... varom a velemenyeket :) |
1. nagy baromság
2. nem ide kéne 3. harmadik ellenvetésem nincs:o |
All times are GMT +1. The time now is 02:20. |