![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A moderátorok jelenleg (ha jól látom..) Arden Szotyi Jupi Never Jack Hami Belas Gárdi If Bari meg én. Nem hinném, hogy bármelyikünk is maradandó károsodást okozott volna bármelyik csoportnak, vagy fórumnak az életében. De mindegy is. |
Quote:
|
Remélem, normálos moderátorokat kapunk majd az anarc "közösre", akik kiélhetik a sérelmeiket.
Ugyanis a moderátorságnak jelen pillanatban nincs értelme, sem gyakorlati haszna. Hogy miért? Mert egy meghívásos fórumon, ahol csak a "haverok" beszélgethetenek (lévén hogy csak ők kapnak meghívót...) minek kell moderálni bárkit is? :D Jupival meg ne foglalkozz, ő ilyen, akár lesz közös fórum, akár nem, akár moderátor lesz, akár nem, ő duzzogni fog. Az meg felettébb elkeserítene, ha egy örökmorgó miatt buknánk a lehetőséget. |
Quote:
Ha valaki erre használja a moderátorságot, akkor egyet kell, hogy értsek: valóban nincs értelme az adott fórumon. Természetesen az ilyen fórum nem lehet publikus. |
Őszintén: mi másra lehetne használni?
A szórakozáson kívül nincs haszna, mivel azéert azok az országok vannak meghívva, mert nincs problémánk egymással. Értsd: nincs kit, és nincs miért büntetni a moderátoroknak. |
Hozzáteszem:
Bejelentettem, hogy nem lesz a Központból nyílt fórum. Bejelentettem, hogy azonnal törlésre kerül az egész fórum úgy ahogy van, amint megjelenik az a bizonyos nyílt változat. |
Quote:
Az álláspontom nem változott. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:44. |