Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Pepa 01-24-2009 19:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 202540)
Ebből már a második is az első ELŐTT játszódott, nem?

Nem. Az első részben felébresztik Vikit és ott a csaj ki is nyírja. És létrehozzák a predaalien (egyharmad ember-egyharmad vámpír-egyharmad farkas) csávót. A 2. részben felébred az első ősvámpír és az veszi üldözőbe a csajt meg a predalient.

Ati 01-24-2009 20:00

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 202542)
Nem. Az első részben felébresztik Vikit és ott a csaj ki is nyírja. És létrehozzák a predaalien (egyharmad ember-egyharmad vámpír-egyharmad farkas) csávót. A 2. részben felébred az első ősvámpír és az veszi üldözőbe a csajt meg a predalient.

No ennyire követhetetlen volt számomra a második rész. :( Pedig a magyar feliratok segíthettek volna. :D Viccesek volt az első részben a budapesti metróban játszódó jelenetek, még az "Ajtónak támaszkodni tilos" feliratok is megvoltak. :D A másodikból is rémlik jópár "Vigyázat! Életveszély" feliratú poszter és felirat. :D

Fefe013 01-24-2009 20:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 202543)
No ennyire követhetetlen volt számomra a második rész. :( Pedig a magyar feliratok segíthettek volna. :D Viccesek volt az első részben a budapesti metróban játszódó jelenetek, még az "Ajtónak támaszkodni tilos" feliratok is megvoltak. :D A másodikból is rémlik jópár "Vigyázat! Életveszély" feliratú poszter és felirat. :D

Abban a verzióban, amit én néztem, még kiabáltak is magyarul, a svéd feliratról, ami a magyar mellett megjelent, már nem is mondok semmit:D:D:D

Fefe013 01-25-2009 10:36

A piszkos tizenkettő / The Dirty Dozen

Az amerikai hadsereg sokat tapasztalt katonája, Reisman őrnagy azt a feladatot kapja, hogy veszélyes bűnözőkből képezzen ki egy alakulatot, mely képes lesz végrehajtani minden idők egyik legnehezebb és leglehetetlenebb kommandós akcióját. A megszállt Franciaország területén, egy szigorúan őrzött kastélyban magas rangú náci tisztek pihenik ki a háború fáradalmait. A cél az ő elpusztításuk. Ezért tizenkét halálra ítélt katona szokatlan ajánlatot kap a hadseregtől: ha önként részt vesznek a kommandós akcióban és túlélik a bevetést, kegyelmet kapnak. Mindenki igent mond, s kezdetét veszi Reisman őrnagy és a piszkos tizenkettő küldetése.

Nem egy mai darab, de csak ajánlani tudom mindenkinek:)

Kutyuleee 01-25-2009 13:08

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 202559)
Nem egy mai darab, de csak ajánlani tudom mindenkinek:)

A klasszikusok már csak ilyenek:)
Amúgy erről jut eszembe, hogy halottam hogy ebből a filmből akarnak forgatni egy új verziót. Hál isten persze, nem csak újra forgatni akarják (amit utálok ilyen filmeknél), hanem kissé átalakitott verziót.

ps.: hát most olvastam pár commentet a scriptről, és elég silánynak tünik az alapsztori:(

Kutyuleee 01-25-2009 13:40

Sőt ha már itt tartunk, Quentin Tarantino is remake-el egy hasonló filmet, az Inglorius bastards-ot. Hasonló II.Vh-s sztori:) az biztos hogy az egyik fő szerepben egy nagyobb szinész játszik majd: Brad Pitt (Tarantino a saját piszkos tizenkettőjének is emlegette:))

A bemutatóját a 2009-es cannes-i fesztiválra igérte, úgyhogy már nem kell sokáig várni rá:D

Fefe013 01-25-2009 21:11

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 202568)
Sőt ha már itt tartunk, Quentin Tarantino is remake-el egy hasonló filmet, az Inglorius bastards-ot. Hasonló II.Vh-s sztori:) az biztos hogy az egyik fő szerepben egy nagyobb szinész játszik majd: Brad Pitt (Tarantino a saját piszkos tizenkettőjének is emlegette:))

A bemutatóját a 2009-es cannes-i fesztiválra igérte, úgyhogy már nem kell sokáig várni rá:D

Kíváncsian várom;)

Fefe013 01-26-2009 11:56

A Keresztapa / The Godfather

A gengszterfilmek legnagyobbika, világhírű színészek és rendező munkája, minden idők egyik legnagyobb szabású maffiafilmje, a Keresztapa. A történet bemutatja azokat az embereket és azt a gépezetet, ami az olasz maffiában gyökerezve, a világ leghatalmasabb és legrettegettebb hatalmává vált az Egyesült Államokban. Figyelemmel követhetjük a kegyetlen, gyilkos módszereket, amivel a Corleone család feje dolgozik. Tanúi lehetünk a hihetetlen összetartásnak, az érdekek és a félelem összetartó erejének, ami ezt a világot jellemzi. Emberek sorsa, élet és halál kérdése dől el Don Vito Corleone dolgozószobájában. Egyesek védelemért fordulnak a nagyúrhoz, mások hadüzenettel érkeznek. A rivális maffia, a Tattaglia család ugyanis végső leszámolásra szólította fel a Corleone családot. S a hadüzenet után az egész város lángba borul...

Erről se kell semmit mondanom, aki még nem látta, annak ideje pótolni;)

Hornet 01-26-2009 14:43

Ha már gengszterfilmekről van szó!!
Nekem ezek a filmek a No1.

Most néztem meg a Fedőneve Donnie Brasco.

Nagyon ott van,csak ajánlani tudom az ilyen filmeket szerető embereknek;);)

Tsobi 01-26-2009 16:33

Mostanság én is elég sok filmet néztem .. majd teszek be beszámolókat :p

All times are GMT +1. The time now is 23:20.