![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A piszkos tizenkettő / The Dirty Dozen
Az amerikai hadsereg sokat tapasztalt katonája, Reisman őrnagy azt a feladatot kapja, hogy veszélyes bűnözőkből képezzen ki egy alakulatot, mely képes lesz végrehajtani minden idők egyik legnehezebb és leglehetetlenebb kommandós akcióját. A megszállt Franciaország területén, egy szigorúan őrzött kastélyban magas rangú náci tisztek pihenik ki a háború fáradalmait. A cél az ő elpusztításuk. Ezért tizenkét halálra ítélt katona szokatlan ajánlatot kap a hadseregtől: ha önként részt vesznek a kommandós akcióban és túlélik a bevetést, kegyelmet kapnak. Mindenki igent mond, s kezdetét veszi Reisman őrnagy és a piszkos tizenkettő küldetése.
Nem egy mai darab, de csak ajánlani tudom mindenkinek:) |
Quote:
Amúgy erről jut eszembe, hogy halottam hogy ebből a filmből akarnak forgatni egy új verziót. Hál isten persze, nem csak újra forgatni akarják (amit utálok ilyen filmeknél), hanem kissé átalakitott verziót. ps.: hát most olvastam pár commentet a scriptről, és elég silánynak tünik az alapsztori:( |
Sőt ha már itt tartunk, Quentin Tarantino is remake-el egy hasonló filmet, az Inglorius bastards-ot. Hasonló II.Vh-s sztori:) az biztos hogy az egyik fő szerepben egy nagyobb szinész játszik majd: Brad Pitt (Tarantino a saját piszkos tizenkettőjének is emlegette:))
A bemutatóját a 2009-es cannes-i fesztiválra igérte, úgyhogy már nem kell sokáig várni rá:D |
Quote:
|
A Keresztapa / The Godfather
A gengszterfilmek legnagyobbika, világhírű színészek és rendező munkája, minden idők egyik legnagyobb szabású maffiafilmje, a Keresztapa. A történet bemutatja azokat az embereket és azt a gépezetet, ami az olasz maffiában gyökerezve, a világ leghatalmasabb és legrettegettebb hatalmává vált az Egyesült Államokban. Figyelemmel követhetjük a kegyetlen, gyilkos módszereket, amivel a Corleone család feje dolgozik. Tanúi lehetünk a hihetetlen összetartásnak, az érdekek és a félelem összetartó erejének, ami ezt a világot jellemzi. Emberek sorsa, élet és halál kérdése dől el Don Vito Corleone dolgozószobájában. Egyesek védelemért fordulnak a nagyúrhoz, mások hadüzenettel érkeznek. A rivális maffia, a Tattaglia család ugyanis végső leszámolásra szólította fel a Corleone családot. S a hadüzenet után az egész város lángba borul...
Erről se kell semmit mondanom, aki még nem látta, annak ideje pótolni;) |
Ha már gengszterfilmekről van szó!!
Nekem ezek a filmek a No1. Most néztem meg a Fedőneve Donnie Brasco. Nagyon ott van,csak ajánlani tudom az ilyen filmeket szerető embereknek;);) |
Mostanság én is elég sok filmet néztem .. majd teszek be beszámolókat :p
|
All times are GMT +1. The time now is 23:20. |