![]() |
Egy idős házaspár istentiszteleten vesz részt.
Úgy a felénél az asszony odahajol a férjéhez és így szól: - Az imént egy csendeset szellentettem, mit gondolsz, mit tegyek? A férj válasza: - Cseréld ki az elemeket a hallókészülékedben... - Hogy kezdődik a csernobili samponreklám? - ??? - Anna egyik fejét ezzel a samponnal mostuk, a másikat... Alkalmi pár a hotelszobában meghitten szeretkezik, amikor a szőke csaj megszólal: - Van egy kis gond. AIDS-es vagyok... Srác: - Én is... Csaj: - De én csak vicceltem... Srác: - Többet nem fogsz! |
Találkozik a tücsök és a hangya.
A hangya most is dolgozik. - Hogy vagy hangya? - kérdi a tücsök. - Köszönöm. Dolgozom, gyűjtögetek, mert nemsokára itt a tél, és kell az ennivaló az én népes családomnak. És te? - Egész jól. Csináltam néhány jó bizniszt, egész este muzsikálok a nyugatiaknak, most vettem belőle Ladát. - Nem lesz ennek jó vége - rázza a fejét a hangya. - Mi lesz, ha jön a tél? Nemsokára újra találkoznak. A tücsök egy vadonatúj Mercédesszel áll meg a gyűjtögető hangya előtt. - Hogy vagy? - Köszönöm. Gyűjtögetek télire. Hát te? - Van egy új Mercim, tele vagyok csajokkal, elzenélgetek. Most indulok egy nyugati turnéra. - És Párizsba is elmész? - El én... - Akkor kérlek keresd meg La Fontaine sírját, és köpd le a nevemben! |
Hú de morbid. :p
|
Quote:
:) |
Hárman pecáznak a csónakban, nagy a forróság, egyikük feláll, hogy sört hozzon magának a csónak végéből, megbillen, beleesik a vízbe. - Mit tegyünk, nem jön fel! - kiált az egyik társa. - Jobb, ha utánaugrunk, s kihúzzuk! Egyikük beugrik, pár másodperc múlva felmerül: - Megtaláltam! Behúzzák a csónakba. - Te, ez nem lélegzik! Adjunk mesterséges lélegeztetést! Épp csak elkezdik... - Pfúúúú, nem emlékszem, hogy Hugónak ilyen büdös szájszaga lenne... - Én sem emlékszem, hogy korcsolya lett volna a lábán... |
- Miért nem sír a kislány ha elesik biciklivel??
- Mert a tüdejét átszúrta a kormány. |
Jósnő az ügyfélnek:
- A tenyeréből az látszik, hogy Önt a jövő héten virágokkal és dicsérő szavakkal árasztják el... - Ez remek! Micsoda megtiszteltetés! - Á, ez csak természetes egy temetésen... _______________ Tanító néni kérdezi Pistikét: - Hol van a nagymamád? - Meghalt. - Ez szörnyű és hogy halt meg? - Az ujján átment egy vonat. - De ettől még senki sem hal meg! - Hát de éppen a fülét vakarta! //Nem belekötni, hogy mennyire morbidak :p// |
ez inkább ide illik:
|
|
11 éves kissrác bemegy egy örömtanyára. Zsinorra kötve, maga után húz egy döglött békát. Megszólítja az örömtanya tulajdonosnőjét:
- Kefélni akarok egy növel! Tudom, hogy fiatal vagyok, de sok pénzem van. - Melyik nőt szeretned? - kérdezi kisvártatva a tulajdonosnő. - Egy olyan nőt akarok, akinek egy nemi betegsége van. A tulajdonosnő nem szívesen köti senkinek sem az orrára, kinek milyen betegsége van, de a sok pénz láttán, beadja a derekát. - Akkor bemehetsz Carmenhoz. Fél óra múlva végez a kissrác, majd a döglött békát magával húzva elindul a kijárat fele. A tulajdonosnőt megüti a guta a kíváncsiságtól, nem bírja tovább, megkérdezi a fiútól: - Mondd csak, miért választottal egy olyan nőt, akinek nemi betegsége van? - Tetszik tudni, ha most hazamegyek, egyedül vagyok a bébiszitterrel. Tudom, hogy szeret fiatal gyerekekkel szexelni, így megkapja a nemi betegséget tőlem. Ha Apu hazajön, hazaviszi a bebiszittert, s ahogy ismerem, az autóban mindjárt magáévá teszi, s ha hazajön, akkor Anyu lesz a következő. És holnap, ha jön a tejesember, Anyut a konyhaasztalra fekteti, és jól megkeféli. És akkor megkapja a nemi betegséget ez a seggfej, aki elgázolta a békámat.... |
All times are GMT +1. The time now is 23:53. |