![]() |
Quote:
|
aki azt mondja, hogy az ö szegény orkjára pakolták az A-ban a vihart(szárazságot nem emlitem, hisz jó játékosként nyista tanya, ugye?), akkor erre a válasz az, hogy az orknak volt lehetösége ütni, földre, akár az ártózót, és arrébb kerülni.
de mégis az elf most mit csináljon az alsó 4 szinten, ha elkezd rá hullani a mérgezés? |
Quote:
Nevezzük már át páncélbirkának az elfet, jobban illik rá most már... |
Quote:
ha szted kevesebbet er a vedelmi bonusz akkor miert nem tamadobonuszos fajjal jatszol ? |
Az ELF szakszervezett nevében:
Azzal a kéréssel fordulunk a T. Vezetéshez, hogy valamelyik lehetőséget legyenek kedvesek biztósítani számunkra: 1. tolik felfedését+térkapu nyitást ne érintsék a változások 2. kerüljön be a faji toli akció 1k* rúnáért, s 1k* készüért admin gyilok Köszönettel: Az ELFek |
Quote:
Mindenesetre inkább abban látom a fő problémát, hogy az elf expert játékosok számára lesz kijátszható innentől (akik aktívan figyelik a környezetüket és ha kell átépülnek), ezért a kezdők kedvét könnyen elveheti a játéktól. Az új emberek ha csalódnak azonnal törölnek, nem fognak mégegyszer kudrcot kockáztatni egy másik fajjal. És a véleményem szerint az elf (tünde) népszerű és kedvelt választás egy újonc szemében. Viszont az is tarthatalan hogy az elf bónuszait aki érti a fajt arra használja, hogy más amúgy jól felépített országokat tegyen tönkre. Én például végig 0 tanyás elf voltam és sokan vannak itt akik igazolhatják, hogy azt nehéz megfogni, leginkább nem is lehet. Ezért még mindig azt mondom, hogy vizsgáljuk meg ki mire használja az elfet, aki békés építgető 1-2 odacsapással, aki őt is támadja azt minek bántani, aki naponta akciózik (trükközik) az meg megkapja a büntetést %okban. Ez jól működhet egy szövire is, aki nem az egy szem elfjével végezteti a piszkos munkát innentől. Spanyol |
Quote:
még mindig nem értem, hogy egy óriást mégis hogy lehet kicsinálni tekilopással? az a 80% nagyon jól védi az ellen.. de OFF-nak legyen vége |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:49. |