Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Ati 04-27-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91110)
a lényeg hogy szerdán kap majd

Hé, ennyire konkrétan nem mondtam, hogy mikor. ;)

Cit 04-27-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90920)
Ez a téma nem egy adott faj (élőhalott) gyengéiről szól. Aki az élőhalottat választja, az tisztában van vele, hogy akárki nekiállhat nála gyújtogatni. E szerint kell felépítenie az országát.

nem is panasz volt a mondanivalóm lényege, csupán annyi, hogy nem kell elfnek lenni, hogy görény legyen az ország gazdája.

Synkel 04-27-2007 20:12

Hagy hozzászólok én is a végére.

Halleluja!:)

Viccen kívül, kivételesen télleg megvan az arany középút szerintem is. Kapja meg a 30%-ot ha már mindenki annyinak hitte eddig, de cserébe legyen malusa a direkt ártó izékre. Dzsuva érzés volt mikor a bányász törpimmel bevertem az óriás hadit, mer szart a moráljára, aztán meg a klántárs elfje még 9 nap múlva is folyamatosan égetett... Ráadásul olyan környéken, hogy még be se építhettem tolisra, mert a bányák miatt relatíve védtelen törpét simán lecsapkodták volna...
Ha meg elütöttem magam, visszakrónikáztak hozzá. Szal járjon védelem, de ne keménykedjen a tornyai mögül.

wand 04-27-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91110)
ha nem olvasol bele a témába miért írsz bele???:D

Talán mert én egy címről is értelmesebbet tudok írni mint te 500 hsz-ből.. ;)

Lion 04-27-2007 22:07

Sziasztok

Szerintem sem kell az elfeket megjobban megerositeni.

Valezius 04-27-2007 23:49

Quote:

Originally Posted by Lion (Post 91173)
Sziasztok
Szerintem sem kell az elfeket megjobban megerositeni.

Ezen már túl vagyunk...

Kutyuleee 04-28-2007 11:33

Quote:

Originally Posted by wand (Post 91166)
Talán mert én egy címről is értelmesebbet tudok írni mint te 500 hsz-ből.. ;)

nem tünik úgy;)
már az elf megkapta a teljes 30%ot és már csak arra várunk milyen maluszokat kap, szal amit te irtál már akkor értelmetlen volt:p

TDK 04-28-2007 23:44

pár napig pont nem jártam a külsön, mig ez a vita volt, igy nem tudtam érdemben hozzászólni, szerencsére.
Mert miután végigolvastam ezt a rakás... (beirást) tegnap este, még most is felforr az agyvízem 24 óra elteltével, és legszivesebben csak káromkodnék.

Kezdek nem csodálkozni azon, hogy sok év játék után miért lesz elege a tapasztalt játékosoknak ebböl a játékból, és hagyják a fenébe.

Mikor egy-egy kezdö megkérdi a forumón, hogy mégis mit takar a szabályos játék védelme, mikor valakit ezen cimszó alatt vágnak ki a játékból, hát mostantól legalább tudom.

Van képe egyeseknek idejönni, és jártatni a szájukat, és kijelenteni igen, én tudtam a hibáról, igen, én kihasználtam, igen, hü én mekkora über játékos vagyok, miért nem vetted észre te is jelszóval.
Elnézést, hogy megkérdezem Ati, de ez nem szabályellenes, ezért nem járna büntetés?

mivel a felfedezésnek az a-n van igazán jelentösége, most a többi szinttel nem foglalkozom, de teljesen egyetértek nonamemal, vagy Paxal, amikor a végére teljesen ki vanak akadva. rendben, hogy javitva lett a hiba, de a károsultakkal mi van? természetesen nem lehet már öket megtalálni, pláne nem lehet nekik visszaadni a földet, de legalább egy elnézést, volt egy ilyen hiba, de javitottuk, jó lenne

ami a dolog gyakorlati részét illeti, természetes, hogy az elfek megkapták a 30%-kat ami Goldy állandó bunker-bunker felkiálltásával ellentétben egyáltalán nem biztos védelem, én viszont már most arra vagyok kiváncsi, hogyha meg lesz nyirbálva az elfek ártózási képessége, akik jelenleg az a-ban, az egyetlen tolis faj, mely igazán csak ártózni tudja az öt támadó orkot, meg lenyelni a békát, ha mégis beütötték, mit fog csinálni ezentul?
mert én 4k hektárig még nem találkoztam a felemlegetett 35-30-as barakk-toronyos elffel, ergo mindegyik beüthetö, ha akarják. lophatnak esetleg pár száz tekit? azt esetleg még meg lesz engedve nekik? vagy mi?

TDK 04-29-2007 00:04

Elismerem vannak olyan játékosok, akik szórakozásból ártóznak, nem pedig céllal, de jó lenne, ha egy kisebb csoport infantilis miatt, nem általánositanánk, minden elf orira.

lacqa 04-29-2007 00:14

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 91301)
...

Van képe egyeseknek idejönni, és jártatni a szájukat, és kijelenteni igen, én tudtam a hibáról, igen, én kihasználtam, igen, hü én mekkora über játékos vagyok, miért nem vetted észre te is jelszóval.
...

ezt hol is olvastad?

de még ha ez így is volna, kétlem hogy sokan/sokszor használták volna ki. másképpen: ha tudta is valaki, nem régen tudhatta. ha valaki egy ilyet tudatosan kihasznált volna, az kiderült volna hamar - eddig mindig kiderültek az ilyen bugok -, úgyhogy ezen ne légy felháborodva.

All times are GMT +1. The time now is 01:26.