![]() |
Quote:
viszont az, hogy az általános témák között van, nem feltétlenül jelenti azt, hogy tovább kell folytatni a személyeskedést.. ez mindegyik félre vonatkozik természetesen.. |
Quote:
Synk eddigi harcát a csúnya földleadós x-esek ellen... mesélek egy történetet név nélkül adott egy szövi és egy mf szépen haladnak előre a szövi mindenkit leüt aki üthető a környéken de az mf-et akit mondjuk nevezzünk igazság bajnokának nem bántja ez nem baj mert hát nem kötelező mindenkit leütni a szabályok sem tiltják, vannak baráti országok elérnek 800 heki magasságára ahol már nincs kit ütni és mi történik? az mf kipakol fullra a csúnya szövi aki addig haver volt ezt észreveszi és van ideje 15 sereget kiküldeni mielőtt a bajnok szabizik én szeretem a meséket és hiszek is bennük:) meg a véletlenekben is mindenki döntse el mi az igazság:) |
a kirohanásomat mindegyik, a témában érintett félnek intéztem.. nem csak Nektek..
attól még, hogy itt van az általános beszélgetések között, azt a célt szolgálná ez a topic, hogy együtt próbáljunk valamit kitalálni, ami célravezető lenne a jksz ellen és hogy a legjobbat a megbeszélések topicba felvethessük.. mondjuk a topic már eredetileg is oda készült, csak azok, akik nem bírták ki, hogy ne vigyék személyes vonalra a témát, sajnálatos módon komolytalanná tették az egészet, ahhoz, hogy bármi használható is kialakuljon belőle.. a ma éjjel folyamán ideírt első postom tartalmazott némi iróniát, melyet (ha jól látom) nem sikerült megtalálni benne, így inkább tiszta vizet öntök a pohárkámba.. szóval engem abszolut nem érdekel, hogy pillanatnyilag mi történik az X topjában.. gondolom ugyanaz, mint a legtöbb csoport topjában.. viszont azzal, hogy itt "A" békát kiállt "B"-re és "B" bebizonyítja, hogy "A" a hibás, majd képbe jön "C" is, aki nem csinált volna semmit, ha "A" nem ismeri "D"-t.. ez mind szép és jó, de inkább való valamelyik bulvárlapba, mint egy normális topciba.. ennyi :) |
Quote:
ez olyan zárjuk le a témát mert a másik félnek is kínos-nak tünik:) fel sem merült bennem az érdekeltség:) mint mondtam én hiszek a véletlenekben:) de tényleg kár tovább ezt ragozni a tények magukért beszélnek:) szép álmokat:) |
Quote:
|
Quote:
|
Jól el vagytok.....
:-) |
Quote:
részemről befejezve.. menjen csak a sárdobálás.. máshoz sem értenek.. kinek nem inge.. |
Deni, és még te kérj elnézést mert informálódni szerettél vola és nem bírod a ködösítéseket. Az utóbbi hetekben kajak egyre több iskolából szabadult gyerkőc lepi el ezt a forumot, látszik egyfajta színvonal visszaesés...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:32. |