Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Valezius 05-02-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 92145)
üsse meg az egész szövi minden tábornokkal;)

Nekem az volt a bajom, hogy ilyenkor nem szokott az egész szövi gépnél lenni. :(

LotR 05-03-2007 10:50

Quote:

Originally Posted by opp (Post 91140)
Egyébként Fáy ha érdekel a sok feljelentések után meguntam a dolgot és sajátmagam is "feljelentettem" a szövimet elbírálásra minden adattal ami csak létezik és láss csodát nem repültünk az anarcba !
Lassan azon is el kellene gondolozni szerintem, hogy ha valaki folyamatosan azzal fenyeget, hogy feljelent és emiatt a másik kihátrál a harcból azzan nem e annak teszik tönkre a játékát azzal, hogy inkább átáll őstermelőnek és igy maga a játék lényege a HARC és a STRTÉGIA jelentéktelen lessz azzal szembe, hogy ki tudja esetleg jobban uralni valamelyik áru árát vagy kinek van több ijja vagy katonája !
Ha valaki "békés szövi" és csak termelget ahhoz már nem is lehet nyúlni ?
Ha mindenáron az a célja valakinek, hogy hogy lehet nagyobb országot építeni annak ajánlom figyelmébe egy régi de még ma is nagyon jó játékot a Sim City-t :p és a hódot meg lehetőleg tartsuk meg a stratégiai háborus játéknak

Nos én ezért írtam amit írtam, fura volt az a panaszkodás.... ! :)
ÉS vhogy jobban hiszek a nyertes félnek, kicsit több, konkrétabb storyt adtak elő.
Viszont ezzel nem értek egyet...
Ha vki békés orit akar játszhatja a hodba, de készüljön fel rá találkozik majd olyanokkal akik nem olyan békések!
Szerintem aki ezzel tisztában van, az tudja mit kell tenni, ha békésen akar játszani...

Viszont elég csúnya dolognak tartom az állásfoglalás óta tartó fenyegetéseket: " hagyd abba mer feljelentelek és törlök..bla..bla"
Ezeket szerintem ugyanúgy szankcionálni kellene, mint a hadisarc dolgot..
Egyikről se lehessen írogatni.

LotR 05-03-2007 10:58

Quote:

Originally Posted by Nikol (Post 91241)
nem akarom abbahagyni, de azért valóban nem szeretnék átkerülni az anarchba.
Ez a szubjektív megítélés viszont furcsa számomra, egy játékben vagy vannak szabályok amik ugye objektívek vagy nincsennek és akkor lehet szubjektív...
De akkor még megyek párat;)

Ezzel én is ugyanígy voltam.
Elbizonytalanodtam és írtam ide, de közbe folytattam, plusz jöttek a reakciók , hogy szerintük is folytassam..
Közbe rettegtem és mondogattam magamnak, hogy nem változott semmi ugynugy játszom mint eddig... :D
ÉS lás csodát még mindig itt vagyok, az illető megzsarolt, ártot, könyörgött,
de megkapta amit érdemelt...

Szal csináld amig ugyérzed nincs gond és bízz a saját értékitélőképességedben! ;)

LotR 05-03-2007 11:11

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 91292)
annyiszor hallottam ezt, hogy diplomácia. ez pontosan mit takar? ha írnak nekem akkor nem verem be? vagy mi? nem értem

Grabikám a diplomácia az azt jelenti, hogy egy régi sztoryn keresztül érzékeltessem: pl. 4/L 12 helyén ücsörgöm a szövimmel egymás mellett, egy kis taktikai malőrrel a nyakunkba, ami miatt épp károgtam, hogy ez így nem lesz jó, felettünk 2 szövi akikkel mnt-nk van, pár szabis ori alattunk üthető nép, és látjuk hogy gyorsan jön egy erős, ütős szövi...
Megelőzvén a bajt hajnalba rámegyünk, de pattanás van és visszakísérés, hoppá ezek figyeltek... megint megyünk mert figyelünk de pattanás, jön a kétségbeesés, hisz ilyen még sosem vót!
Erre jönnek a rombolások, mikor rájövünk még most jobb pause-t nyomni és most kiszálni mint belemenni mert nyerhetünk de nagy károk árán!
Így ekkor jön a vezér, aki ír 1 üzenet , miután megszületik az alku, megszületik a szóbeli mnt..
ÉS így megszületett a béke melynek megvolt az ára, 1 milliárdba került így is rendbe tenni a dolgokat, +1 foglalás volt az ára..
Fura ügy volt a pattanás, de gondoltuk nagyon ott van a gyerek és éjszakás munkakör. Nem is jelentettük a gyanunk , mivel nem volt semmi konkrét bizonyíték..

Tanulság: 1.azóta az illető átrepült anarchba!
2. 2 milliárd és a mélybe való zuhanás( krónkás hiénák miatt)
elkerülhető volt, a diplomáciával!

Tény ehez kellett egy normális fél is , aki földön járt és nem mindent akart azonnal. Ő is jól járt mi is jól jártunk ,tanultunk a dologból, ráadásul kiigazítottuk azt a kis taktikai malőrt ami közre játszott abba hogy így jártunk.
Mindezt diplomáciával!
És még sok más példa felhozható...

Grabi 05-03-2007 11:42

de itt nem erről van szó. itt arról, hogy idézek: megcsapnak xy-szer, ez törlésig ütés? válasz: nem nem, diplomácia kell neked. ilyenkor jön elő a buksimból a soksok ??.

a te esetedben én az ellenfél szövijét őszintén szólva nem értem. pattan az ellenfél, nekünk sikerül a puszti, alulrol megyünk. hol a gond? a szöviháborúban pénzt kell áldozni. néha bekapok egy-egy pofont én is, de ha ők felülről ütnek, mi meg alulról, akkor hatalmas előnyben vagyunk. én a helyükben hülye lettem volna elfogadni az mnt-t.

LotR 05-03-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 91444)
Bocsi nem sirás volt ,én csak álásfoglalást kértem , te halottál még 1 verziót , és döntötél , mert a srác melett felszólalt valaki , aki biztositott róla , hogy ő szavahihető , én nem tartom annak , sőt alatomos játékosnak tartom , de nem gond , sokfajta embert ismerhetek meg .
Most nagy büszkén veri a mellét , holott amikor 8-10 körröl támadott , én MF voltam , igy még védelmet se tudtam bekérni , és érdekes , amint szabirol bejöttem , már jöttek is este.
Na ennyit egy nagy hősről.
Ja , hogy sok az MNT s, ill a barát , érdekes mostanába minden nap ütnek felfelé , szóval ennyit a sirásról . De godolom , te nagyjátékos vagy , akinél nincs jobb .
Sajna én nem vagyok ilyen , de törekszem rá.

Sajna így jár az aki nem védekezik...
Elég csúny az ha 8-10 körről is bevertek:p
MF-ként pláne. Tényleg hova lettek a szövetségeseid? :rolleyes:

LotR 05-03-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 92298)
de itt nem erről van szó. itt arról, hogy idézek: megcsapnak xy-szer, ez törlésig ütés? válasz: nem nem, diplomácia kell neked. ilyenkor jön elő a buksimból a soksok ??.

a te esetedben én az ellenfél szövijét őszintén szólva nem értem. pattan az ellenfél, nekünk sikerül a puszti, alulrol megyünk. hol a gond? a szöviháborúban pénzt kell áldozni. néha bekapok egy-egy pofont én is, de ha ők felülről ütnek, mi meg alulról, akkor hatalmas előnyben vagyunk. én a helyükben hülye lettem volna elfogadni az mnt-t.

Érthető a részletekben van elrejtve a többi indok, amire nem térttem ki,
de ha folytatjuk 1-ünk szállt volna el, akire kb. 2 milliárdot kellett volna fordítani, de a többiek hozták volna nagy valószínűséggel a háborut, persze áldozatok árán... és ezt az ellenfélnek is látnia kellett..

Hülye lettél volna elfogadni 1 mnt-t mikor te nem sérültél?
Adtál 3 rombolást, és foglalhatsz 1-et felfelé úgyhogy, és ezt mind az L-be a top15-20-ba???
Amugy lehet csak fedezéssel tudtál volna haladni, jóval drágábban???

Grabi 05-03-2007 18:39

akkor tisztázzuk. azt mondtad alulról jöttek és ők áltak jobban. ti pattantatok, ők befértek. így, ebben a helyzetben az ő szemszögükből hülyeség volt elfogadni az mnt-t.

Valezius 05-03-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 92364)
akkor tisztázzuk. azt mondtad alulról jöttek és ők áltak jobban. ti pattantatok, ők befértek. így, ebben a helyzetben az ő szemszögükből hülyeség volt elfogadni az mnt-t.

És mégis elfogadták, na ez a diplomácia. Gyengébb vagy, és mégis jól jársz :D

tdomo 05-03-2007 18:48

Valaki rengetett nálam egyet. Nem tudom ki az, de szeretném feljelenteni.:D

All times are GMT +1. The time now is 23:50.