![]() |
Quote:
|
Quote:
Nos én ezért írtam amit írtam, fura volt az a panaszkodás.... ! :) ÉS vhogy jobban hiszek a nyertes félnek, kicsit több, konkrétabb storyt adtak elő. Viszont ezzel nem értek egyet... Ha vki békés orit akar játszhatja a hodba, de készüljön fel rá találkozik majd olyanokkal akik nem olyan békések! Szerintem aki ezzel tisztában van, az tudja mit kell tenni, ha békésen akar játszani... Viszont elég csúnya dolognak tartom az állásfoglalás óta tartó fenyegetéseket: " hagyd abba mer feljelentelek és törlök..bla..bla" Ezeket szerintem ugyanúgy szankcionálni kellene, mint a hadisarc dolgot.. Egyikről se lehessen írogatni. |
Quote:
Elbizonytalanodtam és írtam ide, de közbe folytattam, plusz jöttek a reakciók , hogy szerintük is folytassam.. Közbe rettegtem és mondogattam magamnak, hogy nem változott semmi ugynugy játszom mint eddig... :D ÉS lás csodát még mindig itt vagyok, az illető megzsarolt, ártot, könyörgött, de megkapta amit érdemelt... Szal csináld amig ugyérzed nincs gond és bízz a saját értékitélőképességedben! ;) |
Quote:
Megelőzvén a bajt hajnalba rámegyünk, de pattanás van és visszakísérés, hoppá ezek figyeltek... megint megyünk mert figyelünk de pattanás, jön a kétségbeesés, hisz ilyen még sosem vót! Erre jönnek a rombolások, mikor rájövünk még most jobb pause-t nyomni és most kiszálni mint belemenni mert nyerhetünk de nagy károk árán! Így ekkor jön a vezér, aki ír 1 üzenet , miután megszületik az alku, megszületik a szóbeli mnt.. ÉS így megszületett a béke melynek megvolt az ára, 1 milliárdba került így is rendbe tenni a dolgokat, +1 foglalás volt az ára.. Fura ügy volt a pattanás, de gondoltuk nagyon ott van a gyerek és éjszakás munkakör. Nem is jelentettük a gyanunk , mivel nem volt semmi konkrét bizonyíték.. Tanulság: 1.azóta az illető átrepült anarchba! 2. 2 milliárd és a mélybe való zuhanás( krónkás hiénák miatt) elkerülhető volt, a diplomáciával! Tény ehez kellett egy normális fél is , aki földön járt és nem mindent akart azonnal. Ő is jól járt mi is jól jártunk ,tanultunk a dologból, ráadásul kiigazítottuk azt a kis taktikai malőrt ami közre játszott abba hogy így jártunk. Mindezt diplomáciával! És még sok más példa felhozható... |
de itt nem erről van szó. itt arról, hogy idézek: megcsapnak xy-szer, ez törlésig ütés? válasz: nem nem, diplomácia kell neked. ilyenkor jön elő a buksimból a soksok ??.
a te esetedben én az ellenfél szövijét őszintén szólva nem értem. pattan az ellenfél, nekünk sikerül a puszti, alulrol megyünk. hol a gond? a szöviháborúban pénzt kell áldozni. néha bekapok egy-egy pofont én is, de ha ők felülről ütnek, mi meg alulról, akkor hatalmas előnyben vagyunk. én a helyükben hülye lettem volna elfogadni az mnt-t. |
Quote:
Elég csúny az ha 8-10 körről is bevertek:p MF-ként pláne. Tényleg hova lettek a szövetségeseid? :rolleyes: |
Quote:
de ha folytatjuk 1-ünk szállt volna el, akire kb. 2 milliárdot kellett volna fordítani, de a többiek hozták volna nagy valószínűséggel a háborut, persze áldozatok árán... és ezt az ellenfélnek is látnia kellett.. Hülye lettél volna elfogadni 1 mnt-t mikor te nem sérültél? Adtál 3 rombolást, és foglalhatsz 1-et felfelé úgyhogy, és ezt mind az L-be a top15-20-ba??? Amugy lehet csak fedezéssel tudtál volna haladni, jóval drágábban??? |
akkor tisztázzuk. azt mondtad alulról jöttek és ők áltak jobban. ti pattantatok, ők befértek. így, ebben a helyzetben az ő szemszögükből hülyeség volt elfogadni az mnt-t.
|
Quote:
|
Valaki rengetett nálam egyet. Nem tudom ki az, de szeretném feljelenteni.:D
|
All times are GMT +1. The time now is 23:50. |