Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Dragi 06-29-2009 12:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217411)
Hat erre mar csak egyet tudok kerdezni....

Na de 300 heki alatt 4. szintre lépni?

Komolyra forditva a szot, nem hiszem, hogy barmi olyat ki tudnal talalni, amiben meg tudnal alazni. De legalabb az onbizalmad meg mindig hatalmas.

:))))

Sztem sakkoznotok kéne :DD áhh nem jó Remy nyerne akkor ivás áhh azt 18 év alatt nem lehet normál csoportok oda meg Máté nem tolja az arcát :)))

Na de Máté akkor mibe akarod alázni Remyt ?:))) levered a Biget egymagad ?:D

Ildee 06-29-2009 12:59

Szerintem bunyózzatok :D

Dragi 06-29-2009 13:02

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217413)
Szerintem bunyózzatok :D

valószínű :D de kis műanyag katonákkal gondoltad nem ?:D

Harcosok 06-29-2009 13:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217411)
Hat erre mar csak egyet tudok kerdezni....

Na de 300 heki alatt 4. szintre lépni?

Komolyra forditva a szot, nem hiszem, hogy barmi olyat ki tudnal talalni, amiben meg tudnal alazni. De legalabb az onbizalmad meg mindig hatalmas.

Eljöhetsz hétvégén ott leszek a párbajon ha igényled rendezek egy rövidebbet saját vipből is addig és hidd el ott megtudlak:)
Illetve mondom nem tudom mire vitted az életben. Na látod én se fogom kevesebbre:)

Hex 06-29-2009 13:05

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217415)
Eljöhetsz hétvégén ott leszek a párbajon ha igényled rendezek egy rövidebbet saját vipből is addig és hidd el ott megtudlak:)
Illetve mondom nem tudom mire vitted az életben. Na látod én se fogom kevesebbre:)

elég amatőr dolog párbajra kihívni olyan valakit, aki lehet, hogy sosem volt párbajon.

de ettől függetlenül Remyre fogadnék :)

Harcosok 06-29-2009 13:07

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217416)
elég amatőr dolog párbajra kihívni olyan valakit, aki lehet, hogy sosem volt párbajon.

de ettől függetlenül Remyre fogadnék :)

Ő mondta,hogy nem tudok olyat kitalálni természetesen nem olyan dolgot fogok mondani egy ekkora "óriási" játékos ellen amiben nem vagyok jó:)

De mondhatok olyat aminek köze nincs a hódhoz de annak sok értelmét nem látom.

Andrew 06-29-2009 13:07

Quote:

Neeee, necsináááld, még a végén elsírja magát :(
Hát hogy lehet valakit ENNYIRE megsérteni? :eek:

Harcosok 06-29-2009 13:09

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 217418)
Neeee, necsináááld, még a végén elsírja magát :(
Hát hogy lehet valakit ENNYIRE megsérteni? :eek:

Jaj hagyjatok már mindjárt felsorakoznak itt a pincérek hát komolyan. Meg egy hadsereg.
Valahogy itt mások a célok és az esélyek...:O)

Remedy 06-29-2009 13:10

Quote:

Bevallom, nem vonz, hogy x oraig odaszogezodjek a gep ele, folyamatosan kattingatva. Ugyanezen oknal fogva nem jatszom hetvegit se, meg semmi ilyesmit. Tapasztalatodbol kifolyolag van ra esely, hogy megeloznel, de megalazni semmikepp nem tudnal, ketlem, hogy konnyu ellenfel lennek. Az alazas, meg mint tudjuk az, ha olyan nagy kulonbseg van ket ellenfel kozott, hogy az egyiknek eselye sincs, es a masik megsemmisito vereseget mer ra.

Az eletet meg teljesen kar idekeverni, nem is tudom, hogy johet az az alazashoz.

Ha en milliomos vagyok, megalaztam barkit is? Ha forma1-vilagbajnok vagyok, megalaztam barkit is? Ha ugy erzem, nekem van a legszebb, es legokosabb baratnom, megalaztam barkit is? Mindenkit mas tesz boldogga az eletben, es teljesen felesleges eletutakat hasonlitgatni... :)

Andrew 06-29-2009 13:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217419)
Jaj hagyjatok már mindjárt felsorakoznak itt a pincérek hát komolyan. Meg egy tanár hadsereg.
Valahogy itt mások a célok és az esélyek...:O)

Ne bánts kérlek, esdekelve kérlek :o De miért, miért engem? Hát mondtam én egy rossz szót is? :(
Mindjárt sírok :(

All times are GMT +1. The time now is 13:56.