Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Dragi 07-02-2009 11:39

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 217900)
Én meg félrenyelek már lassan, hogy minden témában egymás b@sztatása a fő téma...

Feltettem Padlónak meg Ironnak egy kérdést, nem kaptam normális választ magyarul ezekszerint laaptalannok voltka a vádjaik... ezekután had csesztessem már őket hátha végre kiböknek valamit :))

J.Ati 07-02-2009 12:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 217900)
Én meg félrenyelek már lassan, hogy minden témában egymás b@sztatása a fő téma...

Ne haragudj,de szerintem túl érzékeny vagy mostanában:)
Poolal is tök jól elvagyunk, pedig egymást aszogatjuk..
Szerintem ez belefér.
Vérre menő dolgok úgyse lesznek
Talán még egy sörre is meghívna engem,ha összefutnánk:D

Szóval nyugi.
Dölj hátra, esetleg röhögj rajta.
Nem annyira komolyak ezek,csak max annak látszanak:)

laci 07-02-2009 12:25

Nyissatok inkább még egy (vagy kettőt, hármat, amennyire szükségetek van) cseszegetős témát, amit letilthat, akit nem érdekel ;)

Remedy 07-02-2009 12:40

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 217898)
Nem irkáltam semmilyeneket. Elmagyaráztam hogyan értette Iron, amit mondott. Ha hagyni akarod, miért nem türtőzteted a grafomániád?

Hagytam volna, ha nem pont Te probalsz alszenteskedni. Akinek vaj van a fejen, ne menjen a napra...

Na mindegy, valoszinuleg igazad van, es annyit sem erdemelsz, hogy reagaljak a beirasaidra... Kiveve ha megint magat a jatekot akarod alapjaiban elcseszni az elszallt otleteiddel... :)

(Ja, es nehogy elkezdd megint irogatni maganban, hogy kerjek toled bocsanatot, mert nincs miert, ez a velemenyem rolad...) :)

Padlócsempe 07-02-2009 15:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217933)
Hagytam volna, ha nem pont Te probalsz alszenteskedni. Akinek vaj van a fejen, ne menjen a napra...

Na mindegy, valoszinuleg igazad van, es annyit sem erdemelsz, hogy reagaljak a beirasaidra... Kiveve ha megint magat a jatekot akarod alapjaiban elcseszni az elszallt otleteiddel... :)

(Ja, es nehogy elkezdd megint irogatni maganban, hogy kerjek toled bocsanatot, mert nincs miert, ez a velemenyem rolad...) :)

Sehol nem álszenteskedtem. Egyszerűen megint magadból indulsz ki, és szeretsz kötözködni.
Tisztességet tőled már nem várok.

Remedy 07-02-2009 19:44

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 217945)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217933)
Akinek vaj van a fejen, ne menjen a napra...

Erre csak ennyit tudok mondani. Tolem ilyet sosem lathattal, es nem is fogsz. Szandekosan semmikepp, de amugy is ketlem. Nem is ismersz egyaltalan, semmit sem tudsz rolam, es igy nyilvanitasz velemenyt a tisztessegemrol. Lelked rajta. :) Nekem epp eleg, hogy akik ismernek, tudjak milyen vagyok. :)

Princ 07-02-2009 20:00

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 217945)
Sehol nem álszenteskedtem. Egyszerűen megint magadból indulsz ki, és szeretsz kötözködni.

Nem tisztességességre gondoltál inkább? Mert arról jobban lehet véleménye az embernek a fórum alapján illetve az idézeted is oda passzol semmint a vajas témához.

Iron 07-02-2009 20:18

Látom dúúúl a szócsata! Történt ami történt, megtörtént. A szőlő meg savanyú, de ettünk már pár fürtöt ígyis, és eszünk újra...nem ez a probléma.

A probléma más volt...de Pali rá fog cseszerinteni és az összes háttérmunkás is vele együtt, erre garanciát vállalok. :)

Debilke 07-02-2009 21:03

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 218021)
Nem tisztességességre gondoltál inkább? Mert arról jobban lehet véleménye az embernek a fórum alapján illetve az idézeted is oda passzol semmint a vajas témához.

az is lehet, hogy a tiszteskedésességre gondolt :D

Remedy 07-02-2009 21:10

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 218028)
az is lehet, hogy a tiszteskedésességre gondolt :D

Kis tiszteskedésességeskedő tálamat eltiszteskedésességeskedőségestelenítettétek? :)

All times are GMT +1. The time now is 02:53.