![]() |
Quote:
2.adoztatos párbajomra ez töké volt:) föleg ahol 1óra után álltam:) |
Quote:
|
Quote:
Ezek szerint ha én jelentkezek, akkor én vagyok a legjobb, mert nekem volt eddig a legkevesebb párbajom? Hééééé emberek!!! Most jövök rá, hogy a múlt hetit én nyertem!! Vagy legalábis nekem járt volna az első hely, mert 4.dik lettem, de a 3 első sokkal többet párbbajozott mindenfélét mint én! Nekem, nekem, nekem jár az első hely, nem Harcosoknak! :D:D:):) |
Szeritnem aki deffel az beszari. Támadni kell nem nézegetni egymast és vihart pakolászni meg rengetni...
Van 8600 néped és???A lovak hova bujtak ? |
Quote:
én már elsőre is dobogora kerültem és ahogy látom ez neked nem ment:) Ezt még leirom bár nem tom miért: ja és ha az uccso sereg nem rám jön hanem szecsára én nyerek:)mivel rengettem volna stb:) és 11300-11500érték közé tudtam volna menni ha nem ütnek be:) |
Quote:
Ha lett volan pénzem nyugi ütök de nem volt sajna:( Nem volt annyi,hogy lovat gyártsak így jártam:( Persze én defeltem végig és 7kor még gömbölni se tudtam szecsát:D |
Duma duma ....
védekezzél csak :) |
Quote:
ÉS gyorsan hozzáteszem, ott senki nem akarta utólag megmagyarázni, hogy ő volt a jobb. A játékkal és az ellenfelekkel szemben azért kell némi tisztelet is, különben szart ér az egész... |
Quote:
és az íj is kevés lett a végére:) |
most erre mit mondjak ?
Nem csak védekezve lehet nyerni.Aki az utolso pillanatabn be tud utni masiknak nyerhet siman.De hat ijjakkal kicsit nehez tamadni :) |
Quote:
Én 2db adoztatost mentem és 2x kerültem dobogora .... Ugyhogy abban sem vagyok olyan rosz de lesz vasárnap ezen a héten is:) |
Quote:
|
Quote:
S add hozza az orimban megmaradt penzt. |
Quote:
Ha lett volna pénzem nyugi csinálok lovat de nem volt:( Mult vasárnap volt ott csináltam is lovat rendesen:) |
keg közelebb elindulok egy parbajon es kapsz 5 *37 tamadot :)
|
Quote:
2. nem tom mennyi zséd maradt:D 3.nekem is lett volna biztos több ha én kezdem és az elején és ugy ahogy terveztem:) 4. ha volt pénzed miért nem adtad a népnek? |
Harcosok, es szerinted megerdemelted volna az elso helyet? :D Most komolyan, hogy erzed?
|
I (#1000008) [párbaj]
Föld: 247 hektár Katona: 53 Népesség: 8.060 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 24% Támadó: 0 Pénz: 1.035.054 Íjász: 470 Étel: 13.275 bála Lovas: 663 Rúna: 592 rúna Elit: 0 Morál: 81 % Varázsló: 404 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 359 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Kereskedő Hírnév: - 1.346 Érték: 12.682 Helyezés: 1 / 10 Tessek, Harcosok :) Szamolj kerlek :) S asszem vagy 40 körön át volt 100% a moralom :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Összefoglalva a szavaid, te vagy a király, Dragon pedig soha nem látta a hódítót, fogalma nincs, hogy működik, és végig csalt, hogy a 2. lehessen. Illetve ha nagyanyádnak töke lett volna, ő lett volna a nagyapád. Viszont komolyan mondom, te többet és nevetségesebben dicsőíted magad, mint anno az oroszok Sztálint a maga idejében. |
Jah és ez kimaradt: :D :) :o :D :) :o :D :) :D :o :D :D
|
Amúgy én megmondom úgy ahogy van! ha meglátom hogy Harcosok párbajt rendezz
1. Tuti 100% nem jelentkezem rá 2. ha látom hogy valaki jelentkezik hamar zöldelek rá egyet és elmesélem hogy ha jobb lesz mint Harcosok akkor is Harcosok lesz a jobb :) Magyarrul én úgy érzem a legjobb ha bojkotáljuk a Harcosok elleni párbajokat mert úgyse vagyunk jobbak nála! |
Quote:
De igen, az előzőt én nyertem, nemrég magyaráztam el:) |
Quote:
|
Quote:
Ha harcosok eljönne egy talira és mellém ülne: Meghívnám egy nagy pohár kólára vagy két literre, mert gondolom amig iszik addig nem beszél :) |
még annyit szeretnék hozzá tenni az elmúlt nap hozzászólásaihoz, hogy HA indultam volna a párbajon, akkor én nyertem VOLNA de tulajdonképpen tudom hogy igy is én voltam a legjobb, csak sajnos nem indultam a párbajon.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gyula bácsit meg meghivom majd en egy futyulosre :)
Harcosok, Te hogy allsz az alkohol-fogyasztassal? :) *ugy erzi ez egy chat-topic* |
Quote:
|
curacao egy kis malibu-val + még anonim vodka :):)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
régen nekem is a kedvencem volt, de mostmár túl édesnek tartom én:) |
Quote:
még a silver techilából sem kellene szerintem sokat innia hogy K.O.-ra üsse ki magát:) huh de belegondolni is rossz, ha alkoholos állapotban van, akkor a *hejjjesirása* milyen lenne, plusz ráadásul akkor neki menne mindenkinek, hogy márpedig én vagyok az első a legjobb meg minden stb..:D *nem belém kötni, hogy a techilát rosszul írtam le, mert akkor sem fogom megváltoztatni, én így írom:D* |
Szasztok.
Hamár itt tart a dolog,a Báttyát ne cikizzétek mert közétek fog csapni és akkor annyi a párbajos gamelőknek:D uff |
Quote:
|
Quote:
1. leloptál emberre 2. Lezúziusz is lopkodott 3. Szecsa ütögetett hekire Magyarrul mindenki engem bántott :) És nem tudom mi bajod azzal hogy INNEN felálltam és 2.-ik lettem! Így úgy érzem én jobban megérdemlem a 2.-ik helyett mint te :) é.s már csak azért is mert én legalább Támadtam is :) |
Quote:
|
Köszönöm a zold pontokat srácok :)
Mostanában rengeteget kaptam, érdekes hogy a többségét a harcosok topicbol :DDDD |
All times are GMT +1. The time now is 06:45. |