![]() |
Most én dühöngök:
Kiment valamelyik okos teljes sereggel, én leütöttem 5 sereggel, jött egy csomó heki, sasoltam, hogy nem jönnek-e ki rám (elég sereget hagytam otthon), nem jöttek, elmentem aludni, hogy jujj, de jó, ütöttem egy csomó földet, reggelre meg arra ébredek, hogy az egész seregemet valaki simán átüti...hát, nagyon jó,...:mad::mad::mad: az egyetlen vigaszom, hogy csak 60%-nyi elvitt földet vesztettem el, nem az egészet, mert rám csak 1 sereggel jöttek :) :mad::mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És nem jön a PIN-kódom....:mad::mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
De tényleg jól esett az ingyenföld, a baj ottvan, hogy egy csomót visszaütöttek:mad: (egyébként tök vicces volt, hogy ütöttem, és a következő körben nem volt 2 kürre lévő ország:D ) |
Quote:
|
Üdvözlünk, vityu.
Nincs olvasatlan üzenet Pedig még nagyon nem vagyok álmos :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Basszus...tegnap támadok: kv előtt 5 percel nyugiba, mf-re mentem ki...kitámadok 1K elittel 10K helyett :eek:
Szerencse, hagyok otthon mindig 1 tábit :) :mad::mad::mad: (akkoris, a katmorál esik tőle, mert azzal természetesen pattantam) |
Front van? :(
|
Quote:
|
Hát vannak dolgok amik mellett én sem tudok el menni szó nélkül :)
|
Quote:
|
sikeresen kitöröltem 2 hónapnyi emailomat, a szerencsétlenségem miatt :mad::mad: a hülye egerem önálló életet él mmostanában néha ugrál össze vissza :8 így sikerült ezt is összehoznom...:mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:mad::mad::mad:
Felvettem a csopiban az agyagot, nem olyan sok, úgy 60 milla arany volt,, de azért az mégsem olyan kevés pénz...Most meg nem veszi senki sem :mad: Örülhet akitől megvettem, hogy végre eladta :D :mad: |
Quote:
Ja nem, az egy másik probléma volt... :D |
Quote:
|
Quote:
(persze nem én....:-D:-D) |
Quote:
|
Quote:
|
Ha nem tanul meg kicsiben bukni, akkor sosem fog nagyot bukni :)
|
Quote:
Aztán láttam, hogy az az össz agyag, és úgy megörültem, hogy enyim lehet az agyagpiac :D Kavics meg marha drága :mad: |
Quote:
|
Mire végzek a mosással, elbújik a nap... Wáááááááááááááááá :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|