Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pumi 07-03-2011 00:28

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 289685)
Akkor 2005 sztem

Játék kezdése: 2005-08-28 15:03:41

az A-s orim és annak 292--- volt a sorszáma, csak vettem neki egy fiatalabbat :D

Princ 07-03-2011 09:47

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 289680)
290 ezerrel kezdődött az első orim, mármint a sorszáma. :) Ezt nem tudom pontosan időben hova tenni. Talán 2004 vagy 2005. Passz. Talán Ati megtudná mondani.

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 31877)
Érdekes, azt megállapítani, hogy mikor mi történt, csak a kitiltottak listájából lehet.
Ez nemcsak azért van, mert az elsők közül sokan kitiltásra, áthelyezésre kerültek, hanem azért is, mert nincs más hivatalos dokumentum a régebbi és a nem olyan régi esményekről.

Ez természetesen már csak részben igaz. :)

Vent 07-03-2011 10:25

Tegnap este a keszthelyi Balaton Színházban megrendezésre került második alkalommal a Míg a világ címet viselő táncmese. Oly izgatottan vártam a kezdést, mint annak idején A Gyilkos-tó legendájánál, s bár ismerőseim úgy nyilatkoztak, hogy utóbb említett színpadi mű sokkal szebb, szívmelengetőbb volt, nem kellett csalódnom a táncmesében sem.

Míg figyeltem az előadást, oly érzések keringtek bennem, melyeket nagyon sokáig megfogalmazni nem tudtam...

Látni azt, hogy kicsik ( 5-6 éves kortól) s nagyok (45-60 éves korig) azon fáradoznak, hogy hagyományainkat felelevenítve maradandót adjanak a nézőközönségnek, s általa azon polgártársaink figyelmét is felhívják Örökségeinkre, kik a mindennapok sűrűjében azokat elfeledték, jó érzéssel töltött el. Nincs minden veszve ezekben a nehéz napokban, mikor a minket elnyomni kívánó hatalom oly bőszen fáradozik ellenünk.

Néptánc, népdalok, élő zene hegedű, koboz, furulya, kaval, szaxofon, doromb, nagybőgő, dob, gardon s zongora hangszereken, vidám arcok a színpadon. Könnyeket csalt szemembe. Mindezek segítéségével elevenítették meg történelmünk egyes szakaszait, a Honfoglalástól kezdve napjainkig.

S eközben éreztem azt, amit fentebb említettem, s amiről nagyon ritkán beszélek: ismét éreztem minden porcikámban az Őseim erejét, azt a sok győztes csatát követő büszkeséget és örömöt, azt a rengeteg fájdalmat, melyet sokszor nem az idegen okozott, hanem a saját vérünk. Erő és büszkeség volt bennem. Magyar vagyok én is.

"Ma is ugyanazok a vén hegyek intenek feléd,ugyanaz a folyó kíséri utad,s ugyanaz a hit éltessen,hogy helye lesz itt a magyarnak,helye,míg a világ.."

Pool 07-05-2011 12:03

Lassan már semmit nem kell agyalni a játékon, mert mindent a szánkba rág...
Pl. ez a mostani tekercskopásos dolog. Most már nem kell tudni, mikor hol a max, mikor eshetsz max alá...
Már várom, amikor egy gömbölés után a tanácsadó kiírja, hogy beüthető az ori a seregeddel, vagy sem...
Hol marad a játék stratégiai része?
Tényleg szükség van ilyenekre, ettől lesz vonzóbb a játék?
Én erősen kétlem...

Lord Belward 07-05-2011 12:07

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 289755)
Lassan már semmit nem kell agyalni a játékon, mert mindent a szánkba rág...
Pl. ez a mostani tekercskopásos dolog. Most már nem kell tudni, mikor hol a max, mikor eshetsz max alá...
Már várom, amikor egy gömbölés után a tanácsadó kiírja, hogy beüthető az ori a seregeddel, vagy sem...
Hol marad a játék stratégiai része?
Tényleg szükség van ilyenekre, ettől lesz vonzóbb a játék?
Én erősen kétlem...

Osztom a véleményed Pool, pont a Remy irta a kezdők fórumán, hogy "lassan a gombot nezegetve azt is ki fogja irni, hogy mennyi loval utom be lefele meg felfele...) Instant Poison (8) [MODERÁTOR] (#210497) "

Pont ez az a fejlesztés, amire nagyon nem lett volna szükség szerintem. Bár lehet, hogy a kezdőknek ez támpont, de engem speciel nagyon zavar a szín a tanácsadókban.

Pool 07-05-2011 12:08

Quote:

Originally Posted by Lord Belward (Post 289756)
Osztom a véleményed Pool, pont a Remy irta a kezdők fórumán, hogy "lassan a gombot nezegetve azt is ki fogja irni, hogy mennyi loval utom be lefele meg felfele...) Instant Poison (8) [MODERÁTOR] (#210497) "

Pont ez az a fejlesztés, amire nagyon nem lett volna szükség szerintem. Bár lehet, hogy a kezdőknek ez támpont, de engem speciel nagyon zavar a szín a tanácsadókban.

Pedig nem olvastam a Remy írását

Lord Belward 07-05-2011 12:21

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 289757)
Pedig nem olvastam a Remy írását

Attól még ugyan arra az álláspontra jutottatok. Hogy jelen esetben felesleges (kényelmi) újítás.
Szeretném, hogy opcionális legyen és minél előbb ki tudnám kapcsolni.

Debilke 07-05-2011 18:36

Quote:

Originally Posted by Lord Belward (Post 289758)
Attól még ugyan arra az álláspontra jutottatok. Hogy jelen esetben felesleges (kényelmi) újítás.
Szeretném, hogy opcionális legyen és minél előbb ki tudnám kapcsolni.

Csatlakozom, teljesen felesleges.. de gyanítom marad, akkor legalább legyen kikapcsolható.

Tsobi 07-05-2011 19:20

Mélységesen egyetértek az előttem szólókkal.
Az előbb keveredtem ma először géphez és azzal a szándékkal jöttem ki külsőre, hogy szót emeljek e borzalom ellen.

Pool 07-05-2011 21:25

Engem csak az érdekelne, hogy wap_on is látszik?
Mert ha nem vagyok otthon, attól még nagyon is érint, mikor kopik tekim max alá...
Nehogy baj legyen...

Pool 07-06-2011 10:28

Véletlenül senki nem lesz a Barcelona focistája, szoktuk mondani. Hát most itt a cáfolat: a hétéves Kai Fifield barcelonai nyaralásán beállt a focizó srácok közé, és csak később derült ki, hogy a katalán klub megfigyelői is ott jártak. Visszavárják.

Kai Fifield hatalmas Barcelona-drukker, így nem véletlen, hogy édesapjával éppen a katalán városba ment nyaralni. Éppen a Camp Nou stadion környékén sétáltak, amikor megláttak egy csomó focizó srácot. Kai beszállt, játszott egy jót – és ekkor jött a váratlan meglepetés. A nézők között ugyanis ott voltak a Barcelona megfigyelői, akik közölték az apával, hogy fiát rendkívül tehetségesnek tartják, és nagyon szeretnék megnézni a másnapi válogatón – a Camp Nou-ban.

„Mondtam nekik, hogy jó lenne, de éppen aznap indul vissza a repülőnk – mondta Kai papája. – Ők azonban tovább erősködtek, így aztán átettem a jegyet egy másik gépre és maradtunk."

A Barca egyik, a stadion melletti edzőpályáján megtartott tréning remekül sikerült, az egyik edző szerint az angol srác „nagyon, nagyon jó" volt.

A család most várja az értesítést, hogy a klub valóban szeretné-e fogadni Kait, és, ha igen, akkor a család azonnal Barcelonába költözik.

„Kai imádja a csapatot, és főleg Lionel Messit. Tudom, hogy minden apa ezt mondja, de Kai valóban fantasztikus focista. Kicsi ugyan (a Barcánál ez biztos nem hátrány), de nagyon gyors, remekül passzol és önzetlen. Ha meghívja a klub, akkor egyből költözünk, mert egy ilyen lehetőséget vétek lenne kihagyni" – idézi az apát a Yahoo Sports.

Ha a srácot kiválasztják, akkor a legkisebbekkel foglalkozó Barcelona Escolába kerülhet, majd, ha itt is kitűnik tehetségével, akkor jöhet a következő lépcsőfok, a legendás La Masia bentlakásos akadémia.

Pool 07-09-2011 14:19

Fabio Cannavaro, az olasz labdarúgó-válogatottal 2006-ban világbajnoki címet nyerő hátvéd bejelentette visszavonulását, miután az orvosok véleménye szerint térde már nem alkalmas a játékra.

Kicsit gyengére sikerült a vége, de hatalmas játékos búcsúzott az aktív játéktól...
Nestával hosszú ideig voltak az olasz védelem oszlopai...
Juve drukkerként is mondom, köszönjük Fabio

Pool 07-10-2011 22:44

Érdemes megnézni, főleg a tiziket. Az usa csajok nem szaroznak, erőből...

Tsobi 07-11-2011 10:22

Ööö.. meleg van. :(

vityu 07-11-2011 10:51

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 290096)
Ööö.. meleg van. :(

Tegnap 10 órát húztam le egy térkő- és betonplaccon nehéz fizikai munkával. Ott 43-mat mutatott a hőmérő.
Ma csak sétálgatni kellett, alig éreztem a meleget :)

Vent 07-11-2011 10:53

Kint voltunk terepen a lovakkal, mikor hazajöttünk, megnéztük a hőmérőt: árnyékban 38 volt.
Itt a házban szuper, csak 25 fok van. :)

Pool 07-11-2011 11:25

Menyasszonyoméknál felállítottuk a nagy medencét...
Ott egész elviselhető az idő :D

Pool 07-11-2011 11:39

Egy 15 egyedből álló tevecsordát gázolt halálra egy bedrogozott teherautó-vezető Kazahsztánban – adta hírül hétfőn a Korreszpondent.net hírportál.

A kábítószerek hatása alatt lévő járművezető teherautójával a karazsanbaszi olajlelőhely felé tartott, amikor egy legelésző tevecsordát pillantott meg az út közelében. Járművével letért a sztyeppre, és addig üldözte a szerencsétlen állatokat, míg az utolsó is el nem pusztult a kerekek alatt. A tevék gazdája feljelentette a sofőrt, és tevénként 200 ezer tenge (253 ezer forint) összegű kártérítést követel tőle.
A teherautó vezetője később azt állította, hogy az elfogyasztott drogok hatására gonosz szellemeknek nézte a tevéket, ezért vette üldözőbe az út mentén békésen legelésző állatokat.

Jó, hogy nem egy buszmegálló mellett ment el...:D

Pool 07-12-2011 23:06

Lewis Hamilton a német Motor Sport aktuell magazinnak nyilatkozva elmondta, annyi pénzt keresett már eddigi pályafutása után, hogy nem tudja mire költeni.

„Annyi pénzem van, hogy már nem tudom mire költeni. Ennek ellenére nem mondanám magamat sokkal boldogabbnak" – idézi Hamiltont a magazin.
A brit jelenleg Monacóban szeretne magának egy apartmant venni, de az ismertsége ellenére is ki kell várnia a sorát, ugyanis jelenleg hosszú „várólista" alakult ki, annyian szeretnének ingatlanhoz jutni a városállamban. Az árak igen borsosak, egy négyzetméterért 85 ezer eurót kérnek.

kistigris 07-13-2011 07:23

Szerintem én tudnék neki segíteni!:)

Pool 07-13-2011 13:22

Pool 07-14-2011 16:18

http://www.idokapu.com/wp-content/up..._esosfutam.jpg

Dragi 07-15-2011 10:19

Valakinek Pest környékén nincs véletlen egy fajta tiszta Német juhász szuka kutyája amelyikre ráereszthetném a kan kutyámat ?:):D

Pool 07-16-2011 13:34

Pool 07-17-2011 11:42

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 290381)
Steve, kapok válaszokat a kérdéseimre?

Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Dus

Korábban már mások is megköszönték, de én is csak meg tudom neked köszönni, hogy mindig épületes észrevételeid vannak...
De megértem, hogy ha valami nem Lanawin, akkor fingod nincs hozzá, ötleted meg végképp semmi...

Remedy 07-18-2011 09:04

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 290411)
Miért érzek ebben néminemű iróniát? :eek:

Lehet egy fokkal jobb az ironiaerzeked, mint Sheldon Coopernek.

Princ 07-18-2011 15:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 290411)
Miért érzek ebben néminemű iróniát? :eek:

Ez a lehető legke(d)vesebb, amit érezhettél.

vityu 07-18-2011 20:12

Ha valakit letiltok, akkor látom az ujjacskáit?

Eke 07-18-2011 20:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 290435)
Ha valakit letiltok, akkor látom az ujjacskáit?

vityu bá ha látod az ujjacskákat ,akkor ott vannak a szörnyecskék is,és ha azok ott vannak ,akkor neked ámmen.

vityu 07-18-2011 20:37

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 290437)
vityu bá ha látod az ujjacskákat ,akkor ott vannak a szörnyecskék is,és ha azok ott vannak ,akkor neked ámmen.

hát erre nem tudok mit mondani :D

Eke 07-18-2011 23:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 290442)
hát erre nem tudok mit mondani :D

Nekem mégis úgy tűnik hogy tudtál.

Pool 07-19-2011 11:26

http://w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/ne...ztesiterv2.JPG

Dunaújváros...

Dus 07-19-2011 14:52

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 290391)
Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Dus

Korábban már mások is megköszönték, de én is csak meg tudom neked köszönni, hogy mindig épületes észrevételeid vannak...

Én nem emlékszem ilyenre, de biztos így van. De mióta is kötelező észrevételeket írni a témákba??

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 290391)
De megértem, hogy ha valami nem Lanawin, akkor fingod nincs hozzá, ötleted meg végképp semmi...

He?? Ez meg hogy a fenébe került ide??
1.: Semmivel sem tettél többet hozzá a témához azokban a hozzászólásokban, amik általam nem tetszővé lettek nyilvánítva, mint én.
2.: Jó rég nem Hódítózom. Nyilvánvalóan nem fogok aktívan hozzászólni a fejlesztés témákhoz. Ezzel mégis mi a bajod??

Pool 07-20-2011 10:36

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 290490)
Én nem emlékszem ilyenre, de biztos így van. De mióta is kötelező észrevételeket írni a témákba??
He?? Ez meg hogy a fenébe került ide??
1.: Semmivel sem tettél többet hozzá a témához azokban a hozzászólásokban, amik általam nem tetszővé lettek nyilvánítva, mint én.
2.: Jó rég nem Hódítózom. Nyilvánvalóan nem fogok aktívan hozzászólni a fejlesztés témákhoz. Ezzel mégis mi a bajod??

Valaki nemrég ugyanígy megköszönte "épületes" megnyilvánulásodat...
Azért asszem, többet tettem hozzá a fejlesztéshez, mint amit te valaha is tudnál...
ha meg nem játszol, akkor a fejlesztéseknél mit keresel? Úgysem érted miről van szó...

csabi 07-20-2011 16:33

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 290517)
Valaki nemrég ugyanígy megköszönte "épületes" megnyilvánulásodat...
Azért asszem, többet tettem hozzá a fejlesztéshez, mint amit te valaha is tudnál...
ha meg nem játszol, akkor a fejlesztéseknél mit keresel? Úgysem érted miről van szó...

Pool, mért van ilyen nagy arcod, vagyis mire? :)

Merengő 07-20-2011 17:20

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 290521)
Pool, mért van ilyen nagy arcod, vagyis mire? :)

szerintem nem volt nagy arca a beidézett hsz-ben és ráadásul igaza is van. am a 9 szem elég jó tőle :)

Tsobi 07-20-2011 17:23

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 290522)
szerintem nem volt nagy arca a beidézett hsz-ben és ráadásul igaza is van. am a 9 szem elég jó tőle :)

Az nem tudás, csak idő kérdése. :p

Merengő 07-20-2011 17:37

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 290523)
Az nem tudás, csak idő kérdése. :p

neked időd nincs akkor a játékra?

Tsobi 07-20-2011 17:45

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 290524)
neked időd nincs akkor a játékra?

Nem kicsinyítem le az érdemeit, mert Pool jó játékos. De ez a játék mindannyiunk számára már túl van azon, hogy mélyebb kihívással kecsegtessen, a gyors csoportokra pedig ez hatványozottan vonatkozik. Szerintem igazat beszélek, ha azt mondom, hogy csak idő kérdése a nagyobb kék szám megszerzése. :)

Remedy 07-20-2011 17:55

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 290525)
Nem kicsinyítem le az érdemeit, mert Pool jó játékos. De ez a játék mindannyiunk számára már túl van azon, hogy mélyebb kihívással kecsegtessen

Igen? Volt mar 1 millas orszagod A-ban? Voltal mar top klan aktiv tagja, ne adj isten vezere?

Ugye, hogy vannak meg kihivasok a jatekban... :)

Nekem pl. az 1 millas orszag eleg hamar meglett koszonheto nagy reszben a tobbieknek is, de a topklan (legtobb hirnevvel rendelkezo klanra gondolok most, talan a legsikeresebb a korrektebb megnevezes) tobb eves "munka" volt...

Aztan az utolso kihivas szamomra az 1/A top 1 helye lett, par korig az is meglett, amig a pekeket utottuk (volna). :)

Tsobi, neha ugy erzem a beirasaidbol, hogy tul sokat tartasz magadrol.

All times are GMT +1. The time now is 21:07.