Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Burning 07-28-2007 07:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112605)
Húha, smooth azt mondta, hogy +2 és akkor már ahhoz kell ragaszkodni mindenáron?
Tessék egy alternatíva: 5-10-15-20%, olyan oltári nagy különbség nincs.

1. nem kell ahhoz ragaszkodni, de valamilyen szám kellett az érvembe, és mivel eddgi smooth javaslata tetszik, ezért az övéből ragadtam ki a számot;)
2. amúgy ezek szerint a te véleményed az, hogy könnyebb lenne úgy leírni a súgóban, hogy üres helynél 25%, barakkoknál 5% és házaknál 4%...szerintem mindenkinek egyszerűbb, ha úgy írjuk le, hogy + 2 férőhely mindenhova. mondjuk nekem teljes mértékben mindegy, hogy három különféle százalék vagy egy szám lesz.

kuku 08-05-2007 10:32

Ez a teljes krónika jó dolog, de már így is elég nagy előny a betegség, amit a hullától kapunk el, és az, hogy nem kell tanyát építenie, ha meg mégis épít, akkor meg kiteszi piacra és lesz belőle sok pénze.

Valezius 08-05-2007 10:58

Quote:

Originally Posted by kuku (Post 115107)
Ez a teljes krónika jó dolog, de már így is elég nagy előny a betegség, amit a hullától kapunk el, és az, hogy nem kell tanyát építenie, ha meg mégis épít, akkor meg kiteszi piacra és lesz belőle sok pénze.

Már rég nem a teljes krónikáról megy a dolog. Ide az emberek azért írnak, hogy a többiek elolvassák... Jó lenne, ha mielőtt hozzászólsz te is ezt tennéd...

Lacc 08-05-2007 13:21

Sztem a hullának nem kell semmi plusz:cool::cool::cool::cool::cool:
úgyis sok a hulla:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Andrew 08-05-2007 13:24

Quote:

Originally Posted by Lacc (Post 115133)

majd ha följebb lépsz egy szintet, rájössz, hogy ez nagyon nincs így...
sőt, ha lépsz még egy szintet, akkor meg már egyenesen vissza fogod sírni a jó öreg hullákkal tarkított időket ;)

-Ede- 08-05-2007 14:31

Quote:

vagy ne jácc anarchban, és máris sokkal kevesebb lesz a hulla;)

laci 08-05-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by kuku (Post 115107)

Quote:

Egyesek nagyon vágják a témát :D

Dus 08-07-2007 20:01

én amondó vagyok, hogy legyen az írva, hogy mindenhova 5%-10%-15%-20% férőhelybónuszt kap.Nem hiszem, hogy az, hogy +2 férőhely az jó lenne, mert pl most nem az lessz a lényeg, hogy azért nem írhatunk 5%-ot mert pl az üres területeknél 25%.Sztem itt nem az üres hely, hanem a barakkok és a házak a mérvadóak.A háznál meg nem zavarna, hogyha 4% férőhelybónusz helyett 5% lenne:)...

Andrew 08-07-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 115700)
én amondó vagyok, hogy legyen az írva, hogy mindenhova 5%-10%-15%-20% férőhelybónuszt kap.Nem hiszem, hogy az, hogy +2 férőhely az jó lenne, mert pl most nem az lessz a lényeg, hogy azért nem írhatunk 5%-ot mert pl az üres területeknél 25%.Sztem itt nem az üres hely, hanem a barakkok és a házak a mérvadóak.A háznál meg nem zavarna, hogyha 4% férőhelybónusz helyett 5% lenne:)...

csak a gyújtás okozna nagyobb károkat ;)

Valezius 08-07-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 115706)
csak a gyújtás okozna nagyobb károkat ;)

biztos?
Ha 5% férőhely bónusza van házra, akkor kevesebb ház kell, mintha 4% lenne (iiletve 10% 8% helyett) abból meg kevesebb gyullad.
Valaki levezetné mondjuk 1000hekis hullára, hogy melyik esetben éri nagyobb kár?
(Abból mennyi gyullad?)

All times are GMT +1. The time now is 04:05.