![]() |
Quote:
2. amúgy ezek szerint a te véleményed az, hogy könnyebb lenne úgy leírni a súgóban, hogy üres helynél 25%, barakkoknál 5% és házaknál 4%...szerintem mindenkinek egyszerűbb, ha úgy írjuk le, hogy + 2 férőhely mindenhova. mondjuk nekem teljes mértékben mindegy, hogy három különféle százalék vagy egy szám lesz. |
Ez a teljes krónika jó dolog, de már így is elég nagy előny a betegség, amit a hullától kapunk el, és az, hogy nem kell tanyát építenie, ha meg mégis épít, akkor meg kiteszi piacra és lesz belőle sok pénze.
|
Quote:
|
Sztem a hullának nem kell semmi plusz:cool::cool::cool::cool::cool:
úgyis sok a hulla:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
sőt, ha lépsz még egy szintet, akkor meg már egyenesen vissza fogod sírni a jó öreg hullákkal tarkított időket ;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
én amondó vagyok, hogy legyen az írva, hogy mindenhova 5%-10%-15%-20% férőhelybónuszt kap.Nem hiszem, hogy az, hogy +2 férőhely az jó lenne, mert pl most nem az lessz a lényeg, hogy azért nem írhatunk 5%-ot mert pl az üres területeknél 25%.Sztem itt nem az üres hely, hanem a barakkok és a házak a mérvadóak.A háznál meg nem zavarna, hogyha 4% férőhelybónusz helyett 5% lenne:)...
|
Quote:
|
Quote:
Ha 5% férőhely bónusza van házra, akkor kevesebb ház kell, mintha 4% lenne (iiletve 10% 8% helyett) abból meg kevesebb gyullad. Valaki levezetné mondjuk 1000hekis hullára, hogy melyik esetben éri nagyobb kár? (Abból mennyi gyullad?) |
All times are GMT +1. The time now is 04:05. |