![]() |
"-Te győztél! Gratulálok!
-Még nem végeztem veled!!! (köp) -Nem szabad érzelmi szinten reagálni: Egy: figyelemelterelés, vak ütés blokkolása, bevitt ütés a bal orcára, megszédítés. Válasz: Lassú, széles suhintás, kivédése könyökkel és testütés. Blokk jobb oldalt, állkapocslazítás és fraktálás, bordatörés, has traumatizálása, állkapocs kimozdítása, sarok a diafragmába. Állapot: fülcsengés, állfraktúra, 3 repedt, 4 törött borda, diafragma vérzése. Testi felépülés: 6 hét, pszichológiai felépülés: 6 hónap. Tarkón köpési képesség kiiktatva." |
Quote:
Quote:
"- XY nincs meg! Ez egy bűnöző! 14 országban körözik! - Miért is kell ő nekünk? Meglopott egy genxtert... egy halott genxtert... és szereti a szép nőket... csak a legjobbakat kívánom neki!" tudtad volna? aztán beraktam volna pár óra múlva azt a részt, amikor találkoznak a vonaton... "- Elise vagyok. - Frank. - Borzalmas név. - Sajnos még csak ez van..." :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
új feladvány:
"- azzal állunk a bizottság elé, hogy új békarobbantási módszert találtunk?? - aha! lehet, hogy van rá kereslet... békaeső idején... - ennyire berúgtál egy sörtől? - csak azt mondom... tudod... ha békák potyognak az égből, kihez fordulnak majd? híresek leszünk! - a szüleink meg büszkék!" |
Quote:
"- egyszer majd írok egy könyvet, az lesz a címe, hogy mi van, ha okos, de csóró tudósoknak hülye ötleteik támadnak.... de addig még hallani fog rólam!" "- tangó osztag látjátok a célpontot? - tangó egyes látom a sziklákon. - ösztűz! csináljatok ide egy parkolót!" |
Talán Hulk ?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:08. |