Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 10-16-2010 18:43

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 267501)
Felüljáró a Nyugatinál :)

Hamarabb elérnének a svájciak oda, mint a helyiek

Xeper 10-16-2010 19:34

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 267514)
Hamarabb elérnének a svájciak oda, mint a helyiek

Én a jelentős hézagra gondoltam, amit sikerült az építésekor hibázni :)

Merengő 10-19-2010 19:59

lehet rosszul értelmezem a Képasszociációs játék lényegét itt külsőn, de nem arról van szó, hogy ha meglátunk egy képet, ami eszünkbe jut róla, azt tesszük fel? :) vagy csak egyszerűen próbálunk hasonlót feltenni?

vityu 10-19-2010 20:00

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 267739)
lehet rosszul értelmezem a Képasszociációs játék lényegét itt külsőn, de nem arról van szó, hogy ha meglátunk egy képet, ami eszünkbe jut róla, azt tesszük fel? :) vagy csak egyszerűen próbálunk hasonlót feltenni?

ezért nem foglalkozok már vele. Nekem is ez volt a fő bajom. Vannak tényleg jók, amik tetszenek, hogy mire gondolt először...

Merengő 10-19-2010 20:02

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 267740)
ezért nem foglalkozok már vele. Nekem is ez volt a fő bajom. Vannak tényleg jók, amik tetszenek, hogy mire gondolt először...

hát igen.. :) mikor már 3szor látom ugyanazt a képet .. mikor nekem csak kb ugyanaz jut eszembe róla inkább el sem kezdek keresgélni

BimmBimm 10-19-2010 20:07

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 267739)

Igen, ez volna a lényege, és van akinek tényleg annyiban merül ki, hogy amit lát azt beírja keresőbe és berak róla egy másik képet, ez nem asszociáció, de ez ellen nem igazán lehet mit tenni, mert senkit sem szeretnék azzal megbántani, hogy hé nem erről szól a játék, figyelj már oda. Max többet nem ír a topciban és végül játszatok egymagam. Szóval én elviselem, és örülök neki ha valaki egy fondorlatos gondolatmenet után rak be egy képet:)

Merengő 10-19-2010 20:57

Már pool sem a régi? :) hová tart ez a világ?

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 2. szinten:
2010-10-18 12:03:41 Elmó világa (#571518) elfoglalt 164 hektárt Pool (#160521) országától.

Grat

vityu 10-19-2010 21:47

ezt a képet csabinak ajánlom :)

http://m.blog.hu/an/anyulontul/image...93BER/bass.png

Princ 10-19-2010 22:15

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 267744)
Igen, ez volna a lényege, és van akinek tényleg annyiban merül ki, hogy amit lát azt beírja keresőbe és berak róla egy másik képet, ez nem asszociáció, de ez ellen nem igazán lehet mit tenni, mert senkit sem szeretnék azzal megbántani, hogy hé nem erről szól a játék, figyelj már oda. Max többet nem ír a topciban és végül játszatok egymagam. Szóval én elviselem, és örülök neki ha valaki egy fondorlatos gondolatmenet után rak be egy képet:)

A másik véglet meg ha kisregény kell magyarázni hogy az most hogy jött egyáltalán oda. Ha egy kép jó és a helyén is van, akkor közérthető de hozzá is tesz valamit a sorhoz. Plusz ha még szép is, biztos érdemes megnézni. Ezért egyébként köszönöm hogy elindítottad: fogalmam sem volt hogy ennyi gyönyörű/meglepő kép van a neten. :)

BimmBimm 10-19-2010 22:18

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 267767)
A másik véglet meg ha kisregény kell magyarázni hogy az most hogy jött egyáltalán oda. Ha egy kép jó és a helyén is van, akkor közérthető de hozzá is tesz valamit a sorhoz. Plusz ha még szép is, biztos érdemes megnézni. Ezért egyébként köszönöm hogy elindítottad: fogalmam sem volt hogy ennyi gyönyörű/meglepő kép van a neten. :)

Ebben igazad van, de szerintem ez sem igazán nagy probléma. Volt nekem is olyan amit azért magyaráznom kellett, bár én általában Remy posztjain pislákoltam, hogy hogy is jutott erre, de pont ettől tetszik nekem ez a játék:) Néha végletek vannak, de elfér a sok érdekes gondolat mellett:)

All times are GMT +1. The time now is 21:38.