[HTPA]GeeForce |
04-20-2010 13:14 |
Quote:
Originally Posted by Tsobi
(Post 248950)
Fedezz.
Egyébként félreértetted a dolgot. A javaslat nem az árdrágításra lett kihegyezve. Ha nem minden 5., hanem minden 10. katona jelentene 1 pontot, akkor a szándékosan vagy véletlenül befokozódott országok lejjebbkerülnének a pontlistában, így megoldva az ellehetetlenítés folyamatát.
|
Valóban félreértettem. Bocsánatot kérek, hogy nem akarok hónapokig fedezgetni, hogy odaérjek valahova, hanem ezt meg kívánom oldani 1 órán belül. Az én hibám, nem vagyok elég türelmes.
A megoldás nem az, hogy agyondrágítjuk a ráfokozást, hanem hogy aki 2 éve nem játszik, de a top1 helyen ül mesterségesen ott tartva az országát, ezzel másokat direkt nehéz helyzetbe hoz, az NEM rendeltetésszeűen használja a játékot, főleg nem a normál csoportot.
Azt a pár országot Ati megfogja, és kiteszi anarchba. A probléma azonnal meg van oldva, viszont én se tépem le a saját arcom, hogy nem 1, hanem 3 millió katonát kell kitermelnem/megvásárolnom, elutalnom saját magamnak, ha a piacba eközben más belenyúl, szívok mint a torkosborz, stb...
|