![]() |
Egyszer felvihetsz sokat, csak nem tudod újrázni.
Egyébként szerintem ez a seregdolog nem osz/nem szoroz sokat A-ban, most már elmondhatom, mert a múlté: én 1,8 milla képzés alatti egységgel léptem fel A-ba, és 10-szer újráztam le. Szerintem nem hullott szét tőle az A. A tekitől meg még kevésbé hullana. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen, már volt olyan hogy olyan háborúba keveredtem szövimmel együtt, aminek újrázás lett a megoldása. És igen, több egység volt mind 200k. Az tényleg kevés. Nem tudom miért ilyen nehéz elfogadni hogy az eddig a topkban látott tárgy szemmel láthatóan kibővül így. Talán majd más jobban elmondja. Az elvet továbbra is támogatom, de a mértékét csak annyiban hogy jobb annál mint ami most van. |
Quote:
|
Egy dolgot meg kell érteni akinek a top 1 a célja annak valahogyan fel kell venni a jelenlegi toppal a versenyt pénztermelésben ezt 2 féle módon tehette meg eddig mnt-t köt az uralkodó klánnal és közel azonos méretű országokkal termel mint állat vagy alsóbb szinteken megtermelt javakat összepakolják a szövetség tagjai egy oriba a 2B ben és azt újráztatják ha lehet nagyon sokszor amivel megteremtik a háború alapjait.Ha az uralkodó klán tagjainak akarata teljesül akkor őket az életben nem fogja be senki max csalással (inkább nem írok rá példát,még valaki hasznosítja)
Nekem az a véleményem hogy az egységeket nem kéne lekorlátozni már az összeszedés is iszonyatos meló azután 17 körös képzéssel beképezni és aztán még újraképezni is,ha valaki ezt bevállalja a klánja érdekében szerintem meg is érdemli(lehet dobálni a köveket) |
All times are GMT +1. The time now is 18:03. |