![]() |
Quote:
|
5V fórumán olvastam egy perce :D :D :D
hi, szerintem tul erős az élőholt faj, nem lehetne egy kicsit gyengiteni rajtuk? pl ez a betegség nagy sze.étség... |
Quote:
|
Quote:
Szegény kezdő még nem tudja, h mennyire nem vészes a pestis, sőőt... :) |
Kitiltás: xxxxxxxx (#xxxxxx)
Indoklás: A JKSZ bejelentõ vélt JKSZ bejelentésére való, nem arra, hogy beszélgess velünk! Ha nem tudod a játék egyes funkcióit rendeltetésszerûen használni, akkor ne használd azokat egyáltalán! Büntetés: Figyelmeztetés Admin (#0) , 2007-xy-xy xy:xy:xy Szerintem ez is ideillik :D:D |
miután bevettem egy full-kezdőt a szövibe, ezt az üzit küldte:
"te meg kikkel vagy szoviben??? azert hogy akkor en veluk is legyek szovi" sztem naon ari. :D |
Quote:
|
nem pont szó szerint:
-"Valaki renget egy ideje, ti rengettek ??? Be lehet fejezni !" válasz: -"Sajnálom, de geológiai természetű problémában nem tudok felvilágosítást adni." |
Quote:
|
Hali, ember negyedszer próbált egy körön belül gömbözni, elküldtem neki az orimat:--------------- (#xxxxxx) [5/S]
Föld: 600 hektár biohumusz Katona: 0 Népesség: 12.552 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 96% Támadó: 0 Pénz: 5.251.711.765 Íjász: 41.000 Ital: 4.500 üveg sör Lovas: 6.000 Energia: Red Bull Státusz: Királyság Rúna: 160.794 rúna Elit: 41.800 Morál: 99 % Varázsló: 11.400 Katonai morál: 95 % Tolvaj:32.500 Szövetség: magányos farkas Faj: Kannibál Személyiség: Gyilkos Hírnév: - 241 Érték: 9.465 Helyezés: 206 / 291 Jött a válasz: Tényleg?:):) |
All times are GMT +1. The time now is 02:58. |