![]() |
Quote:
Pedig azóta már ölt meg zsivány, őr, és haltam azt hiszem szomjan is. Mindig csak egyszer haltam meg. Ennél gyengébb creep nem tud megölni, nem nagyon tudom tesztelni... (Esetleg megpróbálhatom, hogy folyamatosan gyógyítok mondjuk egy medvét, én meg leveszem a kardot meg páncélt...) |
Quote:
MEGHALTÁL!!! MEGHALTÁL!!! Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 69 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 89 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 79 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 66 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 68 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 36 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 36 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 94 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 10 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 27 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 3 életerőt vesztettél. 21 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 21 életerőt vesztettél. 45 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. A zsivány megszúrt. 24 életerőt vesztettél. 68 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 11 életerőt vesztettél. 73 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. A zsivány megszúrt. 11 életerőt vesztettél. 81 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 8 életerőt vesztettél. Segéded 20 életerőt vesztett. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Az durva hogy elsőre meghaltam kétszer?:D |
A kettő között végülis nem volt semmi csata. Ezt felfoghatjuk esztétikai bakinak is. :D
|
Quote:
|
Ez csak kiemelés volt, hogy biztosan tudd, hogy meghaltál :)
Tudod Bimm...követésnél fogy az MP-d :D |
Quote:
:):) |
Asszem ma este csuklani fogok... :D
No kaja után még bekerül pár tárgy, talán valami jó kis varázsital is, és este elszabadul a pokol. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor miért fogsz csuklani?? :p
|
All times are GMT +1. The time now is 12:59. |