![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nos úgyis majd menet közben derül ki, aminek ki kell, szal arcal a mese felé :)
GeeForce: olyan ez mint a bicikli, amint újraelkezded, hipp-hopp visszajön, meglásd :D Mindig a karakter szemszögéből ítélj, válaszolj és akkor nem lehetsz "rossz" :) |
kedvenc utolsó mondásom:
Jk1: mi volt ez a hang? Jk2: nem tom, nézzük meg... |
Továbbra is az alábbi a kedvencem:
elf erdőjáró: "Gyújtsuk rájuk az erdőt!" |
Quote:
|
Sziasztok:)
Még nem játszottam a hódot leszámítva egy online játékkal sem, viszont szívesen kipróbálnám ezt a játékot ha valaki segítene a kezdetekben :confused: :) Őszintén szólva nem tudom, hogy milyen a játék menete, célja, megjelenése stb... Ha valaki segítene a kezdő lépésekbe, például karakterformálás, és hogy milyen irányban hogyan érdemes fejlödni, szintet lépni meghogy milyen dolgokra érdemes odafigyelni stb. azért hálás lennék:o, egyedül sokáig tartana rájönni bizonyos dolgokra. Ha ez számít régebben sokat játszottam szerepjátékokkal, ha valakinek van rám egy kis szabadideje, türelme az írjon! elöre is kösz:) |
Matador: akkor lehet, hogy még nem derült ki, hogy titkos-ügynök :p
KPeti999: a m.a.g.u.s. mond valamit? Code:
Ha ez számít régebben sokat játszottam szerepjátékokkal |
Quote:
-"mik voltak azok a szerepjátékok?": pl. Might and Magic 7, Ice wind dale 2, Oblivion... a többi az inkább stratégiai vagy nem fantasy világban játszodik. -Mennyit és mikor?: szabadidőmben, suli után, hétvégén stb. -kivel és hányszor?: még nem játszottam online-szerepjátékkal:(, ez lenne az első |
All times are GMT +1. The time now is 23:10. |