Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

NewJackCity 07-01-2008 02:23

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 182414)
Ahhoz jó lenne tudnia, hogy milyen fórumok vannak egyáltalán, hogy ki tudja választani a neki kellő 3-4fórumot :p

ha meglesznek a nyilvános forumok nyilván megkérdezik ott hogy milyen forumok vannak még :)
ezzel nem hinnem hogy probléma lenne :)
bar gyanitom hogy a nem nyilvanos forumok pangani fognak es a nyilvanosak kielégitik a forumoznivágyok igényeit :)

stampi 07-01-2008 07:12

Remélem időben megtudjuk hol, mi módon lehet egy fórumra kérni hogy nyilvános legyen. De itt jelezném, hogy a 'Kibeszélgető' fórum is azt szeretné, ha minél pezsgőbb élet lenne ott, tehát örülnék ha nyilvános lenne:) A modik sztem tudják majd felelősséggel biztosítani mindezt:DD Nyugodtan jelentkezhetnek normálosok is, nincs szelektálás ilyen tekintetben SEM. Számukra is biztos hogy van sok új dolog, ami miatt érdemes anarchos fórumot IS választani. Ha másért nem, ki tudja mikor kerülnek oda:D

Más:Szavazni ugyan nem tudtam, nem kaptam sztem sehova kérdőívet (ki tudja miért), de az említett kiegészítésekkel mindenki akarata teljesülhet, és jobb lesz az új fórumrendszer mint a régi.

Ati 07-01-2008 07:16

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 182423)
Más:Szavazni ugyan nem tudtam, nem kaptam sztem sehova kérdőívet (ki tudja miért), de az említett kiegészítésekkel mindenki akarata teljesülhet, és jobb lesz az új fórumrendszer mint a régi.

Fentebb valahol leírtam, hogy milyen feltételeknek kellett megfelelni ahhoz, hogy kapjon valaki erről érteeítést.

[HTPA]GeeForce 07-01-2008 07:17

Stampi keress olyan országot, ami főori, és normál csoportban van. A legnagyobb láncodnál kezd a keresést, és így tovább. Én is megtaláltam pár óra kutakodás után :D:D

Ati 07-01-2008 07:24

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 182425)
Stampi keress olyan országot, ami főori, és normál csoportban van. A legnagyobb láncodnál kezd a keresést, és így tovább. Én is megtaláltam pár óra kutakodás után :D:D

Most már felesleges, mert sehol nem lesz már ilyen levél. A szavazásnak vége. :)

[HTPA]GeeForce 07-01-2008 07:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 182428)
Most már felesleges, mert sehol nem lesz már ilyen levél. A szavazásnak vége. :)

Rendben, nem tudtam, hogy vége, boccs!

Dragi 07-01-2008 07:44

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 182429)
Rendben, nem tudtam, hogy vége, boccs!

Neked is hiányzott a Stohl féle és LEZÁROM a szavazást MOOOOST :)))

Ati 07-01-2008 07:46

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 182431)
Neked is hiányzott a Stohl féle és LEZÁROM a szavazást MOOOOST :)))

Pedig mutattam... Lehet, hogy épp nem néztétek. :p :D

Dragi 07-01-2008 07:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 182432)
Pedig mutattam... Lehet, hogy épp nem néztétek. :p :D

affenébe :) lehet gépen voltam :))) na mindegy és mikorra lesz megszámlálva a szavazat ?:) újraszámlálást lehet kérni ?:D:D:D

Ati 07-01-2008 07:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 182433)
na mindegy és mikorra lesz megszámlálva a szavazat ?

Erről is van előrébb már egy üzenet... :)

All times are GMT +1. The time now is 19:48.