![]() |
Quote:
mi lenne, ha gyujtas ellen lenne a meg regen emlitett tuzolto szemelyiseg? igy nem kene rezit adni neki pluszba.. egyebkent javaslatom tovabbra is az, hogy legyen csokkentve drasztikus mertekben az epiteshez a nyers koltsege :D |
Quote:
Első látásra egyszerűbbnek és igazságosabbnak tünnik a hektárarányos hadibónusz. De a hulla ellenségei nem mindig a hektárok növekedése miatt válnak egyre hadisabbá. Talán az egyedüli kívétel a B csoport. Nem ragaszkodom mindenáron a csoportos fejlődési rendszerhez, az előnye még is az, hogy könnyű összehasonlítani a jelenlegi rendszerrel. Nem véletlenül írtam le az 582. hozzászólásban az összes lehetséges fejlődési tipust. "1. A vegyes rendszer: 1/a, 59 férőhely + 40% hdb., 2. 52 férőhely+ 30% hdb, 3. 48 férőhely +20 hdb, 4, 44 férőhely +10% hdb. 2. Csak férőhelyes bővítés: 1, 83 fh, 2. 68 fh, 3. 58 fh, 4. 48 fh. 3.Csak hadibonusz: 1,108%hdb, 2. 70% hdb, 3. 45% hdb, 4. 20% hdb 4.Hektár arányos fejlődés esetén 3,6%-kal kellene számolni" A különböző fejlődési rendszerek közzel azonos ütőerőt jelentenek. Az eltérések a kerekítések miatt vannak. Tudom, hogy te nem ezt az értéket adtad meg. |
De hogy ne mondja senki, hogy én nem hallgatok meg másokat és nem teszek javaslatokat, íme egy csomag.:
-Legyen hektárarányos hadibónusz melynek értéke 3,6%. -Kapja meg mellé a katonai morál 75% helyett 85%-hoz közelítést -A rá nyitott térkapun keresztül a szövetségesei irányába, csak információszerző tolvajakciókat lehesen végrehajtani. -Az üres területeken férjen el 20 ember+ a ház építése fele annyi ideig tartson. |
Quote:
|
Quote:
Az előttem szólok azt mondták ez lenne az ideális rendszer. Bár biztos nehéz lesz azokat meggyőzni akik inkább a barakk férőhelyeket növelnék. Most már össze lehet hasonlítani a különbző variációkat. |
Kicsit lehetnél részletesebb is, ha javaslatot írsz.
Például nem világos, hogy a mostani bónuszból mi maradna meg. Főleg, hogy az automata vérszomj járna neki továbbra is, vagy csak, amiket írtál. |
Quote:
Tökéletesen részletes volt BigPi. |
1. férőhelynövekedés
Szerencsétlen hulla 600 hektáron szintet lépve, 0 tartalékkal fellép, és meglepődik, hogy honnan a nyűből lett neki plusz 1560 helye, amit be kellene képezni... Nekem ez nem tetszik... Nem kell az a szintenkénti férőhelynövekedés... 1 emelés kellene, de az annyira, hogy elérje a 60főt, már ha sokan sok helyen elférnek elvileg... 2. hektárhoz kötött hadibónusz Miért? Hogy szerencsétlen véletlenül se tudja kiszámolni, hogy ténylegesen mekkora a hadereje? Vagy támadás közben leütnek róla 30 hektárt, és ezért már be se fog férni? Ez sem tetszik.... |
Quote:
|
Quote:
Ha jól látom te a jelenlegi csoport rendszernek, vagy a híve:) Vagy a vegyes rendszernek? Tudtam, hogy ezen lesz a legnagyobb vita, ezért is írtam le az összes változatot. |
All times are GMT +1. The time now is 17:11. |