![]() |
|
- Nagypapa! Koporsós temetést kérsz, vagy inkább hamvasszunk?
- Lepjetek meg! |
A vibrátor és az uborka egymást mellett vannak, megszólal az uborka:
-Miért remegsz?Úgyis engem esznek meg utána... |
Élt egyszer egy fiatalember, aki már gyermekkora óta arra vágyott, hogy író legyen.
Egyszer azt mondta az anyjának: - Olyan nagy író leszek, hogy az egész világon mindenhol olvassák majd a műveimet, és minden írásom mély érzelmeket vált majd ki az olvasókból, zokogni fognak, sikoltani, üvölteni, vonítani a dühtől és a fájdalomtól... Ez a férfi ma a Microsoftnál dolgozik és hibaüzeneteket ír. |
|
http://vicclap.hu/static/pic/verda/n...la_rowerow.jpg A Magyar Fogorvosok Egyesületének ajánlásával. (a sarkon van egy mankóüzlet is) |
Foglalj helyet és gondolj az ittas vezetés következményeire |
Új foglyot vezetnek be a zárkába. A cellatársa rögtön megkérdi:
- Mennyi? - Húsz év. - Miért? - Egy kutya miatt. - Egy kutya miatt húsz év? - Igen, mert az a lökött kutya addig kapart a kertben, amíg kikaparta az anyósomat... |
A híres autóversenyzőt halálos baleset éri.
Az özvegyet behívják a hullaházba, hogy azonosítsa a holttestet. A boncmester kihúzza az első fiókot: üres, a másodikat: üres, a harmadikat: üres. Ekkor megszólal az özvegy: - Igen, ő az, megismerem. Sose volt benne az első háromban! A maharadzsa kertésze hajnalban felkölti urát: - Uram, uram! A kertben dolgoztam, amikor ott termett mellettem a Halál és felemelte a karját. Azonnal el kell utaznom Delhibe, ott talán elvegyülhetek a sok ember közt és nem talál meg. - Jól van, menj, siess! - mondja a maharadzsa. Később ő is sétál a kertben, ő is találkozik a Halállal. Megkérdezi tőle: - Halál, miért ijesztetted meg a kertészemet? - Nem ijesztettem meg, csak csodálkozva emeltem fel a karom, hogy miért van még mindig itt, amikor délután Delhiből kell elvinnem? |
|
All times are GMT +1. The time now is 18:55. |