Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

merlin 05-07-2007 22:03

nem lesz könnyű leszedni a félelf toli készüjét aki 1 hete hozzád jár bevásárolni
a piros szép szín
a tolifelfedést nem lehetne kivonni ez alól?

laci 05-07-2007 22:03

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 93900)
akkor sem vita ez, hanem tiltakozás...

bocsika, én meg jókat röhögök rajta

:D

Én nem. Pontosan 1192 kör óta vagyok a csoportomban, aránylag közel a szintlépéshez szükséges 10%-hoz, baromira nem jön be, hogy most vettek ki a kezemből gyakorlatilag mindent, amivel elijeszthettem az esetleges támadókat. Most izgulhatok, hogy ne szúrjon kis egyetlen hadis szövetség sem...

Blacky 05-07-2007 22:05

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 93899)
bízz benne, ha akarsz ;)

OFF Én bizom benne hogy talán esetleg lessz egy kevés mérséklés..De az a
topicban ahol felvetették hogy valami nem stimmel az ELF védelmével ott is elsönek minden volt a felvetö ember csak rendes nem azután mikor kiderült hogy jéé tényleg igaza lehet annyit sem kapott a vezetöségtöl hogy bocs hogy az elején hogy is mondjam..hülyének néztelek..
Szoval ÉN bizakodom mert Bizakodni JÓ...:) :) :) :)

Hóhér 05-07-2007 22:07

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 93881)
először is a hulla is tök fölöslegesen van benne szinte már a játékban, mert egyszerűen nem valami életképes, nem 1, és nem is 10 embert ismerek, aki szinte azonnal törölte a hulláját, és azt mondta soha többé...nagyon kevés hulla játszik, de az ő dolguk...
másrészt nem volt vita, csak bejelentés!!!! legalább nézelődj, mielőtt beszólsz!

de volt megbeszélés, hogy mi legyen a védelemmel....

senki nem jött tüntetni, hogy 20 % maradjon a védelem...

alíg volt beírás, többek között én pl. lobbiztam nektek a 30 % ért...

de ennél jóval kevesebb érdeklődő volt.

és én nem szoktam nézelődni igazad van, csak regelgetek össze vissza, utána meg törlöm az orimat, miután rá jöttem hogy nem nekem való, és 2 heti játék után elvárom, hogy a véleményemre alapozzák, hogy szükség van e egy fajra a játékban vagy nem... hát ez mekkora LOL

:cool:

Akár 05-07-2007 22:09

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, de végigértem.

Segítsetek, ezután milyen fajjal legyek az elf helyett, ha nem akarom, hogy szétverjenek? Én még mindig ezt látom a legjobb alternatívának, biztos bennem van a hiba.

És Lopi bá megmondhatja, én tényleg csak tolizni szoktam, ártózni, gyilkolni nemigen, tehát engem nem érint különösebben a sok változás.

laci 05-07-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 93908)

és én nem szoktam nézelődni igazad van, csak regelgetek össze vissza, utána meg törlöm az orimat, miután rá jöttem hogy nem nekem való, és 2 heti játék után elvárom, hogy a véleményemre alapozzák, hogy szükség van e egy fajra a játékban vagy nem... hát ez mekkora LOL

:cool:

Az hogy megkapja az elf a 30% védelmet, ami a Súgó szerint jár neki, azaz kijavítunk egy hibát, az szerintem normális dolog. De az, hogy a hibajavítás fejében ilyen óriási maluszokat kapjon, azt már nem tudom megérteni.

TDK 05-07-2007 22:10

akinek a hobbiból ártózó elfekkel van baja, szeretném ha elregélné merre látott olyan elfet, aki erre a célra a varijait használta.
Lassan közelit a száma a tízhez azoknak akik megkérdezték, hogy ugyan a malusz miért érinti az elf varijait is, de még egyikük se kapott egy fél mondatnyi indoklást sem, pedig igen türelmesen és jólnevelten kérdezték meg ujra és ujra.

nekem a szük látókörömmel ugyanis szintén nem világos, ha én szeretnék felmérni egy szövit, akkor miért kell a térkapunyitást ekkora büntetéssel sújtani

Cassandra 05-07-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 93908)

Nono... Mindenki, aki ott volt abban a témában, hogy elf ország ide, elf ország oda én a 20% mellett kardokodtam, és nem voltam egyedül, hosszan tudnám sorolni a neveket, akikről tudom, hogy a 20%ot támogatták.

Igenis sokan mondták, hogy ne legyen megemelve a védelem.

-Hiena- 05-07-2007 22:12

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 93904)
OFF:

ha egy óriástól így ellopják a tekijeit a szieszta ellenére, az szégyen
Egy óriás csak tudja már meg hogy ki lopta, ha meg már tudja, akkor simán leveszi a tolvaj készültségét (a tolvaj ezt nem tudja megakadályozni, mivel a szieszta miatt nem tudja leölni a varikat)

szóval az óriást továbbra sem lehet csak úgy kicsinálni..
az a bizonyos hobbiból lerengetést az óriás simán meg tudja csinálni, mert nem lehet csak úgy megtudni, hogy ki volt

siman tobbet tudsz huzni tole mint a kopasod. tudja h ki volt ? es ?
jaa..., 2 korre vagy folotte es ugy lopod ? ugy kell neked.
konnyen meg lehet tudni ki rengetett :)
1-2 sunyi vari rafazott mar a tudasanak eziranyu hianyossagara.

Hóhér 05-07-2007 22:14

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 93912)
Nono... Mindenki, aki ott volt abban a témában, hogy elf ország ide, elf ország oda én a 20% mellett kardokodtam, és nem voltam egyedül, hosszan tudnám sorolni a neveket, akikről tudom, hogy a 20%ot támogatták.

Igenis sokan mondták, hogy ne legyen megemelve a védelem.

ha többen mondták volna, mint hogy 30 % legyen, biztos nem így alakult volna...

én meg úgy emlészem nem sok érv volt, a mostanihoz képest.

All times are GMT +1. The time now is 20:59.