![]() |
nem lesz könnyű leszedni a félelf toli készüjét aki 1 hete hozzád jár bevásárolni
a piros szép szín a tolifelfedést nem lehetne kivonni ez alól? |
Quote:
|
Quote:
topicban ahol felvetették hogy valami nem stimmel az ELF védelmével ott is elsönek minden volt a felvetö ember csak rendes nem azután mikor kiderült hogy jéé tényleg igaza lehet annyit sem kapott a vezetöségtöl hogy bocs hogy az elején hogy is mondjam..hülyének néztelek.. Szoval ÉN bizakodom mert Bizakodni JÓ...:) :) :) :) |
Quote:
senki nem jött tüntetni, hogy 20 % maradjon a védelem... alíg volt beírás, többek között én pl. lobbiztam nektek a 30 % ért... de ennél jóval kevesebb érdeklődő volt. és én nem szoktam nézelődni igazad van, csak regelgetek össze vissza, utána meg törlöm az orimat, miután rá jöttem hogy nem nekem való, és 2 heti játék után elvárom, hogy a véleményemre alapozzák, hogy szükség van e egy fajra a játékban vagy nem... hát ez mekkora LOL :cool: |
Sziasztok!
Jó sokat írtatok, de végigértem. Segítsetek, ezután milyen fajjal legyek az elf helyett, ha nem akarom, hogy szétverjenek? Én még mindig ezt látom a legjobb alternatívának, biztos bennem van a hiba. És Lopi bá megmondhatja, én tényleg csak tolizni szoktam, ártózni, gyilkolni nemigen, tehát engem nem érint különösebben a sok változás. |
Quote:
|
akinek a hobbiból ártózó elfekkel van baja, szeretném ha elregélné merre látott olyan elfet, aki erre a célra a varijait használta.
Lassan közelit a száma a tízhez azoknak akik megkérdezték, hogy ugyan a malusz miért érinti az elf varijait is, de még egyikük se kapott egy fél mondatnyi indoklást sem, pedig igen türelmesen és jólnevelten kérdezték meg ujra és ujra. nekem a szük látókörömmel ugyanis szintén nem világos, ha én szeretnék felmérni egy szövit, akkor miért kell a térkapunyitást ekkora büntetéssel sújtani |
Quote:
Igenis sokan mondták, hogy ne legyen megemelve a védelem. |
Quote:
jaa..., 2 korre vagy folotte es ugy lopod ? ugy kell neked. konnyen meg lehet tudni ki rengetett :) 1-2 sunyi vari rafazott mar a tudasanak eziranyu hianyossagara. |
Quote:
én meg úgy emlészem nem sok érv volt, a mostanihoz képest. |
All times are GMT +1. The time now is 20:59. |