![]() |
Hazug bá, jó hosszú nyelved van. .:D
ELFeledett Vidék (2) (#437487) [3/G] , 2010-01-10 15:02:21 Részlet az Aréna fórumáról! Elfi, direkt kérték, hogy ne ott fröcsögjünk (habár ezt csak te csinálod), akkor mér viszed ezt a stílust oda? |
Quote:
Ködösítesz és félremagyarázol, próbálod bekeverni a dolgokat és még a hsz-edben is hazudsz. Olvasd el még egyszer az általam leírtakat, ha valahol nem megy az értelmezés segítek, de ne magyarázd félre mit írtam le. Nyilván más neveltetést kaptunk, főleg a szavahihetőségre, emberségre és igazságérzetre vonatkozóan. |
Quote:
Azt nem neked írtam, magadra vetted?:D |
Quote:
|
Quote:
A szájkarate az fekszik. .:D |
Quote:
Quote:
Igen Elfi átvertelek, de nem hazudtam és nem is csaltam. De ha neked így könnyebb elfogadni, hogy nem lettél negyedik az a te bajod. Én se örülök a negyedik helyemnek, jobbra számítottam. De emiatt nem fogok lecsalózni senkit se, meg sárral dobálózni. De ha neked így jó, tegyed csak. De hidd el sokan jót szórakoznak rajtad :D:D:D |
Quote:
Quote:
Ha sokan jót szórakoznak, hát egészségükre, nem zavar, van igazságérzetem, lehet kicsit erősebb, mint másoknak hiszen mérleg a csillagjegyem, neked meg biztosan amelyik hazudozik, á, nem vagyok otthon a csillagjegyekben. .:D |
[quote=Bobesz bá;235945]Ergo most ígértetek valamit vagy nem? Ki szegte meg azt az ígéretet ?
Ki a hazug? Ne lovagolj már ezzen az igéret szép szón mert mi biztos NEM IGÉRTÜNK SEMMIT! ráadásul az igéret szó elöször tőlled hangzott el itt: 2010-01-04, 21:07 és én pontosan ezért tettem idézőjelbe mikor használtam! |
Quote:
Innentől nincs miről beszélnem, most vallottad be hogy eddig hazudtál. Ti mondtátok, hogy nem ígértem semmit, és ha nem ígértem, nem is hazudhattam benne. És ezeket Ti mondtátok nem én. Quote:
|
Quote:
Én azt írtam korábban, hogy hazug, csaló vagy. . És hogy Te azt ígérted, nem fogsz fokozni, a körülményekre való tekintettel. . A csalónál kicsit elvitt a hév, mert ha úgy nézzük valóban nem csaltál, mert a szabályokat betartva játszottál, tudod van egy olyan kifejezés, hogy gentleman's agreement, na az az amit Te nem tartottál be, azaz hazug vagy. .:D |
All times are GMT +1. The time now is 00:47. |