![]() |
Quote:
Szegény főorid. |
Quote:
Tehát ha 20 oriba kérek 1000 milliárdot / ori, akkor lehet hogy azért nehéz lenne megtöltened. :rolleyes: Bár amilyen orik szaladgálnak, még azt is megkockáztatom, hogy sikerülne a mutatvány. ;):D |
Quote:
Azért maradjunk a földön 1000mrd-t 20oriba senki se tudna rakni:))) de még 20X4.2mrd se kutya ,mert ahoz 80mrd kp kell,de az menne simán:)) |
Vicceltem az 1000 mrd-vel. :p:D Egyébként akkora vagyon azért elég melót is ad az embernek... Hiszen ha katonában vagy nyersben tartja, akkor nem mehet szabira. Ha tekiben, akkor véletlenül bekophat... A rúnát meg nem védi semmi, se bank, se faji vari, se semmi...
De mindegy is. :D Most szünetelek M-ben. Nagyon sok a meló így év végén :( Majd tavasszal azét aktív leszek. :D Meg ugye szóba került hétvégén, (talán Sütike mondta?) hogy nyáron kihal a hód... Na nyáron napi 20 órát fogok ráérni. :D:D:D |
HÁ HÁ HÁ !!!
Célpont: *** (#***) Távolság: 10.040 kör Varázslat: Kristálygömb Rúnaigény: 5.765.228 rúna Véletlenül rossz országra kattintottam, és a sorszámuk hasonlósága miatt nem vettem észre a Varázslatok menüben, a gömböt meg reflekszből elnyomtam...... :D Sajnos nem sikerült a varázslat. :(:(:(:( :DD |
Quote:
Varázslóink jelentik, hogy vaklaki információt akart megtudni országunkról. A varázslat 8000-12000 kör távolságból érkezett:D:D:D:D:D |
Olvasom az üziket, közbe rákatt, h görgethessek, erre jelentettem az egyik üzit, ilyenkor mi van? Semmi bántó nem volt benne csak bamba vagyok..:(
|
Quote:
Jó volt Veled,Fefe :(:(:D |
Quote:
Gondolom kapok egy figyelmeztetést, h ne jelentgessek másokat ok nélkül v vmi hasonló, nem? |
Quote:
Szerintem nincs mitől tartanod. |
All times are GMT +1. The time now is 06:19. |