Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

NorB 12-02-2006 22:02

"Na ja, a tetőre csak vmelyik topklán tagjaként juthatsz, mert saját méreted is elég nagy, s csak melletted levő orikkal célszerű a klánt csinálni, így persze hogy próbálod magad úgy is bevédeni, hogy olyanok közé mész, akik melletted vannak.
Igaz van egy ellenpélda, CLék úgy voltak 2. klán, hogy addig nem lépegettek sehova, hanem évek összehangolt munkájával jó lassan, de kitartóan oda mentek együtt."
na hát ez a két problémám
1. nem akarok topklán tag lenni, nem ismerem őket, és nem vagyok pitizős
2.nem akarok évekig egyetlen lépésért dolgozni

Arrakis 12-02-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49445)
Arrakis, Te emlegetted az A-s pénzszerzést, erre írtam, hogy ott én nem találtam nehéznek a dolgot egyáltalán.
sokkal, de sokkal több pénzt kerestem ott, mint amennyivel felléptem, de ott semmilyen pénz nem elég, ha egy topklánt kell leszedni, annyira fent vannak, mint a hold

nem az As pénzszerzést emlegettem, hanem hogy általánosságban hogy lehet pénzt szerezni.
Vmi olyan gondolathoz kapcsolódott, hogy sokak szerint évekig kell gyűjteni ahhoz, hogy elérhess vmit az Aban.

Synkel 12-02-2006 22:06

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49446)
"Na ja, a tetőre csak vmelyik topklán tagjaként juthatsz, mert saját méreted is elég nagy, s csak melletted levő orikkal célszerű a klánt csinálni, így persze hogy próbálod magad úgy is bevédeni, hogy olyanok közé mész, akik melletted vannak.
Igaz van egy ellenpélda, CLék úgy voltak 2. klán, hogy addig nem lépegettek sehova, hanem évek összehangolt munkájával jó lassan, de kitartóan oda mentek együtt."

Pedig egyszerű:) Egy 4-es orit fennhagysz és játszol A-ban aktívan, az tutira teljesíteni fogja a követelményt mire a másik körbeér.

Xeper 12-02-2006 22:07

Quote:

Ha jó vagy, akkor nem biztos hogy jó ötlet egy fedezős klánnal összehasonlítani magadat...

NorB 12-02-2006 22:07

csúcsfazon vagy Synk :)

NorB 12-02-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 49450)
Ha jó vagy, akkor nem biztos hogy jó ötlet egy fedezős klánnal hasonlítani magadat...

CL-ékről volt szó, hogy hogyan is lehetnék a semmiből topklános

Xeper 12-02-2006 22:11

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49453)
CL-ékről volt szó, hogy hogyan is lehetnék a semmiből topklános

Tudom. Amúgy szerinted ők mennyit is ütöttek?

Arrakis 12-02-2006 22:11

Quote:

Ha se nem akarsz megdolgozni érte, se nem akarsz hozzád hasonló méretű orikkal szövetkezni, akkor tényleg sosem fog sikerülni.
Sem egyik pillanatról nem jön a másikra, ami így is helyes.
Sem azt nem teheted meg, hogy sokkal kisebbel, vagy nagyobbal összeállsz, mert az semmire sem jó a klán szempontjából.

NorB 12-02-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49455)

Ha se nem akarsz megdolgozni érte, se nem akarsz hozzád hasonló méretű orikkal szövetkezni, akkor tényleg sosem fog sikerülni.
Sem egyik pillanatról nem jön a másikra, ami így is helyes.
Sem azt nem teheted meg, hogy sokkal kisebbel, vagy nagyobbal összeállsz, mert az semmire sem jó a klán szempontjából.[/quote]
ezért kell az A-t kihagyni :)
ugyanis Te klánról beszélsz, a hódító viszont egy, vagy négy ori szervezett játékáról szól, kivéve egyetlen csoportot
ebben az egy csoportban viszont az 1, v. 4 ori már nem játszhat sikeresen, tehát módja kell legyen, vagy a kihagyásnak, vagy a könnyítésnek

Synkel 12-02-2006 22:17

4-6 fős klánok lehetnek igen sikeresek is

All times are GMT +1. The time now is 03:42.