![]() |
Quote:
szerintem sokak számára már ez is bátoritólag hatna, fajválasztásnál:) mert a törpék szaporodása pl. kimondottan jót tenne a játéknak:D :D |
9% talán a mérgezés 6 korre de lehet h 10. Mindazonáltal a mérgezés elég sok tolit visz. Ha csak 5X tudja megcsinálni az is sok, sztem a toli fogja hamarabb megunni, raadasul 6 korre a haszon se akkora. Ember tolival valoban nem mindig lehet megcsinalni, de nem is kell mindenre megoldast talalni. Lop, lop kesz, el kell menni felfele vagy el kell intezni vhogy. Ha erre megoldast kerestek akkor arra is mar legyszi h ne ussek le siman a hadisok a tolikat mert az megse fair h ingyenfoldek. Teged az zavar h lopnak engem meg az h a hadisok atgazolnak mindenkin, na most mi van? Patt? Sztem ez az egyensulyi helyzet jo ahogy van nem kell felboritani. Bea szerint jo lenne a sok torpe, sztem meg a sok tolis lenne jo, ismet csak patt. Lehet ha ezt keresztulviszitek akkor majd batoritolag hat a torpeknek, de ugyanigy kiolitek a tolikat is, na jo nem teljesen, de ertjuk a koltoi tulzast remelem : )
|
Quote:
Felőlem legyen sok tolis. Nekem az a bajom, hogy úgy tudnak ártani, hogy esély sincs tenni ellene. A varis ha messziről renget kifárad hamar, de a tolis bárhonnan gyakorlatilag ugyanolyan hatékonysággal gyújtja rám az orit. És a miheztartás végett: X-ben 230 heki tájékán 1k pont különbség 8 kör. Lopni lehet kényelmesen, mert nem igazán érzed a hátrányát ártózni vagy seregezni nem. Ráadásul azt se tehetem meg, hogy szó nélkül tönkreverek minden tolist a környékemen, hogy ne lopjanak majd ha eltávolodok tőlük, mert ugye azzal tönkreteszem a játékukat szegénykéknek, és én megyek anarchba... |
az ötlettel alapjában véve én is egyetértek, mint nagy toliimádó :)
én is tapasztaltam már, hogy 8-9 körről próbálkoznak egyesek, olykor sikerrel... és nem igazán fer dolog a hadisokkal, varisokkal szemben... tapasztalatból tudom, bőven elég pénzt, nyersit, de főleg tekit össze lehet lopni 2-3 körről is... legalábbis az alsóbb szinteken... feljebb pedig vállalja fel valaki, ha tolis akar lenni :) a probléma legfeljebb a kis látszámú csopikban lehet, de erről én nem tudok túl sokat, így nem megyek bele... |
Sírás rívás... az megy... :)
A sírás, az még mindig megy... :)
Elszomorítóak vagytok... |
*
Én egyet értek az eredeti felvetéssel...
Nem jó dolgonak tartom amit a tolisok most retorzio nélkül megengedhetnek maguknak. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyébként nem értem, hogy miért vagy az ötlet ellen... a tekilopásos topikban teljesen más volt az álláspontod... tény, hogy nem pontosan ugyanaz lenne az eredménye, de esélyt adna a visszavágásra, ha tolikkal komolyabban szívatnak. |
Quote:
Sajnos sokan ezt úgy értelmezik, hogy akkor vége a tekerlopás-biznisznek ami persze nem így van (különben nem találtam volna ki :D:D:D:D). Ha valaki emléxik rá, akkor kielemeztem, hogy hogyan is működne, így igazából ha valakit lelopok 1x tekercsre - és azt nem lopta előttem senki - akkor én alig veszek észre valamit. Ellenben ha 3-an rászállnak valakire, akkor az már komoly védelmet jelentene. Előnye mindemellett az is lehet, hogy nem tudod pontosan megállapítani, hogy mennyi tekercse is van az ellenfélnek - ellentétben ugye most darabra pontosan meg tudod mondani. |
Quote:
MF hadisként egy tolvajhoz? :D Ne viccelj, szerintem simán :D |
Quote:
Istenkirály csoportokban szoktál te játszani, úgy látom. 300 orinként egy tolis, vagy hasonló. Mer ezzel az a gáz, hogy egyrészt elég macerás, másrészt drága pénzen épp beépíted a területedet, megint mehetsz ki mf-be, és verhetsz be egy másik tolist. Remélem te se gondoltad komolyan, hogy ez a módszer valóban célravezető... |
Quote:
|
Quote:
Ne viccelj már! Itt mindenkinek elment az esze? |
Quote:
Persze játszhatok gnómot és óriást, de azért ez egy afféle kényszerhelyzet nem? |
Quote:
(Ati, kérj le nekem egy statisztikát (az A-t kivéve), hogy a lopások hány százaléka megy 5 körön túlra!) Szerintem 1% alatt lesz bőven :D Ez az elég rendszeresen az mit jelent? Naponta 2x? Vagy hetente 2x? Vagy havonta 2x? Vagy évente 2x? Mert ugye nem mind1... :) |
Quote:
amúgy a többi tolis is úgy van kiépítve sztem, hogy max csak 1 sereg férjen be. és ő is látja a krónikából, hogy mire készülsz, és akár le is szabizhat. ebben az esetben oda a bosszú, de oda a földed is... ezért nem túl elegáns, bár valszeg az egyetlen legális megoldás. |
Quote:
Továbbra sem hiszem, hogy egy ilyen változtatás általánosságban jó lenne. Indok nélkül nem fognak téged 5-10 körről lopni. Valamit adnod kell, hogy mégis megérje neki. Egyértelmű, hogy pl 5. szinten egy 200 hekis félelf téged fog lopni 300 hekin 8 körről, hiszen neked van pl tekercsed... De ezt is át lehet hidalni ha egy darabig tekercsteleníted magad, vagy mittomén... Nem tudom elképzelni, hogy 2-3 szinten valaki 8 körről lopna! Nekem ezt ne mondjátok! 4-5. szinten meg simán tudsz az említett módszerrel kvázi olcsón süllyedni... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
egyszer volt velem vki ennyire okos, mikor félelffel voltam. nézte a hírnevemet, mert ált. napi 3* loptam és mikor megnőtt akkor lopott nállam.
|
Ezert kell az ellentetes iranyban lopni ugy 1-2-t, hogy valtozzon a hirnev jobban az ellentetes iranyba :)
Eleg meggyozoen lehet csinalni... |
de akkor nem hozok olyan sokat...milyen cleptoman lennék akkor? :)
|
hm..okos cleptoman :)
|
Quote:
az A-ban is 7 körről próbáltak lopni tőlep a héten. befért az illető, de természetesen nem okozott nagy kárt. és igen, indoklás nélkül loptak. egy óriástól teljesen nyugodtan lehet lopni 5-10 körről. hogy miért pont tőle lopnak? azért, mert a környék többi orija vagy szabin van, vagy pedig védett a tolik ellen. ilyenkor jövedelmezőbb az az 50-60 teki fajtánként, mint az, hogy nem csinálsz semmit. ;) mielőtt félreértenétek: nem ez az egyetlen ok, amiért támogatom a javaslatot. |
Quote:
NEvezzük őket őrültnek. Igen ok nélkül ritka az ilyen. Lopkodott 2 körröl.De ha még oka van rá pl. elhoztam tőle 1 foglalásal földet, utána 1 héten át ne apríthassa már jogtalanul a varijaimat... ráadásul az egy ember volt! A vége az lett, h jobban jártam volna ha felfedezek:( Közbe meg egy olyan ori volt ami nem értettük ,h mit keres ott a top elején... Bárki beverhette volna, annyira gyengén kiépített ori volt, ami nem történt meg:( A sülyedésről annyit, 7-8 helyről a 37 helyre aszem már nem éri meg sülyedni. A tehetetlenségnél pedig nincs rosszabb ,mikozben tudod, h ezt nem tehetné meg 2-3-4 körröl. Szal igenis támogatom a javaslatot. Ne 7 körről legyen vki nagy legény! |
Biztos igazatok van a dologgal kapcsolatban, lehet én vagyok marha rossz tolis, de amióta játszom legalább 1 tolis orim van, és még sosem loptam 3-4 körnél messzebbre/messzebbről...max hullát, de az mint tudjuk, bevállalta ezt...
nem lehetnek olyan sokan, akik 7-9 körről lopkodnak... |
Kisbér autovédelmi javaslat nem is lenne rossz, már korábban is részletesen ismertette...
Annak vmi enyhe fajátáját támogatnám. Máshol is felmerült ez a javaslat, mágpedig segyesek a törpénél, még a faji varázslat helyett is szívesen látnának egy ilyet... |
Quote:
Hiszen ha bepusztitanak, akkor leeshetsz több körre is ha suru a mezony..es jo toliskent a hadisokat tudod több körröl is lopni, ha magas a csoportletszam. |
Quote:
nem túl jó dolog, ha tolis vagy, és egy földszerzéssel, vagy pusztival kiszednek a forgalomból... aztán nem kis idő, mire visszaépítesz, rosszabb esetben visszafedezel... |
ezért kell a tolisnak betegen belemennie a haboruba, ugy hogy már csak 10 ember hal meg körönként kb, s 0 korháza van :) ez alapvetően ad neki kis védelmet..főleg, gnómok es orkok ellen jo a haboruban :)
|
Quote:
oké, a hadis is kiesett egy időre, de többnyire sokkal kevesebb időre, mint a tolis... de Kisbér ötlete biztos jó...ki kéne próbálni... |
jo, nyilvan...en kifejezetten haborurol beszeltem :)
egy figyelmetlen hadis akarmikor bezuzhatja a tolist. |
Quote:
|
Zsáninak igazat adok, egy háboruban meg elég csunya lene ha pár ütéssel ki lehetne iktatni a tolist..
De tény ha az ember nem figyel mint mi, csak úgy pár lopkodás után foglal egyet, mondaván ebből tanul... a végén elég drágán megfizetheti a tanuló pénzt. Így marad az ,h min. 10 körre kell leütni a tolis illetőt akitől foglalunk:( |
Quote:
Elobb-utobb nem lesz figyelmetlenseg. A lenyeg, hogy egy ember atlassa a haboru menetet, es annak utasitasait kovesse a csapat :) |
Quote:
Mivel alapból nekem volt igazán földre szükségem így, gondoltuk ne verjük szét a gyereket, pláne, h nem lpott tőlünk érdemben... Erre kifogtam egy örültet:p |
Valahol elvesztettem a fonalat, azt hiszem...Na, de ez hogy is kapcsolodik a felvetendo megbeszeleshez? :eek:
|
Quote:
MErt jelenleg vagy leütsz vkit 10-12 körre (ami elég nagy kárt okoz szegénynek, és lehet rá sem szolált, +lehet fel sem áll belőle) vagy bevállalod, h 1 fogalás után 7 körről gyilkolásszon... Ami odáig is fajulhat, h fedezéssel olcsóbban meguszta volna az ember.. |
Buli kamikázé modra:D
|
All times are GMT +1. The time now is 16:25. |