Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Láma 10-26-2006 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37817)
273573 Harcosok Birtokaa 2006-07-18 09:10:03
ÁTHELYEZVE: Szabályos játék védelme

És ez is.

Szecsa már mondta, hogy átrakták anarchba, ezen most nem fogunk meglepődni:))

Ati 10-26-2006 11:14

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 37818)
Szecsa már mondta, hogy átrakták anarchba, ezen most nem fogunk meglepődni:))

Nem is kell meglepődni, csak viszonylag fura dolog tanácsokat kapni olyan valakitől, aki saját maga nem tart egy olyan országot, amivel egyszerre lehet támadni és gömbözni is. :) Az egyik tevékenységhez mindig egy másik országot kellett használni, ejnye no. :)

Croissant 10-26-2006 11:26

Ati: az Anarchból lehetett neki az Arénában indulnia? Úgy tudtam, h akit kiszórtak, az nem indulhat az Arénában...

Colony 10-26-2006 11:28

Off
Sosem értettem mit takar ez a Szabályos Játék Védelme, de most megtudtam!
Szóval tanyafree 60%-os foglalkoztatottságot katona képzés nélkül! És gondolom mivel egy ilyen országot nem lehet szétszedni (még emberlopással és körváltás elötti 1 körös viharokkal se) és a többi játékosnak elveszi a kedvét az Arénától, ezért a szabályos játék védelmében át kell helyezni?:D :D :D
Off

Ati 10-26-2006 11:32

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37823)
Ati: az Anarchból lehetett neki az Arénában indulnia? Úgy tudtam, h akit kiszórtak, az nem indulhat az Arénában...

JELENTKEZNI áthelyezett országgal nem lehet.

Croissant 10-26-2006 11:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37825)
JELENTKEZNI áthelyezett országgal nem lehet.

Ahamm... hacsak úgy nem :) :) :)

Croissant 10-26-2006 11:41

Tudtam én, h érdemes lesz rákérdezni az Aréna-pontlistára :) :) :)

Láma 10-26-2006 12:02

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37828)
Tudtam én, h érdemes lesz rákérdezni az Aréna-pontlistára :) :) :)

Miért lett érdemes végül?

Croissant 10-26-2006 12:18

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 37829)
Miért lett érdemes végül?

Mert kiderült (legalábbis számomra), h honnan ered Harcos okossága :)
és persze a jelleme is...

Szecsa 10-26-2006 12:48

Csak JKSZ-el megy ez is?...

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37817)
273573 Harcosok Birtokaa 2006-07-18 09:10:03
ÁTHELYEZVE: Szabályos játék védelme

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37819)
Nem is kell meglepődni, csak viszonylag fura dolog tanácsokat kapni olyan valakitől, aki saját maga nem tart egy olyan országot, amivel egyszerre lehet támadni és gömbözni is. :) Az egyik tevékenységhez mindig egy másik országot kellett használni, ejnye no. :)

Harcosok, ezt azert elmagyarazhatod, hogy miert is lett ez :)

Croissant 10-26-2006 12:53

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37833)

asszem, h ezt már nem kell magyarázni... nem sikerült a bizonyítvány, oszt jónapot :) :) :)

Harcosok 10-26-2006 13:20

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37833)

Ez még a hv csalás volt gondolom:)
Arénában nem csaltam ki lehet vizsgálni;)(ha 2mnt nem számít csalásnak akkor nem volt csalás:) )
normálba be se azt is....(ott full teki irás volt)
csucsi nagyon vagánykodott,hogy csalunk csalunk és utána kinyomozták stb és hv miatt anarba kerültünk ezt sose tagadtam de nem is igazán kérdezte senki:)
De te se vagy egy szent az is igaz:PJavíts ki ha tévednék de téged sem 1x rugtak anarba;)

Harcosok 10-26-2006 13:22

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37794)
Harcos: a 185. beírás elkerülte a figyelmedet, v kényes a kérdés? :)

Nézem csak reggel amikor felkelltem enm foruomoztam csak akját adtam az orinak a sulibol meg enm tudtam mindenre válaszolni:)Ma vagy majd a kedvedért én is összegyüjtöm mikre nem kaptam választ;)

Harcosok 10-26-2006 13:25

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37726)
Szal azt állítod, h a legutolsó Arénát te nyerted meg?

Igen én nyertem meg én vagyok Harcosok Birtokaa(2db a-betüvel de az 1 db a betüs is én voltam:P)sorszámom ez volt:273573
Még mire lennél kiváncsi?:)
Kb agusztus körül kerültem át hv csalásért.De még szerencsém volt mivel anarbol is befejezhettem az arénát...

Croissant 10-26-2006 13:27

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37844)
Nézem csak reggel amikor felkelltem enm foruomoztam csak akját adtam az orinak a sulibol meg enm tudtam mindenre válaszolni:)Ma vagy majd a kedvedért én is összegyüjtöm mikre nem kaptam választ;)

Tőled én már semmire nem kérek / várok választ... A szüleim annak idején azt mondták vala, h válogassam meg, h kivel állok szóba... Igazuk volt...

Harcosok 10-26-2006 13:33

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37786)
Ha elmondod a kezdonek, hogy mire szamithat a 99%-os foglalkoztatottsag mellett, segitesz neki beallitani az intezot, akkor talan rendben van.
De valoszinuleg ha nem figyelj bizonyos dolgokra, akkor el-elhagyhatja egyseg.

Ha elmondod a kezdöknek,hogy szövivel milyen egyszerű is megoldani a éheztetést ugyanugy van;)(karaván)
Ha meg nem figyel bizonyos dolgokra akkor simán elhagyhatja a népe;)

Harcosok 10-26-2006 13:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37819)

Hv-ban ettünk ilyet csak(jó is lett volna ha a tekiiro orim csinálja ezt:D) ja és nem mind2 az én orim volt csak a jelszavát tudtam más orijának:D

Ati 10-26-2006 13:40

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37855)
Hv-ban ettünk ilyet csak(jó is lett volna ha a tekiiro orim csinálja ezt:D) ja és nem mind2 az én orim volt csak a jelszavát tudtam más orijának:D

Értem én. A rövid-fordulós játékokban, ahol a többiek ne 100milliókból legyenek nagylegények. :)

Szecsa 10-26-2006 13:44

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37842)
Javíts ki ha tévednék de téged sem 1x rugtak anarba;)

En is megbotlottam JKSZ miatt, jogos :)

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37853)
Ha elmondod a kezdöknek,hogy szövivel milyen egyszerű is megoldani a éheztetést ugyanugy van;)(karaván)

En egy kezdonek nem szoktam ajanlani a vipet. Egyreszt maga jojjon ra apro cselekre, amiket pl. a helytarto megcsinal, es ne egybol kenyelemmel kezdjen...A probavip kiprobalasakor elmagyarazom neki a dolgokat, de ne egy vip-kozpontu orit csinalgasson elsore.

Croissant 10-26-2006 13:45

Hiába no, úgy láccik, h a sánta kutya mindig gyorsabb :o ;) :p

Harcosok 10-26-2006 13:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37857)
Értem én. A rövid-fordulós játékokban, ahol a többiek ne 100milliókból legyenek nagylegények. :)

;)hivtam öket hv-ra?:)nem mivel ott meg az itt léttöl füg nagyon;)akkor nem tudtam naphosszakat itt lenni és bevállaltuk ezt a rizikot ezért;)
Nem szivesen kezdem el kereskegetni kik mentek anarba olyanok közül akik a normál játékban nem voltak szabályosak és itt nagyszájuak:)

Harcosok 10-26-2006 13:51

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37859)
En is megbotlottam JKSZ miatt, jogos :)

En egy kezdonek nem szoktam ajanlani a vipet. Egyreszt maga jojjon ra apro cselekre, amiket pl. a helytarto megcsinal, es ne egybol kenyelemmel kezdjen...A probavip kiprobalasakor elmagyarazom neki a dolgokat, de ne egy vip-kozpontu orit csinalgasson elsore.

Jó akkor a 99%foglalkozottságu vip nélküli orit vihar ellen hogy is védje meg?:Dkv elött mindig vihar nincs vipje mit tehet?:)
És ne mond még van idelye gyorsan leszedni mert nem 1x te se tudtál mit tenni 5másodpercceel kv elött fellökött viharral(párbajon)

Szecsa 10-26-2006 14:01

Akkor viharzik. Novekszik annyit a tolikeszultsege, hogy lopjon vkitol embert. (persze ha azt is kepes vagy lent tartani... :DD)

Mellesleg, en nem bizom a helytartora a vihar- es szarazsag leszedeset, mert ha kitartoan tud engem 2 ori is artozni, akkkor a varikeszulimet teljesen eltudja nyomni a helytarto...S persze az is benne van, hogy pl. nem megy fel elsore a napsutes vagy a novekedes es akkor oda a keszultseg, vagy barmi mas...de a keszuli csak fogyna...

Harcosok 10-26-2006 14:05

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37869)
Akkor viharzik. Novekszik annyit a tolikeszultsege, hogy lopjon vkitol embert. (persze ha azt is kepes vagy lent tartani... :DD)

Mellesleg, en nem bizom a helytartora a vihar- es szarazsag leszedeset, mert ha kitartoan tud engem 2 ori is artozni, akkkor a varikeszulimet teljesen eltudja nyomni a helytarto...S persze az is benne van, hogy pl. nem megy fel elsore a napsutes vagy a novekedes es akkor oda a keszultseg, vagy barmi mas...de a keszuli csak fogyna...

vihar+száraz+néplopás ellen ha annyira könnyen tudsz védekezni,hogy csak tolikészülid megy rá akkor nagyon tudsz:D

Szecsa 10-26-2006 14:10

Azert a szarazsag a legtobb esetben nem azonnal hat...addig meg csak belepsz az oridba, mire elkezd szetehezni az orid. A szovid is tud karavannal kajat kuldeni. De ha mindenkeppen ilyen szinten jon ellenem az aldas, akkor ramegy egy tolikeszulim, lopok embert, es nekiesek annak, aki ezt csinalja. (ugyebar ha mar terkaput nyitott, feladta magat...)

Harcosok 10-26-2006 14:20

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37875)
Azert a szarazsag a legtobb esetben nem azonnal hat...addig meg csak belepsz az oridba, mire elkezd szetehezni az orid. A szovid is tud karavannal kajat kuldeni. De ha mindenkeppen ilyen szinten jon ellenem az aldas, akkor ramegy egy tolikeszulim, lopok embert, es nekiesek annak, aki ezt csinalja. (ugyebar ha mar terkaput nyitott, feladta magat...)

Engem az kevésbé érdekel,hogy te,hogy véded meg magad vippel :P
Azt mondd el egy vip nélküli 99%foglalkozottság melett,hogy védi meg magát kezdöként:)(a kérdést nem irom be megint )
Te irtad 99% foglalkozottsága is lehet a kezdőnek és vip nélkül legyen a kezdö:)
Most várom ezt:a kezdö üljön itt vagy 4oránként üljön a géphez és akkor nincs baj:)(de az már nem kezdő hanem függő:P)
De akkor már többet sporol ha tanyán sporol:Pamit te kezdöknek nem javasolsz...Most majd irod de ha dárga a kaja akkor,hogy sporoljon rajta.
Válasz:Mondj egy olyan csopit ahol drága kaja 5.szinten....
Ja és addig én nem léptem fel az 5. szintröl amig nem tudtam normálisan játszani:PÉs a kezdöknek is ezt javaslom;)

Harcosok 10-26-2006 14:23

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37875)
(ugyebar ha mar terkaput nyitott, feladta magat...)

hát néplopást azt csak háboruba gondoltam (ha már megy a harc)és akkor már nem nehéz feladni magát:D+Néplopást max ugy,hogy nyitok elöször kaput rá várok addig amig már csak fél perc sincs és akkor hajrá lopás:PEgy kezdő nemhiszem,hogy 10körönként nézzen térkaput akkor is ha nem lopják:P

Remedy 10-26-2006 14:26

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37881)
Ja és addig én nem léptem fel az 5. szintröl amig nem tudtam normálisan játszani:PÉs a kezdöknek is ezt javaslom;)

Hmm... ebbol az kovetkezik, hogy csak egy orszagod van a normalban, ugye? ;)

Croissant 10-26-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 37888)
Hmm... ebbol az kovetkezik, hogy csak egy orszagod van a normalban, ugye? ;)

ez teccett :p :p :p

Szecsa 10-26-2006 14:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37881)
Azt mondd el egy vip nélküli 99%foglalkozottság melett,hogy védi meg magát kezdöként:)
Most várom ezt:a kezdö üljön itt vagy 4oránként üljön a géphez és akkor nincs baj:)(de az már nem kezdő hanem függő:P)

Egy kezdo ha ilyen ele kerul, akkor jojjon ra maga, hogy kielezett a 99%-os foglalkoztatottsag, es ezt a jovoben csokkenteni fogja valoszinuleg.
Napkozben 4 orankent leulni a gephez szerintem egy idealis jatekosra vall, azt hogy ezt ejszaka is tartja -e, ott kezdodik szerintem a fuggoseg.

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37884)
Egy kezdő nemhiszem,hogy 10körönként nézzen térkaput akkor is ha nem lopják:P

Szerintem igen kevesen neznek allandoan 10 koronkent csakugy terkaput. S igen kevesen vannak, akik arra apellalnak, hogy igy fognak lopni, nehogy lebukjanak. Bar biztos vannak ilyenek, en nem talalkoztam nagyon egyikkel sem. Hisz emberlopasert biztos nem varnek 9 kort, gyujtogatasert sem, a penz- vagy tekilopas lenne az. Viszont a penzt elkoltheti. A tekilopas pedig jo :) Abba nem kotok bele. Ha itt tud lenni a kapu bezarasakor is lenni, akkor tegye :)

Harcosok 10-26-2006 14:37

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37891)
Egy kezdo ha ilyen ele kerul, akkor jojjon ra maga, hogy kielezett a 99%-os foglalkoztatottsag, es ezt a jovoben csokkenteni fogja valoszinuleg.
Napkozben 4 orankent leulni a gephez szerintem egy idealis jatekosra vall, azt hogy ezt ejszaka is tartja -e, ott kezdodik szerintem a fuggoseg.

Szerintem igen kevesen neznek allandoan 10 koronkent csakugy terkaput. S igen kevesen vannak, akik arra apellalnak, hogy igy fognak lopni, nehogy lebukjanak. Bar biztos vannak ilyenek, en nem talalkoztam nagyon egyikkel sem. Hisz emberlopasert biztos nem varnek 9 kort, gyujtogatasert sem, a penz- vagy tekilopas lenne az. Viszont a penzt elkoltheti. A tekilopas pedig jo :) Abba nem kotok bele. Ha itt tud lenni a kapu bezarasakor is lenni, akkor tegye :)

Az igazán kiélezett az a 0tanyás ori de amelett aki 99%fogllakozottságot tart na egy olyat megnéznék:)(na de ezen enm vitázom)
Ja és azért szerencsétlen kezdöknek ennyi erövel ezt irhatjuk midnig:jöjj rá mindenre még anno mindnekinek rá kellett jönnie(bár az tuti amire magadtól jösz rá azt 100x jobban tudod mint amit elmondanak)

Synkel 10-26-2006 14:41

Mennyi ideig tudod rajta tartani az 1 kör viharokat? Párbajban lehet jó dolog, de én nem használnám. Ha már elpocsékolom a készülimet rá ,akkor menjen 36 kör, a rúnát majdcsak megoldom valahogy... Körönként regenerálódással képződik 6% varikészülid. Abból 4-et elnyomsz a viharra. Háborúban én szeretem ha vannak gömbök az ellenfelekről, nem árt az sem, ha a védővarikat fel tudom rakni, tehát nem fogom 1 kör viharokra pazarolni az energiát.
Ezzel szemben 200 hekin kb 10 embert visz el az 1 körös vihar. Most becsúszott pár kör éhezésem a vihar mellett, és van 260-as emberhiányom. Ha elkezdenék lopni, egy adagban visszahoznám azt amiért te 26 órán keresztül szenvedtél. Ja és nem mennek a bankok, meg a tornyok nagyobb része.

Harcosok 10-26-2006 14:41

Na akkor aki ugy érzi hülyeségeket beszélek nem arénára+nem párbajra hivom:)
Mondjon egy olyan szintet ahol szököévente van össz kati a piacon és akkor bemaxolunk egy szövivel és összecsapunk na ott nem a zsé dönt:)
Várom a leveleiket akik erre válalkoznak(szivesen mondok én is ilyen csopit nekik levélben:P)az lenne a tuti ha min 4 ember összegyülne és akkor együtt jönnének:D
Na ezzel a dologgla mi baj van?:)Ez már normál játék :D

Harcosok 10-26-2006 14:44

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37901)
Mennyi ideig tudod rajta tartani az 1 kör viharokat? Párbajban lehet jó dolog, de én nem használnám. Ha már elpocsékolom a készülimet rá ,akkor menjen 36 kör, a rúnát majdcsak megoldom valahogy... Körönként regenerálódással képződik 6% varikészülid. Abból 4-et elnyomsz a viharra. Háborúban én szeretem ha vannak gömbök az ellenfelekről, nem árt az sem, ha a védővarikat fel tudom rakni, tehát nem fogom 1 kör viharokra pazarolni az energiát.
Ezzel szemben 200 hekin kb 10 embert visz el az 1 körös vihar. Most becsúszott pár kör éhezésem a vihar mellett, és van 260-as emberhiányom. Ha elkezdenék lopni, egy adagban visszahoznám azt amiért te 26 órán keresztül szenvedtél. Ja és nem mennek a bankok, meg a tornyok nagyobb része.

Azért ez jó mostmár kiderül ,hogy nem jó a vihar se meg a száraz csak azért nem jó mert én aztmondom,hogy jó:DJa és akkor lökj minden kv elött rá 36kör vihart inkább:D

Synkel 10-26-2006 14:57

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37904)
Azért ez jó mostmár kiderül ,hogy nem jó a vihar se meg a száraz csak azért nem jó mert én aztmondom,hogy jó:DJa és akkor lökj minden kv elött rá 36kör vihart inkább:D

A vihar nagyon jó dolog. Az 1 kör vihar viszont párbajtéma, normálban veszek a piacon annyi rúnát, hogy menjen a 36 kör. Egyébként 36 kört nem kell minden körben feltenni, mert hamar belefáradnak a varijai. Feltéve, hogy nem egy combos óriást viharzol, bár azokra meg nem teszel fel a 36 kört...

Harcosok 10-26-2006 15:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37909)
A vihar nagyon jó dolog. Az 1 kör vihar viszont párbajtéma, normálban veszek a piacon annyi rúnát, hogy menjen a 36 kör. Egyébként 36 kört nem kell minden körben feltenni, mert hamar belefáradnak a varijai. Feltéve, hogy nem egy combos óriást viharzol, bár azokra meg nem teszel fel a 36 kört...

2-3körön át ha itt van tuti kell 36kör:Dmert addig még simán birja a készülije:P

Szecsa 10-26-2006 15:15

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37902)
Mondjon egy olyan szintet ahol szököévente van össz kati a piacon

Angolt ismerem ilyennek.
Esetleg manapsag 5/U.

Harcosok 10-26-2006 15:17

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37922)
Angolt ismerem ilyennek.
Esetleg manapsag 5/U.

én mondok neked magyart is:DDe max msn-en vagy email-ben mivel nehogy azt irjátok infokiadás a piacrol:)

Harcosok 10-26-2006 15:18

Amugy meg ti csak itt irjátok,hogy jönnétek velem párbajt én tegnap megmondtam egy idöt mégse látom,hogy rendezett volna bárki is.)Itt vagy te is szecsa mégse jöttél:P

Láma 10-26-2006 15:20

Ebből látszik, hogy közöd nincs a normál játékhoz. Aki képes napi 24 órában körönként ártózni egyet, az meg is érdemli...

All times are GMT +1. The time now is 15:48.