![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Ati: az Anarchból lehetett neki az Arénában indulnia? Úgy tudtam, h akit kiszórtak, az nem indulhat az Arénában...
|
Off
Sosem értettem mit takar ez a Szabályos Játék Védelme, de most megtudtam! Szóval tanyafree 60%-os foglalkoztatottságot katona képzés nélkül! És gondolom mivel egy ilyen országot nem lehet szétszedni (még emberlopással és körváltás elötti 1 körös viharokkal se) és a többi játékosnak elveszi a kedvét az Arénától, ezért a szabályos játék védelmében át kell helyezni?:D :D :D Off |
Quote:
|
Quote:
|
Tudtam én, h érdemes lesz rákérdezni az Aréna-pontlistára :) :) :)
|
Quote:
|
Quote:
és persze a jelleme is... |
Csak JKSZ-el megy ez is?...
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arénában nem csaltam ki lehet vizsgálni;)(ha 2mnt nem számít csalásnak akkor nem volt csalás:) ) normálba be se azt is....(ott full teki irás volt) csucsi nagyon vagánykodott,hogy csalunk csalunk és utána kinyomozták stb és hv miatt anarba kerültünk ezt sose tagadtam de nem is igazán kérdezte senki:) De te se vagy egy szent az is igaz:PJavíts ki ha tévednék de téged sem 1x rugtak anarba;) |
Quote:
|
Quote:
Még mire lennél kiváncsi?:) Kb agusztus körül kerültem át hv csalásért.De még szerencsém volt mivel anarbol is befejezhettem az arénát... |
Quote:
|
Quote:
Ha meg nem figyel bizonyos dolgokra akkor simán elhagyhatja a népe;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Hiába no, úgy láccik, h a sánta kutya mindig gyorsabb :o ;) :p
|
Quote:
Nem szivesen kezdem el kereskegetni kik mentek anarba olyanok közül akik a normál játékban nem voltak szabályosak és itt nagyszájuak:) |
Quote:
És ne mond még van idelye gyorsan leszedni mert nem 1x te se tudtál mit tenni 5másodpercceel kv elött fellökött viharral(párbajon) |
Akkor viharzik. Novekszik annyit a tolikeszultsege, hogy lopjon vkitol embert. (persze ha azt is kepes vagy lent tartani... :DD)
Mellesleg, en nem bizom a helytartora a vihar- es szarazsag leszedeset, mert ha kitartoan tud engem 2 ori is artozni, akkkor a varikeszulimet teljesen eltudja nyomni a helytarto...S persze az is benne van, hogy pl. nem megy fel elsore a napsutes vagy a novekedes es akkor oda a keszultseg, vagy barmi mas...de a keszuli csak fogyna... |
Quote:
|
Azert a szarazsag a legtobb esetben nem azonnal hat...addig meg csak belepsz az oridba, mire elkezd szetehezni az orid. A szovid is tud karavannal kajat kuldeni. De ha mindenkeppen ilyen szinten jon ellenem az aldas, akkor ramegy egy tolikeszulim, lopok embert, es nekiesek annak, aki ezt csinalja. (ugyebar ha mar terkaput nyitott, feladta magat...)
|
Quote:
Azt mondd el egy vip nélküli 99%foglalkozottság melett,hogy védi meg magát kezdöként:)(a kérdést nem irom be megint ) Te irtad 99% foglalkozottsága is lehet a kezdőnek és vip nélkül legyen a kezdö:) Most várom ezt:a kezdö üljön itt vagy 4oránként üljön a géphez és akkor nincs baj:)(de az már nem kezdő hanem függő:P) De akkor már többet sporol ha tanyán sporol:Pamit te kezdöknek nem javasolsz...Most majd irod de ha dárga a kaja akkor,hogy sporoljon rajta. Válasz:Mondj egy olyan csopit ahol drága kaja 5.szinten.... Ja és addig én nem léptem fel az 5. szintröl amig nem tudtam normálisan játszani:PÉs a kezdöknek is ezt javaslom;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Napkozben 4 orankent leulni a gephez szerintem egy idealis jatekosra vall, azt hogy ezt ejszaka is tartja -e, ott kezdodik szerintem a fuggoseg. Quote:
|
Quote:
Ja és azért szerencsétlen kezdöknek ennyi erövel ezt irhatjuk midnig:jöjj rá mindenre még anno mindnekinek rá kellett jönnie(bár az tuti amire magadtól jösz rá azt 100x jobban tudod mint amit elmondanak) |
Mennyi ideig tudod rajta tartani az 1 kör viharokat? Párbajban lehet jó dolog, de én nem használnám. Ha már elpocsékolom a készülimet rá ,akkor menjen 36 kör, a rúnát majdcsak megoldom valahogy... Körönként regenerálódással képződik 6% varikészülid. Abból 4-et elnyomsz a viharra. Háborúban én szeretem ha vannak gömbök az ellenfelekről, nem árt az sem, ha a védővarikat fel tudom rakni, tehát nem fogom 1 kör viharokra pazarolni az energiát.
Ezzel szemben 200 hekin kb 10 embert visz el az 1 körös vihar. Most becsúszott pár kör éhezésem a vihar mellett, és van 260-as emberhiányom. Ha elkezdenék lopni, egy adagban visszahoznám azt amiért te 26 órán keresztül szenvedtél. Ja és nem mennek a bankok, meg a tornyok nagyobb része. |
Na akkor aki ugy érzi hülyeségeket beszélek nem arénára+nem párbajra hivom:)
Mondjon egy olyan szintet ahol szököévente van össz kati a piacon és akkor bemaxolunk egy szövivel és összecsapunk na ott nem a zsé dönt:) Várom a leveleiket akik erre válalkoznak(szivesen mondok én is ilyen csopit nekik levélben:P)az lenne a tuti ha min 4 ember összegyülne és akkor együtt jönnének:D Na ezzel a dologgla mi baj van?:)Ez már normál játék :D |
Quote:
|
Quote:
A vihar nagyon jó dolog. Az 1 kör vihar viszont párbajtéma, normálban veszek a piacon annyi rúnát, hogy menjen a 36 kör. Egyébként 36 kört nem kell minden körben feltenni, mert hamar belefáradnak a varijai. Feltéve, hogy nem egy combos óriást viharzol, bár azokra meg nem teszel fel a 36 kört... |
Quote:
|
Quote:
Esetleg manapsag 5/U. |
Quote:
|
Amugy meg ti csak itt irjátok,hogy jönnétek velem párbajt én tegnap megmondtam egy idöt mégse látom,hogy rendezett volna bárki is.)Itt vagy te is szecsa mégse jöttél:P
|
Ebből látszik, hogy közöd nincs a normál játékhoz. Aki képes napi 24 órában körönként ártózni egyet, az meg is érdemli...
|
All times are GMT +1. The time now is 15:48. |