![]() |
Ezt tényleg elküldi elsőre:)
|
No majd megnézem mi lehet ennek az oka... csak előbb jutnának dűlőre a gázszerelők arról, hogy mi okoz egy adott konkrét jelenséget. Ahány szerelő, annyiféle elmélet... :D
|
Quote:
|
Quote:
De a válasznemelküldős jelenség nem a gépem miatt van. :p:D:( |
Ugye mindenkinél működik most már jól?
|
Quote:
Módosítani lehet rendesen. |
Quote:
|
Most ugrik be,hogy nekem is voltak ilyen gondjaim,de most kipróbálom megint.
Módosítás_:) |
Quote:
|
Quote:
|
hát most két napig jó volt, de ma megint előjött a szörnyű "az URL érvénytelen, nem lehet betölteni" szörny
|
Quote:
|
hát az én szörnyem fellázadt ellened és így is kiírja. de továbbra is megnyitja végül a fórumot, csakhát kiírja ezt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És sok lúd disznót győz! |
Jahhh és aminek rossz íze van,azt "egye meg a fészkes fekete fene":)
|
Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de nekem mostanság nagyon lassú a fórum sebessége. a többi oldal rendesen töltődik a megszokott sebességgel, csak a hód külső vett vissza, de rendesen. nálatok hasonló eset?
|
Quote:
|
Quote:
A fórumra visszatérve viszont a sebesség nem akar nőni. biztos nem találja a gázpedált:D |
Quote:
|
Nem úgy volt, hogy színesebb lesz a fórum párnapig? Nem látom annak.
Egyáltalán a színesség alatt mit kel érteni? |
Quote:
|
Nekem tettszene az is hogy egész évben szines legyen.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy nekem semmi gond a sebességével, ugyanolyan gyors mint mindig. |
Quote:
|
Quote:
Eddig azt mondtam, hogy bizti a gépem "fáradt el", de ha Toti szintén érzi ezt, akkor vsz. mégsem a géppel van a gond. |
Quote:
Csatlakozom. Nekem elég izé a netem, de éjjelre minden begyorsul, csak a fórum lassul be. Sőt, ma hajnalban a hód és a fórum is elérhetetlen volt, bár az lehet enm ide tartozik:) |
Na mostmár rendes sebességgel üzemel. nem tudom, hogy akkor az éjszakai akciója mi lehetett. mostmár minden oldal jön ahogy kell.
|
egy kis probléma
Egy apró kérdésem lenne. Ha belépek akkor kiírja a forum képe alá azt a szöveget, hogy "már 32 napja tagja vagy a fórumnak, de még nem írtál semmit." stb.. Pedig már írtam, ahol pedig írtam ott kiírja, hogy "Üzenet: 0". Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszönöm a válaszokat.
|
Quote:
|
Már megváltozot a helyzet, ez az elöbbi üzenet megoldot mindent, most már nincs probléma.
köszönöm. |
Belépés dátuma: 2007-11-29
Hol: Kecskemét, Magyarország Üzenet: 2 |
Már látom, hogy minden megváltozott. Csak nem értetem, hogy mért írja ki. Köszönöm mégegyszer.
|
Quote:
|
Mégegyszer köszönöm szépen mindenkinek.
Ui. Nem akarok beleokoskodni, de észrevetem, hogy hiányzik a t a "Gyors válasz az üzenere" szövegből. |
Quote:
Ezt eddig nem is vettem észre. |
Ezt már régen én is észrevettem Atitól kaptam is 2 pirosat, mert rossz helyre írtam. Mégegyszer Ati bocsánat és BÚÉK
|
All times are GMT +1. The time now is 00:48. |