Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

tibor 10-09-2006 17:59

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34366)
nem teljesen emléxem, de tele voltatok elfekkel -talán őket nem kéne ide keverni- és emlékezz a végére is, amikro Mérinél a barakkarány elkezdte elérni azt a mennyiséget amivel már befért volna Bíbor SZK lett..

na látod 12 körröl nem lehetett beverni erről van szó ha mégis akkor megerdemli akit lecsapnak, pedig méribe akkor csak barak volt , bibor elf volt de volt mindene mert folyamatosan jött neki az ártó

tibor 10-09-2006 18:07

A két javaslat eggyütt egész egymásnélkül igazságtalan

wand 10-09-2006 18:10

Quote:

Originally Posted by tibor (Post 34369)
na látod 12 körröl nem lehetett beverni erről van szó ha mégis akkor megerdemli akit lecsapnak, pedig méribe akkor csak barak volt , bibor elf volt de volt mindene mert folyamatosan jött neki az ártó

ezért mondom, hogy elfeket ne keverjünk bele, egy elfet fel lehet úgy is építeni, hogy egy 10%al nagyobb ori se verje be kisebbenek meg értelemszerűen még kevesebb esélye lehet.

tibor 10-09-2006 18:17

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34372)
ezért mondom, hogy elfeket ne keverjünk bele, egy elfet fel lehet úgy is építeni, hogy egy 10%al nagyobb ori se verje be kisebbenek meg értelemszerűen még kevesebb esélye lehet.

Nos akkor végig se szeretnéd gondolni. Akit érdekelt már felhivott hogy is képzelem absolut ellen érdekelt ember is ,én ugy ereztem megértették mire lenne ez jó, bár ők azt mondták hogy hirtelen előkapnád az orikat és szét rugnád a segűket és ezért nem tul lelkesek . De hogy játszhatobb lenne az 1/a és nincs bérelt hely a top 10-ben és nem lehetne orba szájba felfedezni az tuti biztos

Békés 10-09-2006 18:32

Quote:

Originally Posted by tibor (Post 34368)
Ami kiverte a biztositékot annak volt eleje is a 300-ik helyezet 300 hekit fedezhet fek a 11-ik 11 hektárt és nincs probléma

Ekkor müködne a napi 10% felfedezési korlát?
Vagy akkor az 1/A-ra töröljük a 10%-os limitet és marad a helyezés szerinti felfedezési korlát, vagy kombináljuk a kettőt és a kisebbik érvényesül.

Mert a 300-ik nem tud felfedezni 300 hekit a kati termeléséből max csak a piacról.
De mivel a 11-ik csak 11 hekit fedezhetfel igy a fölös katikat a piacon fogja értékesiteni ami megint a pénz felhalmozást növeli.

wand 10-09-2006 18:33

Quote:

Originally Posted by tibor (Post 34374)
Nos akkor végig se szeretnéd gondolni. Akit érdekelt már felhivott hogy is képzelem absolut ellen érdekelt ember is ,én ugy ereztem megértették mire lenne ez jó, bár ők azt mondták hogy hirtelen előkapnád az orikat és szét rugnád a segűket és ezért nem tul lelkesek . De hogy játszhatobb lenne az 1/a és nincs bérelt hely a top 10-ben és nem lehetne orba szájba felfedezni az tuti biztos

Tibor, én végig gondoltam, még számításokat is írtam, amire egy szavad se volt
Akit meg érdekel az ne téged hívjon fel, hanem írjon ide.

attól meg ne féljen senki, hogy én orikat kapnék elő :) egy ideje nem jáccom és még jó ieig nem is áll szándékomban az életemet a Hódítóhoz kötni :)
bőven elég nekem egyenlőre ez a fórum, de ha majd 1x jáccani akarok, akkor szeretném ha jó szabályok lennének.

Deni 10-09-2006 18:41

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34376)
de ha majd 1x jáccani akarok, akkor szeretném ha jó szabályok lennének.

én is úgy szeretnék játszani, de ezt akkor sem tartom jó változtatásnak

wand 10-09-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 34377)
én is úgy szeretnék játszani, de ezt akkor sem tartom jó változtatásnak

akkorj mondj jobbat! :D

a 225 katona/heki úgy rossz ahogy van asszem ez elég világos

Serg 10-09-2006 18:54

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34378)

225heki/katona?:D

Deni 10-09-2006 18:58

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34378)

HA az a cél, hogy ne lehessen elérni a topot, akkor tőlem mehet ez módosítás így ahogy beszélitek..

wand 10-09-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 34388)
HA az a cél, hogy ne lehessen elérni a topot, akkor tőlem mehet ez módosítás így ahogy beszélitek..

nem, a cél az hogy ne lehessen ÍGY elérni a toppot.
nonszensz, hogy egy ori úgy lehet a legkönyebben első egy stratégiai játékba, hogy a 23k-ból 18k-t felfedez..

Deni 10-09-2006 19:05

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34392)
nem, a cél az hogy ne lehessen ÍGY elérni a toppot.
nonszensz, hogy egy ori úgy lehet a legkönyebben első egy stratégiai játékba, hogy a 23k-ból 18k-t felfedez..

ahamm.. és akkor annak nehezítsük meg a dolgát, aki eddig nem fedezett és most is csak a szakadékokat fedezné, hogy elérje azt aki a 23k-ból 18k-t fedezett.. ééééértem :D

hjah meg persze ebből ismét annak lenne pénze aki azt a rengeteg katonát kitermeli, hiszen már fedezni nem tudnak..

wand 10-09-2006 19:12

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 34393)
ahamm.. és akkor annak nehezítsük meg a dolgát, aki eddig nem fedezett és most is csak a szakadékokat fedezné, hogy elérje azt aki a 23k-ból 18k-t fedezett.. ééééértem :D

nem, nem érted :D

tudod volt ebbena hódban már, kóbor sereg, 50es klánütések,50. percben bevett nagyorik, túltöltött seregek, stb..
mindig volt egy adott topp és hiába lett kivéve az ami el volt szarva, előbb utóbb utol lettek érve.

most ugyanez a sors vár a felfedezésre is. akkor kellett volna sírni amikor be lett vezetve a kikönnyítés, nem most amikor hejre akarjuk tenni

Deni 10-09-2006 19:23

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34396)
most ugyanez a sors vár a felfedezésre is. akkor kellett volna sírni amikor be lett vezetve a kikönnyítés, nem most amikor hejre akarjuk tenni

figy, én eldöntöttem hogy topba jutok, tehát engem nem érdekel ilyen szempontból, hogy nehezítve lesz a felfedezés és hogyha esetleg piros manók potyognak majd a seregemre útközben, akkor is eljutok oda :D
és remélem, ha majd egyszer én leszek topban, akkor is fognak olyan szabályok születni, amik a topnak kedveznek.

wand 10-09-2006 19:28

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 34404)
figy, én eldöntöttem hogy topba jutok, tehát engem nem érdekel ilyen szempontból, hogy nehezítve lesz a felfedezés és hogyha esetlen piros manók potyognak majd a seregemre útközben, akkor is eljutok oda :D
és remélem, ha majd egyszer én leszek topban, akkor is fognak olyan szabályok születni, amik a topnak kedveznek.

Na ez e helyes hozzáállás! :D felmlész és bevered a gonosz Serget és pont :D

Reaktor 10-10-2006 11:56

Sziasztok!

Van egy olyan javaslatom, hogy:

Annak a játékosnak nehezedjen a felfedezás, aki az A csoportban már többet fedezett fel, mint amennyit foglalt.

Azaz, ha 3000 hekit foglaltam már akkor 3000 hekiig marad a 225 kattincs.

Afelett legyen szankcionálva a felfedezés.

Jelenleg szét van szakadva a mezőny. Nem lehet csatázva utolérni az elsőket.

Kláncsatákkal se.

Pl a Big Gun klán 3 millió pont alatti értékével a 3.ik legnagyobb klán.

1 2157 Álmodozók 9.745.113
2 2049 Anti (az) Alkoho(l) Lista 4.941.584
3 2038 Big Gun 2.971.189
4 2249 A 9 mesterlövész ;-) 2.700.410

Felette hatalmas szakadék van.
Alatta már kevésbé nagy.
De látható, hogy csatázva nehéz, sőt közel lehetetlen felzárkózni.

Ha durván megnehezítjük a fölfedezést, Sergék 2 év mulva amikor még mindíg nincs ori a közelükben lefordulnak az unalomtól a székről :-)

Komolyra fordítva a szót.
Keletkezik föld a felfedezések során
Megszűnik klánba lépéskor, ill. forduláskor.

Esélyt kell adni a felzárkózásra a csatázó oriknak.

Persze van ennek a javaslatnak egy hátulütője:
Eddig a rendszer tuti nem figyelte ki mennyit csatázott, és fedezett.
Rgó' aki fel akar zárkózni érdemes ujráznia, hogy felüsse magát 500K ig, és onnan tudjon fedezni bünti nélkül.

Várok mindenkitől véleményt.

wand 10-10-2006 11:56

no, ha lecsillapodtak a kedélyek akkor megimételném egy tegnapi, nekem egyre jobban tetsző ötletem:

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34325)
másik megoldás:

10K-nál 1000 katona
15K-nál 2000 katona
20K-nál 3000 katona

ez marad ha még nem fedezett fel 2K hekit

innentől viszont a 1+(3*felfedezett terület/ország területe) szorozva a minimum katona mennyiséggel

tehát ha valaki az országának a 10% át fedezte fel, akkor 30%al több katonával tud majd felfedezni.
ha 30% át fedezte akkor 90%al több
és ha 50% át fedezte, akkor 2.5x annyi katona kellene neki mint aki nem fedezett még 2000 hekit.
ha pedig eléri a 80%ot a felfedezése, akkor 3.4x annyi katona kéne minden heki felfedezéshez.

építő jellegű kritikákat persze szivesen várok :)

Reaktor 10-10-2006 12:47

Quote:

Originally Posted by wand (Post 33637)
nem fog megkövezni senki (vagyis én tuti nem), ha túl lettünk volna már a számok megvitatásán, jött volna a javaslat másik fele, miszerint a 10k hekinél nagyobb orik már mind bőven elhasználták a keretet, szal náluk a területük 2/3-val kezdődjön a számláló :)
aki meg nem használta esetleg el, az valószínüleg ezután sem akar túlzottan felfedezni, szal neki meg mind1.

Ez így azért nem lenne korrekt.

All your base are belong to us ország pl . Nem fedezett fel 500 hekit se, de bőven 10K heki felett van már.

Csávó kérlek cáfold meg, ha esetleg rosszul tudnám

Reaktor 10-10-2006 12:53

Wand abba is gondoljunk bele, hogy a nagy orik kilépése (pl egy kláncsata miatt) sokkal nagyobb terhet jelentene.

És a szétszakadó mezőny miatt ugye ezáltal kevesebb kláncstaa lenne-lehetne fent.

És persze ok nehezítsük a fedezést, de magától nem nő föld 500K fölött se.
Ha meg valaki onnan utol akarja érni a topot akkor valakinek (akár neki akár másnak) fedeznie kell, mert a semmit nem lehet elfoglalni.

Azaz ha nehezedik a felfedezés akkor globálisan nehezebb lesz kitölteni az 500K feletti szakadékokat is.

Reaktor 10-10-2006 13:04

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34194)

Amúgy meg emelje fel bátran bárki a kezét aki 500k (legyen 300) felett van és úgy érzi a területének min a felét nem felfedezte az 1/A-ban??

Bizton állíthatom, hogy Sütipók csimpaszkodni fog :-D

Hivatalból igazat kell mondania :-D

Myth, és én is jelentkezünk.

És Csávó nevében is jelentkezek. :-)

wand 10-10-2006 13:23

Reaktor:
Quote:

És a szétszakadó mezőny miatt ugye ezáltal kevesebb kláncstaa lenne-lehetne fent.
per pillanat 0 csata van, ennél kevesebb nemhiszem, hogy lehetne

Quote:

Azaz ha nehezedik a felfedezés akkor globálisan nehezebb lesz kitölteni az 500K feletti szakadékokat is.
értsd már meg, hogy nem normális, hogy 1.1M pontból 550k-t fedezni akar mindenki.

arról nem beszélve, hogy mire közületek csak 1 ori is felfedezi magát, addigra Sergék ha kedvük van 10 orit viszenk maguk mellé.
nonszsnsz dolog, hogy egy 1M pontos ori 225 katonáért fedez fel 1 hekit..

igen nehezebb lesz, de nem lasabb, ha valaki belekezd 1 év alatt simán felmehet 1M pontra csatákkal.

Quote:

Myth, és én is jelentkezünk.

És Csávó nevében is jelentkezek. :-)
no akkor Mérivel és heróval már van 5 db ország aki nem fedezett.. mivel ebból kettőről tudom, hogy ezután sem akar fedezni, akkor bátran kijelenthetjük, hogy máris van 3 ország, aki nem fedezett.. és van másik 30 aki végig fedezte. ezt kell megszüntetni.

Quote:

Bizton állíthatom, hogy Sütipók csimpaszkodni fog :-D
no igen, látod Te hozod fel példának, holott ez pont egy ellen példa
Süti és grimbó elf, 300k pont óta nem tud felfedezni 1 hekit sem, mégis mindkettő 800k ponton van! tehát fel lehet menni felfedezés nélkül?? a válasz ott van a pontlistában: IGEN FEL.

kié a nagyobb érdem Sütié aki 300król 800k-ra ÜTÖTTE magát vagy azé aki 500k-ról 1.1M pontra fedezett fel?? szerintem egyértelmű..

és ha egy elf fel tudott menni, akkor nem hiszem, hogy ez más fajoknak lehetetlen kihívást jelentene..

ja igen jáccani kell hozzá, és néha áldozatokat is kell hozni, de talán ez az 1/A topjához, egy elvárható dolog.

Reaktor 10-10-2006 13:25

A Big Gun klán a közelmult klán-és egyéni csatáiban elég szépen foglalt.

De kérdem én, ha nincs ki odafedezzen akár klánban akár egyéniben a megnehezedett fedezési körülmények miatt akkor kivel lehet majd csatázni?

Ma már ugye azt nem lehet, hogy kilép egy nagy ori, és a kis orikból álló klánokat végigveri. A csata ugyan sikeres, csak nem eredményes)

És ez szerencse is, mert valljuk meg, a 10K heki feletti orikkal bíró játékosok zömének nem okozna gondot, hogy végigverje ezeket a kis orikból álló klánokat.

A drasztikusan nehezített felfedezés azt jelentené, hogy pl a nagy- másoktól jelentős távolságra lévő országoknak-klánoknak unalmas tamagocsivá válik a játék zöme.

Serg is azt mondta:
Fedezzen oda bárki.
Sztem nagyon örülne már neki, ha nem nála trágyáznának állandóan a lovai :-)
Annyi tápértékre nincs szüksége a mezőgazdaságának :-)

Szal miért baj az, ha folyamatosabb lesz a lista a fedezések miatt???

Aki jó az megtartja földet, aki meg jobb az lesz mit megpróbáljon megszerezni.

wand 10-10-2006 14:58

no félórás telefonvbeszélgetés alatt sem sokat közeledett az álláspontunk, bár talán egymás alapvető problémáit talán értjük :)

tény a most fentlévő országok (az SZK-k is) legtöbbje a mostani felfedezési szabályok segítségével nőhettek ekkorára, és iagazságtalannak éreznék a követők ha ők mostantól ezt nem tudnák megtenni.

én emellet mindeképp azt mondom a felfedezésen nagyon szigorítani kell, mert nem normális, hogy 1/A első helyére mindenki csak felfedezéssel akar felmenni.

Quote:

Szal miért baj az, ha folyamatosabb lesz a lista a fedezések miatt???
csak ehez fűzök megjegyzést miszerint: most jóideje ennyi a felfedezés, és folyamatos a lista?? nem. 600k-1.1M pontig összesen van 5db ország..

és igen a legigazságosabb az lenne, ha a felfedezés meg lenne nehezítve és a mostani nagy orik (SZK-k is!) le lennének hozva 700K pontra és onnantól lehetne jáccani is mindenkinek.

monro 10-10-2006 18:12

Én mint már kifejtettem támogatok minden olyan nehezítést ami nem tesz különbséget orik között, hogy az éppen kicsi vagy nagy.

Elég gáznak tartanám ha 500K fölött mondjuk minden orinak fullról indulna a "felfedezésszámlálója"... Csak azért, mert "nyilván felfedezett"... Eddig ez volt a szabály és azért, mert ez el lett cseszve és ők kihasználták még nem kell más mérce alapján mérni őket!

Anno mikor a kereskedő probléma volt akkor sem vette vissza senki a már megtermelt pénzeket senkitől, és nem is került csaknekik 3x annyiba az építkezés vagy a felfedezés mondjuk. Nem is értem, hogy jöhet ilyen szóba? :o

Amiről tegnap beszéltünk az az irány jónak tűnik.
Wand képletét még nem sikerült teljesen felfognom, de a leírása alapján az is jó csak kissé bonyolultnak tűnik elsőre. Jobban szereti mindenki ha fix értéket lát, bár ha a progi már eleve kiszámolja és ugy írja ki akkor ez a dolog is meg van oldva.

Végül:
Igen, mindenképp megérett rá a játék, hogy megreformáljuk a felfedezést 2500 hektár felett!

Arwyl szelleme 10-10-2006 20:23

mindenkit ki kell vágni SZK-ba és 2400 hekin tudna csak belépni, annyira le kell bontson A bontás ezesetben ingyenes lenne, és a klánbalépéskor nem kell földet leadni. Kész! Meg van oldva az 1/A "újraindítása"! Lehet reformokat hozni, nem lesz senki sem előnyben.

Ati 10-10-2006 20:28

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 34627)
mindenkit ki kell vágni SZK-ba és 2400 hekin tudna csak belépni, annyira le kell bontson A bontás ezesetben ingyenes lenne, és a klánbalépéskor nem kell földet leadni. Kész! Meg van oldva az 1/A "újraindítása"! Lehet reformokat hozni, nem lesz senki sem előnyben.

Próbáljunk meg ne baromságokat irogatni. Köszönöm.

Arwyl szelleme 10-10-2006 20:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 34628)
Próbáljunk meg ne baromságokat irogatni. Köszönöm.

Akkor mondj te is valami okosat mert lassan értelmetlenné válik a játék 1/A-ban! (Jó lenne ha mondanál valamit az anarchos ötletemre is.)

csavo 10-10-2006 21:39

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 34532)
All your base are belong to us ország pl . Nem fedezett fel 500 hekit se, de bőven 10K heki felett van már.

Csávó kérlek cáfold meg, ha esetleg rosszul tudnám

alairom, pont ezt irtam en is egy kicsivel korabban. tehat en azon orszagok koze tartozom, akik a foldszerzes ket opcioi kozul, felfedezes es hoditas kozul az utobbit valasztotta. namost azt nem allitom, hogy nem fedeztem 1 hektart sem. sot. a feldedezest arra hasznaltam, hogy kozelebb keruljek a celpontjaimhoz. vegyunk 1 peldat. en durvan 572k erteken vagyok. feltetelezzuk hogy folottem lenne egy orszag 600k ertekre. ahoz hogy 2 korre keruljek, szuksegem van meg 24k ertekre. ezt jelen pillanatban vagy lefokozassal tudom elerni, vagy felfedezessel. namost a lefokozas belekerul 120k katonamba (24.000*5=120.000). jelenleg 120k katonabol felfedezek 533 hektart, amivel ugyancsak 2 korre kerulok a 600k erteken levo (fiktiv) celponthoz. most az a jatekos jelentkezzen, aki inkabb a lefokozast valasztja a felfedezes helyett. lehet most Méri es Heró jelentkezni fog, mert ok "elvbol" nem fedeznek. hat meg se haragudjanak de ez azt jelentene hogy a klan vagyonabol csufot uznek. namost ha az en 572k erteku orszagombol felfedezest exponencialsan tobb katonaval tudnek inditani (ha jol emlekszem wand javaslatara vagy 4,5x tobb katonara lenne szuksegem), akkor a lefokozas marad a "jobbik" opcio. en megmondom oszinten, nincs kedvem 8 napig kepezni 120k katonat csak ahoz, hogy elindithassam a tamadast.

viszont azzal is eggyetertek, hogy nem jo 1-1 orszagot felvinni 2400 hekirol 20k hekire csak felfedezessel. eppen ezert ertek 1et maximalisan Reaktor otletevel:

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 34526)
Van egy olyan javaslatom, hogy:

Annak a játékosnak nehezedjen a felfedezás, aki az A csoportban már többet fedezett fel, mint amennyit foglalt.

Azaz, ha 3000 hekit foglaltam már akkor 3000 hekiig marad a 225 kattincs.

Afelett legyen szankcionálva a felfedezés.

Serg 10-11-2006 17:53

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34406)
Na ez e helyes hozzáállás! :D felmlész és bevered a gonosz Serget és pont :D

Kikérem magamnak a gonosz te vagy!:D

monro 10-11-2006 18:41

Lesz valami ebből a változtatásból vagy hagyjuk elhalni még egy évig? Akkor is lesznek akik még nem fedeztek fel a top10-be ahogy most is vannak. Akár tetszik akár nem a felfedezés nem jó így lépni kell ezügyben.

Attila nem foglalnád össze melyik irányban érdemes ragozni a dolgot?

Ati 10-11-2006 19:01

Quote:

Originally Posted by monro (Post 34785)
Attila nem foglalnád össze melyik irányban érdemes ragozni a dolgot?

... amint utolérem a topicot olvasásban... :D

Synkel 10-11-2006 20:04

Írjatok lassabban srácok:)

Bár konkrétan a témához nem tudok hozzászólni, mert a számokhoz nem értek, és fiatalság bolondság...
Ha nehezedik a felfedezés, az semmiképp nem lehet visszamenőleges hatályú, azaz nem vonatkozhat azokra akik már felfedeztek magasra. Sajna én nem tartozok ezek közé:) Ennélfogva azért a katincsok vagy a pénz számát is úgy nézzétek, hogy nem csak Sergék akarnak tovább fedezni, hanem utol is kell érni őket, és mint modták többen, helyenként muszáj felfedezni.
Nekem még van hátra pár hekim, aztán a továbbiakban abszolút nem érint a téma...

csavo 10-12-2006 00:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 34822)
Nekem még van hátra pár hekim, aztán a továbbiakban abszolút nem érint a téma...

nem az a cel, hogy mindenki a sajat erdekszferaja fele terelje a valtoztatast. a cel az, hogy a jatekot minel jatszhatobba tegyuk, es megakadalyozzuk a orszagok felfedezessel torteno felhozasat, anelkul, hogy mas jatekosok karara legyen. mert az tenyleg nem ferr, hogy egy kis orszagot felvisznek max hektarszamra semmi ido alatt. ha max hektarszamot akar, az harcoljon meg erte, ne uljon zsebredugott kezzel, mikozben a klantarsai pakoljak meg penzzel a szukseges katonak felvasarlasahoz, es az uresek felepitesehez.

Dave 10-12-2006 11:22

na én pl fedezek az A-ban. viszont egyáltalán nem tömnek a klántársak pénzzel. én megharcolok az elemi erőkkel azért hogy fedezni tudjak :p
sztem nem kéne a fedezést nehezíteni, mer van, aki csak úgy tud előre haladni... van pl egy varis ori. gondoljatok bele, annak mekkora szenvedés előrébb jutni. íjászokkal, és semmi tolvajjal milyen esélye lenne, akkor ha mégjobban nehezítenék a felfedezést???
meg van olyan, aki nem tud egész nap a gép előtt ülni, csak mondjuk napi egyszer. az épít egy védekezős orit, beáll termelni, tekit írni, és napi pár hekinként lépdel feljebb...

monro 10-12-2006 11:31

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 34937)
meg van olyan, aki nem tud egész nap a gép előtt ülni, csak mondjuk napi egyszer. az épít egy védekezős orit, beáll termelni, tekit írni, és napi pár hekinként lépdel feljebb...

1. Ezentúl is így lesz csak lassabban fog haladni. Ne is várja el, hogy úgy halad majd mint aki egésznap ráér Hódítózni!

2. Az már a klántársaidon múlik, hogy vajon segítenek e neked a felfedezésben vagy sem.Ha nem az a ti klánotok problémája. Egy jól szervezett klán elemi érdeke, hogy segítsen ebben a varisnak, törpének stb-stb...

Dave 10-12-2006 11:42

itt most csak az A-ról beszélünk, vagy minden csopiról???

de lényegtelen...
sztem meg nem kéne ilyeneken vitatkozni. nekem semmi bajom a jelenlegi helyzettel. MINDENKI LEGYEN EGYENLŐ!!! senkit nem kéne máshogy kezelni mint a másikat. egy mindenkire ugyanaz a szabály legyen érvényes.
akinek van hatalmas orija, fasza klánja, az megérdemli, hogy élvezze az előnyeit ,amiért hosszú évek alatt megdolgozott...

és ne pedig egy új szabály miatt ugyanúgy kelljen tovább szenvednie, mint eddig, csak mer némelyeknek nem teccik, hogy másoknak jól megy a játék, és gyorsan haladnak. ők azé haladnak ilyen gyorsan, mer megalapozták azt azzal, hogy a többi csoportban szarrá loptak mindenkit, meg fosztogattak, meg piacoltak napi x millió órában...

most meg mindent, amit eddig felépítettek, azt meg semmibe vennék azzal, hogy leszabályozzák nekik még a levegővételt is, csak mer nekik nagyobb orijuk van, és ezért nem vagytok egyenlők velük esélyekben.

NEKI AZÉ VAN NAGYOBB, ÉS SIKERESEBB ORIJA, MER MEGDOLGOZOTT ÉRTE!!!

teperjetek két évig, akkor majd ti is úgy fogtok feljlődni, mint ők.

Ez az igazi magyar mentalitás: neki jobban, megy mint nekem. Tehát nehezítsük meg a dolgát, hogy neki se legyen má jobb mint nekem. nem pedig azon gondolkoztok, hogy neki miért megy ilyen jó, és nektek hogy mehetne jobban... ez a ha nekem nem megy, neki se menjen mentalitás tipikus magyar felfogás, és úgy látom, hogy az élet minden területére kiterjed. még a szórakozásra is.

monro 10-12-2006 11:50

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 34939)
itt most csak az A-ról beszélünk, vagy minden csopiról???

de lényegtelen...
sztem meg nem kéne ilyeneken vitatkozni. nekem semmi bajom a jelenlegi helyzettel. MINDENKI LEGYEN EGYENLŐ!!! senkit nem kéne máshogy kezelni mint a másikat. egy mindenkire ugyanaz a szabály legyen érvényes.
akinek van hatalmas orija, fasza klánja, az megérdemli, hogy élvezze az előnyeit ,amiért hosszú évek alatt megdolgozott...

Ennek mi köze a témához?
Ha valakinek jó klánja van és segít annak ezentúl is könnyebb lesz, mint annak akinek nincs ilyen. Ha valaki eddig 2 milliárdból fedezett fel mert ennyi tartalék volt mögötte akkor X hekit tudott haladni szemben azzal akit segített a klánja és ő 10x-et haladt ugyanannyi idő alatt. Ha a szabály változik akkor az X kevesebb lesz valóban, DE a 10x ugyanúgy tízszer annyi lesz mint eddig!!! Te szoktál néha gondolkodni mielött baromságokat firkálsz?

Dave 10-12-2006 11:55

nem értem mi problémátok van a fedezéssel...

most pontosan írd már le... mer lehet az a baj, hogy alapjában nem értem a problémát. előbbrejutásnak van két módja: fedezzen, vagy harcoljon.
mindenki eldöntheti melyiket választja. mit kell ezen itt kiakadni, hogy ő most napi 10% fel tud fedezni... te is tudsz annyit ütni, sőt még többet... napi 6 támadás, az bőven több mint 10%...

szóval még akkor a fedezősöket kéne segíteni ezek alapján... :p

Ati 10-12-2006 12:00

Ne offoljuk szét a témát, azt hiszem abban egyetértünk, hogy a felfedezés jelenlegi formájában nem kedvez a játék egészének. Ezzel valószínüleg nem ért egyet a jelenlegi top érthető okokból, valamint az, aki nem tudja miről van szó. :)

Maradjunk a témánál. Köszi. :)

Dave 10-12-2006 12:08

jó...

felfedezésre javaslat : hagyjuk így ahogy van

All times are GMT +1. The time now is 14:41.