![]() |
Remélem hamarosan megint lesznek igazi lidérces részek, mert már kezd hiányozni. :)
|
Quote:
|
A szereplőlista az elején elég sokatmondó.
Sokat kellett gondolkoznom különben, hogy mi miért történik, vagy mi is volt előtte... Jó rég volt már ez a sorozat. |
Quote:
amúgy a 4.évad első 2része eddig tetszik. látszik, hogy nem kell 2sorozatot csinálni egy költségvetésből:D meg végre megválaszolnak egy elég fontos kérdést is, ami idáig a levegőben lógott. |
Quote:
|
Quote:
|
Én egyelőre ott vagyok leakadva, h az SG-1 ben az oráj ellen harcolnak, ami ugye "valós isten" már... És ott harcolnak az űrben meg minden, majdnem elpusztítják a földet... És egyszer csak az Atlantiszos bolygón vannak...
szval mégse bukik el a Föld, de hogy s mint??? Nem értem a magyarok ezt a szinkronolásos dolgot hogyan tudták igy elb-ni, 9. évad vége, aztán irány Atlantisz??? De most már le van szinkronizálva? a 10. évad? Erről van vkinek infoja? |
Quote:
|
mármint a 8. évad végétől?
akkor a Föld elpusztul a 10. évad végén? TE jó isten, MI LESZ VELÜNK!!! |
Quote:
Ennek csak egymás mellett nézve van meg az időbeli értelme. Ahogy a magyar kereskedelmi tévékben adják, úgy teljes a káosz, mert olyan részeket látsz a 9. SG1 évad után, ami igazából a 7. évad alatt történnek. |
Quote:
Ja igen, 10 évad volt SG1-ből, annak vége, és ez a 4. atlantisz. Akkor a 8-9-10. évad mellett ment. |
Quote:
|
ATI
"Ahogy a magyar kereskedelmi tévékben adják, úgy teljes a káosz, mert olyan részeket látsz a 9. SG1 évad után, ami igazából a 7. évad alatt történnek." na most már mi van?:confused::confused::confused: ja, javítva... ja mégse most mi a káosz? |
Quote:
Amit most adnak a 9. évad SG1 után, az nem oda való. Az a 8. évaddal egyidőben játszódik. Te az SG1-ben már olyan történéseket láttál, amik itt még nem történtek meg. |
ja akkor azért nem a CSK1 megy tovább arra bolygóra átall...
áhhááhh és akkor ezek szerint az oráj elleni csatát is a Pegazus galaxisi technikával fogják megnyerni ha jól sejtem de akkor is , miért nincs már leszinkronolva a 10. évad :'( - tehát akkor ezek szerint ugy kéne adni h 7. évad-Atlantisz 1. évad-8.évad-Atl 2. évad-9. éved - Atl 3. évad - 10 évad - Atl 4 évad már ha van 3. és 4. vad Atlantiszból mert abból is csak kettöt láttam |
Quote:
8. évad SG1 + 1. évad Atlantisz (egyszerre, egy epizód ebből, egy epizód abból) 9. évad SG1 + 2. évad Atlantisz (szintén egyszerre) 10. évad SG1 + 3. évad Atlantisz (szintén egyszerre) 4. évad Atlantisz (SG1 végetért 10 évad után) És valóban a végkifejlethez a 2 sorozatot együtt kéne nézni, különben elég zagyva lesz. :( |
ááhh
thx és a 7 évad végén látni h ugyanazok az arcok mennek atlantiszra, mit akik az uj sorozatban szerepelnek? és lesz 10 . évad szinkron? :confused::confused::confused: |
Quote:
Egyszer biztos lesz, amikor már totál nem tudod miről van szó, és totál nem is érdekel az egész, és már inkább megnézted japánul, ha kíváncsi voltál rá... :) |
olyanokat tudtok ti itt h csak nézek
mondjuk visszagondolva télleg zavaros kicsit az SG-1 vége fele ezért gondoltam hátha tudjátok... esetleg priviben nem tudnál küldeni vmi linket ahol ezeket szinkronosan le lehet tölteni:rolleyes: lécci lécci lécci:o |
Quote:
|
a 7., 8., 9. évadra + Atlantisz letöltésére gondoltam...
|
pár kép az Atlantiszhoz http://www.hatterkepek.hu/index.php?...=4059&pageno=0
|
Stargate rulz :)
|
Kicsit ide kapcsolódik, a Sanctuary című sorozatot nézte, nézi valaki?
Annyira nem nagy szám, hogy külön topicot nyissak neki, viszont a Csillagkapu szereplői vannak főként benne. Érdekes látni őket más szerepekben, pl Dr. McKay-t a pszichopata tömeggyilkos szerepében, és hasonlók. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Én eddig kellemeset csalódtam az új atlantis évadban, nagyon tetszett mind az 5rész eddig, vhogy most nem olyan eröltetett mint volt, látszik hogy nem 2 sorozat közt kell osztozkodni a költségvetésen, meg az ötleteken
|
Quote:
Az kifejezetten tetszik viszont, hogy az eredeti sorozatból átmenekítettek azért szereplőket. ;) |
Quote:
|
Hát gondoltam irok pár mondatot ide:D
Hát most néztem meg az Ark of truth kikerült változatát, ami ugyebár lezárja a CSK-1-es Ori szálat. Érdekes film nekem teccett. Volt benne 1-2 meglepő fordulat pont ezért volt elég jó szerintem. Emellett az Atlantis is túllépett a félidőn. az évad első fele tetszett, de igazán nagy durranás nem volt benne... egészen mostanáig, azt hiszem az egész évad első felét erre a részre épitették fel, ami rögtön másszínbe viszi az egész évadot. Sztem az egész csillagkapú sorozat (eddig) megjelent legjobb, legpörgösebb része, telis tele meglepetésekkel. nálam egyenlőre top1:D (jah és majdnem minden eddig ismert pegazusi hatalom képviselteti magát:)) |
közben én is megkerestem az Ark of Truth-t, h szóltál tegnap, így én is megnéztem délelőtt, és valóban jó volt, nekem is bejött :)
az Atlantis s4e011 meg valóban az eddigi legjobb rész, a csata mármár SW szintű, a vége meg megcsap rendesen :) |
Atlantisz
3 évadot megnéztem a Startgate Atlantiszból a negyedik évadra sajnos nincs időm és nincs is meg. Nekem nagyon bejött. Csak annyit mondok egy évadot együltömben néztem végig:)
|
nagyon jó sorozat, csak már nehezen tudom követni, a sok részt......
|
A tv2 junius 12-én elkezdi ismételni a 8. évadot.
Utána jönn a 10.-ik is. |
Quote:
|
Quote:
Bár ezt még mindig übereli a Viasat, ahol 3-4 évadot hagytak ki az ismétléskor... |
Quote:
Hát igen Viasat, amikor a CSi 7.évadjából a duplarésznek csak az első felét adták le! Hát az :mad: |
Most nézem, h ilyen topik is van :D
Nekem meg van a 10évad és végig is néztem :DD Tetszett is :) |
Quote:
|
Amúgy letölteni honnan lehet részeket? Talán egy éve még engedte a csk.hu-ról, de nemrégiben visszanéztem és nem lehet illetve én nem tudtam, mi történt?
|
All times are GMT +1. The time now is 07:31. |