![]() |
Quote:
Ha ilyen egyáltalán megfordul a fejedben, hogy "etetős ork, de csak ha nagyon muszáj" akkor én mindenképp az óriást javaslom. Neked nagyobbat fog ütni az orknál, ráadásul sokkal stabilabb orit lehet vele építeni. Az ork csak akkor brutális, ha nem ímmel-ámmal csinálják, hanem teljesen kihasználják a benne rejlő lehetőségeket. (pl a tanyák hiánya miatt nem tartanak agrártekit sem, így legalább azt nem lopják) |
Quote:
|
Én egy ilyen orkt akarok csinálni, csak először megpróbálom a 4. szintet vele,hha sikerül akkor átépülök.Am az is sokat számít hogy mikor lesznek edzéseim szeptembertől, meg attól függ hogy mikor tudok géphez ülni.
|
Quote:
csoport függö az etetös ork,van ahol lazán meg tud élni ugy h még a többi orinak termel is mikro a sereg kint van..;) |
Quote:
|
Quote:
Csak nem arra, amire Te :) |
van egy olyan érzésem, hogy cyby arra az L-re is gondolt...;)
|
Quote:
de nagy csopiban igen atolik nagyon aktivak,és mf orkot magyarba már kicsinálnak könynen sajnos,bár sztem gyors csopiban még az ork is megél,mert kicsi a csop létszám és az nagy elöny neki!(tapasztalat) |
ork
én orkkal vok, és jó elitesen.:cool:
csak annyi ház, hogy ellássa a foglalkoztatottságot. rengeteg barakk nincs bánya, nyersanyagot a piacról szerzem be, se bank, se piac. Kórházat is csak akkor, ha beteg vok, vagy ha direkt hullát ütök...:) |
Quote:
|
Quote:
hogy az meg mér' nincs? |
Quote:
Ez engem is zavar egy kicsit. A bank egy olyan épület amit orkból semmiképp nem hagynék ki:) |
Egy kérdésem lenne: ha orkkal klántámadni vagyok, akkor is él a 20% kitámadási bónusz egyéni védelemre?
|
Quote:
Ps: Bar ez nem volt a kerdesben, de termeszetesen plusz klanvedelmet is ad, hiszen az adott orinak nagyobb lesz a vedelme. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Sziasztok!
Ork éplistás elképzelésem. Szerintetek nagyon gáz? 561 heki. Ház:108 -19,25% Barack:298 -53,12% /3500 íj 3000 elit 8996 paci/ Raktár: 30 -5,35 % Torony:43-7,66% Kocsma:48-8,56% /2496/ Templom:24-4,28% /3120/ Bank:10-1,78% Laki teki: max Hadi teki: max Mg teki: 0 Vari ,toli teki : 2K Idő nem kérdés. 2 hadis szövi meg egy vari. |
Quote:
|
Quote:
Az meg a személyes véleményem, hogy ha az idő mindegy, tehát bármikor tudtok lenni, akkor miért kell az elit? Akkor hajrá lovakkal. Persze akkor átraknék 2-3%-ot toronyba, de az ~700íjjal több, és 700 barakkhellyel kevesebb. Tehát ha nem vagyok túl fáradt, akkor az 1400elit minusz és 1600ló plusz. Ami támadóerőben nem tudom, de szerintem kicsit kevesebb, viszont 560 hektáron nem hiszem, hogy feltétlen szükséges egyáltalán ennyi is plusz két hadis szövetséges mellé. |
Quote:
Majdnem hasonló felépítésű ork tábi tudóssal nyargalok most én is hasonló hekin. 8% torony 6% templom 5% kocsma - ez jellemzi és hozzá sem nyúlnak .. lehet,hogy ez a 60% barack-nak szól,de nálam életképes és nem is költök rá olyan sokat. Ha Te képezgeted az egységeket,akkor gyakorlatilag a szövivel a kaját simán megoldjátok és nincs is más gond. :) |
Quote:
|
jó szövivel jó az éplistád, sok sikert hozzá! bank később lehetne 20-30 meg lehetne a házból is kicsit bontani, de teljesen jó.
|
Quote:
Red tanácsát megfogadom, a vari-toli arányt felcserélem. Akkor szerintetek nem éri meg elitet tartani a pacik mellé?:confused: |
szerintem ha ork, akkor íjász-paci, keverve kevésbé ijesztő, de lehet úgy is tartani, keverve még nem volt seregem, de szerintem sokkal meggyőzőbb mondjuk (ehhez arányos területtel) 11k paci, mint 6k paci, meg 5k elit.
|
Quote:
én voltam elites szöviben, lovasban, íjjászban, ló-íjjban, de merem állítani, hogy a cserélgetős módszer a leghasznosabb. azaz toronnyi íjj, többi ló. ha támadnak és védhető, akkor seregcsere és csak íjj kv előtt 5 perccel és kv után (csata után) visszacsere és megyünk szembe. persze ehhez két dolog kell: távol és pénz. csak ezekkel fog működni. amennyiben ez nincs meg, akkor próbáld elhitetni éplistával h van (55+/% barakk sok lóval) és reménykedj. én sokszor játottam ezt :) |
A cserélgetést én is jó dolognak tartom , csak sajna elég piac függő.Láttam már olyat nem egyszer, hogy egy árva ló nem volt a piacon félnapig.
Átgondolva a hozzászólásokat plusz a tapasztalaimra alapozva, azt mondom hogy tényleg felesleges az elit.Egy 7000 pacis 5000 elittes ork nem elrettentő ,de nem is hatásos.Egy kicsit is gondolkodó játékos nem köt bele egy 12 000 pacival biró orkba, de lehet ezt csak én gondolom rosszul.Sokan ha pár millát bent látnak ,akkor már jönnek is látogatni, persze nem egyedül mennek haza. |
Quote:
|
Az óránkénti távol megvan a pénzt meg megoldjuk:D A bátrakat meg hazakisérjük. Ha még ezek után is bátor ,akkor még aznap átnézünk hozzá párszor.Utánna meg vagy szabi vagy mnt, persze nem a mi részünkről:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na de hogy erdemben is hozzaszoljak a temahoz: szerintem kell bele a 10% torony mindenkeppen. Templom szerintem egy 7,5% siman elfer benne. Szemely szerint a sok kocsmat feleslegesnek tartom, ha fel akarnak gyujtani, ugyis felgyujtanak... :) Valoban ket-harom dolog szukseges az orkhoz: penz, aktivitas, es tapasztalat. (pl hogy jatsszunk orkkal 10% hazzal, betegen, folyamatos viharral es emberhiannyal :)) Ezek nelkul konnyen elmehet az orktol a kedve az embernek, de ha raerez valaki az izere, bele lehet szeretni az orkba... |
Quote:
|
1/A-ban csakis ork... persze a kellő 4 yard tőkével... 1 hét alatt 5000 hekin vagy... onnantól kell némi utánpótlás, azaz bekönyörögni magad egy gazdag szövibe :)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:09. |