![]() |
:confused: én értelmeseket írok,csak nem szeretem a hüly embereket és néha oltok..
|
Quote:
|
tessék, most meg tanulhattok románul! dühöngjetek ezen! :)))
|
fura hogy mér pint román:)akkor már lett volna spanyol azt sokan beszélik legalább de a románt...:)kicsit furcsa:)
|
Quote:
számítottam valami ilyesmire.. egyébként lenne ötletem egy negyedik nyelvű verzióra is, amiből még nagy siker lehetne :) |
dehogynem:)tom én hogy ez pénz kérdése az egész.de akkor is furcsa:)
|
Én rosszul lettem a látványtól... hisztérikus röhögésben törtem ki. Ne haragudj Ati, de valahogy nem jön be az ötlet, persze a te dolgod :)
Amúgy csak a Hódirtót tudom emlegetni és a "kedves román barátainkat" hogy idézzek is onnét.... :o |
Quote:
igen, egyértelműen van benne egy kis vicces faktor is:) különösen ha nem tudsz románul:) |
Quote:
|
Quote:
tehát nem zavar, csak ledöbbentem. |
Quote:
A dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitásra gondolsz most? |
Quote:
|
Quote:
Kifejtenéd? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati én nem voltam felháborodva csak aztmondtam hogy kicsit furcsa hogy román:)
|
Quote:
Ezt a Beállítások menüpont, Ország törlése résznél lehet nagyon jól megoldani. És ezt teljesen komolyan is gondolom... |
Quote:
Amúgy a válasz: Csak az egész meglepett, mondom... hódirtón elkezdtek hülyülni az angol változatnál a románnal és tényleg lett :) (és milyen verziók jönnek a hódítóból még? :) (bár ez a világhódító játék topicba menne ) (tényleg.. éppen Vampirét játtszunk és egy hódos itt van velem egy neten.... külön csopi, de muszályból akcióztam, és ő meg lehet hogy szintén. Ügye nem lehet baj? (tudom, súgó, de ettől függetlenül aggódok, egy igen/nem elég)) |
hodirto és frosty powa..azok a régi szép idők:P
|
most jöttem rá milán,hogy ki vagy..te sejted,hogy én ki?:O|
|
Abszolut ide vago tema. :)
Hetek ota nem tudok vip hetvegizni...miert? Ati hatha itt valaszol, mert uzeneteit nem gyozom visszaolvasni. ;) |
Quote:
|
Japant csinaljatok vagy spanyolt azokat tuti sokan jaccank talan kinait:D bar nem tom hog mennyien szamitogepeznek Kinaban:D De a spanyol-japan tuti sokat hozna:D
|
Quote:
|
Quote:
amugy en is arra gondoltam.. ismerek japanokat, sztem tetszene nekik:) |
Quote:
*bár a japóknak tuti teccene* |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(ha megmondják, hogy a látott szöveg éppen milyen írásjelekkel íródott) |
Quote:
|
naaah... utanna erdeklodtem! Azt mondja az egyik haver aki kinai nyelven is tud hogy a japanok vettek at valamikor regen a kinai irasjeleket, de a jelentesuk nagyban elter, arra tudja hasonlitani mint a mi nyelvunk a finn nyelvvel!
Nehany pelda: a kéz es papir jele egymas mellett a japan szamara levelet jelent, a kinai szamara wc papirt (azert ez nem mind1) a japan irasjelek szama 2000 db (kormany rendelet szabalyozza hogy ezt a 2000 irasjelet szabad hasznalni hivatalosan) a kinai iras jelek 5000-8000 db (ennyi irasjelet tanulnak meg a kinaiak a "kozepiskolaban") Akkor hogy tudja megerteni a japan a kinait ha 3x tobb irasjel fajta van es azok esetekben mast is jelenthetnek?????? :confused: |
Japan es Kinai ugyanaz:D:D:D
anyira mint a magyar es a Finn. meg Kinan belul is va tobb teljesen de mondo TELJESEn najo nagyban eltero nyelvjaras. az egyik a Cantoni a masik nem tom melyik:confused: |
Nem olyan egyszerű dolgok ezek :) Bár de és mégse :)
Kínában ugye bevezették az egyszerűsített írásjeleket, de Hongkong és Tajvan még a régit jasználja. Japánban meg ott a kanji, a hiragana és a katakana. Legkönnyebben a kínai hanzi és a japán kanji különböztethető meg egymástól. és még nem kevertük ide dél-koreát, az ő írásuk is han íráson alapul. Ezekhez képest a finnek és a mi latin betűink, kutyafülék. |
Quote:
|
Ja látom, Csokibácsi már kifejtette:) Nekem volt egy japánból középfokúzott hallgatóm, tőle hallottam sok szépet a japán írásmód rejtelmeiről:)
|
Quote:
Valaki azt mondta ha leultetunk egy irogep melle egy majmot es eleg idot hagyunk neki, elobb utobb leirja Shakespeare osszes muveit. |
Télleg nem értem én se a háborgás okát, egyeseket elkapott a feltünési viszketekség, meg teszettek a javaslatok h milyen nyelveken kellene még inditani, meg a sok aggódás h románul is lehet játszani :)
Tőlem aztán mehet mongol vagy etióp nyelven is, úgy is csak a magyart meg az angolt játszom :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:29. |