Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   v6 Pontok menüje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=688)

Mike zoostorm 08-07-2006 15:59

Csak egy kerdes... A TK az hozza lett szamolva a helyben? nem fogja torni, ha valakinek 30 karakteres neve van, es nyomsz ra egy TK-t, es elmegy szabira?
A kis kockak jok lettek, meg az I betu se tul veszes. Viszont a szemelyisegek nemkem fajnak picit. eddig csak raneztem a pontlistara, es lattam hogy van X kereskedo korulottem , uj foto kinel mennyi penz, es mentem tamadani. most viszomnt mindenki neven ott kell hagyni az egeret...:( tom hogy valamit ki kellett szedni, hogy nagyobbak legyenek a betuk...csak eszrevetel.:)

lacqa 08-07-2006 16:06

Quote:

Originally Posted by Ati
Új pontlista fent, jöhetnek az észrevételek! :)

A súgó nincs hozzáfrissítve, amíg nem biztos, hogy végleges. A működése az amit az előbb felvázoltam. Személyiséget az országnévre húzva mutat.

kár a zöldért :)))

nekem továbbra is zavaróan vastagok a keretek, vagy sötétíteni kellene még rajta, vagy vékonyítani (vagy mindkettőt egyszerre) így egy idő után belekáprázik a szemem

amúgy nem lenne logikusabb ha a személyiség akkor jönne elő ha a fajra húzom az egeret?

Ati 08-07-2006 16:09

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Csak egy kerdes... A TK az hozza lett szamolva a helyben? nem fogja torni, ha valakinek 30 karakteres neve van, es nyomsz ra egy TK-t, es elmegy szabira?

Ha a többszemélyiséges, hosszúnevű orira TK-t nyitok, és az elmegy szabizni..... Nem, ez nem lett beleszámolva, de amit én néztem, abban volt még hely, szóval még az is csak max a széléig húzza ki. Necces, de sztem még az is elfér.

szamóka 08-07-2006 16:15

A védelem allatt álló orik lehetnének egy picit világosabb lila alapon?

Remedy 08-07-2006 16:32

Quote:

Originally Posted by Ati
Új pontlista fent, jöhetnek az észrevételek! :)

A súgó nincs hozzáfrissítve, amíg nem biztos, hogy végleges. A működése az amit az előbb felvázoltam. Személyiséget az országnévre húzva mutat.

Engem egyedul az a paranyi I betu zavar, alig eszreveheto, pedig igen hasznos funkcio. Ellenben otletem nincs, hogy lehetne jobb....
Nem csak hogy eszrevenni nehez, de rakattintani is :) Es amikor 70 evesen remego kezzel akarok gombot+eplistat nezni vkirol, nem fogom se latni, se rakattintani nem fogok tudni.... :)

Ja, es egyetertek lacaval... kar a zoldert, es tenyleg jobb lenne ha a fajnal irna ki a szemelyiseget, nem a nevnel :)

Ati 08-07-2006 16:42

Quote:

Originally Posted by lacqa
amúgy nem lenne logikusabb ha a személyiség akkor jönne elő ha a fajra húzom az egeret?

Faja nem biztos, hogy van mindenkinek, neve viszont biztos. Ezért tűnt ez logikusabbnak, és főleg biztosabbnak.

totya973 08-07-2006 16:46

pontok menüje

szia Ati

hát szerintem alapvetően a színekkel van baj nem a kis betűkkel
a fajt meg a személyiséget kár kiírni hiszen aki meggömbözi az ugyis tudja
inkább az infó felirat meg az eredményesség maradjon az eredeti méret
de persze ez csak az én véleményem
ja és akár kilehetne menni egésszen a vonalig az egésszel

Ati 08-07-2006 17:06

Quote:

Originally Posted by totya973
hát szerintem alapvetően a színekkel van baj nem a kis betűkkel

Így van, mivel már nincsenek kis betűk. :)

Cassandra 08-07-2006 17:19

Csak egyet nem értek, mikor itt törpölt 5-6 ember azon, hogy, hogy lehetne megoldani, hogy nagyobb legyen a betűk mérete és hogy milyen színt kapjon a lista, akkor hol voltak azok, akiknek most nem tetszik az új?:confused:

Deni 08-07-2006 17:29

Nekem speciel most tetszik a pontlista.. Jól néz ki és szerintem átlátható.. :cool:
Maximum annyit módosításra szorulna, hogy aki védelem alatt áll az tényleg kaphatna egy-két árnyalattal halványabb lilát.. bár nem hiszem, hogy van (legalábbis nagyon remélem hogy nincs) olyan játékos aki ne tudná magától megkülönböztetni azt aki védelem alatt áll :D

Remedy 08-07-2006 17:36

Aprosag: a fekete szinemen szinte teljesen olvashatatlan a kis kek szamom :)

Ati 08-07-2006 17:43

A szövi színét és a védelem alatt állókat világosabbra vettem, hogy lesötétített monitorral is jól látszódjanak... :)

Még egyéb javaslat, reakció?

A többi pontlistába is ezt a színvilágot kell átrakni, úgyhogy tessék hozzászólni még most, amíg lehet! :D

[Qpe_] 08-07-2006 17:51

1024x768-ban nezem laptopon. A szinvilag meg a kinezet teljesen jo, de a felbontas miatt az oldalso menu nem fer ki vegig. Leveszem 1-el a betumeretet firefoxban, es igy meg nagyon apro, a sorszamoknal illetve a ponterteknel egybefolynak a szamok.
Nagygepen 1280x1024-ben tokeletes, de nem lehet valami megoldast talalni az 1024-es felbontasban jatszok szamara is?:)

Ati 08-07-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by [Qpe_]
1024x768-ban nezem laptopon. A szinvilag meg a kinezet teljesen jo, de a felbontas miatt az oldalso menu nem fer ki vegig. Leveszem 1-el a betumeretet firefoxban, es igy meg nagyon apro, a sorszamoknal illetve a ponterteknel egybefolynak a szamok.
Nagygepen 1280x1024-ben tokeletes, de nem lehet valami megoldast talalni az 1024-es felbontasban jatszok szamara is?:)

A *PONTOK* menühöz még valakinek hozzászólása? :)

BeeLord 08-07-2006 18:08

Quote:

Originally Posted by Ati

Pontlista : Fejlesztői brigád 1 - 1

(a fejlesztői brigádba beleértve természetesen a fórumozókat is;) )

lacqa 08-07-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by Ati
Faja nem biztos, hogy van mindenkinek, neve viszont biztos. Ezért tűnt ez logikusabbnak, és főleg biztosabbnak.

akkor ha készült gömb róla akkor lehet a faja/személyisége ismeretlen. igaz az hosszabb mint a leghosszabb fajnév... esetleg "alap", bár ez nem tetszik nekem se.

Békés 08-07-2006 18:14

Van:)
Nekem igy megfelel:)
Köcc.

Remedy 08-07-2006 18:17

Quote:

Originally Posted by Békés
Van:)
Nekem igy megfelel:)
Köcc.

akko nezd meg ezt a kek szamot :P na hanyas? ne hajolj kozel!!!

http://csomalin.csoma.elte.hu/~remedy/kepek/a.JPG

a fajinfokat kiszineztem hatterszinure, nehogy infokiadas legyen.... :D

[Qpe_] 08-07-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by Ati

Valoban ugy gondolod, hogy nem ahhoz szoltam hozza?:)
Fussunk neki megegyszer:
A menu miatt _kenytelen_ vagyok levenni a betumeretet ha 1024 a felbontasom, es ekkor a pontok menunel jelentkezik a problema, hogy osszefolynak a szamok.
Nem egyrol beszelunk?:)

Ati 08-07-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by Remedy

3-as, de tessék normális minőségű képet feltenni, nem így eltorzítani. :P

Ati 08-07-2006 18:20

Quote:

Originally Posted by [Qpe_]
Valoban ugy gondolod, hogy nem ahhoz szoltam hozza?:)
Fussunk neki megegyszer:
A menu miatt _kenytelen_ vagyok levenni a betumeretet ha 1024 a felbontasom, es ekkor a pontok menunel jelentkezik a problema, hogy osszefolynak a szamok.
Nem egyrol beszelunk?:)

Ennek az égvilágon semmi köze a pontok menühöz. Ne vedd le a betűméretet... :D Ha operában az 5%-os kicsinyítést választom, akkor se látszik semmi... :D

BeeLord 08-07-2006 18:21

Quote:

Originally Posted by Remedy

Windows kép és faxmegjelenítővel párszoros nagyításnál én kiolvastam egy hármast. És mindenre megesküszöm, hogy nem hajoltam közelebb:D

[Qpe_] 08-07-2006 18:23

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Windows kép és faxmegjelenítővel párszoros nagyításnál én kiolvastam egy hármast. És mindenre megesküszöm, hogy nem hajoltam közelebb:D

En megnyitottam firefoxban a kepet, rakattintottam hogy eredeti meretben mutassa, es tokeletesen lathato volt a...aaaa...kek 10?;)

[Qpe_] 08-07-2006 18:28

Quote:

Originally Posted by Ati
Ennek az égvilágon semmi köze a pontok menühöz. Ne vedd le a betűméretet... :D Ha operában az 5%-os kicsinyítést választom, akkor se látszik semmi... :D

Ha nem veszem lejjebb, akkor nem latszik vegig baloldalon a menu. Ami nem lenne problema, ha lehetne gorgetni. De mivel nemlehet, semmilyen modon nem tudom elerni az x db legalso menupontot. Ez valami osztonzes akar lenni arra, hogy ne lepjek ki, illetve ne lepjek szintet?:)

Viccet felreteve, tudom hogy igy mar nem ide tartozik, es nyitok neki topicot ha van ertelme: Lehetseges, ha van ra igeny, hogy gorditosavot kapjon a bal oldali menu?
Ha nem, akkor feladom, ha lehet, csinalok neki topicot, nem ide offolok, megigerem!:)

Remedy 08-07-2006 18:28

Quote:

Originally Posted by Ati
3-as, de tessék normális minőségű képet feltenni, nem így eltorzítani. :P

Jo neked, en tenyleg nem tudom kiolvasni :)

Ati 08-07-2006 18:29

Különben is ha nem tudod büszkén magadtól, hogy hányasod van, akkor meg se érdemled. :P :DDDDDD

Remedy 08-07-2006 18:41

Quote:

Originally Posted by Ati
Különben is ha nem tudod büszkén magadtól, hogy hányasod van, akkor meg se érdemled. :P :DDDDDD

Teljesen igazad van, majd ha elfelejtem, beirok a forumra, es akkor latom :)

Artúr 08-07-2006 19:07

A pontlista most király. :) Ilyesmit képzeltem el eredetileg is de mikor a fórumon fikázni kezdték a barnát inkább nem vetettem fel. :D
Ez a része tehát okés.

Most léci ugyanilyen intenzítással (és segítőkészséggel) vetődjünk rá a "Legördülő menű és a kitöltendő mezők mérete" című topikban felvetett problémára, az is sokakat zavar ám. :D (http://forum.queosia.com/showthread.php?t=698)

Köszi. :D

Ati 08-07-2006 20:29

Pontlistával kapcsolatban még valami észrevétel? :)

Ha nincs, akkor megy át ez a színvilág a többi pontlistára is.

Senki 08-07-2006 20:32

szerintem remek, de lehetne egy finomabb dióbarnára váltani a fekete saját ország színt... kb olyanra mint a felső sáv pénz meg egyebek kijelzője, vagy azt is finomítani kicsit gesztenyebarnábbra... csak hogy messzebb legyen a feketétől, mert az csúnya.... egy sötétbarna elérné ugyanazt a hatást, sokkal finomabb kinézet mellett.... :p

Ati 08-07-2006 20:33

Quote:

Originally Posted by Senki
szerintem remek, de lehetne egy finomabb dióbarnára váltani a fekete saját ország színt... kb olyanra mint a felső sáv pénz meg egyebek kijelzője, vagy azt is finomítani kicsit gesztenyebarnábbra... csak hogy messzebb legyen a feketétől, mert az csúnya.... egy sötétbarna elérné ugyanazt a hatást, sokkal finomabb kinézet mellett.... :p

A "többi" ország a barna. Ha Te ugyanolyan, vagy közel hasonló színű vagy, akkor kár kiemelni.

Senki 08-07-2006 20:39

Quote:

Originally Posted by Ati
A "többi" ország a barna. Ha Te ugyanolyan, vagy közel hasonló színű vagy, akkor kár kiemelni.

azért az inkább világosbarna szeritnem, annál jóval sötétebb se olyan rossz mint a fekete... mondom két lehettel világosabbat mint a felső fejléc most... az bőven elüt a többi barnától...

Ati 08-07-2006 20:41

Quote:

azért az inkább világosbarna szeritnem, annál jóval sötétebb se olyan rossz mint a fekete... mondom két lehettel világosabbat mint a felső fejléc most... az bőven elüt a többi barnától...

A lila se ütött el tőle. Igaz az a zöldtől se... :D

Senki 08-07-2006 20:44

Quote:

Originally Posted by Ati
A lila se ütött el tőle. Igaz az a zöldtől se... :D

de az lila :D

Dzsedzs 08-07-2006 20:51

Ati, ez most egész jól néz ki. Valami ilyesmire gondoltam én is. ;) . Még a színnel is megtudok barátkozni. És abban igazad van, hogy az I nem az igazi. De erre én se tudtam jobbat kitalálni. De ez már így sokkal jobb. :)

Senki 08-07-2006 20:56

klánpontlista.... azt se hagyd ki :D

Ati 08-07-2006 21:15

Quote:

klánpontlista.... azt se hagyd ki :D

Jaja, az jön most, hogy igazán nagy ellenvetések nem voltak.

Senki 08-07-2006 21:17

Quote:

Originally Posted by Ati
Jaja, az jön most, hogy igazán nagy ellenvetések nem voltak.

najó, de legalább asaját orszás és saját klánnál egyezzünk ki egy oylan sötétbarnában mint a felső pénz/rúna/érték stb jelzőcsíké... az is jobb :p:cool:

Ati 08-07-2006 21:27

Quote:

najó, de legalább asaját orszás és saját klánnál egyezzünk ki egy oylan sötétbarnában mint a felső pénz/rúna/érték stb jelzőcsíké... az is jobb :p:cool:

Oda is a fekete került, a feketét orvosi szempontok szerint, migrén-ellenes megfontolásból választottuk. :)

Chris 08-07-2006 21:28

Quote:

Originally Posted by Ati
Új pontlista fent, jöhetnek az észrevételek!

Nekem tetszik, szép lett :)

All times are GMT +1. The time now is 23:06.