![]() |
Csak egy kerdes... A TK az hozza lett szamolva a helyben? nem fogja torni, ha valakinek 30 karakteres neve van, es nyomsz ra egy TK-t, es elmegy szabira?
A kis kockak jok lettek, meg az I betu se tul veszes. Viszont a szemelyisegek nemkem fajnak picit. eddig csak raneztem a pontlistara, es lattam hogy van X kereskedo korulottem , uj foto kinel mennyi penz, es mentem tamadani. most viszomnt mindenki neven ott kell hagyni az egeret...:( tom hogy valamit ki kellett szedni, hogy nagyobbak legyenek a betuk...csak eszrevetel.:) |
Quote:
nekem továbbra is zavaróan vastagok a keretek, vagy sötétíteni kellene még rajta, vagy vékonyítani (vagy mindkettőt egyszerre) így egy idő után belekáprázik a szemem amúgy nem lenne logikusabb ha a személyiség akkor jönne elő ha a fajra húzom az egeret? |
Quote:
|
A védelem allatt álló orik lehetnének egy picit világosabb lila alapon?
|
Quote:
Nem csak hogy eszrevenni nehez, de rakattintani is :) Es amikor 70 evesen remego kezzel akarok gombot+eplistat nezni vkirol, nem fogom se latni, se rakattintani nem fogok tudni.... :) Ja, es egyetertek lacaval... kar a zoldert, es tenyleg jobb lenne ha a fajnal irna ki a szemelyiseget, nem a nevnel :) |
Quote:
|
pontok menüje
szia Ati
hát szerintem alapvetően a színekkel van baj nem a kis betűkkel a fajt meg a személyiséget kár kiírni hiszen aki meggömbözi az ugyis tudja inkább az infó felirat meg az eredményesség maradjon az eredeti méret de persze ez csak az én véleményem ja és akár kilehetne menni egésszen a vonalig az egésszel |
Quote:
|
Csak egyet nem értek, mikor itt törpölt 5-6 ember azon, hogy, hogy lehetne megoldani, hogy nagyobb legyen a betűk mérete és hogy milyen színt kapjon a lista, akkor hol voltak azok, akiknek most nem tetszik az új?:confused:
|
Nekem speciel most tetszik a pontlista.. Jól néz ki és szerintem átlátható.. :cool:
Maximum annyit módosításra szorulna, hogy aki védelem alatt áll az tényleg kaphatna egy-két árnyalattal halványabb lilát.. bár nem hiszem, hogy van (legalábbis nagyon remélem hogy nincs) olyan játékos aki ne tudná magától megkülönböztetni azt aki védelem alatt áll :D |
Aprosag: a fekete szinemen szinte teljesen olvashatatlan a kis kek szamom :)
|
A szövi színét és a védelem alatt állókat világosabbra vettem, hogy lesötétített monitorral is jól látszódjanak... :)
Még egyéb javaslat, reakció? A többi pontlistába is ezt a színvilágot kell átrakni, úgyhogy tessék hozzászólni még most, amíg lehet! :D |
1024x768-ban nezem laptopon. A szinvilag meg a kinezet teljesen jo, de a felbontas miatt az oldalso menu nem fer ki vegig. Leveszem 1-el a betumeretet firefoxban, es igy meg nagyon apro, a sorszamoknal illetve a ponterteknel egybefolynak a szamok.
Nagygepen 1280x1024-ben tokeletes, de nem lehet valami megoldast talalni az 1024-es felbontasban jatszok szamara is?:) |
Quote:
|
Quote:
(a fejlesztői brigádba beleértve természetesen a fórumozókat is;) ) |
Quote:
|
Van:)
Nekem igy megfelel:) Köcc. |
Quote:
http://csomalin.csoma.elte.hu/~remedy/kepek/a.JPG a fajinfokat kiszineztem hatterszinure, nehogy infokiadas legyen.... :D |
Quote:
Fussunk neki megegyszer: A menu miatt _kenytelen_ vagyok levenni a betumeretet ha 1024 a felbontasom, es ekkor a pontok menunel jelentkezik a problema, hogy osszefolynak a szamok. Nem egyrol beszelunk?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viccet felreteve, tudom hogy igy mar nem ide tartozik, es nyitok neki topicot ha van ertelme: Lehetseges, ha van ra igeny, hogy gorditosavot kapjon a bal oldali menu? Ha nem, akkor feladom, ha lehet, csinalok neki topicot, nem ide offolok, megigerem!:) |
Quote:
|
Különben is ha nem tudod büszkén magadtól, hogy hányasod van, akkor meg se érdemled. :P :DDDDDD
|
Quote:
|
A pontlista most király. :) Ilyesmit képzeltem el eredetileg is de mikor a fórumon fikázni kezdték a barnát inkább nem vetettem fel. :D
Ez a része tehát okés. Most léci ugyanilyen intenzítással (és segítőkészséggel) vetődjünk rá a "Legördülő menű és a kitöltendő mezők mérete" című topikban felvetett problémára, az is sokakat zavar ám. :D (http://forum.queosia.com/showthread.php?t=698) Köszi. :D |
Pontlistával kapcsolatban még valami észrevétel? :)
Ha nincs, akkor megy át ez a színvilág a többi pontlistára is. |
szerintem remek, de lehetne egy finomabb dióbarnára váltani a fekete saját ország színt... kb olyanra mint a felső sáv pénz meg egyebek kijelzője, vagy azt is finomítani kicsit gesztenyebarnábbra... csak hogy messzebb legyen a feketétől, mert az csúnya.... egy sötétbarna elérné ugyanazt a hatást, sokkal finomabb kinézet mellett.... :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, ez most egész jól néz ki. Valami ilyesmire gondoltam én is. ;) . Még a színnel is megtudok barátkozni. És abban igazad van, hogy az I nem az igazi. De erre én se tudtam jobbat kitalálni. De ez már így sokkal jobb. :)
|
klánpontlista.... azt se hagyd ki :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:06. |