Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító v6 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=681)

SiMON 08-06-2006 11:15

Szerintem teljesen jól látszik. (Anarchos piac, semmi illegális infókiadás. ;))[/quote]

Nálam nem igy néz ki:(

Toto 08-06-2006 11:16

A szövifórum háttérszine ilyen marad? Kicsit világosabb lehetne? Mert nagyon zavaró, hogy majdnem összefolyik az írással. Sajna színtévesztő vagyok, és az egymáshoz ilyen közeli árnyalatok zavaróak. Nekem legalábbis.

Woldemor 08-06-2006 11:30

6-os verzio

Szerintem jó lett a külső. Szerintem a pont táblázat kicsit zsufolt és nehezen át tekinthető bár 1280*1024-es felbontással játszom. Kicsit kellemetlen mindig át állitani a méretet amikor játszani akarok.
Gratulálok a játék készitőinek a tetszetős kivitelezésért. Ha lehet akkor a ponttáblázatttal csináljatok valamit Köszi

Ati 08-06-2006 11:32

Quote:

Originally Posted by Woldemor
Szerintem jó lett a külső. Szerintem a pont táblázat kicsit zsufolt és nehezen át tekinthető bár 1280*1024-es felbontással játszom. Kicsit kellemetlen mindig át állitani a méretet amikor játszani akarok.
Gratulálok a játék készitőinek a tetszetős kivitelezésért. Ha lehet akkor a ponttáblázatttal csináljatok valamit Köszi

Már folyamatban a megbeszélés külön témában, itt a fórumon. :)

vonos82 08-06-2006 11:32

Quote:

Originally Posted by Woldemor

Elméletileg folyamatban... :D

Toto 08-06-2006 11:56

Quote:

Originally Posted by Toto
A szövifórum háttérszine ilyen marad? Kicsit világosabb lehetne? Mert nagyon zavaró, hogy majdnem összefolyik az írással. Sajna színtévesztő vagyok, és az egymáshoz ilyen közeli árnyalatok zavaróak. Nekem legalábbis.

szóval kussoljak :D

olasz 08-06-2006 12:34

Sziasztok!

Nekem összességében teccik az uj design, hisz nem vok a reformok ujitások ellen.
Sok jo ötlet megvalosult benne, de van még javitani valo bőven!

Nálam pl. 1280*1024-es felbontás mellett sem tagolt a bal oldali menüsor.
(arra mondjuk lenne egy olyan javaslatom, hogy legyen 4-5 tagolás és mindenki maga döntené el, hogy melyik pontot hova helyezi el, valahogy az intézőhöz hasonlo modon)

A forumon pedig a hozzászolások háttérszine megegyezik a keretszinnel, ami roppant zavaro.
(ill. lehet, hogy egy árnyalattal világosabb)

A tudományok menüpontban az a piros szin amivel az elért százalékmennyiséget jelöli, abban a háttérszinben szinte alig láthato.

A villogo menük - lehet, hogy még a szokatlanságuk miatt - sztem nem annyira feltünők, mint a régiek, volt amikor észre sem vettem őket.
Igy a funkciojukat nem igazán látják el.

És még több linket el lehetne helyezni a játékban, értelemszerüen.

Első nekifutásra nagyjábol ennyi lenne.:)
És gratulálok a fejlesztőknek, egy szép uj külsővel leptek meg minket, ami mint minden ujitás elsőre még nem lehet tökéletes.
"a puding probája az evés", hát joétvágyat!:)

Üdv tom

Bogár 08-06-2006 12:50

Quote:

Originally Posted by olasz
Nálam pl. 1280*1024-es felbontás mellett sem tagolt a bal oldali menüsor.

jelentkezzél ki, majd lépjél be újból...

Xeper 08-06-2006 12:55

A piac nekem IE 7.5.2 verzióval teljesen egybefolyik 1024*768-on... de firefoxon szép és jó, úgyhogy inkább átállok :D

Woodstock 08-06-2006 13:03

Valami elment az építkezéseknél, mert nemtudok pl. házat építeni, holott van szabad hely, és elég nyersi is... :confused:

Puppi 08-06-2006 13:04

Sziasztok szerintem maga az egesz valtoztatas nem rossz amivel gondok vannak az a hatterszinek igen sertik a szemet foleg azoknak van gondjuk vele akik sokat jatszanak pl En :D az esemenyjelzok alig eszrevehetoek es a pontlista ami igen miniaturre sikerult,ha ezeken lehet valtoztatni akkor nincs gond.Bar nekem jobban tetszett a regi HOD :D

Ati 08-06-2006 13:07

Quote:

Originally Posted by Puppi
es a pontlista ami igen miniaturre sikerult

Külön témában van szó a pontlista változtatásáról, ezügyben ide érdemes bekukkantani, és a javaslatokkal hozzájárulni ahhoz, hogy minél előbb ismét nagyobb betűvel legyen írva:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=688

Woodstock 08-06-2006 13:29

hopp, ezt benéztem, előző hsz-em sztorno... :o

Pagi 08-06-2006 15:02

Valaki irta korabban hogy nagyon megnovekedett az adatforgalma amikor PDA-rol nezte a Hoditot!
En most teszteltem telorol - meg nem nevezett mobilszolgaltato internetes csomagjaval:D - es nem novekedett meg ott semmi. Sot, atlathatobb lett szerintem telon!

Amugy tetszik a design, tenyleg csak gratulalni tudok. Persze meg kell szokni, de minden uj dologgal igy van az ember! Szoval koszi! :D

Vandalhearts 08-06-2006 15:43

hát szerintem sem lett a legjobb... de nem fikázni akarok, csak van pár észrevételem:
- a pontlista borzalmasan kicsi, alig lehet bármit látni rajta, pár pontot nagyítsatok rajta sztem;
- a menüt mértnem rakjátok abc sorrendbe, miért ragaszkodtok a régi kiosztáshoz?
- végül szerintem is kicsit színes lett, ami nem baj, csak kicsit túl élénkek...:)

ennyi:D csumi

Ati 08-06-2006 15:45

Quote:

Originally Posted by Vandalhearts
hát szerintem sem lett a legjobb... de nem fikázni akarok, csak van pár észrevételem:
- a pontlista borzalmasan kicsi, alig lehet bármit látni rajta, pár pontot nagyítsatok rajta sztem;

Lásd az előző kb 10 beírást ezzel kapcsolatban. :)

PEZ 08-06-2006 16:16

Üdv!

Ezekszerint csak nekem tetszik, hogy világosabb lett. Jobban látok mindent, leszámítva a zöld alapon fekete feliratokat, mondjuk piacnál, vagy lopásoknál eredményre vezet a tevékenységem..

Az eseményjelzők nagyon gyengék tényleg.

Amúgy a menürendszer arra emlékeztet, amikor friss játékosként igyekeztem átlátni a menüt. Az sem volt akkor egyszerű, most meg nosztalgiázom :D

Amúgy tetszik.

Vandalhearts 08-06-2006 16:17

Quote:

Originally Posted by Ati
Lásd az előző kb 10 beírást ezzel kapcsolatban. :)

látom látom:) csak nem tudtam hol a fórum eleje és vége, nem olvastam egyik commentet sem, csak ami akkor az oldalon volt:D

Gyulu 08-06-2006 16:49

Sziasztok!
Amikor megláttam ezt az új külsőt nagyon furcsa volt,de most már kezdek hozzá szokni és egyre jobban tetszik!Egyedül ami még nem fogott meg az a pontrendszer mert a betűk nagyon kicsik és nem lehet rendesen látni a betűket és a számokat!:(

Ati 08-06-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by Gyulu
Sziasztok!
Amikor megláttam ezt az új külsőt nagyon furcsa volt,de most már kezdek hozzá szokni és egyre jobban tetszik!Egyedül ami még nem fogott meg az a pontrendszer mert a betűk nagyon kicsik és nem lehet rendesen látni a betűket és a számokat!:(

Emiatt is van az, hogy -- ahogy eddig kb 12-szer volt írva -- ez egy külön témában épp megbeszélés alatt van, kérlek, hogy látogass el oda is, olvasd el az eddigi hozzászólásokat, és fejtsd ki a saját véleményedet is.

Kajszy 08-06-2006 18:08

Quote:

Originally Posted by Pagi
Valaki irta korabban hogy nagyon megnovekedett az adatforgalma amikor PDA-rol nezte a Hoditot!
En most teszteltem telorol - meg nem nevezett mobilszolgaltato internetes csomagjaval:D - es nem novekedett meg ott semmi. Sot, atlathatobb lett szerintem telon!

Amugy tetszik a design, tenyleg csak gratulalni tudok. Persze meg kell szokni, de minden uj dologgal igy van az ember! Szoval koszi! :D

Én voltam, aki ezt írta... Mivel gondoltam talán közben volt valami változás, most megnéztem megint... Továbbra is határozottan állítom, hogy sokkal több adatot kell letölteni és értelemszerűen lassabb is! Mivel alapvetően engedélyezni kell a képek letöltését a játék használatához ez önmagában alátámasztja az állításomat!

Tesztkészülék: Qtec9000 640x480@64k Op: WM2005 + IE

Ötbánya 08-06-2006 19:22

V6

Üdv!
Szerintem is százszor jobb volt a régi hódító, de ha már megcsináltátok akkor ne csináljátok vissza... Szerintem az egy jó ötleg lenne, ha a régi verziót is el lehetne éárni, minden maradna a régiben, csak valaki így, valaki úgy lép be az országába... amelyik nézet tetszik neki...
A 6-os berzióhoz még annyi, hogy szerintem lehetne sötétebb a háttér+eleve az egész, és bal oldalt a menüben lehetne váltani színt, mert így fél óra, míg megtalálok egy menüpontot :( pl 5 lenne fekete hátterű, aztán másik 5 sötétkék, aztán megint fekete...
Remélem számít valamit a hozzászólásom. Minden jót.
Ötbánya

Ati 08-06-2006 19:29

Quote:

Originally Posted by Ötbánya
Szerintem az egy jó ötleg lenne, ha a régi verziót is el lehetne éárni, minden maradna a régiben, csak valaki így, valaki úgy lép be az országába... amelyik nézet tetszik neki...

Tessék elolvasni az eddigi beírásokat, nem véletlenül írt ám ennyi ember ennyit ide. (Meg én sem. ;))

Csocsó 08-06-2006 19:53

Na eddig én még nem dícsértem az új külsőt... hát most se nagyon fogom!

A képek tényleg szépek, grat a rajzolónak. Az oldalak alap arculata gondolok itt erre a papiros megoldásra szintén ötletes. De aki az oldal színezéstékitalálta!!!! Az nem gondolt arra hogy ezt valaki mondjuk 3-4órán keresztűl folyamatossan nézni fogja! Ezek a színek nagyon lefárasztják a szemet 20perc után már szinte minen összefolyt a kicsi betükről nem is beszélve! /Mondjuk nagy a felbontásom 1280*1024/

Mondjuk azt h melyik csoportba vagyok azt nem tudom kiolvasni, 5perc után! :eek:

Egy szemkímélőbb színkészlet alkalmazása nem jönne rosszúl!

Ati 08-06-2006 20:05

Quote:

Originally Posted by Csocsó
a kicsi betükről nem is beszélve! /Mondjuk nagy a felbontásom 1280*1024/

EGY, EGYETLEN EGY embert kérek, hogy aki szerint kicsik a betűk, írja le, hogy hol. SENKI, NULLA DARAB EMBER írta le, hogy hol kicsik a betűk a pontlistán kívül. Mindenhol máshol nagyobbak,mint eddig voltak, úgyhogy bevallom halvány fogalmam sincs, hogy ki melyik oldalra gondol, amikor azt emlegeti, hogy kicsik a betűk. Sztem ezt Ti se tudjátok, mert még senki nem írt ilyen listát... :)

podzsi 08-06-2006 21:03

Sziasztok!
Én eddig nem szóltam semmihez hozzá, de ez az új arculat nem igazán jön be.
Szerintem, ha már ehhez ragaszkodtok, akkor a színeket jobban meg kellene válogatni.
A pontok menü tényleg nem igazán olvasható a méret miatt. Ha már a méretet nem változtatjátok, akkor itt is a színekkel kellene játszani, hogy jobban átlátható legyen.
A menü. hogy oldalra került, szerintem nagyon szokatlan, sokkal jobban tetszett, amikor alul volt.
Stb. stb.

H2O Pok 08-06-2006 21:09

Lusta vagyok :P

megmondom oszinten lusta vagyok ennyi mindent vegig olvasni.... :p
de valamerre az elejen talaltam 1 olyasmi 5letet h lehessen valasztani a design-t
na azt hatarozottan tamogatom..... szep a v6 jo a v6 de en inkabb a regit szeretnem visszakapni.... tudom h bennem van a hiba de nekem nem jon be az "uj" hod :(
szerintem nagyon lemurias es a menu is elegge atlathatatlan....igazabol nem is az en logikam szerint vannak egymas alatt a hivatkozasok

ennyi :)

de ettol meg elismerem h sok melo lehetett vele :cool:
de gyanitom h aki megalmodta a szineket az nem nagyon szokott jaccani ... legalabbis nem annyit mint mi sokan :P

D a pok

Ati 08-06-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by podzsi
A pontok menü tényleg nem igazán olvasható a méret miatt. Ha már a méretet nem változtatjátok, akkor itt is a színekkel kellene játszani, hogy jobban átlátható legyen.

Az utóbbi 20-30 beírásomban egész pontosna hol olvastad, hogy nem lesz a pontok menü mérete változtatva? Ismét kérek mindenkit, hogy azt a minimális fáradságot vegye, hogy elolvassa az eddigi beírásokat. Ezt a tiszteletet azt hiszem minden régi fórumozó megérdemli az újoncoktól. Köszönöm.

Csocsó 08-06-2006 21:19

Quote:

Originally Posted by Ati
EGY, EGYETLEN EGY embert kérek, hogy aki szerint kicsik a betűk, írja le, hogy hol. SENKI, NULLA DARAB EMBER írta le, hogy hol kicsik a betűk a pontlistán kívül. Mindenhol máshol nagyobbak,mint eddig voltak, úgyhogy bevallom halvány fogalmam sincs, hogy ki melyik oldalra gondol, amikor azt emlegeti, hogy kicsik a betűk. Sztem ezt Ti se tudjátok, mert még senki nem írt ilyen listát... :)

a kicsibetűk a pontlistában zavarók nagyon,ez igaz.
De mondok én neked :)

Tanácsadó részen az összes táblázat címe! /Ételfogyasztás,Férőhelyek.../
pont a cím a legkisebb???

Kül az MNT, új egyezménynél van egy kisebb szépség hiba!

De a csoportomat akkor se tudom elolvasni!:D

Bogár 08-06-2006 21:23

szerintem egyértelműen látszik a beírásokból, hogy a többségnek nem jön be az új design.

Csocsó 08-06-2006 21:23

Sőt a címek mindenhol kisebb betüvel vannak írva, mint az alatta lévő tartalom.

Csocsó 08-06-2006 21:26

Nem csak a csoportomat nem tudom elolvasni, de ha a morál 100% akkor az sárgával van kiírva ami szintén olvashatatlan.

Ati 08-06-2006 21:26

Quote:

a kicsibetűk a pontlistában zavarók nagyon,ez igaz.

Ezt azt hiszem túltárgyaltuk. :)

Quote:

Tanácsadó részen az összes táblázat címe! /Ételfogyasztás,Férőhelyek.../
pont a cím a legkisebb???

Kül az MNT, új egyezménynál van egy kisebb szépség hiba!

De a csoportomat akkor se tudom elolvasni!:D

Ennek tessék nyitni egy új topicot, hogy "Túl kicsik a betűk ezeken az oldalakon", és kezdésnek beírni, hátha akkor más is ír valami konkrétumot, mert eddig Te vagy az első, aki akárcsak ennyit is mondott a dologról. :) Köszi. :)

Return_the_Hellboy 08-07-2006 14:14

Nem lehetne valahogy megoldani azt, hogy lehesen a témák közt váltani? Nekem nagyon nem jön be!(Bocs)Mondjuk a Beálítások alat lenne egy ilyen menű pont!

Ati 08-07-2006 14:15

Quote:

Originally Posted by Return_the_Hellboy
Nem lehetne valahogy megoldani azt, hogy lehesen a témák közt váltani? Nekem nagyon nem jön be!(Bocs)Mondjuk a Beálítások alat lenne egy ilyen menű pont!

Csak egy téma van, mik között akarsz váltani? Lásd eddigi válaszok.

mormonc 08-07-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by Josh
ugye a pontlista nem végleges és lessz módosítva? mert kicsit kicsik lettek a betűk és nem lehet jól látni az ott szereplő orikat:(

és a szinek is ütik egymást
szóval piros alapon lila és abba feketével irva hát nem is tudom
de egységében jól mutat

Ati 08-07-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by mormonc
és a szinek is ütik egymást
szóval piros alapon lila és abba feketével irva hát nem is tudom
de egységében jól mutat

Piros alapon lila? Egész pontosan hol van ilyen? :-ooooooooooo

banyek 08-07-2006 17:46

Sziasztok

Nem tudom volt-e vagy nem, ha igen akkor sorry és storno, de nem lehetne a szövetség fórumát kirakni a főoldalra, hogy egy kattintással elérhető legyen? Szerintem azt sokan használják.

Főnök 08-07-2006 18:34

Szerintem nagyon szép lett és 1-2 nap alatt megszokható az új elrendezés!:)
De a pontlista színein még lehetne állítani.. amúgy semmi baj vele.. bár ez csak az én véleményem...:P És csak így tovább és gratula a tervezőknek... én is művészember vok, és tudom milyen nehéz megtervezni egy teljesen új arculatot..:o és minden elismerésem a tervező és kivitelező csapaté!:cool:

Leóka 08-07-2006 18:38

Lehet,hogy lemaradtam valamiről? Délelőtt még áttekinthető volt a menüsor,ahogy szét volt tagolva,most pedig ismét egymás alatt vannak. Miért nem volt az úgy jó?

All times are GMT +1. The time now is 04:58.