Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vip Hétvégi Játékban Katona Piac megszűntetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=678)

Harcosok 02-08-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 72330)
köszönjük érdembeni hozzászólásodat, tartalmas volt :D

Hüpike, ebben igazad van.. de ahogy Serg is mondja, sokaknak (nem feltétlenül csak a csalóknak) a stratégia részét képezi a katonapiac.. szvsz egy próbát megér a minimumáras móka is..

Jó akkor én jegyzem magamba hányan is támogatják ezt és hányan nem:)
ahogy látom nincs nagy tolongás mellette:)
50k egységárnak sincs sok értelme ugyis megtudják venni...
és amig nincs 100aranyas rendszer addig meg mégugy...
És tudtommal az "olcso drágakőár javaslat"nem tartozik a "Vip hv kati piac javaslathoz" )

Dragi 02-08-2007 18:26

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 72335)
50k egységárnak sincs sok értelme ugyis megtudják venni...
és amig nincs 100aranyas rendszer addig meg mégugy...
És tudtommal az "olcso drágakőár javaslat"nem tartozik a "Vip hv kati piac javaslathoz" )

Kivételesen egyetértek :) *írjátok fel;)*

Valezius 02-09-2007 08:57

Nem akarok nagyon belefolyni, nem is szavaztam. Nekem jól esett, hogy az egyik HV-n tudtam katonákat venni a piacról, de ha ezentúl nem lesz, akkor ez van.

Viszont azt megkérdezném, hogy ez be lesz vezetve normál hv-n is, vagy ott nem csal senki?

Kutyuleee 02-09-2007 09:52

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 72504)
Nem akarok nagyon belefolyni, nem is szavaztam. Nekem jól esett, hogy az egyik HV-n tudtam katonákat venni a piacról, de ha ezentúl nem lesz, akkor ez van.

Viszont azt megkérdezném, hogy ez be lesz vezetve normál hv-n is, vagy ott nem csal senki?

ott eddig se volt... mármint nem a csalásra gondolok:S

Valezius 02-09-2007 11:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72513)
ott eddig se volt... mármint nem a csalásra gondolok:S

Hm, ezt nem tudtam, talán belefért volna ebbe a részbe :S

"A hétvégi forduló sokmindenben más, mint a rendes játék."

Dragi 02-09-2007 14:25

Nos aki arra szavazott hogy maradjon indokoljon :)

Harcosok 02-09-2007 14:32

Kemények ezek az indokok majd egyszer összegyüjtöm öket:D
21 nem szavazat(ebböl kb 10 nem üti a 10hsz-t mondjuk)de hát érveket nem naon látok...

Dragi 02-09-2007 14:48

akik megindokolták hogy ne maradjon:Tami, Pool, Iron, Szecsa, Harcosok, Taszi, Lezúziusz, Skiti, Bobi, Dath, Cece, Smith, én

Ellene: Serg (gyenge érvvel de fogjuk rá), totya973, Beelord

ők azok akik valamilyen érvet felhoztak nem mondom hogy meggyőző érvet de felhoztak így is látszik a különbség :)

Serg 02-09-2007 16:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72596)
akik megindokolták hogy ne maradjon:Tami, Pool, Iron, Szecsa, Harcosok, Taszi, Lezúziusz, Skiti, Bobi, Dath, Cece, Smith, én

ők azok akik valamilyen érvet felhoztak nem mondom hogy meggyőző érvet de felhoztak így is látszik a különbség :)

Bocs de ti mind ugyan azt hajtogatjátok tehát az csak egynek számít

Serg 02-09-2007 16:31

Szecsát ne számold bele mert ha hazajön simán meggyözöm és megváltoztatja a véleményét:D
Deni is megindokolta csak úgy látom kissé szelektíven olvasol és ez kissé komikus!
A másik én legalább adtam javaslatot arra is hogyan lehetne jobbá tenni ti viszont csak egyfajta megoldást ismételtek szóval kissé antikreativak vagytok!:D

Killer 02-09-2007 16:43

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72615)
Szecsát ne számold bele mert ha hazajön simán meggyözöm és megváltoztatja a véleményét:D
Deni is megindokolta csak úgy látom kissé szelektíven olvasol és ez kissé komikus!
A másik én legalább adtam javaslatot arra is hogyan lehetne jobbá tenni ti viszont csak egyfajta megoldást ismételtek szóval kissé antikreativak vagytok!:D

nekem tetszik a hv így ahogy van!!igazából abba sem halok bele ha bentmarad a katipiac,mert nem csak a csalók egységei vannak kint!én például hajnalban 20-60 terjedő darabszámban veszegetem a katit amit kirak a ht valakiktől:DD
azonban ha a drágakő ára 100 arany lenne az egy kicsit elvinné az egészet adóztatós párbaj maraton felé,és én azt nagyon nem szeretném!
ellenben ha a katipiac ki van zárva akkor a katiátutalások megszűnnek és nem lesz adóztatós móka a hv-ból.nah kb ennyi:D

Dragi 02-09-2007 16:45

Quote:

húúúúúúúúúúú bocs Serg akkor nem 12 a 4-5 ellen :D:D:D Ezzel most nagyon előbbre vagy :D És én vagyok a komikus :) Jó pár oldalon keresztül az elején még a kati piac mellett voltam :) De beláttam hogy gyakorlatilag semmi értelme :) Javaslom neked is hogy gondold át bár aki csal annak tök mindegy nem lehet meggyőzni hogy megszüntessék az egyik "csaláseszközét":)

Jah és azzal hogy másokat befolyásolsz hááát :)
Quote:

Légy rá büszke

dzso 02-09-2007 16:53

Szerintem maradjon a katpiac... nem letiltani kell opciókat hanem átalakítani... és magas katiár, 45K pl, meg a drágakő visszaállítása 100ra ezt helyrehozná...

Dragi 02-09-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 72622)
Szerintem maradjon a katpiac... nem letiltani kell opciókat hanem átalakítani... és magas katiár, 45K pl, meg a drágakő visszaállítása 100ra ezt helyrehozná...

és ha nem ?

Harcosok 02-09-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 72622)

És mond Serg ti nem ugyanazt fujjátok?:)

Ahoz egy külön szavazás kellene, mint már mondtam...Mert elöször azt kellene eldönteni ,hogy egyáltalán kinek tetszik ez a 100arany/drágakő:)

Dragi 02-09-2007 17:00

Amúgy nem értem mennyibben változtatná meg ez a változtatás a csalásmentesen játszók játékát :rolleyes:

Serg 02-09-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72619)
húúúúúúúúúúú bocs Serg akkor nem 12 a 4-5 ellen :D:D:D Ezzel most nagyon előbbre vagy :D És én vagyok a komikus :) Jó pár oldalon keresztül az elején még a kati piac mellett voltam :) De beláttam hogy gyakorlatilag semmi értelme :) Javaslom neked is hogy gondold át bár aki csal annak tök mindegy nem lehet meggyőzni hogy megszüntessék az egyik "csaláseszközét":)

Jah és azzal hogy másokat befolyásolsz hááát :)

Légy rá büszke

Bocs ha valakit meggyőzök az igazamról az nem befolyásolás!Ha valaki respektálja a véleményem az nekem inkább pozitív ha te ezt még nem tapasztaltad nagyon sajnálom,de legyél türelmes.
Elég sokat játszottam a Vippel ahoz hogy tudjam aki csalni akar az fog is mindegy hogy van e katonapiac vagy nincs,tehát inkább nehezítsük meg a dolgukat szerintem.

Dragi 02-09-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72627)
Bocs ha valakit meggyőzök az igazamról az nem befolyásolás!Ha valaki respektálja a véleményem az nekem inkább pozitív ha te ezt még nem tapasztaltad nagyon sajnálom,de legyél türelmes.
Elég sokat játszottam a Vippel ahoz hogy tudjam aki csalni akar az fog is mindegy hogy van e katonapiac vagy nincs,tehát inkább nehezítsük meg a dolgukat szerintem.

előbb minket győzz meg az igazadról.. de szerintem nincs igazad :)
Abban egyetértünk hogy aki csalni akar az csalni is fog

Harcosok 02-09-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72627)
tehát inkább nehezítsük meg a dolgukat szerintem.

:)Szerintem is pont ezért szünjön meg a katipiac
és így ugy csalhatnak csak,hogy van esély az anarba jutásra
(jó még ott a másik 2 piac de az kisebb mértékben befolyásol)

Dragi 02-09-2007 17:05

Amúgy meg a piaci utalás jóval láthatatlanabb mintha valaki földet add le :) Én például nem nagyon járok vip hv-ba kati piacra így nem szoktam egységeket találni ott :) de pontlistába többet járok

Serg 02-09-2007 17:07

Ha jól megnézed a Vip hétvégi egy az egyben olyan mint a nagy hód csak 5 perces körökkel iszonyatosan pörgős nagy élmény annak aki szereti a Hódítót és nem látom azt a hozzáállást részetekről hogy javítani akarnátok rajta:most a katonapiac szünjön meg mert csalásra használják aztán majd a teki és a nyerspiac is szünjön meg mert csalásra használják aztán szüntessük meg a Vip hétvégit mert még mindig csalnak...ezt szeretnéd?

Dragi 02-09-2007 17:10

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72631)
Ha jól megnézed a Vip hétvégi egy az egyben olyan mint a nagy hód csak 5 perces körökkel iszonyatosan pörgős nagy élmény annak aki szereti a Hódítót és nem látom azt a hozzáállást részetekről hogy javítani akarnátok rajta:most a katonapiac szünjön meg mert csalásra használják aztán majd a teki és a nyerspiac is szünjön meg mert csalásra használják aztán szüntessük meg a Vip hétvégit mert még mindig csalnak...ezt szeretnéd?

egyáltalán nem :) De Serg nem értessz valamit itt nem azokkal van a baj akik rendesen tisztességesen csalás mentessen végig játsszák hanem azokkal akik csak azért jelentkeznek vip hv-ra hogy a havernak termeljék a katincsot szerinted ez így jó ? sima hv-ba ilyen probléma nincsen :p És egyáltalán nem ront a játék szintjén hogy nincs katona piac

Serg 02-09-2007 17:14

Ugy látom nem érted a katonapiac megszüntetése nem oldja meg a problémátokat mert nem is az generálja

Dragi 02-09-2007 17:15

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72633)
Ugy látom nem érted a katonapiac megszüntetése nem oldja meg a problémátokat mert nem is az generálja

ha nem értem magyarázd el! néma gyereknek anyja se látja a fától az erdőt :)

Serg 02-09-2007 17:28

A problémátokat a csalók generálják ,tehát őket kell semlegesíteni simán megoldhatnátok egy kis odafigyeléssel irtátok többen hogy nagyon sok pénzt tudtok csinálni akkor nem értem miért tud hozzáférni a csaló az olcsó katonákhoz ?Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet:D Plusz ha a drágakő csak 100 arany lenne és a katona nem mehetne ki 45000 arany alatt szerintem meg is oldódna a probléma.Igaz ez sem 100% de a fő probléma hogy tőletek akik sokkal többször játszottátok ezt a játékot még egy építő jellegű javaslatot se hallottam csak azt hogy szüntessük meg a katonapiacot ezen kivül semmi:(

Cece 02-09-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72636)
Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet(

Szöviben bukta a hvg, egyéniben meg (ahogy te is mondod) ugyanolyan csalókká válnának maguk is.

Xeper 02-09-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72596)

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 72624)
És mond Serg ti nem ugyanazt fujjátok?:)

Most akkor melyik is a baj? Sapkában vagy anélkül? Én azért nem indokoltam a szavazatomat, mert az előttem szólókat ismételgetném, és azt nem szerettem volna, de úgy látom hogy mégis meg kell szólaljak.

Quote:

A problémátokat a csalók generálják ,tehát őket kell semlegesíteni simán megoldhatnátok egy kis odafigyeléssel irtátok többen hogy nagyon sok pénzt tudtok csinálni akkor nem értem miért tud hozzáférni a csaló az olcsó katonákhoz ?Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet:D Plusz ha a drágakő csak 100 arany lenne és a katona nem mehetne ki 45000 arany alatt szerintem meg is oldódna a probléma.Igaz ez sem 100% de a fő probléma hogy tőletek akik sokkal többször játszottátok ezt a játékot még egy építő jellegű javaslatot se hallottam csak azt hogy szüntessük meg a katonapiacot ezen kivül semmi:(

Tessék. Egészen jól összefoglalja a véleményemet.
Ez a piacbeszüntetés olyan lenne, mintha a földleadások ellen a katonai akciókat szeretnétek megtiltani.

Harcosok 02-09-2007 18:33

Én már komolyan kezdem azt érezni,hogy itt védik páran olyanok a kati piacot akik használják is az utalást...
Mert nem ad akkora elönyt a piaci taktikázás,mint amekkora hátrányt csinál a sok utalás
A 45k egységröl:
a pénzt ugyis elötudják állítani...
egyszer kell megoldaniuk vagy 30millát(amit nem annyira nehéz összehozni) utána azt a hv végéig egymás közt adogathatják:)

Harcosok 02-09-2007 18:35

Quote:

Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet:D :(

Ezzel hol oldodik meg a probléma?
Te ugy takarítsz,hogy a szönyeg alá sepred a koszt?:)

Serg 02-09-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 72652)
Ezzel hol oldodik meg a probléma?
Te ugy takarítsz,hogy a szönyeg alá sepred a koszt?:)

Hmmm hoztad a formádat a saját topikodból.

Dragi 02-09-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72659)

az erőszak erőszakot szül a csalás csalást szül ergó nem oldódik meg a probléma :) És Harcosokat kivételesen nem kell bántani

Harcosok 02-09-2007 19:07

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72659)

Ugylátom Serg veled nem lehet vitázni ha már nem tudod védeni a saját érvelésed egyszerűen más témára térsz
Serg téged nem zavarnak a katonai utalások?
Vagy szerinted megszünne ha 45k-ért lehetne csak venni?
Tudom mi lesz erre a válasz:ott a másik 2piac.... de hát az nem befolyásolhatja ennyire a játékot...
Vagy esetleg ez jön:majd csalnak másként... de ott már kockáztatják az orijukat és hát lehet kevesebben fogják ezt vállalni:)
és idövel akik vállalják azok is anarba kerülnek

Serg 02-09-2007 22:16

Lehet velem vitázni ,de nem kérdésekkel hanem konkrét javaslatokkal Xeper által leirtakkal nem is vitatkoztok hanem átléptek rajta akkor meg minek további érveket felhozni?

Serg 02-09-2007 22:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 72651)
Én már komolyan kezdem azt érezni,hogy itt védik páran olyanok a kati piacot akik használják is az utalást...
Mert nem ad akkora elönyt a piaci taktikázás,mint amekkora hátrányt csinál a sok utalás
A 45k egységröl:
a pénzt ugyis elötudják állítani...
egyszer kell megoldaniuk vagy 30millát(amit nem annyira nehéz összehozni) utána azt a hv végéig egymás közt adogathatják:)

30 milliót ha 100 arany a drágakő akkor nem olyan egyszerű összeszedni,ha meg ennyire tudod miben utalnak nem értem miért nem teszel ki fogót?Szépen előadjátok magatokat hogy mennyi pénzt tudtok csinálni és mégsem ti veszitek meg az olcsó egységeket
Más : a piacbezárásán kivül még egy értelmes ötleted nem volt(sőt a piacbezárás se a te ötleted) hogyan akadályozzuk meg a csalást a hétvégiben,csak fikázod a másik ötleteit hogy ezért nem jó meg azért. Ez azért elszomorító mert ez az jelenti hogy nem is gondolkozol más megoldáson.:(

Killer 02-09-2007 22:42

Serg!ha megszünik a kati piac akkor szerinted mivel tudnak akár csak megközelítő mértékű csalást produkálni??átjátszák a lóvét a nyersin vagy a tekit,netán nyerset??ezek messze nem befolyásolják annyira a játékot(szerintem)összesen sem mint a katiutalás!!

Harcosok 02-10-2007 05:00

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72715)
30 milliót ha 100 arany a drágakő akkor nem olyan egyszerű összeszedni,ha meg ennyire tudod miben utalnak nem értem miért nem teszel ki fogót?Szépen előadjátok magatokat hogy mennyi pénzt tudtok csinálni és mégsem ti veszitek meg az olcsó egységeket
(

Már megint a szönyeg alá söprés....

Ja és ha észrevetted volna az elején én is támogattam azt is,hogy legalább legyen egy min ára az egységnek...De rájöttem ,hogy ez kevés...
Olvasd el a témát pls
Továbbá:Te se tettél a témához ötletet:)Csak a 100drágaköárat fujod hát szavaztasd meg utána beszéljünk róla nem 2dolgot kell 1 témában megbeszélni:)

Végezetül:Már a szavazás belökése elött is elmondtad pontosan ugyanezt...De ezek szerint Ati se találta jó ötletnek ha nem került be a szavazásba:)Mert már akkor is elmondtad azt,hogy legyen min ára a katinak és elötted mások is elmondták.

Ui:fogadd el,hogy nem mindenkinek tetszik a javaslatod!Mert nem csak én ellenzem szerintem;)

Harcosok 02-10-2007 06:18

Ja és mondtad,hogy Szecsát megyözöd.Nem tudom sikerült-e de nem is nagyon érdekel.
De az igen milyen érveket hoztál fel neki:)Mondd el nekünk is ugyanezt és ha nyomos érvek akkor minket is meg lehet gyözni:)

Puppi 02-10-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 72723)
Már megint a szönyeg alá söprés....

Ja és ha észrevetted volna az elején én is támogattam azt is,hogy legalább legyen egy min ára az egységnek...De rájöttem ,hogy ez kevés...
Olvasd el a témát pls
Továbbá:Te se tettél a témához ötletet:)Csak a 100drágaköárat fujod hát szavaztasd meg utána beszéljünk róla nem 2dolgot kell 1 témában megbeszélni:)

Végezetül:Már a szavazás belökése elött is elmondtad pontosan ugyanezt...De ezek szerint Ati se találta jó ötletnek ha nem került be a szavazásba:)Mert már akkor is elmondtad azt,hogy legyen min ára a katinak és elötted mások is elmondták.

Ui:fogadd el,hogy nem mindenkinek tetszik a javaslatod!Mert nem csak én ellenzem szerintem;)

Nem ertem mirol is beszelsz szonyeg ala sopresrol??? Inkabb szuntessek meg a hetvegi jatek eggyik tartozekat minthogy jobban kiszurjek a csalokat es Optimalizaljak a katik arfolyamat??? Es ez mi ha nem a szoneyeg ala sopres ??? hogy a te szavaiddal eljek!! Nagy szavak semmi mas

Harcosok 02-10-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 72786)
Nem ertem mirol is beszelsz szonyeg ala sopresrol??? Inkabb szuntessek meg a hetvegi jatek eggyik tartozekat minthogy jobban kiszurjek a csalokat es Optimalizaljak a katik arfolyamat??? Es ez mi ha nem a szoneyeg ala sopres ??? hogy a te szavaiddal eljek!! Nagy szavak semmi mas

Ez mind szép és jó de pls gyöz meg arról,hogy mit is segítene a min ár?:)
a pénz nem akadály....

skiti 02-10-2007 15:49

épp hétvégizek....
az egyik oriban annyi egység van mintha az első körtől 13k civilből képezne katit, (csak a rend kedvéért, éplistem van róla, közel sincs neki annyi...) a piacon megy csak úgy repkednek az 1000 aranyas egységek...
és hiába csípünk el belőle néhe, nem lehet az egész piacot lefedni!!!!
minimálár?
LOL
kitörölheted vele...
akkor 50k-ért mennek ki az egységek, max aki megveszi kirak pár tekit, mondjuk gazdaságit 50k-ért és akitől felveszi az egységeket az meg azt veszi meg közben!
baromira el tudja venni az ember kedvét amikor szabályosan nem tud labdába rúgni...
a jksz-ekről nem is beszélek, azokat megszokja az ember a hétvégin.

All times are GMT +1. The time now is 02:03.