![]() |
Davalon, Csoki, Morisz, Apa, és a többiek!
Szabira megyek, majd egyszer csak jövök, addíg tartsátok fent a topicot, és majd visszaolvasom! :) Csak ügyesen! Sziasztok! |
Quote:
Közben eszembe jutott még egy parádés debütálás: Webber 2000-ben 5. lett. Egy Minardival! |
Quote:
|
Quote:
|
Alonso felkötheti a gatyeszt :)
Szélesvásznú barátunk ugye beugatott Rossi-nak ("Ha egy kicsit gyakorolnék motorral, én is felállhatnék Valentino Rossi mellé a dobogóra" - gondolom Alonso a gyárilag telepített szerénység modulja miatt nem említette, hogy a dobogó felső fokán az Alonso gyerek állna), aki most előjött a válasszal. Kihívja Alonso-t egy párbajra :) http://index.hu/sport/forma1/duel0316/ De legalább nem lesz utolsó szegény Alonso, nem nem, mert bizony 2. helyezett lesz :D |
Alonsonak is kisebb lenne az arca, ha nem ülne egy ilyen jól összerakott autóban. Nagyon rég nyert valaki vb-t úgy, hogy nem az övé volt a legjobb és legmegbízhatóbb autó...
|
Quote:
|
alonsonak kicsit fejébe szállt a dolog. nem hiszem h. szüksége lenne lejáratni magát motorral, de hát őtuggya.
mellesleg rossi már viritott f1 es autoba. kiváncsi leszek alonsora. nagyon nem csippantom az arcát |
Quote:
Hiába van az hogy Alonso "csak" jó autóban ül azért nagy rutinra tett szert úgy mint Rossi motorversenyben. Már nem tudom mi volt a 3. ha volt egyáltalán de az fogja szerintem eldönteni ezt a kakasviadalt. |
Quote:
Quote:
Rossi rally-ban sem béna :) De ott volt a link, minden le van írva. én szeretném, ha összejönne ez a kis f2f :) |
Rossit csippantom, alonsot nem. alonso 1 taknyász, és mosmár gizda is.
|
Quote:
|
|
Quote:
|
2006 Malaysian Grand Prix
Pos No Driver Team Laps Time/Retired Grid Points 1 2 Giancarlo Fisichella Renault 1:33.840 2 12 Jenson Button Honda 1:33.986 3 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth 1:34.626 4 5 Michael Schumacher Ferrari 1:34.668 5 9 Mark Webber Williams-Cosworth 1:34.672 6 4 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 1:34.916 7 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:34.983 8 1 Fernando Alonso Renault 1:35.747 9 15 Christian Klien RBR-Ferrari 1:38.715 10 7 Ralf Schumacher Toyota 1:34.586* 11 14 David Coulthard RBR-Ferrari 1:34.614* 12 11 Rubens Barrichello Honda 1:34.683* 13 8 Jarno Trulli Toyota 1:34.702* 14 17 Jacques Villeneuve Sauber-BMW 1:34.752* 15 16 Nick Heidfeld Sauber-BMW 1:34.783* 16 6 Felipe Massa Ferrari 1:35.091* 17 21 Scott Speed STR-Cosworth 1:36.297** 18 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth 1:36.581** 19 19 Christijan Albers MF1-Toyota 1:37.426** 20 18 Tiago Monteiro MF1-Toyota 1:37.819** 21 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:39.011** 22 23 Yuji Ide Super Aguri-Honda 1:40.720** |
én megmondom őszintén mindent meglehet magyarázni.
de abban is biztos vok, hogy nem igazán tudok olyan futamot felidézni, ahol raikonnen kevés benzinnel állt volna rajthoz. minimum féltank mindig. ,és most is van 1 olyan érzésem hogy nem kevés nyálka van a verdájába. gondolom hasonlo stratégia lesz mint mult héten. 2 kiállás, sok benzin az elején. |
A valódi rajtsorrend kicsit más, mint a bemásolt.
Sumi a 14., többiek értelemszerűen előrébb jönnek egy helyet. Volt még pár motorcsere (Coulthard, Massa, Barrichello, Ralf S.), ők szintén hátrébb kezdenek. |
Igazad van Csokibácsi! Ezt az F1.comról másoltam ki reggel, de valószinűleg azóta már frissült :D
sztem Alonso és Montoya is telitankkal megy Kimi mellett, esetleg Sumit is nyakig töltik a -10hely miatt ! De azért 99%-ban biztos vagyok, hogy Kimi fog nyerni, ha nem döglik ki alóla a merci... Az első 3 helyezett, meg tök üres, és arra számit, hogy egy kis előnyt összeszed a többiek ellen... |
Quote:
Nem vagyok ennyire biztos Kimiben, persze örülnék neki :) Rosberg-re nagyon kíváncsi leszek ... |
:)
Sziasztok megjöttem 2 nap erejéig! Átolovastam mindent, és örülök, hogy simán megy minden! Igen, amin én nagyon meglepődtem, az pont Rosberg volt, szerintem akár a 3. hely is meglehet neki, egy kis szerencsével! Kimi ezen a pályán már nyert, ismeri is rendesen abszolút esélyes! sajnos még csak itt voltam, nem volt időm megnézni, hogy mi a szitu, de Vasárnap reggel 8 kor élőben közvetítik! nem 14:00 hanem 08:00 kor! |
Quote:
Meg azt se szabad elfelejteni hogy ez az egyik legmelegebb pálya ma is 50 fokos volt az aszfalt szóval lehet hogy akinek nagyon sok benzine van az is hátrányban van. Ilyenkor ha nagy a súly egy rossz féknél fél garnitúra gumi ottmarad. Szóval ez izgalmas lesz mert tudni hogy melyik kocsi fogja magát megadni:D |
Quote:
én meg 5 fokban ástam a kint a hidegben:( |
Quote:
|
Quote:
igen, a 0 -t észre sem veszed, úgy hogy nincs is, akkor lehet, hogy 50 fok ba voltam?:eek: :D |
Quote:
|
Quote:
Ja és visszatérve azt mondták hogy meccsen még lehet melegebb lesz. Meg a hűtésnek se tesz jót a 37 fok + a magas páratartalom. Ma minden pihenőnél a fújták a hűtőket nehogy túlmelegedjen a motor... |
Quote:
|
Vasárnap reggel 08:00 Futam Malajziai Nagydíj, nem elfelejteni:D
|
Ilyenkor az a gáz, hogy a ,,hideg levegő,, is meleg :D
Reggel check it up! |
Nem, baj, ások, tovább, hogy olyan felsőtestem legyen, mint Neked GOD!
lehet akár, -10°C is:) |
Quote:
Ez hihetetlen hogy mindig szétesik. Mondjuk a két Red Bull-t is sajnálom egy körben feladni. |
Quote:
És Czollner, meg mehet a pi*-be, mert folyamatosan hülyeséget beszél, annak ellenére, hogy látja, hogy mi történt!:mad: Úgyhogy nem tudom, miről beszélünk! |
Quote:
Szóval azért gondoltam én is egyből hogy csak simán megadta magát.:( |
Quote:
|
2006 Malaysian Grand Prix
Pos No Driver Team Laps Time/Retired Grid Points 1 2 Giancarlo Fisichella Renault Winner 2 1 Fernando Alonso Renault +4.5 secs 3 12 Jenson Button Honda +9.6 secs 4 4 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes +39.3 secs 5 6 Felipe Massa Ferrari +43.2 secs 6 5 Michael Schumacher Ferrari +43.8 secs 7 17 Jacques Villeneuve Sauber-BMW +80.4 secs 8 7 Ralf Schumacher Toyota +81.2 secs 9 8 Jarno Trulli Toyota +1 Lap 10 11 Rubens Barrichello Honda +1 Lap 11 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth +2 Lap 12 19 Christijan Albers MF1-Toyota +2 Lap 13 18 Tiago Monteiro MF1-Toyota +2 Lap 14 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda +3 Lap Ret 16 Nick Heidfeld Sauber-BMW +8 Lap Ret 21 Scott Speed STR-Cosworth +15 Lap Ret 23 Yuji Ide Super Aguri-Honda +23 Laps Ret 15 Christian Klien RBR-Ferrari +30 Laps Ret 9 Mark Webber Williams-Cosworth +41 Laps Ret 14 David Coulthard RBR-Ferrari +46 Laps Ret 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth +50 Laps Ret 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes + secs |
Quote:
|
Quote:
Ha jól láttam, Moris, akkor egy Super Aguri koccolta le a bal hátsó kereket a kanyarban, és ezáltal elvesztette a merci stabilitást. Hát hogy őszinte legyek, ezért nem volt érdemes felkelnem:( |
Quote:
Akit szívesen látnák a kommentátoroknál, az a Wéber Gabi! Ő ott a spíler! |
Rosberget sajnálom nagyon, én tuti befutóra tettem meg:(
|
Raikkonenről nehéz elképzelni, hogy hibázna, valószínű, hogy belementek, viszont azt is nehéz elképzelni, hogy egyrészt, egy kamera se mutatja, ki ment bele, másrészt, utána a vétkes autó sem sérült meg kicsit sem? Se kerékcsere, se szárnyprobléma, semmi nem volt utána, üres maradt a boxutca...
|
All times are GMT +1. The time now is 05:21. |