![]() |
Ok, hogy resetkor kidob, de az jatek ido szerint ejfelkor van nem? Meg lett volna 2 percem...
|
Quote:
Ha a játékbeli órát nézted, akkor vedd úgy, h nem szóltam;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Valahogy így: 1. piac lezár. 23.58-23.59 kb 2. reset. 00.00 -Dolgoznak a szerverek-:) 3. piac nyit. Megelőztek.:) |
Üdv!
Én azt olvastam a súgóban, igaz elég rég, meg úgy is tudtam, hogy ha valakit megtámadnak és egyre több támadást kap, akkor valamiféle védelem lép életbe és egyre kevesebbet lehet neki ártani. Ezt egyébként tapasztaltam is, amikor gyújtogattam másoknál, hogy egyre kevesebb háza gyulladt meg. Ezzel szemben most a következő történt velem: 2007-08-29 04:46:37 5 mages were killed! 2007-08-29 04:46:33 4 mages were killed! 2007-08-29 04:46:29 4 mages were killed! 2007-08-29 04:46:24 3 mages were killed! Tehát ahogy ölte a varijaim, egyre többet ölt meg. Hol itt a védelem? Vagy varigyilokra ez nem érvényes? pea |
13másodperc alatt nem fejlődik ki autovédelem ha jól gondolom.
Amit írsz az meg 2dolog miatt lehet így elsőre: az események kiírása rossz a kis időtáv miatt, vagy az is igaz, hogy a varászlógyiloknak van egy ingadozása X% körül, szerintem. Így gyakorlatilag mind a 4akció ugyanannyit gyilkolt, csak van egy kis méretű véletlen tag is. |
Én is arra gondoltam, hogy olyan kicsik a számok, hogy nem érvényesül a védelem hatása, és a meggyilkoltak száma véletlen szerűen mozog egy értéken belül. Vagy nem tom.
Gyújtásnál mindig jó a sorrend. Minél későbbia gyújtás annál kevesebb a gyújtott ház. Bár lehet, hogy ilyen kis számoknál a gyújtás is ilyen lenne mint ez a varigyilok. |
Egy furcsa dolog történt velünk a közelmúltban, végül is ha úgy nézem kapcsolódhat ide
Bejött egy szövi hozzám fosztásra, alig vitt vmit, ezért nem is foglalkoztam vele, még aznap jött a szövinek egy másik tagja pusztítani a szövimhez, minden ok és korábbi sérelem nélkül! Erre a szövim bement az ő szövijéhez földért, másnap én kaptam 2 mészárt, h megtámadtuk őket, meg, h ezt nem türheti a hírnevük......... Na ezt a pusztítást nem értettük, megkérdeztem és azt mondta így sikerült, ez milyen? Pár napig ment egymásra az ártó, de végül is most béke van meg minden, de meglepett nem kicsit a dolog. |
én is be szoktam pöccenni, ha kirakják előlem a pénzt :)
nem nagyon értem, csatáztál egyet egy csataorientált játékban. ebben mi a furcsa? lehet az ő nyersijük volt kinn és piacot csináltak neki a pusztival, lehet pont az 1000-2000 pont kellett, hogy a szövijének is két körös legyen. vagy amit én gondolok: nem kell semmilyen ok egy kis csihipuhihoz :) |
Quote:
Ezért írtam ide!:D A háborúval semmi bajom nincs, azért vagyok itt!;) |
én úgy gondolom nem kell feltétlen levelezni egy-egy szöviháború során. én a végén szoktam egyet írni, ha én vagyok a vezér, hogy milyen hibákat/ügyességet láttam az ellenféltől és megköszönöm a pár napos játékot.
egy a lényeg: üss, harapj, támadj :) |
Quote:
Vér,vér és mégtöbb vér:D És nem fura az ,ha valaki épp vérzik;):D |
Quote:
|
1300 heki, morál (nem a katonai), "normál" népesség:
97% 2 piros lefelé osztok 1M-t 100% felmegy de 2 piros lefelé osztok még 1M-t, marad a 2 piros lefelé osztok 2M-t marad a 2 piros lefelé osztok 5M-t marad a 2 piros lefelé Háát, bevallom nem tudom mitől, és hogyan függ ez a dolog, de kicsit soknak tűnik ez a 9M ennyi hekin, és mégsem jelenik meg a zöld nyíl... Gyanítom bármennyit osztok hatástalan lesz. :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Titokról van szó. Halkabban beszéljünk róla;):) |
Quote:
Ugyez a szitu 21k-s a népességem. 1M-ás osztással felmentem 100% morálra, de 2 piros lefelé. osztottam 10M-át, semmi. osztottam 20M-át maradt a 2 piros nyíl lefelé. Vélemény? :) |
Quote:
|
Quote:
De kívácsiságból osztottam 30M-t a helyzet ugyanaz, továbbra is 2 piros lefelé. :) Asszem valami elromlott az orimban. :D |
arwyl, sztem vmi olyasmi is van a dologban, hogy elerte-e a leeses az aljat (tehat csokkenoben volt-e a piroskazas) vagy eppen inkabb belelendult. ezt ugy ertem, hogy ha a pirosos csokkenes kezdi elerni a leesese maximumat, sokkal konnyebb megforditani keves penzzel, mint a nagy lendulettel esot. mondjuk azt en is tulzasnak tartom, hogy 25k lakossagnal ennyit osztasz es nincs megelegedve a nep, de talan az elozo osztasnal annyira magasra vitted (100 tripla zolddel felfele), hogy a negativ lendites miatt igen eroteljes zuhanasba ment at, es vmi irgalmatlan osszeget kene aldoznod. csak annyit tudok javasolni, hogy ha fel is viszed legkozelebb 100-ra a moralodat, ne vidd tripla zoldig, csak mondjuk 1-ig.
|
nekem is van egy furcsaságom. klántámadással miért nem lehet bányát foglalni?
|
?
"Anno, amikor a több ország-egy személyt először javasoltam, akkor is mindenféle aggodalmak miatt ki lett téve, szerencsére később bekerült, és milyen jót tett a játéknak"
Ez miez? valaki meg tudná mondani, mit jelent a több ország-egy személy és hogy mióta van játékban, erről lemaradtam, mostanában nem volt időm figyelemmel követni a fejlesztéseket módosításokat! |
Quote:
a kézikönyv szlengszótárját javaslom elolvasni, akkor nem fogsz meglepődni ezekne a dolgokon |
Quote:
|
Quote:
Quote:
a szabályok betartásával. A kékszám az "egy ország több személy" lenne. Dave, én már pár éve játszom és azóta ez van, nem maradtál le semmiről. |
Információ: országod népessége a körváltás elején: 3587 fő, országod népessége a körváltás végén: 3585 fő.
No ez mi a szösz...ilyet még nem láttunk, pedig nem ma kezdtük...bár az A-t még nem ismerjük. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy segítene, ha elárulnád, hány egység ment el? |
Vagy nézd meg a lakitekit:)
|
Szövim orija...
Teki változatlan. Nem ment el egységből egy se! Valszeg a bevándorlássaá volt itt vmi..nem is ez a gond, mert nem oszt nem szoroz, hanem h mi ez a forma, ez í kiírás, ilyet még nem is láttam:D |
Quote:
Szóval ezt furcsállom, nézd meg jobban ;) |
Quote:
Mostmár viszont a teki ment lejebb, mert a többi a piacon túrázik, de akkor is furcsa |
Ezt ált akkor szokta kiírni, ha teki, éhezés, betegség... miatt a népesség hirtelen csökken, de csak info jelleggel szolgál. Asszem az utolsó bővítésnél került be.
|
ezt a népesség kv előtt után-t én se értettem mindig, nekem is van h minden éhezés, seregelmenetel, meg minden nélkül kiírja, olykor akkor is ha képzésnél a foglalkoztatottságom minuszba ment, majd hirtelen visszaállt
az is lehet h ennek a funkciónak valami gyíkja van:D |
Itt van az alapötlet, ami a lefokozásra vonatkozott, lehet h Ati azóta továbbfejlesztette vmi okból.
Quote:
|
Quote:
Utána való körben érdemesebb osztani. Vagyis én ezt vettem észre. :) |
Quote:
|
Quote:
És ha abban a körben osztok pénzt amikor ártóztam, loptam, akkor nem érdekli a kis földönfutókat, hogy kapnak-e pénzt. De ha az eseménysorozat utáni kürben osztok, annak mindig jobban örülnek. |
All times are GMT +1. The time now is 23:31. |