Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   újraindulás 5. szinten (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=659)

-Fegya- 09-06-2006 08:14

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 30370)
Tudtommal csak a sokszemélyiséges orikra vonatkozna az újítás.
Tehát, ha A-ban tartasz egy forulóképes orit (amelyiknek nem 9 személyisége van), akkor elvileg csak B-ben kell elérned az első helyet.
Az meg nem nehéz, csak éppen fedezéssel nem fog menni.
De itt az ideje, h ne forogjon mindenki körbe fedezéssel, mert ahhoz nem kell különösebb tudás, és időráfordítás.

Tehát erősítsük tovább azt a tendenciát, hogy aki körbe akar járni, az tart egy topos betonvédelmű országot az 1A-ban?
Ez szerintem tönkreteszi az 1A-t. Ezért írtam korábban, hogy jelentősen nehezíteni kéne a B-ből való fordulás feltételeit.

Arwen 09-06-2006 08:22

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 30372)
Tehát erősítsük tovább azt a tendenciát, hogy aki körbe akar járni, az tart egy topos betonvédelmű országot az 1A-ban?
Ez szerintem tönkreteszi az 1A-t. Ezért írtam korábban, hogy jelentősen nehezíteni kéne a B-ből való fordulás feltételeit.

Miért teszi tönkre? Csak mégtöbb ork lesz. :D
Azért az első helyet B-ben nem olyan egyszerű elérni, kivéve földleadással.

Szecsa 09-06-2006 12:06

Anarchba en sem latom ertelmet a szabi alatt csokkeno hektarszamnak :-/ Pontosan azok okok miatt, amit Never irt.
Arwen, pontosits: csak foldleadassal elerheto B-ben az 1. hely.
(meg szerintem a csoportok nagy %-aban)

Tenyleg, a melyszabis orikkal mi a helyzet? Azoknak is csokkenne a hekiszamuk?
Tegyuk fel, hogy van egy melyszabis ori egy csoportban 10 korrel az aktualis elso helyezett elott. Bejon szabirol a melyszabis (pedig mar a (9)-es ori megnyugodott, hogy vegre az elso helyen van) es hirtelen a (9)-s orinak csokkenni kezdenek a top korei. A bejott melyszabis pedig visszamegy szabadsagra...
Mit tegyen a (9)-s ori? Varjon amig lecsokken a neha bejaro ori hekije az ő hektárja alá? :)

Ati 09-06-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 30375)
Tegyuk fel, hogy van egy melyszabis ori egy csoportban 10 korrel az aktualis elso helyezett elott. Bejon szabirol a melyszabis (pedig mar a (9)-es ori megnyugodott, hogy vegre az elso helyen van) es hirtelen a (9)-s orinak csokkenni kezdenek a top korei. A bejott melyszabis pedig visszamegy szabadsagra...
Mit tegyen a (9)-s ori? Varjon amig lecsokken a neha bejaro ori hekije az ő hektárja alá? :)

1, igen.
2, ha ilyen gondokkal néz szembe, akkor olyan csoportba fordul, ahol nem gond az első hely.

Bár az is felvetődött, hogy a mélyszabis országok se legyenek kivételek a hektárcsökkenés alól.

Szecsa 09-06-2006 14:12

Tehat akkor ha 2 het utan melyszabira kerul, akkor megall a hektarcsokkentes? Hm..ez elgondolkodtato, atgondolom ezt még :D
Mert vegulis, adott esetbe az kerul melyszabira, aki hosszabb ideig nem tud tavollenni. S ha mondjuk abba kell hagyni a hoditot egy barmilyen intervallumu idore, es mondjuk 2* akkora foldon van mint a fellepesi hatar, akkor az a munkaja odavész...Ezt még meggondolom :)

Ati 09-06-2006 14:18

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 30378)
Tehat akkor ha 2 het utan melyszabira kerul, akkor megall a hektarcsokkentes? Hm..ez elgondolkodtato, atgondolom ezt még :D
Mert vegulis, adott esetbe az kerul melyszabira, aki hosszabb ideig nem tud tavollenni. S ha mondjuk abba kell hagyni a hoditot egy barmilyen intervallumu idore, es mondjuk 2* akkora foldon van mint a fellepesi hatar, akkor az a munkaja odavész...Ezt még meggondolom :)

A felesleges munkája vész oda. Hiszen a fellépésnél azt a területet ígyis-úgyis le kell adnia, ergo igazából tök feleslegesen szedte össze már az első körben. :)

Tudom, hogy verseny van, hogy ki milyen magasra tud feljutni, de ez akkor sem a játék rendeltetésszerű használata, márpedig a szabályokkal a játék rendeltetésszerű használatát vagyunk hivatottak biztosítani, minden más csak mellékes.

Szecsa 09-06-2006 14:34

Szerintem a legtobb ember termelni megy fel a fellepesi hektar fole.
Igy ha lehet javasolni, gondoljunk at egy szisztemat, hogy milyen epuletek veszodjenek el. (pl. semmikeppen se legyen kevesebb haz az adott orszagban, mint amennyivel 600 hektaron mukodik minden epulete)
Vagy eloszor pl. a bankok tunjenek el, vagy a konyvtarak vagy felesleges termelo epuletek.
Vagy lehet valaki azert megy fel magasabbra, mert termelő törpe és azt szeretne, hogy a kovetkezo szinten több banyaja legyen a maximum lepesi hataron hektaron, ne annyi mint amennyi az aktualis szinten van: mondjuk 5. szinten felfedez még 400 hekit celiranyosan 600 fölött hogy tobb kavicsbanyaja legyen, mert 600 hekin 5. szinten csak 15 volt, es fedez meg jopar hekit, igy lesz neki 4. szintre lepeskor 600 hekin 25.

Szecsa 09-06-2006 14:36

Ilyen esetben pl. nem érzem feleslegesnek az adott munkát.

Ati 09-06-2006 15:29

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 30381)

Mivel ez nem a játék rendeltetésszerű használata, ezért nem tartozik az elsődlegesen támogatott tevékenységek közé. Ha szintet tud lépni, akkor tegye azt, ne mások szintlépését nehezítse. Ha ez utóbbit akarja, akkor tegye azt aktív játék kíséretében, ne úgy, hogy folyamatosan szabadságon van.

monro 09-06-2006 15:57

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 30375)
Anarchba en sem latom ertelmet a szabi alatt csokkeno hektarszamnak :-/ Pontosan azok okok miatt, amit Never irt.
Arwen, pontosits: csak foldleadassal elerheto B-ben az 1. hely.
(meg szerintem a csoportok nagy %-aban)

Semmit :)
2 hétig a belépés után a mélyszabis kolléga ujra visszaminősül "sima szabissá" vagyis 336 hekivel lesz kevesebb amíg ujra mélyszabis lehet. Valljuk be azért az elég sok,hogy ezzel játszogassunk :D

És a mélyszabisok egyébként sem számítanak bele a pontlistába ugy tudom. Ha első vagy akkor léphetsz hiába van fölötted egy mélyszabis.

Láma 09-06-2006 17:43

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 30381)

Ha temrleni mennek fel, és leszabiznak, annka sok értelme nincs, szóval tök fölösleges nekik annyi föld:) Ha termelni akr, akkor ne menjen szabira..

Szecsa 09-06-2006 18:01

Lama, en banyagyujtes szempontjabol a kovetkezo szintre irtam a felfedezeses dolgot, nem pedig termeles celjabol :)
Monro, igen, vegulis nem eri meg jatszani vele :) Egy uzit azert majd celszeru lesz kuldeni minden szabis orinak viszont akik ez idoben szabin lesznek es a hektarszam felett vannak, ha visszajon szabirol, akkor tudjon merlegelni, erdemes e visszamennie szabadsagra es vesztenie min. 72 hekit:)

Tibi22_SKCS 09-06-2006 18:02

kérdés

Engem az érdekelne, hogy nekem a szintlépési heki felett csak anarchistában van orim. És, ha ott szabizok felette mondjuk a suli miatt megint egy fél évre az ottani orim érinteni fogja az amit itt beszélek?
És még valami a normálban a szintlépési heki alatt nem a topban leszabizott oriim amik, akkár 1 éves szabin lesznek hamarosan azokat érinti? (persze a azonosítani fogom oktoberben mikor küldik a számot) :)
Mert, ha igen akkor én ellene vagyok.

Ati 09-06-2006 18:03

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 30396)
Engem az érdekelne, hogy nekem a szintlépési heki felett csak anarchistában van orim. És, ha ott szabizok felette mondjuk a suli miatt megint egy fél évre az ottani orim érinteni fogja az amit itt beszélek?
És még valami a normálban a szintlépési heki alatt nem a topban leszabizott oriim amik, akkár 1 éves szabin lesznek hamarosan azokat érinti? (persze a azonosítani fogom oktoberben mikor küldik a számot) :)
Mert, ha igen akkor én ellene vagyok.

Az eddig beszéltek alapján ezek egyikét se érinti.

Tibi22_SKCS 09-06-2006 21:23

jah szerintem az olyasmi változásokat, amik a szabisokat is érinti azt, akkor kéne beiktatni mikor van az azonosítás, akkor a mailhoz írni vagy üziben minden orinak elküldeni, mivel sok szabis, aki szabin van akkor ugy is belép, hogy azonosítsa az orit és, akkor szmbesülne a tényel, hogy vagy nem tudom hány hekije elment és nem is tudta, hogy miért...? Már ha előtte életbe lépne. Szerintem.

Ati 09-06-2006 21:32

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 30402)
jah szerintem az olyasmi változásokat, amik a szabisokat is érinti azt, akkor kéne beiktatni mikor van az azonosítás, akkor a mailhoz írni vagy üziben minden orinak elküldeni, mivel sok szabis, aki szabin van akkor ugy is belép, hogy azonosítsa az orit és, akkor szmbesülne a tényel, hogy vagy nem tudom hány hekije elment és nem is tudta, hogy miért...? Már ha előtte életbe lépne. Szerintem.

Lassan szeptember közepe, az azonosítás október legelején lesz. És igazából ennek a megbeszélésében még sehol se vagyunk. Addigra el kéne jutni addig legalább, hogy fix legyen, hogy mi lesz. :) Bár ettől talán olyan nagyon nem vagyunk messze. Mindenesetre az ezt követő időszak ideális lehet az ilyen nagyobb mértékű változások bevezetésére. A nagyobb mérték alatt nem a szabis országokat értem, hiszen igen kevés embert érint ez igazából ténylegesen. Sokkal inkább a top30% módosulására gondolok.

Életfa#2 09-07-2006 21:28

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 30368)
Nem akarlak megbántani, de ilyen hozzáállással miért játszol? Mire 9 személyiséged lesz több évet fogsz még játszani, lehet hogy a 9 személyiség nem akkora előny, de a több évi tapasztalat, ezalatt szerzett ismerősök, sokat segíthetnek a dolgon. Ne abból indulj ki, hogy most mi a helyzet.

Talán azért, mert ez egyike azon kevés játéknak, ahol nem csak egyetlen cél létezhet a játékosok előtt. Az én kedvenc célom a puszta túlélés, és ezt azért ne becsüld le: ha túléled az ellenfeled, az minimum azt jelenti, hogy nem tudott legyőzni! E játék egyik erőssége, hogy ettől még mindig kikaphattál tőlle... :D

Azért még úgy gondolok magamra, mint az erősebb játékosok egyikére, talán nem is alaptalanul: legutobb MF hadiként küzdöttem be magam a 2/B top15%-ába. Felfedezéssel talán mehettem volna tovább is (sőt, még egyszer ütehettem is volna...), csak már vártak az A-ban, menni kellet. Csak nem tudok itt lenni annyit, hogy a tudásomat/képességeimet rendesen kihasználhassam... (Kizárólag munkahelyről netezem, emiatt rendszeres, hogy napokig(!) nem vagyok...)

És nekem egyetlen személyiség összeszedése is évekbe telik, nem véletlen, hogy még csak 2 van nekem, a 3. szinten lévő orimnak. :-/

És, hogy ne csak offoljak: tettem egy javaslatot, kifejezetten az A csopiban lévő országra! Amely nem biztos, hogy megvalósítható, de szerintem, ha be lesz vezetve a nagyobb személyiség - magasabb top-helyezés, akkor feltétlenül szükséges. Ami pedig a szabi alatt elvesző területet illeti, ha az ori a fellépési limit felett van: nem értem, az anarchban miért ne lehetne ezt bevezetni (kivéve 2/D). A cél a feljebblépés sürgetése, és ez ott is ugyanúgy cél!

Ati 09-07-2006 21:36

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 30514)
nem értem, az anarchban miért ne lehetne ezt bevezetni (kivéve 2/D). A cél a feljebblépés sürgetése, és ez ott is ugyanúgy cél!

Nem a fellépés sürgetése a cél, az egész javaslat nem erről szól. A cél, hogy a többszemélyiségű országoknak ne csak top30%-ba kelljen bejutni, hanem ennél magasabbra, hiszen nem kezdő játékosok, bizonyítsák jobban a rátermettségüket.

A top lehúzása csak ennek a megkönnyítése, hogy a topban feleslegesen szabizó országok ne a tényleges top helyeket foglalják el.

Anarchban egész más a helyzet, ott meg tudod oldani a feljutást így is, hiszen rengeteg saját "táp"országod lehet ennek segítésére.

monro 09-07-2006 21:40

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 30514)
[color="Wheat"]Ami pedig a szabi alatt elvesző területet illeti, ha az ori a fellépési limit felett van: nem értem, az anarchban miért ne lehetne ezt bevezetni (kivéve 2/D). A cél a feljebblépés sürgetése, és ez ott is ugyanúgy cél!

Én még nem játszottam az anarchban ....lehet éppen ezért, de "külsősként" teljesen egyetértek Életfával. Lehethogy a fellépési limit alacsonyabban van,mint a top30%, de ez csak időkérdése és megváltozna.

Persze én sem szeretem ha "külsősök" osztják az észt ugyhogy ez volt az első és egyben utcsó megjegyzésem az anarch-al kapcsolatban :)

Ati 09-07-2006 21:42

Quote:

Originally Posted by monro (Post 30518)
Én még nem játszottam az anarchban ....lehet éppen ezért, de "külsősként" teljesen egyetértek Életfával. Lehethogy a fellépési limit alacsonyabban van,mint a top30%, de ez csak időkérdése és megváltozna.

Azt azért ne felejtsük el, hogy anarchba simán ÉRKEZNEK 3000 hektáros, vagy e fölött levő országok is akár. Nem csak 200 hektáros országgal lehet oda bekerülni.

aúú 09-08-2006 11:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30519)
Azt azért ne felejtsük el, hogy anarchba simán ÉRKEZNEK 3000 hektáros, vagy e fölött levő országok is akár. Nem csak 200 hektáros országgal lehet oda bekerülni.

Hát, először is kár arra építeni egy csoport életét, hogy oda CSALÁS miatt átkerülhet egy bármekkora ország... indulni ott is ugyanúgy 200 hekin fog mindenki és onnan kell a dolgokat teljesíteni...
Az anarchban nem igazán látom nyerőnek a drasztikus változtatást a kék számokkal kapcsolatban, mert így is kevesen tudják teljesíteni a feltételeket már a 2-eshez is, hisz akkora hekin kezdődik a top alja a 2/d-ben (ahonnan ugyibár a végső fordulást lehet csinálni), amivel 1/a-ban símán az első lenne bárki úgy, hogy 300 körön belül senki nem lenne egyéniben hozzá az tuti... azt meg megnézném, hogy valaki megpróbálna feljutni az első helyre a legtöbb anarch csoportban, mert ott általában pont az egész csoportot ellátó termelő orik és azokat védő orik vannak, így oda nem engednek fel senkit (és ezért szoktak mélyrepülésbe kezdeni az Atis által emlegetett akár 3e heki-vel átrakott orik is).

Összességében én egészen jó ötletnek tartom a nehezítést és a heki csökkenést a top felett, de igazából a kék 7-9-hez tartozó drasztikus feltételeknek semmi értelme nincs, mert oda általában csak olyan személyiségek kerülnek, amelyek megléte nem igazán lényeges, max azért csinálná meg az ember, mert jól mutat (pld én tuti jól el lennék a túlélő, a tolvaj és a varázsló nélkül is csak úgy példaképpen). Ráadásul sok fajt ezzel eleve kizárnánk a lehetséges játszhatók közül, mert elffel, törpével, élőholttal, emberrel és fél-elffel az életben nem lesz senki pld a 2-on első helyezett...

aúú 09-08-2006 11:40

Ráadásul ha nagyon drasztikus lesz a szigorítás, akkor az valamilyen szintű bíztatás lesz a csalásra, hisz a jksz és a multi jelentősen megkönnyíti a haladást és ez megintcsak negatívan befolyásolná a játékot.
Így én azt javasolnám, hogy a 9-es személyiséghez se kelljen a top 10-nél magasabbra küzdenie magát senkinek ahhoz, hogy fordulhasson, mert azt szerintem minden csoportban lehet teljesíteni csalás nélkül is, ugyanakkor elég nagy kihívást is tud jelenteni így is...

Azt az ötletet semmiképpen nem támogatnám, hogy az 1/a-ban KÖTELEZŐEN ott lévő orit összefüggésbe rakjuk mégjobban az esetleges második, vagy harmadik..stb. orival, mert az megintcsak előhozná a miért is ne kössük össze az orikat és játszunk multizva, vagy jksz-elve szindrómákat, ami pont az átlag játékos életét keserítené meg és sokkal halottabbá tenné az 1/a-t is...

Életfa#2 09-10-2006 19:50

Az 1/A-ban is könnyű teljesíteni a top10-et? Ott most, mikor ezt írom, 552 ori van, az én 5%-os javaslatom is azt jelenti, hogy az illetőnek legalább a 27. helyre kell felküzdenie magát! 9 személyiség ide vagy oda, azért ez nem semmi mutatvány! :p

Aúú, abban viszont igazad van, hogy a játékos összes oriját nézni nem egy szerencsés ötlet, és lehet, nem is lehet megvalósítani. Ettől függetlenül azért a 2/B-ben lévő orit figyelembe lehetne venni... Ez szintén sántít több szempontból is: elvileg a B-ben lévő ori mindig cserélődik, csak ritka esetben fordulhat elő, hogy egy-egy ori véglegesen, aktívan marad ott. Ilyenkor mindig van legalább egy kis idő (legrosszabb esetben is csak néhány perc, esetleg azonban több év is lehet!), amíg az adott játékosnak nincs ott orija! Meg az is érdekes lehet, ha egyszer valamikor lesz egy olyan eset, hogy megnyílik a C csoport is, és onnan is lehet majd lépkedni az A-ba! De ilyesfajta kapcsolatra szükség van, elvileg az A azért van, hogy ott az ember megállapodjon egy orival, amely aztán nem forog körbe, hanem ott tör a csúcsra. Hát legyen egy oka, hogy az egyre újabb személyiségek nélkül is törjön a csúcsra... (Logikailag egyszerűbb a játékos összes oriját nézni de lehet, hogy a játékon belül ez nem is oldható meg...)

Ati 09-10-2006 19:55

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 30784)
Az 1/A-ban is könnyű teljesíteni a top10-et? Ott most, mikor ezt írom, 552 ori van, az én 5%-os javaslatom is azt jelenti, hogy az illetőnek legalább a 27. helyre kell felküzdenie magát! 9 személyiség ide vagy oda, azért ez nem semmi mutatvány! :p

Kilenc személyiség megszerzése, szabi nélkül, folyamatosan 1000 kör után lépve 5,1 év. Ezután szerintem ezt igazán elvárhatjuk valakitől. :)

-Fegya- 09-10-2006 21:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30785)
Kilenc személyiség megszerzése, szabi nélkül, folyamatosan 1000 kör után lépve 5,1 év. Ezután szerintem ezt igazán elvárhatjuk valakitől. :)

1A első helyét?

Ati 09-10-2006 21:17

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 30786)
1A első helyét?

Több személyiséget úgysem tud már összeszedni. Szerintem akár azt is.

Bogár 09-10-2006 21:38

ha van A-ban orid, akkor fordulhatnál B-ből az első helyről...
azért az A első helye nekem is nagyon durvának tűnik. ezt csak akkor tartanám elképzelhetőnek, ha valamivel rávennénk az A-s orikat is, hogy muszáj legyen fordulni. viszont szerintem nem sok pártfogóra találnék azok között, akik évek óta ott vannak, és sokan lehurrognának...

wand 09-10-2006 22:07

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 30786)
1A első helyét?

Az elmúlt 2 évében vagy 30 orinak sikerült.. ergo nem lehetelen, csak igényel "némi" munkát.. :)

aúú 09-10-2006 22:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30787)
Több személyiséget úgysem tud már összeszedni. Szerintem akár azt is.

Szerintem egyszerűbb, ha maximalizálod a megszerezhető személyiségek számát 6-ban, mert annak több értelme van, mint, hogy az 1/a-ban elsőnek kell lenni ahhoz, hogy pld (egy nem túl van példával élve) egy óriásnak, vagy egy gnómnak, esetleg egy orknak (ezek a leginkább résztvevő fajok az 1/a-ban) meglegyen teszem azt a tolvaj személyiség is... mint írtam, egész egyszerűen nem fogják megcsinálni, mert nem lesz értelme...

aúú 09-10-2006 22:12

Quote:

Originally Posted by wand (Post 30798)
Az elmúlt 2 évében vagy 30 orinak sikerült.. ergo nem lehetelen, csak igényel "némi" munkát.. :)

A maradék pár ezernek meg nem...:)

Ati 09-10-2006 22:14

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 30799)
Szerintem egyszerűbb, ha maximalizálod a megszerezhető személyiségek számát 6-ban, mert annak több értelme van, mint, hogy az 1/a-ban elsőnek kell lenni ahhoz, hogy pld (egy nem túl van példával élve) egy óriásnak, vagy egy gnómnak, esetleg egy orknak (ezek a leginkább résztvevő fajok az 1/a-ban) meglegyen teszem azt a tolvaj személyiség is... mint írtam, egész egyszerűen nem fogják megcsinálni, mert nem lesz értelme...

Tegye fel a kezés az a kis 6-ossal rendelkező ország, aki úgy érzi, hogy többet azért nem fordul körbe, mert a következő megszerezhető személyiségnek már nincs értelme.

aúú 09-10-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 30784)
Aúú, abban viszont igazad van, hogy a játékos összes oriját nézni nem egy szerencsés ötlet, és lehet, nem is lehet megvalósítani. Ettől függetlenül azért a 2/B-ben lévő orit figyelembe lehetne venni...

Én spec Arwyl javaslatára reagáltam, mikor azt írtam, hogy az 1/a-s orit nem kéne mégjobban figyelembe venni a B-s orihoz...

Amúgy velem lehet alkudni, legyen a 9. személyiséghez szükséges top szint:
Ha 1/a-ból fordulsz, akkor top10%
Ha 2/b-ből fordulsz, akkor top 5%

Ati 09-10-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 30800)

... ahogyan az 5. szint első helyéről is csak igen kevesen lépnek, párezren meg nem.

aúú 09-10-2006 22:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30801)
Tegye fel a kezés az a kis 6-ossal rendelkező ország, aki úgy érzi, hogy többet azért nem fordul körbe, mert a következő megszerezhető személyiségnek már nincs értelme.

Én már kék 4-el gondolkodom rajta, hogy max 5-ig megyek, vagy 6-ig és átcserélem az orikat az 1/a-ban, mert ott pld a túlélőnek, a tolvajnak és a kereskedőnek nincs értelme (a vándornak is csak bizonyos szintig)...

Ati 09-10-2006 22:17

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 30803)
Én spec Arwyl javaslatára reagáltam, mikor azt írtam, hogy az 1/a-s orit nem kéne mégjobban figyelembe venni a B-s orihoz...

Amúgy velem lehet alkudni, legyen a 9. személyiséghez szükséges top szint:
Ha 1/a-ból fordulsz, akkor top10%
Ha 2/b-ből fordulsz, akkor top 5%

Nem valami nehezítésről volt szó? Emiatt kár hozzányúlni, ezt 1 személyiséggel is teljesíti bárki..........

aúú 09-10-2006 22:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30804)
... ahogyan az 5. szint első helyéről is csak igen kevesen lépnek, párezren meg nem.

De ott nincs is 15e hekis különbség az első és mondjuk a 30. helyezett között...

wand 09-10-2006 22:18

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 30800)

kis kék 9ese meg asszem 1 oinak van.. pár ezernek meg nem :)

Ati 09-10-2006 22:18

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 30807)
De ott nincs is 15e hekis különbség az első és mondjuk a 30. helyezett között...

Pontosan. És mégse első helyről lép! Tehát ez csak akarás kérdése, semmi másé.

aúú 09-10-2006 22:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30806)
Nem valami nehezítésről volt szó? Emiatt kár hozzányúlni, ezt 1 személyiséggel is teljesíti bárki..........

Igazad van, 1/a-ban olyan sokan elérik az 55. helyet csak úgy...

aúú 09-10-2006 22:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30809)
Pontosan. És mégse első helyről lép! Tehát ez csak akarás kérdése, semmi másé.

Atis, ne mondd, hogy nem látod a különbséget a között, hogy valaki 1/a-ban elérje az 1. helyet vagy ugyanezt megtegye egy 5. szintű csopiban...

All times are GMT +1. The time now is 14:45.