Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Senki 01-29-2006 14:29

Quote:

Originally Posted by Ati
Az aláírások megjelenítése kikapcsolható, sőt alapból ki is van mindenkinél kapcsolva. :) Aki akarja látni, az külön bekapcsolhatja, normál esetben a beszélgetések közé hatalmas felesleges részeket rak.

na ja... de nem lenne jobb egy avatar? és akkor nem lenne az hogy ki mit nem lát, oda fix mennyiségű adatot be lehet tenni, és szevasz, nincsenek azok a himalája nagyságú aláírások... ;)

Quasi 01-29-2006 14:32

Otletem van. :) Ha megvan az ossz szemelyiseg es fordul, Ujrakazdheti gyujteni megint, de mar nem kek hanem mondjuk sarga szamokkal.

Arwyl 01-29-2006 14:47

Quote:

Originally Posted by Senki
Nem lehetne kitalálni extra személyiségeket amiket csak a 8 alap megszerzése után leht választani? :D
nem mintha a közeljövőben lenne esélyem egy ilyenre de jó móka lenne :cool:
Vagy ilyet hogy a klánnak lehet választani személyiséget? pl egy 'harcos' klán 1%al többet hozna? vagy érvényes lenne ez minden klántagra? és így lehetne 6 klánsereg, vagy nagyobb bónuszai lehetnének.... persze ez csak egy nyers ötlet, de szerinem tovább tarkíthatná a mezőnyt... (persze alaposan ki kellene dolgozni az fix :p )

Ezt továbbfejlesztve és elszerepjátékosítva egy ötlet:
legyenek speciális személyiségek amiket csak úgy lehet felvenni ha már felvetted az adott speciális személyiség alapfeltételét. (magyarul mindenképp min. 2 személyiség kell)
pl.:
kereskedő -> bankár (még több kamat)
tábornok- hadvezér (még +1 tábornok)
gazdálkodó- bányász (+ termelés a bányáknak)
...

Quasi 01-29-2006 14:54

Quote:

Originally Posted by Arwyl
legyenek speciális személyiségek amiket csak úgy lehet felvenni ha már felvetted az adott speciális személyiség alapfeltételét. (magyarul mindenképp min. 2 személyiség kell)
pl.:
...

Vegul is ezt mondtam en is, csak kicsit maskepp fogalmaztam.:cool:

Xeper 01-29-2006 14:57

Quote:

pl.:
...

Ez jól hangzik, de szerintem nem véletlenül nem lehet felvenni 2* egy személyiséget... ha meg gyengített lenne a 2. lépcsőfok (pl tudósnál +2%), akkor lehet hogy értelmét veszti... mondjuk Tuvalunak lehetőséget ad még több bónusz begyűjtésére (bár ő már akkor gyűrte a szinteket, mikor még málusz járt a kis kék számokért)

Wanax 01-29-2006 16:03

Jo! Igenis szep eredmeny az a 6 millio pontos klan, es tenyleg elismerest erdemel... Nagyon sok munka, ido energia van benne! Csupan csak a hogyannnal van a gond!
A mostani allas szerint az az elvaras hogy megdontsek oket... Nade a szabalyok valtoztak es az strategiajuk se illik bele az 1/A-s fillingbe! Szamolgssak mar ki az okosok hogy egyaltalan lehetseges-e megdonteni oket, mivel a jatekosok egyresze le lett becsulve hogy nem tud jaccani meg hasonlo!
Nem tudom mi lenne a jatek uzemeltetoinek a velemenye ha valamelyik alsobb szinten ezt a strategiat alkalmazna egy barati tarsasag hogy egymast segitjuk es mivel ott nem az elso hely hanem a top 30 a cel igy nem engedunk fel oda senkit, ez alltal a gyors csopibol nem lennenek tovabb jutok a 2/B-be! (a 1800-as kor ido se lenne gond mivel a barati tarsasag folyton tudna uj orszgokat hozi fel a lazados orszagok helyett!)
Volt itt emlites hogy nehogy mar egy par kulon kulon klanbol usse egymast mert az hogy nez ki!!!! Ez egy jatek es nem ők diktaljak a szabalyokat hanem a jatek! Ha egy versenyben egy testver kerul egymassal szemben azok se mondhatjak hogy nem jatszom mert a testverem... Javitson ki barki, ha tvedek, de az 1/A lenyege is az hogy elso legyen valaki! Elmeletileg az hogy a top 2. klan strategiailag vedo szerepet jatszik igy ellnekezik a jatek alap elveivel es igy akarmilyen javaslat jogos! Akar kotelezni oket a fordulasra, vagy eroviszony kiegyenlites vagy barmi!
Ha nem kovetik a jatek celjat, akkor nincs joguk elvezni az eredmenyeket!
Sehol se hallottam meg ilyet, hogy az elso hely a cel es a 2. csak azert hogy segitse az elso biztos helyet akadalyozza a tobbieket!

Ezen kell elgondolkodni!

Tudom hogy ez megint csak a top 1 klan jatekosainak a tamadasa, de hangsulyozom semmi bajom veluk, soha nem artottunk egymasnak, ha kell imaba foglalom a nevuket, bekereteztetem a screenshoot-ot hogy igen ők a legjobbak, de nem tudom elfogadni hogy a jatek ilyen jatekstilus mellett az ő vedelmukben all!

wand 01-29-2006 17:05

Wanax, ugye nem várod el, hogy a barátnőmel vérre menő csatákat folytassak ?? bőven elég a mosogatásban dűlőre jutnunk.. :D
"Ez egy jatek es nem ők diktaljak a szabalyokat hanem a jatek!" amíg nem lesz benne a szabályokban, hogy köteles vagyok Mérit támadni, addig biztosra veheted, hogy max párbajban játszunk egymás ellen, amikor mókázni van kedvünk :)

"mostani allas szerint az az elvaras hogy megdontsek oket... Nade a szabalyok valtoztak es az strategiajuk se illik bele az 1/A-s fillingbe!"

szerintem nem a mi startégiánkkal van gond, hanem a tiétekkel :)
megfelelő rákészüléssel, mondjuk úgy mi is harcra lennénk kényszeríthetőek.. igaz a győzelem azért 2 esélyes.. :p

wand 01-29-2006 17:15

jah és még valami.. ha 1x beütném Mérit, szerinted milyen kiakadás lenne??? :D :D :D
azttán mindenki felfedezne hozzám, majd Méri ütne be engem..stb
ha ez így menne akkor nem 6 milló pontos klánról, hanem 6 millió pontos orikról beszélnénk... teccene ?:rolleyes:

Senki 01-29-2006 17:20

Quote:

Originally Posted by wand
ha ez így menne akkor nem 6 milló pontos klánról, hanem 6 millió pontos orikról beszélnénk... teccene ?:rolleyes:

nekem igen, mert akkor emelkedne a max hektárszám, és nem lenne az a veszély hogy teljes fölényetek tudatában minden közelbe kerülő embert lekaszáltok, mielőtt az igazán nagy országra tehetne szert...;) vagy legalább tudatosan tolnátok ki a max oriméretet, nem csak ülnétek egyhelyben és várnátok a következő vetlytársat... :T

Roni 01-29-2006 17:25

Quote:

nekem igen, mert akkor emelkedne a max hektárszám, és nem lenne az a veszély hogy teljes fölényetek tudatában minden közelbe kerülő embert lekaszáltok, mielőtt az igazán nagy országra tehetne szert...;) vagy legalább tudatosan tolnátok ki a max oriméretet, nem csak ülnétek egyhelyben és várnátok a következő vetlytársat... :T

És miért lenne jó Nektek, ha 3 országból csinálnánk iszonyat nagy orit? Mert a 4.-hez lehet ugye felfedezni...
Sztem ha elkezdenénk egymást ütni, abból botrány lenne, meg fenyegetőzés meg jó ég tudja még h micsoda...

Senki 01-29-2006 17:34

Quote:

Originally Posted by Roni
És miért lenne jó Nektek, ha 3 országból csinálnánk iszonyat nagy orit? Mert a 4.-hez lehet ugye felfedezni...

én arra gondoltam hogy megbeszélitak ki meddig fedez, ki üt kit, és a többi. legalább ha elől vagytok annyian, és egymáshoz már azért nem nyúltok, hogy ki legyen az első klán, akkor legalább annyit tegyetek meg, hogy a max hektárszámot emelitek egymás közötti megszervezett ütésekkel
hogy ne érjen véget a játék úgy 10k heki környékén a többi játékos számára... mert ügye jelen erőviszonyok mellett nem nagyon lehetne titeket lenyomni a topból, bár őszintén remélem hogy lesz majd fent is akció... (és ezt nem személyes ellenszenvből írom, hanem mert nem jó szerintem ha az első két helyen bebetonoztok és a 3. hellyel véget ér a verseny. ezért örülnék annak ha akadna előbb-utőbb (inkább előbb) ellenfeletek)

Arwyl 01-29-2006 17:34

Wand:
Az érthető hogy a barátnődet nem ütöd, de akkor ez azt jelenti hogy a 2 klán többi tagja sem üti egymást? Felesleges itt mellébeszélnetek és hazudoznotok. A 2. klán a védőfala az 1.-nek és kész! Tudjátok ti is és tudja mindenki. Tőletek kapják a gömböket az éplistákat, a távollévő seregeket, minden infót... Érthető persze hogy ezt tagadjátok a nagy nyilvánosság előtt.

Arwyl 01-29-2006 17:38

Persze a lent említett okokból örülök hogy nem ütitek egymást! :D

Senki 01-29-2006 17:39

Quote:

Wand:
Az érthető hogy a barátnődet nem ütöd, de akkor ez azt jelenti hogy a 2 klán többi tagja sem üti egymást? Felesleges itt mellébeszélnetek és hazudoznotok. A 2. klán a védőfala az 1.-nek és kész! Tudjátok ti is és tudja mindenki. Tőletek kapják a gömböket az éplistákat, a távollévő seregeket, minden infót... Érthető persze hogy ezt tagadjátok a nagy nyilvánosság előtt.

épp ezért kérem hogy legalább egymást toljátok felfele, mert ha a többiek rendesen is játtszanak, akkor is, aminttúl közel leszenk hozzátok, ti jöttök és leszeditek őket. inkább az kellene hogyha az első helyből nem engedtek, akkor legalább atöbbieknek hagyjátok meg anagy játékteret azzal hogy legalább megpróbáltok nem leülni a babérjaitokra hanem kimenni a 100k hekis álomhatárig...

Senki 01-29-2006 17:41

Quote:

Persze a lent említett okokból örülök hogy nem ütitek egymást! :D

melyik lent említett okokra gondolsz??:confused:

Roni 01-29-2006 17:44

Quote:

épp ezért kérem hogy legalább egymást toljátok felfele, mert ha a többiek rendesen is játtszanak, akkor is, aminttúl közel leszenk hozzátok, ti jöttök és leszeditek őket. inkább az kellene hogyha az első helyből nem engedtek, akkor legalább atöbbieknek hagyjátok meg anagy játékteret azzal hogy legalább megpróbáltok nem leülni a babérjaitokra hanem kimenni a 100k hekis álomhatárig...

Már mondtam hogyha mi elkezdenénk egymást ütni, abból lefejezések lennének. Szted hányan anyáznának minket? Meg kapnánk a fejünkhöz h így csalunk meg úgy csalunk. Az igaz h ezt már most is kapjuk, de ezután teljesen jogosan mondaná bárki. És amúgyis, hadd döntsük már mi el h mit akarunk csinálni. Hát egymást nem akarjuk ütni, akármennyire is szeretnénk még nagyobb országot magunknak... Az önütésben nincs semmi játék, azt még egy óvodás is meg tudja csinálni. Szal nem akarunk lesüllyedni ovis szintre :D :cool:

Arwyl 01-29-2006 17:44

Senki! Én nem akarok 3. lenni, és azt sem akarom hogy leforduljanak A-ból. Sőt azt sem akarom hogy megszervezett (JKSZ-es) ütésekkel nyomják fel magukat. Azt szeretném, amit sajna nem lehet kontrolálni hogy a 2 "információszerző ori" ne adjon a másik klánnak infót!

Senki 01-29-2006 17:51

Quote:

Senki! Én nem akarok 3. lenni, és azt sem akarom hogy leforduljanak A-ból. Sőt azt sem akarom hogy megszervezett (JKSZ-es) ütésekkel nyomják fel magukat. Azt szeretném, amit sajna nem lehet kontrolálni hogy a 2 "információszerző ori" ne adjon a másik klánnak infót!

de az meg lehetetlen, látod a reakciót. így az marad hogy egy klánnak kell levernie 2.t ráadásul úgy, hogy azoké a teljse piac és még sorolhatnám az egész topicot előlről... ez = lehetetlen, de ha meg nem teljesen szbályos ezközökhöz nyúl a trónbitorló, akkor repül azonnal. Ha meg nem mennek feljebb akkor meg ott alattuk ér véget a csoport gyakoratilag ami elég gyér.

Roni: amikor azt mondom hogy a két klán egymás között tolja fel a limitet te önütésnek nevezed..

és miért lenne botrány egy adok kapokból? nem hiszem el hogy nem tudnátok értelmesen megegyezni abban hogy vége ennek...:(

Roni 01-29-2006 17:56

Quote:

de az meg lehetetlen, látod a reakciót. így az marad hogy egy klánnak kell levernie 2.t ráadásul úgy, hogy azoké a teljse piac és még sorolhatnám az egész topicot előlről... ez = lehetetlen, de ha meg nem teljesen szbályos ezközökhöz nyúl a trónbitorló, akkor repül azonnal. Ha meg nem mennek feljebb akkor meg ott alattuk ér véget a csoport gyakoratilag ami elég gyér.
Roni: amikor azt mondom hogy a két klán egymás között tolja fel a limitet te önütésnek nevezed..
és miért lenne botrány egy adok kapokból? nem hiszem el hogy nem tudnátok értelmesen megegyezni abban hogy vége ennek...:(

Nem én rendeznék botrányt, szal erről nem engem kell kérdezned. De a fejemet teszem rá h az lenne :D
És valóban önütésnek nevezem. Ez szinonimája a jksz-es ütésnek, a magunkat ütésnek, vagy még nemtom minek. Szal jelenti: megbeszélt ütés üres országra, h tutira sikerüljön.
Vagy Te úgy képzelted ezt el h valódi harc legyen? Mert úgy ez egy nagyon szép gondolat, csak éppen teljességgel kivitelezhetetlen. Mi egymás barátai vagyunk, barátnői, teszem azt rokonai, nem tudnánk megoldani h úgy jáccunk egymással mint ellenfelek... :)

Senki 01-29-2006 18:04

Quote:

Nem én rendeznék botrányt, szal erről nem engem kell kérdezned. De a fejemet teszem rá h az lenne :D
És valóban önütésnek nevezem. Ez szinonimája a jksz-es ütésnek, a magunkat ütésnek, vagy még nemtom minek. Szal jelenti: megbeszélt ütés üres országra, h tutira sikerüljön.
Vagy Te úgy képzelted ezt el h valódi harc legyen? Mert úgy ez egy nagyon szép gondolat, csak éppen teljességgel kivitelezhetetlen. Mi egymás barátai vagyunk, barátnői, teszem azt rokonai, nem tudnánk megoldani h úgy jáccunk egymással mint ellenfelek... :)

Nézd, eddig is be vagytok betonozva, ez már nem számit.
hogy valódi harc legyen? igazából valóban ezt szeretném, de erre nincs esély ahogy elnézem, ezért még erre a kompromisszumra is szívesen ráharapnék.
Sajnálom hogyha ti nem tudjátok elintézni egymás között kultúráltan a játékot.
Nekem menne. mind online multiplayerben versengünk a barátaimmal, mint LANon, és mégsem öljük meg egymást utána, van aki a párja ellen játtszik, Itt a hódban is megbeszélem hogy ebben a csoportban verekedünk, csak a két főori nem üti egymást. Vagy épp a kettőnk klánja nem akaródzik jóba lenni akkor egymásnak is megyünk hiába van most MNTnk. (igen arwyl, itt pl Janára gondolok, meg arra hogy ő nem szereti Halfit, kis tanítványotok meg engem.)
És sorolhatnám. Mindenesetre megértem ha ez nektek nem megy. csak fanyalgok, mert ez így nem fair helyzet.:(

Arwyl 01-29-2006 18:08

Senki: és akkor ezt hogy gondoltad? Menjen fel az első 2 klán pl. 50k hekire, nekem meg legyen egy 30k hekis orim, és ott legyen vége a játékomnak? És akkor mit érek vele? Van egy szép nagy orim, ami semmit nem csinál, de VIP-elhetem évekig? Hurrá! Megengedték hogy felfedezzek odáig. Nagy dicsőség!

Senki 01-29-2006 18:14

Quote:

Senki: és akkor ezt hogy gondoltad? Menjen fel az első 2 klán pl. 50k hekire, nekem meg legyen egy 30k hekis orim, és ott legyen vége a játékomnak? És akkor mit érek vele? Van egy szép nagy orim, ami semmit nem csinál, de VIP-elhetem évekig? Hurrá! Megengedték hogy felfedezzek odáig. Nagy dicsőség!

erre mondanám azt hogy ki mondta hogy te leszel a 3. helyezett? nehogy azt hidd, hogy wáóóóó, azért mert tovább nem nagyon hihető hogy juthatsz, még te is leülhetsz a babérjaidra? :D
hurrá. elérted... de kapaszkodj, mert repül a péklapát, hogy jobbat ne mondjak/vagy mást ne említsek... ;)

Arwyl 01-29-2006 18:24

Ok, akkor a ti klánotok lesz a 3. és neked lesz 30k hekis orid. És? Mit csinálsz ott vele? Örülsz hogy megengedik hogy te legyékl a 3.?

Senki 01-29-2006 18:27

Quote:

Ok, akkor a ti klánotok lesz a 3. és neked lesz 30k hekis orid. És? Mit csinálsz ott vele? Örülsz hogy megengedik hogy te legyékl a 3.?

Hihihi! és szerinted nem akarnának leverni engem onnét? vagy te nem akarnál? :D a 3. helyért úgy mehetne a verekedés mint az elsőért kellene mennie.... csak nem lenne az hogy hopp ez itt a "plafon" olyan hamar.. :rolleyes:

Arwyl 01-29-2006 18:32

Quote:

Hihihi! és szerinted nem akarnának leverni engem onnét? vagy te nem akarnál? :D a 3. helyért úgy mehetne a verekedés mint az elsőért kellene mennie.... csak nem lenne az hogy hopp ez itt a "plafon" olyan hamar.. :rolleyes:

Részemről azzal zárom le (mint már említettem is), hogy nekem nem elég a 3. hely. Amíg játszok addig próbálkozok 1. lenni. Lehet nem fog menni, hisz nagy előnyben van az első 2 klán, de legalább nem unatkoznak. :D

Roni 01-29-2006 18:33

Quote:

Nézd, eddig is be vagytok betonozva, ez már nem számit.
hogy valódi harc legyen? igazából valóban ezt szeretném, de erre nincs esély ahogy elnézem, ezért még erre a kompromisszumra is szívesen ráharapnék.
Sajnálom hogyha ti nem tudjátok elintézni egymás között kultúráltan a játékot.
Nekem menne. mind online multiplayerben versengünk a barátaimmal, mint LANon, és mégsem öljük meg egymást utána, van aki a párja ellen játtszik, Itt a hódban is megbeszélem hogy ebben a csoportban verekedünk, csak a két főori nem üti egymást. Vagy épp a kettőnk klánja nem akaródzik jóba lenni akkor egymásnak is megyünk hiába van most MNTnk. (igen arwyl, itt pl Janára gondolok, meg arra hogy ő nem szereti Halfit, kis tanítványotok meg engem.)
És sorolhatnám. Mindenesetre megértem ha ez nektek nem megy. csak fanyalgok, mert ez így nem fair helyzet.:(

Nézd, nem a mi kultúráltságunkkal avagy kultúrálatlanságunkkal van a baj, sőt...
Ez amit Te szeretnél tőlünk sztem egy nonszensz dolog. És ha mindenáron a barátaim ellen szeretnék jáccani, akkor azt megteszem párbajban, ha hódítóról van szó, de inkább leülök Velük társasozni, vagy activityzni, de nem azt fogom szétcincálni amit EGYÜTT értünk el. És asszem h mindegyikünk ezen a véleményen van.
Nem egy ország lett áthelyezve "önütés" miatt. Már kezdem azt hinni h Te csak azért szeretnéd ezt, és azért kéred ezt tőlünk, h repüljünk mi is :D Fogd már fel, hogyha mi ennél is nagyobbak lennénk, az nem lenne jobb játék a számotokra. Nőni akartok? Hát akkor tegyétek így meg! Ne úgy akarjatok nagyobbak lenni, h minket győzködtök h üssük egymást és így legyünk 6M ponton orinként, mert akkor Ti is nőhettek mondjuk 3M pontra. Ez abszurd... És akik szeretnének még ellenünk jáccani, nem hiszem h rajonganának az ötletért h elkezdjük egymást ütni...
Az meg h korábban az anarchhal hasonlítottad össze az A-t, h ott is úgy nőnek a top orik h egymást ütik... Hát jah, az az anarch...

Senki 01-29-2006 18:36

Quote:

Részemről azzal zárom le (mint már említettem is), hogy nekem nem elég a 3. hely. Amíg játszok addig próbálkozok 1. lenni. Lehet nem fog menni, hisz nagy előnyben van az első 2 klán, de legalább nem unatkoznak. :D

Teljesen jogos lezárás, én is ezen a véleményen lennék, de a jelenlegi esélyek nem ezt támasztják alá.
Igaz.... nem illendő dolog ezt tennetek. nade én már azt se érzem 100%nak hogy
Quote:

EGYÜTT értünk el

.... persze ez az én véleményem.

Roni 01-29-2006 18:39

Ezaz! Sztem is zárjátok csak le a dolgot, és nyavajgás helyett inkább lépjetek a tettek mezejére.
"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen az tovább tart." Hát hajrá :D

Gyerek 01-29-2006 18:42

Zoli melyik klánra gondolsz?
Amúgy kíváncsi lennék ha lenne családotok akkor is ennyi időt tudnátok a játékra szánni? Mi ennyi időt tudunk rá szánni és ez nem elég ahhoz, hogy elsők legyünk ezt tudomásul vettük, Tudod akinek családja van az hajnalban alszik általában.

Ati 01-29-2006 18:45

Quote:

Originally Posted by Gyerek
Amúgy kíváncsi lennék ha lenne családotok akkor is ennyi időt tudnátok a játékra szánni? Mi ennyi időt tudunk rá szánni és ez nem elég ahhoz, hogy elsők legyünk ezt tudomásul vettük, Tudod akinek családja van az hajnalban alszik általában.

Én azt gondolom, hogy az ilyen jellegű személyeskedésekbe nem szabad belemenni. Játékon belül az ilyenekre 168 kört szoktam adni. Itt nyilván szabadabb minden, de azt hiszem, hogy külön kellene választani a magánéletet a játéktól, és ez a téma a játékról szól.

Gyerek 01-29-2006 18:48

Ati ebben mi volt a személyeskedés???
Csak megjegyeztem, hogy családosként ennyi időt tudok a játékra szánni már ez is baj? Részben azért ők az elsők mert jóval több időt szánnak a játékra, és ennyi, légyszi ne magyarázz bele mást, ezt amúgy Mérivel is megbeszéltem és nem sértődött meg rajta :)

Wanax 01-29-2006 19:34

Quote:

Már mondtam hogyha mi elkezdenénk egymást ütni, abból lefejezések lennének. Szted hányan anyáznának minket? Meg kapnánk a fejünkhöz h így csalunk meg úgy csalunk. Az igaz h ezt már most is kapjuk, de ezután teljesen jogosan mondaná bárki. És amúgyis, hadd döntsük már mi el h mit akarunk csinálni. Hát egymást nem akarjuk ütni, akármennyire is szeretnénk még nagyobb országot magunknak... Az önütésben nincs semmi játék, azt még egy óvodás is meg tudja csinálni. Szal nem akarunk lesüllyedni ovis szintre :D :cool:

öööö... megkerdezhetem, hogy miert ragadtatok le azon a szinten hogy utogetitek egymast es miert nem arrol van szo hogy veglegesen es komolyan harcoltok egymas ellen??? Miert rogton az merul fel bennetek hogy el utogetjuk egymast!!! Es ezek utan csodalkoztok hogy csaloknak neveznek benneteket??? Hiszen az elso gondolatotok is az hogy nem jatszani komolyan hanem tovabbra is egyutt mukodni de azert a laccatott megtartani!

Senki 01-29-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by Wanax
öööö... megkerdezhetem, hogy miert ragadtatok le azon a szinten hogy utogetitek egymast es miert nem arrol van szo hogy veglegesen es komolyan harcoltok egymas ellen??? Miert rogton az merul fel bennetek hogy el utogetjuk egymast!!! Es ezek utan csodalkoztok hogy csaloknak neveznek benneteket??? Hiszen az elso gondolatotok is az hogy nem jatszani komolyan hanem tovabbra is egyutt mukodni de azert a laccatott megtartani!

hát spec én javasoltam, hogyha már együtt akarnak műköni, legalább induljak el így felfele.... de amúgy igazad van...;)

Roni 01-29-2006 19:46

Quote:

Ati ebben mi volt a személyeskedés???
Csak megjegyeztem, hogy családosként ennyi időt tudok a játékra szánni már ez is baj? Részben azért ők az elsők mert jóval több időt szánnak a játékra, és ennyi, légyszi ne magyarázz bele mást, ezt amúgy Mérivel is megbeszéltem és nem sértődött meg rajta :)

Miért baj az h több időt szánunk a játékra? Nem úgy fair, ha ki többet melózik az többet is ér el?

Roni 01-29-2006 19:48

Quote:

Nem én hoztam fel ezt a témát. És pont azt magyaráztam h akár a jóisten is akarhatja h üssük egymást, mi NEM fogjuk. Légyszives ne köss bele olyan amiről gőzöd sincs, és ne vádaskodj úgy h igazad sincs!

Gyerek 01-29-2006 19:51

Quote:

Miért baj az h több időt szánunk a játékra? Nem úgy fair, ha ki többet melózik az többet is ér el?

Kedves hol írtam, hogy ez baj? Szerintem sehol. És pont ugyaenzt mondtam én is nekünk ennyi időnk van rá nektek meg több értelemszerűen ti vagytok nagyobbak, ezt tudomásul vettem:)

Wanax 01-29-2006 19:51

Quote:

Originally Posted by wand
Wanax, ugye nem várod el, hogy a barátnőmel vérre menő csatákat folytassak ?? bőven elég a mosogatásban dűlőre jutnunk.. :D
"Ez egy jatek es nem ők diktaljak a szabalyokat hanem a jatek!" amíg nem lesz benne a szabályokban, hogy köteles vagyok Mérit támadni, addig biztosra veheted, hogy max párbajban játszunk egymás ellen, amikor mókázni van kedvünk :)

"mostani allas szerint az az elvaras hogy megdontsek oket... Nade a szabalyok valtoztak es az strategiajuk se illik bele az 1/A-s fillingbe!"

szerintem nem a mi startégiánkkal van gond, hanem a tiétekkel :)
megfelelő rákészüléssel, mondjuk úgy mi is harcra lennénk kényszeríthetőek.. igaz a győzelem azért 2 esélyes.. :p

Wand: ne haragudj, nem szemelyeskedes de elvarom!!! Mivel Ti is elvarjatok azt hogy napi 22 orat hoditozzak azert hogy harcolhassak veletek aminek nem biztos hogy gyuzelem lesz a kimentele, de ez ido alatt szerinted nekem vagy barkinek a kapcsolata hogy fogja kibirni a 22 oranyi hoditozast????

Roni 01-29-2006 19:54

Quote:

Kedves hol írtam, hogy ez baj? Szerintem sehol. És pont ugyaenzt mondtam én is nekünk ennyi időnk van rá nektek meg több értelemszerűen ti vagytok nagyobbak, ezt tudomásul vettem:)

Okés, akkor nem szóltam, csak a megszokás h minden baj amit mi csinálunk... :D

Roni 01-29-2006 19:55

Quote:

Wand: ne haragudj, nem szemelyeskedes de elvarom!!! Mivel Ti is elvarjatok azt hogy napi 22 orat hoditozzak azert hogy harcolhassak veletek aminek nem biztos hogy gyuzelem lesz a kimentele, de ez ido alatt szerinted nekem vagy barkinek a kapcsolata hogy fogja kibirni a 22 oranyi hoditozast????

Nem Wand vok ugyan, de muszáj megjegyezzem h senki sem várja el Tőled h 22 órát hódítózz / nap. Sőt, azt sem várjuk el pl h egyáltalán hódítózz. Így cserébe Te se várj már el tőlünk semmit, légyszíves :)

Wanax 01-29-2006 19:55

Quote:

Nem én hoztam fel ezt a témát. És pont azt magyaráztam h akár a jóisten is akarhatja h üssük egymást, mi NEM fogjuk. Légyszives ne köss bele olyan amiről gőzöd sincs, és ne vádaskodj úgy h igazad sincs!

Roni: olvasd el legyszives az irasomat... egy szoval nem vadaskodtam, sot az elozoben elismertem a teljesitmenyeteket!
En csak egy kerdest tettem fel hogy miert csodalkoztok azon ha vadak ernek!

All times are GMT +1. The time now is 18:13.