![]() |
Quote:
|
Air Sanyi újra gólt lőtt :D Hihetetlen fazon ;)
|
Quote:
Hajrá Magyarok!! |
Quote:
|
Quote:
mellesleg ahogy Nyilasi bácsi is mondta ez egy 3 esélyes meccs lesz, 3-4 vagy 5 góllal nyerünk :cool: |
Sanyi olééé, Sanyi olééé! Álééáléé!
|
Quote:
Ki az irigységtöl,ki a röhögéstöl. |
Quote:
:D:D:D |
Quote:
Más kérdés ugye,hogy valamiért a rendőrök és a metrón a cigányok pont az utamban voltak és nem tudtam megállni,hogy udvariasan,mi több,királylányhoz méltó szelídséggel arrébb ne tessékeljem őket. Nem is értem,hogy miért neveztek a többiek állatnak. :) Hajrá Magyarok!! :) |
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6634291
:( nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek |
Quote:
A Manchester meg szerintem jó járt, anyagilag mindenképpen, és nem kizárt hogy C. Ronaldo előbb-utóbb elkezdett volna veszíteni a formájából, mint annak idején Ronaldinho, és ha így lett volna, akkor már nem tudták volna ennyiért elpasszolni. |
Quote:
De hogy miért írok többes szám első személyben? :) "See I will Always Love the Reds so much We are the team nobody else can touch United I love them They’re the only team I like The other ones are shite And now I’'m gonna tell you how I feel" a dal további része nem tűri a nyomdafestéket :) |
Quote:
|
Kakából várat építeni nem lehet ....
|
Elvileg a Real meg akarja még venni Xabi Alonsót is, meg David Villát is.
Mondjuk Xabi Alonsóban van ráció, de ha őt nem veszik meg és nem vesznek valami épeszű védőt, akkor egyértelmű, hogy csak kirakatcsapat. Egy halom szerencsétlennel hátul nem lehet eredményesen focizni, hiába van Kaká, CRoni vagy akárki elől. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ez az ő bajuk lesz, én alapvetően nem szeretem a Realt, igaz nem is utálom, olyan semleges leginkább. Amúgy meg a 80millió font sem nagy szám, annyit már én is fizettem játékosért :D Igaz a Football Managerben, Fabregasért :D |
Quote:
ÉS ahhoz képest hogy a "Realnál évek óta nem a foci a legtöbb hajtóerő", egészen rendesen rugdossák ki az edzőket és cserélgetik az elnököket, éppen az eredménytelenség miatt. Anyagilag lehet hogy megéri, de a sztárjátékosoknak és az eredményeknek együtt kellene jönniük, különben egy időn túl nagyon sokan elpártolnak tőlük, és akkor bizony esni fog a szuvenír-eladás is. |
Quote:
Azért volt élet C. Ronaldo előtt is a MU-ban ;) |
Quote:
Én régóta Real szurkoló vagyok, de engem is nagyon felháborít ez az átigazolási taktika, hogy csak előre vesznek embert hátra meg a Castillaból feljövő tapasztalatlan játékosokkal akarják megváltani a világot. Pl én most nem is értem, hogy szegény Robbent elakarják adni, s helyette Riberyt odavinni, mikor Robben egész évben a legjobbja volt a Madridnak, inkább Ribery helyett megtartanák Robbent, s hátra vennének 2 jó védőt. Értem én, hogy Casillas a világ legjobb kapusa, de akkor is kell elé egy megbízható védelem. (véleményem szerint nem véletlen, hogy ilyen jó a spanyol válogatott, hisz egy olyan kapusuk van akit minden meccsen bravúrokra kényszerítenek a klub csapatában, a válogatottban meg van védelme) |
Annak idején láttam egy meccset. Talán Hollandia-Portugália volt, már nem tudom, de a lényeg a holland válogatotton van. Cocu akkoriban még a Barcelonában focizott, Stam pedig vagy a Lazioban, vagy a Milánban.
Abból kaptak gólt, hogy Cocu hátrapasszolt egy labdát, de Stam kb 15 méterrel hátrébb állt, mint ahova az átadás érkezett, így kvázi az ellenfél csatára kapott egy remek indítást. A különbség abból adódott, hogy az előbbi játékos egy támadószellemű futballkultúrából érkezett, utóbbi pedig egy olyanból, amely a biztonságra és védekezésre épít. Hiába játszana egy Real Madrid 6 védővel 3 középpályással és egy csatárral, semmi jó nem sülne ki belőle. Ha nem hisztek nekem, érdemes visszagondolnotok a decemberi El Classicora (0-2 a mi szempontunkból, mert igen, én egy Real-szurkoló vagyok :) ). Vagy hogy ne menjünk messzebb, vegyük számba a legutóbbi BL-döntőt. Vajon minek köszönheti az FC Barcelona, hogy a ManU nem tudott gólt szerezni? Víctor Váldésnek? Vagy a zseniális Piqué-Touré védelmi tengelynek? Szerintem a labdatartásnak, amelynek az Iniesta-Xavi páros, illetve a támadótrió(Messi-Henry-Eto'o) volt az alapja. És még valamit a védőkről... A teljesség igénye nélkül a következő védők igazoltak Madridba az utóbbi pár évben: Walter Samuel, Jonathan Woodgate, Sergio Ramos, Marcelo, Fabio Cannavaro, Cristoph Metzelder, Gabriel Heinze, Pepe. Összesen kb. 100-150 millió euró értékben. |
De hogy ne csak offoljak: a C.Ronaldoért kiadott 94 millió euró valóban túlságosan sok (most hagyjuk, hogy ez az összeg Peréz vagy Calderón hibája-e) és igazából abban sem vagyok maximálisan biztos, hogy kellett-e az a pojáca a csapatba.
Ugyanakkor Kaká már teljesen más tészta. Zidane visszavonulása óta nincs normális irányító az együttesben. Guti formája borzasztóan ingadozó, Sneijdernek nem igazán ez a posztja, Van der Vaart nem feltétlen tudott beilleszkedni. Annak idején Capello még Raúlt is játszatta ezen a poszton, ami valljuk meg, igencsak a hiány bizonyítéka. Értem én, hogy menő dolog volt a 11 döntő, a foggal-körömmel, vért izzadva való győzelem, de a nézők vajon erre kíváncsiak, vagy arra, hogy Roberto Carlos, Figo, Zidane, Raúl és Ronaldo hülyét csinál az ellenfélből? |
"Idén nyáron negyed-billió eurót költött játékosokra a Real Madrid!A legújabb vételár felkúszott a dobogóra: Karim Benzema 35 millió eurós játékjoga messze elmarad a Kakáért kifizetett 65 és a Ronaldóért kicsengetett 94 millió eurótól." stop.hu
Először a viccek topicba szerettem volna berakni, de talán itt jobb helye van. És hogy ne csak offoljak: Kaká(65 millió euró), C.Ronaldo(94 m), Raúl Albiol(15 m) és most Benzema(35 m) - ez így 209 millió euró. Eddig csak Saviola igazolt el (Benfica, 5 m), de még sokan távozhatnak. Kíváncsi leszek, lesz-e elég kereslet és pénz az európai futballpiacon ahhoz, hogy elkeljen egy Sneijder, egy Van der Vaart, egy Robben, egy Van Nistelrooy, vagy éppen egy Drenthe. |
Hozzáteszem, személy szerint már nagyon várom a következő szezont. Borzasztóan kíváncsi vagyok, milyen futballt látunk majd az új Real Madridtól.
Casillas - S.Ramos, R.Albiol, Pepe, Heinze(?) - Gago(Xabi Alonso?), Higuaín, Kaká, C.Ronaldo - Raúl, Benzema - tyűűű, mi lesz itt?! |
Quote:
Én nem vagyok Madrid fan, de mindjárt el is mondom miért: amit most is csinálnak, nevezetesen az ésszerűség teljes mellőzése a csapatépítést illetően, egy vicc... Bár a Madrid mindenben a lehető legtávolabb áll bármitől amit az intelligenciával szinonim kapcsolatba lehetne hozni. Hozzátenném, nem is utálom a Realt, nem fröcsögni akarok ellene, de róluk mindig a szánalom jut eszembe. Pff. |
Quote:
|
DVSC - Levadia Tallin 1:0 Utánanéztem a dolgoknak. A sorsolást pénteken tartják. A bajnokok ágán 10 csapat játszik a következő körben, ezek közül 5 kiemelt. 1. kalap: Olympiacos CFP (GRE) FC Köbenhavn (DEN) PFC Levski Sofia (BUL) Maccabi Haifa FC (ISR) FC Zürich (SUI) 2. kalap: FC Salzburg (AUT) APOEL FC (CYP) FK Ventspils (LVA) Debreceni VSC (HUN) FC Sheriff (MDA) Van esély a továbbjutásra? |
Quote:
a görögök ellen a legkevesebb, a többiek ellen 50-50%-ot adok... első meccs itthon, ha hozzák kapott gól nélküli győzelemmel, akkor bármi lehet... de az EL csoport már biztos, az is kb. 1 milliárd ft |
Quote:
|
Hát van pedig benne ráció, csak sajna a gyakorlatban nehezebb megvalósitani:)
Engem most az idei évad első (illetve a tavalyi utolsó,ha kukacoskodunk) Angol tét meccse érdekelne vasárnap du.:) az FA Community shield. érdekes kis szuperkupa döntő várható a manchester és a chelsea között... |
Quote:
És bár nem vagyok MU szurkoló, sőt az angol foci sem tartozik a kedvenceim közé, de örülnék, ha Owen ismét elkezdené rugdosni a gólokat. Borzasztó, hogy egy aranylabdás játékos ennyire nem tudja kihozni magából azt, amire képes, pusztán azért, mert állandóan sérült. |
Lejátszotta története első mérkőzését a Húsvét-sziget.
A Húsvét-sziget labdarúgócsapata első alkalommal nevezett be a chilei kupába, és aligha kaphatott volna nevesebb ellenfelet, hiszen a rekordszámú (28) bajnoki címmel és az ország egyik legnagyobb szurkolótáborával rendelkező Colo-Colót sodorta az útjába a sors. A szigeten az „évszázad mérkőzésének” beharangozott összecsapást végül az esélyesebb csapat nyerte meg 4–0-ra – mindkét félidőben két-két gólt szerzett a fővárosi egyesület –, ám aligha az eredmény volt a legfontosabb a csütörtöki mérkőzésen. Bár ha a csapatok hátterét nézzük, alighanem az újonc dicsekedhetett a mérkőzés végén az eredménnyel. A találkozón egyébként megszületett a Rapa-Nui (ti. ők a húsvét-szigetiek) első tétmérkőzésen esett gólja is, méghozzá fejesből. Ennek azonban a pirosmezesek kapusa örült a legkevésbé, félóra játék után ugyanis öngóllal jutott vezetéshez a Colo-Colo. A találkozóról a világ nagy hírügynökségei mellett a BBC is beszámolt híreiben. A tudósítások szerint mintegy 4000 néző volt kíváncsi a helyszínen. Ha figyelembe vesszük, hogy a 2005-ös népszámlálások szerint 3791-en lakják a szigetet, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szigetlakók apraja-nagyja mellett a turistákat is lázba hozta a kupatalálkozó. Nem véletlenül… A beszámolók szerint karneváli hangulat uralkodott a mérkőzésen, amelyet alig néhány méterre a homokos parttól lévő „stadionban” rendeztek, a híres kőszobrokkal a háttérben. A Húsvét-sziget játékosai a kezdő sípszó előtt ellejtették a Hoko nevű harci táncot bemelegítésként, a megszeppent colo-colósokat azonban alighanem jobban zavarta a Csendes-óceán felől fújó, a játéktér fölött gyakran erősen kavargó szél és a hihetetlenül göröngyös „gyepfelület”. A drukkerek közül többen tradicionális polinéziai viseletben, festett arccal jelentek meg a mérkőzésen, és a szigetre utaló vörös-fehér zászlót lengetve szurkoltak kedvenceiknek, akik egy ország számára váltak ismertté, ugyanis a mérkőzést élőben közvetítette a chilei televízió. A Húsvét-sziget egy évig szinte biztosan nem játszik újabb tétmérkőzést, ugyanis vereségével búcsúzott a kupa idei kiírásától. A bajnoki indulásra pedig csekély az esély... Ahhoz, hogy a sziget labdarúgói bajnoki riválist találjanak maguknak, legalább 2000 kilométert kellene utazni, de az ellenfél nem biztos, hogy ki tudna állni tizenegy, labdába már rúgott játékossal. Tudniillik a Pitcairn-szigeteket mindössze ötvenen lakják. |
Quote:
És most?:) |
Góóóóóóóóól
Hajrá Debrecen:) |
2 - nyuszi :D
|
E n n y i ! ! ! ! :D
|
Az eredmény tiszteletére megittam egy sört. 8 év után...
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:12. |