Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Foci (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=51)

laci 03-28-2009 18:14

Quote:

Originally Posted by Grabi (Post 206284)
hajrá magyarok! hajrá! sanyi fejelj párat!

Én TV-ben nézem majd, de figyelni fogok, hátha meghallom ezeket a vidám, lelkesítő rigmusokat, úgyhogy úgy ordíts! :)

Peti 03-28-2009 20:16

Air Sanyi újra gólt lőtt :D Hihetetlen fazon ;)

Tsobi 03-30-2009 20:12

Quote:

Originally Posted by Grabi (Post 206284)
érdektelenség?

kinn leszek a szerdai málta-meccsen. akinek a hangját fogjátok hallani a több ezer ember közül a TV-ben, na az leszek én :)

hajrá magyarok! hajrá! sanyi fejelj párat!

Én is kinnleszek,de nekem ne a hangomat figyeljétek..

Hajrá Magyarok!!

laci 03-30-2009 20:59

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 206394)
Én is kinnleszek,de nekem ne a hangomat figyeljétek..

Hajrá Magyarok!!

Miért, mutogatni fogsz? :D

Peti 03-30-2009 21:13

Quote:

Originally Posted by laci (Post 206400)

a 3. Magyar gól után félmeztelenül berohan a pályára, elveszi a labdát a kezdőkörben levő Máltai játékosoktól végig cselezi a pályát s gólt lő, közben 7.-8 biztonsági embernek ad kötényt, illetve a hasára fel lesz írva, hodito.hu, a hátára meg queosia.com :D ezért persze örökös vip tag lesz :o

mellesleg ahogy Nyilasi bácsi is mondta ez egy 3 esélyes meccs lesz, 3-4 vagy 5 góllal nyerünk :cool:

Grabi 04-01-2009 12:15

Sanyi olééé, Sanyi olééé! Álééáléé!

Eke 04-01-2009 18:53

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 206402)
a 3. Magyar gól után félmeztelenül berohan a pályára,

Tsobi ezt ugye nem teszed meg,még a végén mindenki meghal:D:D:D
Ki az irigységtöl,ki a röhögéstöl.

Pali papa 04-01-2009 20:58

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 206524)
Tsobi ezt ugye nem teszed meg,még a végén mindenki meghal:D:D:D
Ki az irigységtöl,ki a röhögéstöl.

Azért én megnéznék egy félmeztelenül szaladgáló Királylányt...
:D:D:D

Tsobi 04-02-2009 21:08

Quote:

Originally Posted by laci (Post 206400)

Nos,a T szektor közepéről nemigen látszódhattam,de nagyon jót drukkoltunk,be is jött. A fiúk nagyon jók voltak,kár,hogy az első gólt övező örömködésben valaki leverte a fejemről a szemüveget,ami el is tört,így csak fél szemmel tudtam követni az eseményeket a továbbiakban.

Más kérdés ugye,hogy valamiért a rendőrök és a metrón a cigányok pont az utamban voltak és nem tudtam megállni,hogy udvariasan,mi több,királylányhoz méltó szelídséggel arrébb ne tessékeljem őket. Nem is értem,hogy miért neveztek a többiek állatnak. :)

Hajrá Magyarok!! :)

Von 06-11-2009 11:27

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6634291

:( nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek

laci 06-11-2009 11:35

Quote:

Originally Posted by Von (Post 214614)
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6634291

:( nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek

Ez kész... a Real lassan felfoghatná hogy a több százmilliós vásárlásokból nem lesz föltétlenül ütős egy csapat.

A Manchester meg szerintem jó járt, anyagilag mindenképpen, és nem kizárt hogy C. Ronaldo előbb-utóbb elkezdett volna veszíteni a formájából, mint annak idején Ronaldinho, és ha így lett volna, akkor már nem tudták volna ennyiért elpasszolni.

Von 06-11-2009 11:48

Quote:

Originally Posted by laci (Post 214617)
Ez kész... a Real lassan felfoghatná hogy a több százmilliós vásárlásokból nem lesz föltétlenül ütős egy csapat.

A Manchester meg szerintem jó járt, anyagilag mindenképpen, és nem kizárt hogy C. Ronaldo előbb-utóbb elkezdett volna veszíteni a formájából, mint annak idején Ronaldinho, és ha így lett volna, akkor már nem tudták volna ennyiért elpasszolni.

Nehéz megítélni, az biztos, hogy anyagilak jól járunk vele, de én mindig is azon az állásponton voltam, hogy igazán nagy csapatba kell ilyen igazán nagy egyéniség, akitől lehet tanulni. Mert Ronaldo az, akármekkora picsogós hülye is mellé. Kérdés, hogy kivel fogjuk tudni pótolni? Ha Tevez is megy, az már összesen elég nagy érvágás, bár "Old Red Nose" mindig is jó volt a csapatépítésben, talán ez a legnagyobb erőssége.

De hogy miért írok többes szám első személyben? :)

"See I will
Always
Love the Reds so much
We are the team nobody else can touch

United
I love them
They’re the only team I like
The other ones are shite
And now I’'m gonna tell you how I feel"

a dal további része nem tűri a nyomdafestéket :)

Peti 06-11-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by laci (Post 214617)

Realnál évek óta nem a foci a legfőbb hajtó erő, hanem a marketing pénzek bezsebelése, ez a 80 millió font amit kiadtak 1 éven belül megtérül nekik, Kaka-t hogy megvették, arról is készült egy kimutatás, hogy 1 év múlva már marketing és egyéb bevételek befolyása után hasznot hoz, magyarán megtérül az 56 millió font amit adtak érte. S ezekben a pénzekben nincs benne ha nyernek is valamit, mert akkor még nagyobb hasznot hoznak nekik ezek a játékosok, s Kaka-Cristiano Ronaldo szerintem garancia arra, hogy a BL-ből ne a nyolcaddöntő során essenek ki...... + még ha valóban megveszik Riberyt, Juant-Huntelar csere, David Villa, egész erős csapatuk lesz, főleg marketing terén

Dragi 06-11-2009 11:56

Kakából várat építeni nem lehet ....

Von 06-11-2009 14:18

Elvileg a Real meg akarja még venni Xabi Alonsót is, meg David Villát is.
Mondjuk Xabi Alonsóban van ráció, de ha őt nem veszik meg és nem vesznek valami épeszű védőt, akkor egyértelmű, hogy csak kirakatcsapat.
Egy halom szerencsétlennel hátul nem lehet eredményesen focizni, hiába van Kaká, CRoni vagy akárki elől.

Peti 06-11-2009 14:39

Quote:

Originally Posted by Von (Post 214653)
Elvileg a Real meg akarja még venni Xabi Alonsót is, meg David Villát is.
Mondjuk Xabi Alonsóban van ráció, de ha őt nem veszik meg és nem vesznek valami épeszű védőt, akkor egyértelmű, hogy csak kirakatcsapat.
Egy halom szerencsétlennel hátul nem lehet eredményesen focizni, hiába van Kaká, CRoni vagy akárki elől.

Huntelart fogják valószínűséggel elcserélni az As Roma védőjére Juanra, szóval védőt is hoznak, igaz azt nem veszik, hanem cserélik, illetve ha jól tudom a Villarealtól is hoznak egy védőt az edzővel együtt, de az még nem biztos.

Peti 06-11-2009 14:40

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 214626)
Kakából várat építeni nem lehet ....

Pedig a Milan is abból akart várat építeni az elmúlt pár évben :P

Von 06-11-2009 14:52

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 214656)
Huntelart fogják valószínűséggel elcserélni az As Roma védőjére Juanra, szóval védőt is hoznak, igaz azt nem veszik, hanem cserélik, illetve ha jól tudom a Villarealtól is hoznak egy védőt az edzővel együtt, de az még nem biztos.

Juan nem nagy szám...
De ez az ő bajuk lesz, én alapvetően nem szeretem a Realt, igaz nem is utálom, olyan semleges leginkább.
Amúgy meg a 80millió font sem nagy szám, annyit már én is fizettem játékosért :D
Igaz a Football Managerben, Fabregasért :D

laci 06-12-2009 07:39

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 214624)
Realnál évek óta nem a foci a legfőbb hajtó erő, hanem a marketing pénzek bezsebelése, ez a 80 millió font amit kiadtak 1 éven belül megtérül nekik, Kaka-t hogy megvették, arról is készült egy kimutatás, hogy 1 év múlva már marketing és egyéb bevételek befolyása után hasznot hoz, magyarán megtérül az 56 millió font amit adtak érte. S ezekben a pénzekben nincs benne ha nyernek is valamit, mert akkor még nagyobb hasznot hoznak nekik ezek a játékosok, s Kaka-Cristiano Ronaldo szerintem garancia arra, hogy a BL-ből ne a nyolcaddöntő során essenek ki...... + még ha valóban megveszik Riberyt, Juant-Huntelar csere, David Villa, egész erős csapatuk lesz, főleg marketing terén

Igen, és pont ez a hiba, abból sem tanulnak ami már bebizonyosodott: nincs értelme összevásárolni a legjobb csatárokat és támadó középpályásokat, ha a védelmet nem erősítik.

ÉS ahhoz képest hogy a "Realnál évek óta nem a foci a legtöbb hajtóerő", egészen rendesen rugdossák ki az edzőket és cserélgetik az elnököket, éppen az eredménytelenség miatt.

Anyagilag lehet hogy megéri, de a sztárjátékosoknak és az eredményeknek együtt kellene jönniük, különben egy időn túl nagyon sokan elpártolnak tőlük, és akkor bizony esni fog a szuvenír-eladás is.

laci 06-12-2009 07:42

Quote:

Originally Posted by Von (Post 214623)
... hogy igazán nagy csapatba kell ilyen igazán nagy egyéniség, akitől lehet tanulni. Mert Ronaldo az, akármekkora picsogós hülye is mellé. Kérdés, hogy kivel fogjuk tudni pótolni?

Pl. Giggstől, aki kb. 700-szor akkora fazon mint C. Ronaldo, és sokkal nagyobb szimbóluma MU-nak.

Azért volt élet C. Ronaldo előtt is a MU-ban ;)

Peti 06-12-2009 12:45

Quote:

Originally Posted by laci (Post 214801)
Igen, és pont ez a hiba, abból sem tanulnak ami már bebizonyosodott: nincs értelme összevásárolni a legjobb csatárokat és támadó középpályásokat, ha a védelmet nem erősítik.

ÉS ahhoz képest hogy a "Realnál évek óta nem a foci a legtöbb hajtóerő", egészen rendesen rugdossák ki az edzőket és cserélgetik az elnököket, éppen az eredménytelenség miatt.

Anyagilag lehet hogy megéri, de a sztárjátékosoknak és az eredményeknek együtt kellene jönniük, különben egy időn túl nagyon sokan elpártolnak tőlük, és akkor bizony esni fog a szuvenír-eladás is.

Ezzel én is egyetértek, hogy egy idő után, ha nem nyernek komoly kupát, értem ezen a Bl-lt, akkor egy idő után nem lesznek kelendőek a marketing cuccaik, s pénzük se lesz, amiből normális játékost tudnak majd venni.
Én régóta Real szurkoló vagyok, de engem is nagyon felháborít ez az átigazolási taktika, hogy csak előre vesznek embert hátra meg a Castillaból feljövő tapasztalatlan játékosokkal akarják megváltani a világot. Pl én most nem is értem, hogy szegény Robbent elakarják adni, s helyette Riberyt odavinni, mikor Robben egész évben a legjobbja volt a Madridnak, inkább Ribery helyett megtartanák Robbent, s hátra vennének 2 jó védőt. Értem én, hogy Casillas a világ legjobb kapusa, de akkor is kell elé egy megbízható védelem. (véleményem szerint nem véletlen, hogy ilyen jó a spanyol válogatott, hisz egy olyan kapusuk van akit minden meccsen bravúrokra kényszerítenek a klub csapatában, a válogatottban meg van védelme)

BeeLord 06-12-2009 17:52

Annak idején láttam egy meccset. Talán Hollandia-Portugália volt, már nem tudom, de a lényeg a holland válogatotton van. Cocu akkoriban még a Barcelonában focizott, Stam pedig vagy a Lazioban, vagy a Milánban.

Abból kaptak gólt, hogy Cocu hátrapasszolt egy labdát, de Stam kb 15 méterrel hátrébb állt, mint ahova az átadás érkezett, így kvázi az ellenfél csatára kapott egy remek indítást. A különbség abból adódott, hogy az előbbi játékos egy támadószellemű futballkultúrából érkezett, utóbbi pedig egy olyanból, amely a biztonságra és védekezésre épít.

Hiába játszana egy Real Madrid 6 védővel 3 középpályással és egy csatárral, semmi jó nem sülne ki belőle. Ha nem hisztek nekem, érdemes visszagondolnotok a decemberi El Classicora (0-2 a mi szempontunkból, mert igen, én egy Real-szurkoló vagyok :) ).

Vagy hogy ne menjünk messzebb, vegyük számba a legutóbbi BL-döntőt. Vajon minek köszönheti az FC Barcelona, hogy a ManU nem tudott gólt szerezni? Víctor Váldésnek? Vagy a zseniális Piqué-Touré védelmi tengelynek?

Szerintem a labdatartásnak, amelynek az Iniesta-Xavi páros, illetve a támadótrió(Messi-Henry-Eto'o) volt az alapja.

És még valamit a védőkről... A teljesség igénye nélkül a következő védők igazoltak Madridba az utóbbi pár évben: Walter Samuel, Jonathan Woodgate, Sergio Ramos, Marcelo, Fabio Cannavaro, Cristoph Metzelder, Gabriel Heinze, Pepe. Összesen kb. 100-150 millió euró értékben.

BeeLord 06-12-2009 17:59

De hogy ne csak offoljak: a C.Ronaldoért kiadott 94 millió euró valóban túlságosan sok (most hagyjuk, hogy ez az összeg Peréz vagy Calderón hibája-e) és igazából abban sem vagyok maximálisan biztos, hogy kellett-e az a pojáca a csapatba.

Ugyanakkor Kaká már teljesen más tészta. Zidane visszavonulása óta nincs normális irányító az együttesben. Guti formája borzasztóan ingadozó, Sneijdernek nem igazán ez a posztja, Van der Vaart nem feltétlen tudott beilleszkedni. Annak idején Capello még Raúlt is játszatta ezen a poszton, ami valljuk meg, igencsak a hiány bizonyítéka.

Értem én, hogy menő dolog volt a 11 döntő, a foggal-körömmel, vért izzadva való győzelem, de a nézők vajon erre kíváncsiak, vagy arra, hogy Roberto Carlos, Figo, Zidane, Raúl és Ronaldo hülyét csinál az ellenfélből?

BeeLord 07-01-2009 19:48

"Idén nyáron negyed-billió eurót költött játékosokra a Real Madrid!A legújabb vételár felkúszott a dobogóra: Karim Benzema 35 millió eurós játékjoga messze elmarad a Kakáért kifizetett 65 és a Ronaldóért kicsengetett 94 millió eurótól." stop.hu

Először a viccek topicba szerettem volna berakni, de talán itt jobb helye van.

És hogy ne csak offoljak: Kaká(65 millió euró), C.Ronaldo(94 m), Raúl Albiol(15 m) és most Benzema(35 m) - ez így 209 millió euró. Eddig csak Saviola igazolt el (Benfica, 5 m), de még sokan távozhatnak. Kíváncsi leszek, lesz-e elég kereslet és pénz az európai futballpiacon ahhoz, hogy elkeljen egy Sneijder, egy Van der Vaart, egy Robben, egy Van Nistelrooy, vagy éppen egy Drenthe.

BeeLord 07-01-2009 19:52

Hozzáteszem, személy szerint már nagyon várom a következő szezont. Borzasztóan kíváncsi vagyok, milyen futballt látunk majd az új Real Madridtól.

Casillas - S.Ramos, R.Albiol, Pepe, Heinze(?) - Gago(Xabi Alonso?), Higuaín, Kaká, C.Ronaldo - Raúl, Benzema - tyűűű, mi lesz itt?!

Von 07-01-2009 19:59

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 217837)
Casillas - S.Ramos, R.Albiol, Pepe, Heinze(?) - Gago(Xabi Alonso?), Higuaín, Kaká, C.Ronaldo - Raúl, Benzema - tyűűű, mi lesz itt?!

Hozzátenném, hogy ha így fog kinézni a csapat, az a világ legnagyobb szánalma lesz :D
Én nem vagyok Madrid fan, de mindjárt el is mondom miért: amit most is csinálnak, nevezetesen az ésszerűség teljes mellőzése a csapatépítést illetően, egy vicc... Bár a Madrid mindenben a lehető legtávolabb áll bármitől amit az intelligenciával szinonim kapcsolatba lehetne hozni.
Hozzátenném, nem is utálom a Realt, nem fröcsögni akarok ellene, de róluk mindig a szánalom jut eszembe. Pff.

szamóka 07-01-2009 20:12

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 217836)
"Idén nyáron negyed-billió eurót költött játékosokra a Real Madrid!A legújabb vételár felkúszott a dobogóra: Karim Benzema 35 millió eurós játékjoga messze elmarad a Kakáért kifizetett 65 és a Ronaldóért kicsengetett 94 millió eurótól." stop.hu

Először a viccek topicba szerettem volna berakni, de talán itt jobb helye van.

És hogy ne csak offoljak: Kaká(65 millió euró), C.Ronaldo(94 m), Raúl Albiol(15 m) és most Benzema(35 m) - ez így 209 millió euró. Eddig csak Saviola igazolt el (Benfica, 5 m), de még sokan távozhatnak. Kíváncsi leszek, lesz-e elég kereslet és pénz az európai futballpiacon ahhoz, hogy elkeljen egy Sneijder, egy Van der Vaart, egy Robben, egy Van Nistelrooy, vagy éppen egy Drenthe.

Én spec sokallom ezt a rengeteg pénzt. Ronaldo nyilvánvalóan nem azért hagyta el a ManU-t, mert Madridban nagyobb esélyt át a fejlődésre, Kaka már túl van a pályafutása ama bizonyos 3 évén, amikor top formában van egy játékos, Benzema meg egyszerűen nem ér ennyit. (A stoposok meg megtanulhatnák végre, hogy az angol billion és a magyar billió nem ugyanazt a számot jelenti ;))

BeeLord 08-05-2009 22:32

DVSC - Levadia Tallin 1:0

Utánanéztem a dolgoknak. A sorsolást pénteken tartják. A bajnokok ágán 10 csapat játszik a következő körben, ezek közül 5 kiemelt.

1. kalap:
Olympiacos CFP (GRE)
FC Köbenhavn (DEN)
PFC Levski Sofia (BUL)
Maccabi Haifa FC (ISR)
FC Zürich (SUI)

2. kalap:
FC Salzburg (AUT)
APOEL FC (CYP)
FK Ventspils (LVA)
Debreceni VSC (HUN)
FC Sheriff (MDA)

Van esély a továbbjutásra?

Pool 08-05-2009 23:00

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 220992)
DVSC - Levadia Tallin 1:0

Utánanéztem a dolgoknak. A sorsolást pénteken tartják. A bajnokok ágán 10 csapat játszik a következő körben, ezek közül 5 kiemelt.

1. kalap:
Olympiacos CFP (GRE)
FC Köbenhavn (DEN)
PFC Levski Sofia (BUL)
Maccabi Haifa FC (ISR)
FC Zürich (SUI)

2. kalap:
FC Salzburg (AUT)
APOEL FC (CYP)
FK Ventspils (LVA)
Debreceni VSC (HUN)
FC Sheriff (MDA)

Van esély a továbbjutásra?

a görögök ellen a legkevesebb, a többiek ellen 50-50%-ot adok...
első meccs itthon, ha hozzák kapott gól nélküli győzelemmel, akkor bármi lehet...
de az EL csoport már biztos, az is kb. 1 milliárd ft

Hex 08-05-2009 23:38

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 220993)
első meccs itthon, ha hozzák kapott gól nélküli győzelemmel, akkor bármi lehet...

nagyon optimista vagy

Kutyuleee 08-06-2009 02:24

Hát van pedig benne ráció, csak sajna a gyakorlatban nehezebb megvalósitani:)
Engem most az idei évad első (illetve a tavalyi utolsó,ha kukacoskodunk) Angol tét meccse érdekelne vasárnap du.:) az FA Community shield. érdekes kis szuperkupa döntő várható a manchester és a chelsea között...

BeeLord 08-06-2009 12:11

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 220998)
Hát van pedig benne ráció, csak sajna a gyakorlatban nehezebb megvalósitani:)
Engem most az idei évad első (illetve a tavalyi utolsó,ha kukacoskodunk) Angol tét meccse érdekelne vasárnap du.:) az FA Community shield. érdekes kis szuperkupa döntő várható a manchester és a chelsea között...

Valószínű, hogy egyik csapat sincs 80%-osnál jobb formában, úgyhogy olyan nagyon parázs meccs nem várható. De ne legyen igazam, az lenne a legjobb.

És bár nem vagyok MU szurkoló, sőt az angol foci sem tartozik a kedvenceim közé, de örülnék, ha Owen ismét elkezdené rugdosni a gólokat. Borzasztó, hogy egy aranylabdás játékos ennyire nem tudja kihozni magából azt, amire képes, pusztán azért, mert állandóan sérült.

Pool 08-07-2009 09:22

Lejátszotta története első mérkőzését a Húsvét-sziget.

A Húsvét-sziget labdarúgócsapata első alkalommal nevezett be a chilei kupába, és aligha kaphatott volna nevesebb ellenfelet, hiszen a rekordszámú (28) bajnoki címmel és az ország egyik legnagyobb szurkolótáborával rendelkező Colo-Colót sodorta az útjába a sors.

A szigeten az „évszázad mérkőzésének” beharangozott összecsapást végül az esélyesebb csapat nyerte meg 4–0-ra – mindkét félidőben két-két gólt szerzett a fővárosi egyesület –, ám aligha az eredmény volt a legfontosabb a csütörtöki mérkőzésen. Bár ha a csapatok hátterét nézzük, alighanem az újonc dicsekedhetett a mérkőzés végén az eredménnyel.

A találkozón egyébként megszületett a Rapa-Nui (ti. ők a húsvét-szigetiek) első tétmérkőzésen esett gólja is, méghozzá fejesből. Ennek azonban a pirosmezesek kapusa örült a legkevésbé, félóra játék után ugyanis öngóllal jutott vezetéshez a Colo-Colo.

A találkozóról a világ nagy hírügynökségei mellett a BBC is beszámolt híreiben. A tudósítások szerint mintegy 4000 néző volt kíváncsi a helyszínen. Ha figyelembe vesszük, hogy a 2005-ös népszámlálások szerint 3791-en lakják a szigetet, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szigetlakók apraja-nagyja mellett a turistákat is lázba hozta a kupatalálkozó. Nem véletlenül…

A beszámolók szerint karneváli hangulat uralkodott a mérkőzésen, amelyet alig néhány méterre a homokos parttól lévő „stadionban” rendeztek, a híres kőszobrokkal a háttérben. A Húsvét-sziget játékosai a kezdő sípszó előtt ellejtették a Hoko nevű harci táncot bemelegítésként, a megszeppent colo-colósokat azonban alighanem jobban zavarta a Csendes-óceán felől fújó, a játéktér fölött gyakran erősen kavargó szél és a hihetetlenül göröngyös „gyepfelület”.

A drukkerek közül többen tradicionális polinéziai viseletben, festett arccal jelentek meg a mérkőzésen, és a szigetre utaló vörös-fehér zászlót lengetve szurkoltak kedvenceiknek, akik egy ország számára váltak ismertté, ugyanis a mérkőzést élőben közvetítette a chilei televízió.

A Húsvét-sziget egy évig szinte biztosan nem játszik újabb tétmérkőzést, ugyanis vereségével búcsúzott a kupa idei kiírásától. A bajnoki indulásra pedig csekély az esély...

Ahhoz, hogy a sziget labdarúgói bajnoki riválist találjanak maguknak, legalább 2000 kilométert kellene utazni, de az ellenfél nem biztos, hogy ki tudna állni tizenegy, labdába már rúgott játékossal.

Tudniillik a Pitcairn-szigeteket mindössze ötvenen lakják.

BeeLord 08-20-2009 01:03

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 220993)

És most?:)

J.Ati 08-25-2009 19:58

Góóóóóóóóól

Hajrá Debrecen:)

Dus 08-25-2009 20:32

2 - nyuszi :D

Tsobi 08-25-2009 20:36

E n n y i ! ! ! ! :D

szamóka 08-25-2009 22:42

Az eredmény tiszteletére megittam egy sört. 8 év után...

Remedy 08-25-2009 23:00

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 222296)
Az eredmény tiszteletére megittam egy sört. 8 év után...

Es meg jo volt? :)

szamóka 08-25-2009 23:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 222300)
Es meg jo volt? :)

Kifejezetten rosszul esett. Az normális ha keserű? ;)

All times are GMT +1. The time now is 00:12.