![]() |
Quote:
|
Quote:
Pontosan erre gondoltam! És akkor a frissítések számát és árát úgy lehet alakítani ahogy akarjuk. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Kinek milyen kifogása van azzal amit írtam? Ki milyen kiskaput lát benne?
A vezéroriban lenne egy klánpontfrissítő gomb. Ezt megnyomva az adott klán értéke befrissül és ezzel megváltoztatja a távokat KÖLCSÖNÖSEN! Hogy ajánljak is még valamit körönként 1x lehet használni (elvileg elég kellene legyen) ingyen. Nos? |
Quote:
Hmm, ez erősen hasonlít arra, amit Monró kitalált, csak talán annyiból még jobb is, hogy tényleg csak a saját pontjaidat tudod befolyásolni vele... és ha ezt is korlátozzuk azzal a 10 perces korláttal, akkor még talán használhatóbb is mint Monró ötlete...:) |
Azért erősen hasonlít hozzá mert az ő ötletét gondoltam tovább. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Most TÉNYLEG nem akarjuk, hogy megérje klántámadást indítani, mert akkor tuti úgyis az ellen, és még bárki más is bejön X sereggel? |
Quote:
Támadást indítani pedig úgysem fogok csak a legutolsó pillanatokban, mert másképpen szembe jönnek velem most is... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mi értelme lenne máskor frissíteni? Semmi. |
Quote:
|
Quote:
Most, ha valaki eleve 2 körre van tőlem és a támadásnál bont is, a körváltás előtt, úgy ahogy te is írod, meg ahogy én is, akkor nem tudok semmit csinálni, mert csak azt tudom megnézni, hogy mennyi sereggel üt át, hogy legközelebb ha a közelemben lesz, akkor ki tudjam védeni, de mást nem. Ha viszont bekerül a frissítés, ami mindkét fél számára lehetőséget ad, akkor akár 3-4 körről is lesz értelme támadni felfelé és lefelé is, mert akkor lehet trükközni úgy a pontszámokkal, hogy az ellennek is legyen esélye válaszolni rá, tehát szinesítené is az 1/a taktikai tárházát... |
Quote:
|
Quote:
Tegye fel a kezét, aki azonnal a körváltás lezajlása után támad, hogy ezzel az ellenfélnek esélyt adjon a visszaütésre. Nemcsak A-ban, bárhol. :) |
Quote:
|
Quote:
Még mindig nem mondtatok a javaslatomra semmit! Tetszik, elfogadható, kivitelezhető? Kiskapuk? Szvsz 1/kör ingyen és kész! Nem kell bonyolítani. CL a másik topikba bele se merek olvasni! :D:D |
Quote:
|
Quote:
Amúgy ha nem lenne egyértelmű akkor én a régi rendszeren pont a körváltás közbeni akciózhatóságot értem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
NEm jó a gondolatmenet. Kör elöt 2-3 mp-el frissíteni felesleges. 500 milla kidobott lé. Akkor már bontani kell nem frissíteni az ugyis jön magától 2-3 mp mulva. Sőt ha Én támadok én meghagynám magamnak a frissítés lehetőségét arra az időre amikor esetleg a másik klán mellém frissít! Akkor megint helyzeti előnyöm van, mert már támadásban vagyok az ellenfél frissített és még nincs támadásban tehát bontok és akkor frissítek Én így megint elmentem mellőle és nincs több lehetősége a saját klánjával. |
Quote:
Ez lenne a legjobb megoldás az 5letemre csak fel sem merült bennem hogy ezt is meg lehet oldani programügyileg. De ha igen az bizony sok felvetett problémára megoldás lenne ezügyben. |
Quote:
Ha ez kivitelezhető akkor ez jobb, mint az eredeti javaslat, bár hozzáteszem ha valaki igazán átgondolja a dolgokat az összes klán pontlistájának frissítése nagyobb stratégiai lehetőségeket hordoz magában, ugyanis fel kell készülnie a "frissíteni" szándékozónak arra, hogy valaki más is éppen akkor teszi ezt vagy elötte pár mp-el ezért jobban előtérbe kerül az átgondolt kivitelezés. |
Quote:
Ha kv előtt odakerülök 2 körre, támadok, bontok, és jön a kv, amikoris elkerülök 10 körre, no az már ideális. Ez lezajlik így mondjuk másfél perc alatt. Jelenleg erre minimum 1 óra kell. Konkrétan: :55 még 8 körre vagyok :58 bekészítem, hogy 2 körre lehessek :59 frissítek, 2 körre kerültem, támadok, bekészítem, hogy 10 körre legyek :00 körváltás, 1 körre kerül a sereg, kv végi klánrendezés, 10 körre vagyok :01 kv vége |
Quote:
Wand nyilván te is tudod, hogy a ráfokozás nemcsak a pontszám függvénye hanem a csoport létszámának és a köztetek lévő távolságnak is! Valóban adódik olyan eset, hogy hiába van ugyanannyi pontod ha van köztetek 50 ország a pontlistában. Asszem ez az 1A-ban 9-10 ori körül van jelenleg. Ha ennél több a köztetek lévő ország akkor csak az egyéni lista rendezésekor kerülsz a megfelelő helyre. De sztem ezzel nem mondtam neked ujat :) |
Quote:
Ez a körönkénti 1x mindenkinek ez már nekem soknak tűnik. Főleg ingyen :) Ez már az eredeti célon túlmutat sztem. Nem véletlen javasoltam 3 körönkénti ciklust. |
Quote:
Ez nem baj. Én nem így támadnék... hanem így...: 00 körváltáskor a rendes frissel ráállok nem fogja tudni, hogy: 1. akarok e támadni 2. ha igen mennyivel megyek tehát nem tud azon agyalni, hogy mennyivel jöjjön rám, mert 1. ha fullal kijön és én nem megyek beverhetem 2x 2. ha félig jön ki lepattanhat ha én nem megyek ki és beverem én tehát megvárom a köv frissítést és 59.58-kor bontok 59.59-kor támadok 00 után nincs lehetősége távoltnézni 01-kor a bontás miatt alatta vagyok 4-re mondjuk és megmaradt a frissem ezután figyelem a pontlistát bekészítve a bontást vagy képzés vagy lefokozást vagy mindet ami kell ebből és figyelek. Ha frissít figyelem az eltelt időt és 10 perc mulva bontok képzek stb-stb és én is frissítek amint lehet így én alulról megyek ő felülről. |
Quote:
Ezért is nem értek egyet a körönkét 1x frissít tervvel, mert nem lenne igazi értéke annak, hogy azt az 1 lehetőségedet amit 3 körönként kaptál mikor használd fel! Ha ugy támadok ahogy Atis mondja akkor elvesztem a frissemet és hátrányban leszek a köv körben így valószínűleg engem vernek be alulról ha kiszúrják a támadást. |
Quote:
igen jól mondod, azaz a lenti csopikban az országok 90% nem tud kör közben semmi módon egy kv-kor 3 v. 4 körre kerülő országhoz odakerülni 2 körre, hiába támadja az.. ők miért nem kapnak pontlista frissítés gombot?:) |
Quote:
Amit én leírtam, abban rosszabb esetben csak 1 percig van a támadó klán 2 körre. Se előtte, se utána. Ember legyen a talpán, aki észreveszi, hogy esetleg távolt kellene néznie. Ha nincs 2 körre senki, minek nézzek távolt? Ezt nem feltétlen tartom jó ötletnek. |
Quote:
Azért nézünk távolt Ati mert 1. egyénileg is beverhetnek 2. ha tudom, hogy ez benne van a pakliban akkor ezért is nyilván |
Quote:
akkor egy kis 5let, az esélyegyelnlőségért: a pont lista frissítés ne azonnal történjen meg, hanem a gomb csak "bejelentő gomb" legyne, hogy frissíteni szeretnék ami megjelenne az klán események között, és rá pontosan 10 percre frissüljön a lista, így mindenki tudja előre mikor lesz pontosan a frissítés, és módjában áll mindkét félnek bontási versenyt rendezni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A frissítések viszont mindenképpen azonnal nyomonkövethetőnek kell lenniük ez igaz. Magyarul nem 3 körös csúsztatással kellene bekerülniük a kláneseményekbe hanem rögtön. Vagy nem is oda hanem valahová máshová. |
Quote:
szerintem egy átlag csoport belépő és fellépő pontjai között általában sok 20-30 ország is van 2 körön belül, ebből ha a felső 10 ből támadsz valakit kv előtt, majd bontasz 3-40 épületet, akkor a következő körben amikor a sreged már 1 körös és észrevehetik, akkor te már 4 körre leszel, lés lévén 50 helyel lejebb leszel a ponlistán a megtámadott ori szintén nem tud visszamenni.. |
Quote:
igen szerintem is :) íme egy tök egyszerű javaslat: a klánpontlista frissítés kerüljön vissza a kláncsata elé. ezzel pontosan esélye van a megtámadott klánnak, hogy 2 körre kerüljön a támadótól régen is így volt ez, és azért lett kiszedve, mert mód volt rá a kv közben odaállni és támadni is, azaz pár másodperc után 1 körös volt már a sereg, most kv közben nem lehet támadni sazl az eredeti felkészülési idő amíg muszály 2 körre lenni megmarad az 1 óra, és van 1 esélye a támadott klánnak is, hogy visszajöjjön. |
All times are GMT +1. The time now is 23:30. |