![]() |
Quote:
Új Játékos == összekötött országai közül sincs több személyiségese? |
Quote:
|
Quote:
Ugye nem komolyan gondolod hogy egesz At minden ejjel lesszabiznad? Inkabb ki kell talalni valami uj lehetoseget Ara az melle ami mar van Mondjuk evente egy A vilaghaboru a nyertes a Csaszar es megszabod a feltteleket hogy mindenkinek egyforma lehetsege van mindegy legfelul vagy legalul van |
Quote:
(Egy szép magyar mondat volt az előző hszemben.. :)) |
Quote:
Ha ne is legyen egy szovibe 10 csak 8 tag naponta nem tudsz 3 korvaltast bevallalni? Aki nem akar felkelni az most sem kell fel Aki nem akar termelni az most sem termel Mindig van valami amivel konnyebbijuk a jatekot azt mi tortent minel tobb van megadva annal inkabb nem jatszik senki A jatekot magat kellene mar kicsit boviteni nem ahogy kinez hanem idonkenti kis aprosagokkal es valtozassal hogy ne legyen a megszokott szurke mindig En ugy latom mar senki sem a jatek kedveert jatszik es kezdek igazat adni Atinak abbanhogy azert ne gondolja senki hogy egy honap alatt az A csucsan fognak kopogni a var ajtokon |
Quote:
Szerinted úgy, hogy minden éjjel elszabizik a klán 6-8 órára fel lehet menni a csúcsra?(Ha ez már így van, akkor a jelenlegi top sem érdemli meg, hogy ott legyen :D) Plusz ezt ki is használhatod, ha szabiznak minden éjjel.. Szerintem A-t azok számára is játszhatóvá kéne tenni, akik lent még boldogulnak(pl az éjszakai szabi miatt).. persze ezért cserébe nekik is fel kell adniuk néhány dolgot.. pl piacon nem tarthatnak sereget, vagy nyersanyagot nagyobb tételben, mert előbb-utóbb elmegy.. De akár b-ből való fordulás beszüntetését is mellé lehet csapni.. Nem lenne annyi fent üldögélő elf.. :D |
Quote:
|
De, hogy konkrét javaslatot mondjak: ha egy klán 8 körre, vagy annál kevesebbre szabizik az nem vonódik le a klánszabiból (de ha többre, akkor az első 8 is levonódik), visszajövetel után ~12 óráig nem használható újra ez a lehetőség, ha ezen idő lejárta előtt újra szabizik a klán az "normál" szabinak számít..(de pl akkor is ha belép valaki szabiról és lefordul, utána kopnak a körök) és ha 9 körnél kevesebb klánszabi van, ez a funkció nem használható..
Bár lehet valmi felett elsiklottam, ami miatt ez az ötlet teljesen rossz.. :) |
None
Bocsi de telorol nehezkes mert kilokosget Tudod ez ugy hangzik hogy ha en nem tudok vagy akarok egy bizonyos idoben a jatekkal foglalkozni olyankor nem hogy csak en hanem egesz szovim menyjen szabira es loturot azoknak akiknek meg pont akkor lenne ra ideje. Maskulomben ne mond azt ha most vegig nezed hogy nem latod hogy hanyan vannak szabin a nagyobb szovikbol A szabi egy opcio amit jelenleg konnyen hasznalhatsz nem tudom ezen meg miert kell valtoztatni? Mitol lenne ez miatt jobb az Aba? Hiaba tereled fel oket Bbol kotelezve ha ott meg allandoan szabin vannak Tenyleg mar reg voltal az Aban a fennt uldoglo elf nem restel felkellni kivedeni vagy kikuldeni a kamu seregeket En meg mindig azt tartom hogy kellene valami meg a foldelesen kivul |
Quote:
Nem ez úgy hangzik, hogy, ha nincs éjjel a klán vagy a fél klán, akkor elmehetnek szabira így nem kell attól tartani, hogy beütik őket a szabi miatt.. Szerintem 1/A-ban az a leginkább elrettentő, hogy 1: baromi magasra kell felmenni a forduláshoz, hogy szemet is kapj(9k heki) 2: nem igazán szabizhatsz, mert a klán sebezhetővé válik.. ne a jelenlegi inaktív helyzetet nézd, mert nem ez a normális.. Szabit könnyen használhatják a régi klánok, de újaknak nincs több ezer kör szabi a klánban.. Én egyetlen egy dolgot várnék ettől az ötlettől (ami csak a klánszabit érinti).. hogy olyan emberek is lehetőséget kapjanak Aban, akik lent használják az éjszakai szabit, de nincsenek régi ismerőseik Aban.. Volt régebben is 1 klán amiből az elfek néha szembe jöttek, de 100%ig biztos vagyok benne, hogy ez nem általános :) Nekem azalatt az egy év alatt volt vagy ~15 klántársam.. volt köztük nem egy olyan, aki nem tudott éjjel lenni.. volt aki simán zabizott is esténként.. de ez csak az inaktív csoport miatt volt opció.. Amit te mondasz, az a régi játékosoknak számít, akik már megunták/kezdik megunni az A-t.. őket lehet visszahozza, amit én mondok, az inkább a kevésbé tapasztaltaknak/kevesebb szabad idővel bíróknak szól, esetleg azoknak a régieknek, akiknekaz idő múlásával kevesebb ideje lett a játékra.. |
Az első kérdés az, hogy van-e egyáltalán olyan klán, aki ezt fizikailag össze tudná hozni, hogy minden éjjel (vagy bármely napszakban), az összes tag ugyanakkor szabira menjen. Van ilyen?
|
Quote:
Na nezzuk, nem kell fele csak 1/3 a csopinak rutinosan szabizzon be ejjel, varialhatok ma 9 kor, holnap 11 kor egy ugyes szovi elobb utobb elkap, csak turelem kell hozza. Varialhatod ahogy akarod, mert ha azt mondod ja ha kevesebb mint 5 korre van egy klan akkor nem szabizunk stb... elobb utobb kiokoskodjak az ellentetet es nehanyszor beutnek ilyen rutinos szabira meno klanokat, akkor meg azert vagy itt kiabalni, hogy hat ha fele klan beszabizott akkor ne lehessen mar sereget kuldeni, vagy ha jon sereg vissza tudjanak jonni rogton szabirol? Quote:
Quote:
|
Sztem az A problémáit megoldaná az, ha a B-ből nem lehetne fordulni. Mindenki szépen forduljon le A-ból. Olyan nyüzsgés lenne ott, hogy ihaj. Ati, kérlek gondolkozz el azon, hogy a lenti csoportokat mihamarabb össze kell vonni a jobb játékélmény érdekében. Nem igaz, hogy ezt nem látod. Mi értelme van egy olyan csoportnak, ahol vannak 125-en és abból 90-en szabin? Nem voltam rest és megszámoltam, 4/L-ben a körülöttem lévő 400 országból 336 szabin van... Ugyanez a 4/K-ban, 170 országból 131 szabin.
|
Quote:
1, Amit Te javasolsz, hogy fordulás csak A-ból. 2, Amit az eredeti javaslat tartalmazott, hogy A teljesen kihagyható. 3, Ami most van, hibrid megoldásként, hogy lehet fordulni B-ből, ha játszol A-ban. A csak A-ból fordulással az a baj, hogy aki komolyan az A-ban akar játszani, annak gyakorlatilag nem lehet több országa. Az A-s országgal nem fog fordulni, hiszen játszani szeretne vele, nem elmenni onnan; a többi országai pedig feltorlődnak először B-ben, aztán 3. szinten, és nem tud lépni egyikkel sem. Ez kifejezetten rossz lenne azoknak, akik szeretik az A-t. Az A teljesen kihagyhatónak a hátrányáról már beszéltünk: ha ki lehet hagyni, akkor hagyjuk ki, sokan meg se néznék, hogy mi az, holott lehet, hogy kifejezetten ez az összetettebb játék nyerné meg a legjobban a tetszését. Itt meg se szeretnék az A-t, mert ki se próbálják. A mostani hibrid megoldásnak a hátránya a sok elf, akik igazából nem akarnak játszani, de így kényelmesen lehet forogni B-ből. Akármennyit gondolkozok ezen, még most is ez a harmadik, hibrid megoldás a legszimpatikusabb. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mi ez a komoly játék Aban? Évente 1-2 nagy ütés? :) Amúgy pl a föld olcsóbbá tétele sem ártana feltétlen Aban, vagy a fokozás kérdésének a rendezése.. |
Hogy konstruktív is legyek, annyira nem tartom rossz ötletnek, hogy A-ba kelljen menni, csak nem szabad teljesen ellehetetleníteni a B-ből fordulást.
Mi lenne akkor, ha annak függvényében, hol áll az A-s országával az ember, különböző időintervallumokat kellene teljesíteni B-ben? Arra akarom kihegyezni, hogy érdemes legyen előkelő helyre törekedni, cserébe rövidül a B-s tartózkodás, de ha lejjebb van valaki, akkor akár nőhetne is ez az idő. Pl 1000-3000 kör intervallumban, több sávban. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy az szkn lévők valóban beleszámítanak a top10%-ba elf fedezésénél és ha igen miért? :) |
Quote:
Ekkor, ha A-ban nem tud feljebb jutni valaki, de fordulni tudna A-ból, elképzelhető, hogy inkább ezt választja, majd a következő országával esetleg jön olyan fajjal, amivel sikeresebb lehet. A top10%, elf fedezési határt lőném nagyjából a jelenlegi 2000 körre. Én is tudok sajnos ellenérveket... 1: ezzel megint csak a jelenlegi nagy országok járnának jól, akiket az elmondások szerint kb. lehetetlen onnan leverni 2: új játékosokkal ettől még mindig nem bővülne az A, csak ugyanazok cserélődnének 3: tökjó, nem 30%-nál lenne betondzsungel, hanem 10%-nál egy idő után (ha még nincs) 4: nem jó nevelési módszer a büntetés, márpedig ezt sokan annak élnék meg Ami miatt nem vetettem el teljesen, az az, hogy hátha néhány játékost aktívabb játékra ösztönözne, ha látnák, akár gyorsítani is tudják a B-s forgást (vagy eleinte pont, hogy kevésbé lassítani). |
Quote:
Kerdes miert vannak szabin? Az A es B fordulas miatt? Szenario. Uj vagyok felhozok egy orit Aba, hozok let is, eljutottam mondjuk 5K hekiig ott elfogyott a ravalo, minden. Lefagyasztottam, felhoztam masikat, megprobaltam mas fajjal, ugyan ez tortent. Se Abol, se Bbol nem tudok fordulni, az osszes orim beragadva a szinteken, leszabizva, mert kutya sokba kerul feljutni 9K hekire, 4Krol meg nem akarok fordulni, mert ha eddig felszenvedtem magam, akkor mar csak nem fordulok fele szemert. Eddig senki nem hozta fel, hogy mi lenne ha nemcsak 3K hekiig, hanem az felett is kevesebbe kerulne a fedezes? Utana nezes nelkul mert fogalmam sincs mennyibe kerul olyan alacsonyan nem szoktam fedezni, de feltettem a fennti szenariot. Eloszor vagyok Aba, mar 1 eve nem tudok mozdulni Abol, se Bbol se sehonnan. Ha kevesebbe kerulne a fedezes 9K hekiig, es mint mondtam fogalmam sincs a valosagos szuksegletrol, segitene az ilyen jatekosokon? Es most olyan is valaszoljon akinek ez a problemaja. Ha segitene megoldhato lenne hogy valamennyivel lejjebb vegyuk a fedezesuket? Ez segitene nekik, hogy vegre elforduljanak vagy Abol, vagy Bbol es vissza tudjak hozni a leszabizott es lefagyasztott orikat minden szinten? Vissza is hoznak az orikat minden szinten? Ha igen akkor ez hany jatekosnak segitene? Es ezzel ugye ha feljebb nem de legalabb 9K hekiig konyebb az ut? Segitene azon, hogy vegre gyorsabban forognanak az orszagok minden szinten mert talan kevesebb a varokozo ido az A es B miatt? Persze ott van meg a sok tobbi szabis, mert nem hinnem hogy mindenki ezert van beszabizva. De gondoltam felteszem ezt is, hatha segit nekik. |
Montanába A ba megfordultam egy kettő klánba, és azt vettem észre főleg az elfeken, hogy meg se akarnak próbálni 4 k heki felé menni, mert nincs esélyük rá.
Rohadt kevesen játszanak, nem csak A ba, hanem mindenhol. Érdemes lenen azon elgondolkodni, hogy azok az új játékosok akik még nem játszottak ott, mért vannak befosva? Nagyon sok elfet látok, én is az voltam amikor először mentem A ba. 2 év után visszatértem játszani, és azt látom, hogy rosszabb lett sokkal, nincsen játékos, nincs meg az a tűz a játékosokban, ami régebben megvolt. Sejtettem, hogy nem lesznek nagy változások, ezért nem is voltak nagy elvárásaim. Viszont így nagyon nehéz játszani, eljutottam odáig, hogy L be nem találtam szövit magamnak, elég hosszú ideig. A szabin lévő országokat sem lenne rossz visszacsalogatni, már az is javulás lenne, de nem fognak visszatérni egy ideig az biztos. Kövezzetek meg ha nem így van, de visszajön egy szabis, és egyből akinek elérhető, és nem ismerős, egyből elakarja szedni mindenét. Nem feltétlenül lenne ez így ha több játékos lenne. Akinek meg nem tudják elszedni a földjét, tekijét, pénzét, az talán megmarad még egy ideig. Az elfekre visszatérve, nem az baj, hogy 3 k hekiig olcsóbb a fedezés, hanem az hogy nem találnak rendes klánt. 1 Hónap alatt legalább 3 klántól hallottam, hogy ismeretleneket nem vesznek be. Tőlük kellene megkérdezni, hogy mért is? Mért nincs esélyük az új játékosoknak A ba? Ati: Mire lenne szükséged ahhoz, hogy legalább megfontold a fórumjavaslatokat? Kikérnéd az összes játékos véleményét? Lehet neked ez így ahogy van megfelel, de nem lesz ez így jó hosszútávon. Nekem is megvan az időpont mikor fogom itt hagyni hódot. Kérlek értsd meg unalmas a játék. Mit akarsz hozzak ide 500 embert aki támogatná a változtatásokat??? :confused: |
Quote:
Alapvetően három részre lehet osztani az elhangzott javalsatokat:
A fenti listából értelemszerűen az első pont az, ami fele a figyelmemet elsősorban fordítom. |
Én úgy emlékszem, hogy minden javaslatra vagy negatívan reagáltál, vagy nem is reagáltál, vagy tématerelés volt. Például a csoportösszevonásokra se láttam sehol konkrét reakciódat. De javíts ki, ha tévedek.
|
Quote:
Quote:
Valószínűleg a többi válaszom ugyanígy elkerülte a figyelmedet. Szerencsére itt a fórumon visszaolvashatóak, úgyhogy kérlek, hogy tedd ezt. |
Igen, konkrétan erre emlékszem is: "A közeljövőben nem lesz csoportösszevonás." De a részletes reagálást sehol nem találom. De utána nézek még egyszer...
|
Elnézésedet kérem, tényleg reagáltál, amolyan nesze semmi fogd meg jól stílusban :D Azt mondod valahol, hogy te ezt nem érzed problémának. Hogy is éreznéd, amikor nem is játszol.
|
Quote:
|
Quote:
Új játékost bevenni nem könnyű, ha bele is fektetsz sok energiát, időt, és pénzt, akkor sem biztos, hogy "megtérül", mert abahagyja, úgy dönt, hogy lefordul A-ból stb.. de ennek ellenére én szívesen vettem be ismeretleneket, vagy akár A-ban kezdőket is.. :) Alapvetően az a legnagyobb baj, hogy ezek a klánok, akiket említettél, szerintem nem is igazán akarnak már aktívan játszani A-ban.. |
Sziasztok!
Ahhoz ,hogy ide új játékosok érkezzenek, kellene valami grafikai változás és most nem gondolok hú de nagy dolgokra,de az igények megváltoztak nem az mint 15 éve,hiába szólok pl az ismerősöknek , " barna excel , kösz kihagyom inkább tolok mást" Persze nem szabad összehasonlítani velük,talán a Lemuriával lehetne,meg is lehet nézni ,hova tart... Reklám egyik legjobb módja a facebook pár dollárért ( 5-10 ) egész jó kis hirdetést lehet elérni,ezt is lehetne erőltetni ha még nincs,idővel bőven megtérülne.. Kipróbáltam más játékokat az elmúlt időszakba , nem az mondom,hogy le kell másolni ,de ahogy írták itt is , lehetne egy harci kalkulátor beépítve, ahol egy kezdő játékos talán szembesülne vele,hogy miért nem üti be senkit.. (pl G be támadnak katonával,komolyan már sajnáltam ) És igen ,lehet nincs arra ideje ,hogy utána nézzen a súgóban ,elővegyen egy tolat / számológépet ,vagy szimplán meg se fordul fejébe a google.. ) Ez pl szerintem egy alapvető hasznos dolog lenne ,mindenki számára. (Akár egy országtervező is ) Egy másik "komolyabb" probléma ,hogy az évek során rengeteg ismerőst lehet szerezni,ami kicsit öli is a játékot egyben, főleg most ,hogy kevesebb van.. Nem azt mondom,hogy mindenki gyilkolja egymást ,de az se jobb ha 3-4 szövi egymás mellet és a friss husikat darálják befele.. Szerintem erre is lehetne ötletelni ,lenne valami , amiért talán "megérné" egymás ellen menniük.. |
Quote:
Első kategória: amikről sokat nincs mit beszélni, jó ötletek:
|
Quote:
Quote:
Belső fórum alapján sajnos biztos, hogy nem lesz jelentős mértékű a növekedés, elsősorban a letöltendő körmennyiség miatt. :( |
Quote:
Ha lenne ilyen season szerver ami x idő(legyen 1év) múlva restart ,az akkor egy külön játék lenne,akár más néven, akkor lehet jót játszani ha van pénzed háborúzni másokkal ,vagy hasonlítani fog kicsit A -ra ,leszel Elfel és szépen fedezgetsz.. Lehet lent termelni 8-10 hónapot,aztán felindulni de nem biztos ,hogy azt megveszik neked.. Több mindenen kéne változtatni,hogy egy season szerver használható is legyen,de ez megint csak az én véleményem. |
Quote:
|
Quote:
Az 1 kategoria az ugye kozeljovobeli mert 'hamar' meg lehet szervezni. Amire te utalsz, legalabbis remelem ugyan az amire en gondolok, egy hosszu tavra szolo terv inkabb, nem? (lasd Atinak szolo kovetkezo beirasom amiben kicsit reszletezni fogom de lenyegeben megegyezik a te gondolatoddal, hogy tobb mindennek kellene valtozni, csak ez ugye nem szuletne meg rovid idon belul) |
A masodik kategoriara mar hosszabb a valaszom.
Quote:
Megertem, hogy a jelenlegi tobb mint egy evtized munkaja ugy neked mint azoknak akik vegig veled vannak a kezdet ota. Megertem, hogy ezen nem akarsz valtoztatni mar, mert szerinted jo ahogy van, talan mar tul jora van fejlesztve es barmit valtoztatnank nem lenne javara. Elvegre tobb mint 10 evi szorakozast nyujtott mar sokunknak. De egy teljesen kulon jatekra ami ugyan az lenne mint most van, mennyi ertelme lenne jelentkezni? Mert gyorsabbak a frissitesek? Mas jelentos kulombseg nem igen lenne, vagy igen? Mert errol nem irtal. A multkoraban a valaszod ami az volt, hogy 'az mar egy masik jatek lenne', kicsit meglepo abbol a szempontbol, hogy semmi ujdonsag a jatek menetevel, jatek eszkozeivel nem tortent a felelf erositesen kivul mar hosszu evek ota. Mert a kenyelmiek nem ide tartoznak szerintem. A jatek kezdete ota mindig voltak kissebb nagyobb valtozasok ami jelenleg teljesen megszunt. (Ezzel persze vissza lehet terni a feljebb emlitett elertuk a hatart ahol mar jelentos valtozas a jatek rovasara menne?)Azelott idonkent mindig voltak jelentos valtozasok ami ujitotta vagy fellenditette, es felfrissitette a jatekot, sosem hozta fel senki, hogy nem ugyanazt a jatekot jatszuk, legalabbis en nem emlekszem anno hogy valaki ilyenert reklamalt volna. Ugyhogy ezert most felteszem, amiben terjunk vissza egy 'kulon futo jatekra a mostanitol' gondolatra. Miert nem lehet, es tudom rengeteg melodba kerulne meg idobe is ezt letre hozni, a masodik kategoria egy tavolabbi, jovobeli terv, ami egy ujjitott jatek lenne, ahol lehetne egy csomo uj dolog, mivel ott mindenki uj orszagot indit. Lehetnenek uj egysegek, epuletek, teruletek, uj harcmod meg kepek is akinek az kell, vagy barmi. Ennyi ev utan, miert ne lehetne egy Hodito Uj Nemzedeket inditani mint egy kulon jatek, es futna a jelenlegi is mellette? A lehetoseg vegtelenbe futo otleteibol kivalasztani a legjatszhatobbakat. Amit meg nem szeretunk most kihagyni, megjavitani es mas celokat is betenni a jatekba azon kivul, hogy ki az elso a csoportban, es ha mar fordulos lenne, akkor van a fordulo vege amelyik csoport, szovetseg vagy amit megszabnal ezt vegre elerne. Maskulomben ennyi erovel a jelenlegibe is elferne mar nehany uj dolog, mint pl. az ember felujjitasa. Csak a nagyobb valtozasoknak magad okaibol nagyon ellenere vagy:( Aki akar jatszani az ugyis alkalmazkodik barmihez, aki meg nem akar annak meg mindegy mit csinalsz. Legrosszabb esetben lenne egy 'uj szelek fujnak' atmeneti ido. De lenne kis pezsdules, mert valami uj dolog tortenik es az ember kivancsi minden uj dologra. |
Quote:
Majd ha úgy van akkor lehetne külön topic,és ötletelni, kinek milyen lenne,hogyan képzelne el egy season szervert,mert annak csak úgy látom értelmét ,ha más játék lenne,de ezt beszéltük is :) // Viszont lehet mondani,hogy jöjjenek fórumra az emberek és mondják el a véleményüket,de jelenleg 30-50 embere tippelném akik nézik,vagy hozzá is szólnak,ha több akkor elnézést. Ezt csak azért írom,hogy ha Atinak is van ami szimpatikus ötleteket ,nem lehetne egy körüzenet küldeni,ahol egy szavazást kapna mindenki ? Kérdés alatta 1-10 pontozni akinek külön véleménye van megteheti itt,sokat gyorsítana az egészen és több mindenki teljes képet kapna,hogy valójában mire is van itt igény. |
Quote:
Ígértem, hogy jelzem, amikor működik, emiatt most jelzem, de valójában végig működött az az oldal... :o |
All times are GMT +1. The time now is 22:23. |