Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

Arwyl szelleme 09-27-2006 06:15

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32803)
Miért ütném Espanyolt amikor itt vagy nekem te ?

Gyorsan cselekedj, mert lassan megyek én is SZK-ra Levi és God után; ilyen gerinctelen emberekkel mint te nem kívánok játszani se.

Deni 09-27-2006 07:10

ezt ne itt pls :mad:

Serg 09-27-2006 11:53

Bocs Deni de muszály oda írnom ahonnan szóltak hozzám!
Arwyl előbb nézzél tükörbe ha tudsz még és aztán beszélj! Mindenkivel csak addig vagy jóban amíg anyagi hasznod van belőle tehát ne dumálj itt nekem gerincességről!Örülj hogy csak egy sereget kapott a törpétek,de gondom lesz rá hogy ez korrigálva legyen!Amióta Monroék elmentek hihetetlen változáson estél át hirtelen te lettél a szuperjátékos aki természetes hogy uralja a az első helyet klánban és egyéniben is!Viszont én emlékszem rá hogy egy sima támadást se tudtál elindítani még nem rég szóval nem értem mire ez a nagy arc?Mert sikerült egy klántámadást megcsinálnod?Én már kb 100 klántámadáson vagyok túl különböző orikkal klánokkal de mégsem érzem úgy hogy én lennék a hód legjobb játákosa ,sőt még annak is örülnék ha az első 100 ban számontartanának!Viszont innentől kezdve légyszives msn-en vagy skypeon keress ha mondani szeretnél valamit!Vagy úgy nincs közönség és nincs cirkusz?
Sikerekben gazdag jövőt kivánok neked a hóddal vagy anélkül!
Üdvözlettel Serg

Arwyl szelleme 09-27-2006 12:13

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32844)
Bocs Deni de muszály oda írnom ahonnan szóltak hozzám!
Arwyl előbb nézzél tükörbe ha tudsz még és aztán beszélj! Mindenkivel csak addig vagy jóban amíg anyagi hasznod van belőle tehát ne dumálj itt nekem gerincességről!Örülj hogy csak egy sereget kapott a törpétek,de gondom lesz rá hogy ez korrigálva legyen!Amióta Monroék elmentek hihetetlen változáson estél át hirtelen te lettél a szuperjátékos aki természetes hogy uralja a az első helyet klánban és egyéniben is!Viszont én emlékszem rá hogy egy sima támadást se tudtál elindítani még nem rég szóval nem értem mire ez a nagy arc?Mert sikerült egy klántámadást megcsinálnod?Én már kb 100 klántámadáson vagyok túl különböző orikkal klánokkal de mégsem érzem úgy hogy én lennék a hód legjobb játákosa ,sőt még annak is örülnék ha az első 100 ban számontartanának!Viszont innentől kezdve légyszives msn-en vagy skypeon keress ha mondani szeretnél valamit!Vagy úgy nincs közönség és nincs cirkusz?
Sikerekben gazdag jövőt kivánok neked a hóddal vagy anélkül!
Üdvözlettel Serg

Szerintem nem változtam semmit. Nem én verem magam a nagy "Legsikeresebb hódítós" klánommal tudtommal...(ha jól hallottam) Bár való igaz örültem neki hogy mi is voltunk egy rövid ideig, de már akkor is megírtam hogy ez ideiglenes, és hogy csak a kecskeklán felbomlásával lettünk idő előtt mi a "legsikeresebbek". Nagy arc, szuperjátékos? Honnan szeded ezeket a hülyeségeket? Kinek mondtam ilyet?
Igen, sikerült egy klántámadást összehozni, mert nem csak ülünk a seggünkön és várjuk hogy valaki feljebb menjen, majd lebontson a 4. helyre és a többiek hozzáfedeznek. De mivel neked nem tetszett hogy ti nem fedezhettek felrúgva a békét beverted (azaz beveretted) a védtelen törpénket aminek még örülhetünk is hogy nem 4 sereget kapott...
Te mondod hogy "addig vagyok jóban...." Szerintem ez fordítva igaz! Addig voltunk jók amíg hozzánk tudtatok fedezni! Most hogy nem engedtük már üttök minket! Nem baj Serg! Kilépünk SZK-ra és majd meglátjuk hogy mész feljebb!

Minden jót neked is!

Arwyl

Deni 09-27-2006 12:13

és itt külső fórumon legyen ez a végszó pls.. nem hiszem, hogy az érintett klánok tagjain kivül bárkire is tartozna ez.. :( előre is köszi..

monro 09-27-2006 12:22

Srácok ebben a topicban ez nem volt eddig szokás :(
Sajnálom, hogy idáig jutottatok egymással,de ez másr csak ilyen :D
az 1A top mindig tud min vitatkozni egymással :D:D:D

Alba 09-27-2006 12:24

De engem erdekel :)

Alba 09-27-2006 12:29

Amuhy a top100 ba mehe bekerulni mert en bérlem az elso 5-6 helyet :)

monro 09-27-2006 12:35

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 32850)
De engem erdekel :)

Egyébként engem is :D
Csak jobb lett volna Fegya topicjában :D:D:D

Serg 09-27-2006 13:05

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 32845)
Szerintem nem változtam semmit. Nem én verem magam a nagy "Legsikeresebb hódítós" klánommal tudtommal...(ha jól hallottam) Bár való igaz örültem neki hogy mi is voltunk egy rövid ideig, de már akkor is megírtam hogy ez ideiglenes, és hogy csak a kecskeklán felbomlásával lettünk idő előtt mi a "legsikeresebbek". Nagy arc, szuperjátékos? Honnan szeded ezeket a hülyeségeket? Kinek mondtam ilyet?
Igen, sikerült egy klántámadást összehozni, mert nem csak ülünk a seggünkön és várjuk hogy valaki feljebb menjen, majd lebontson a 4. helyre és a többiek hozzáfedeznek. De mivel neked nem tetszett hogy ti nem fedezhettek felrúgva a békét beverted (azaz beveretted) a védtelen törpénket aminek még örülhetünk is hogy nem 4 sereget kapott...
Te mondod hogy "addig vagyok jóban...." Szerintem ez fordítva igaz! Addig voltunk jók amíg hozzánk tudtatok fedezni! Most hogy nem engedtük már üttök minket! Nem baj Serg! Kilépünk SZK-ra és majd meglátjuk hogy mész feljebb!
Minden jót neked is!

Arwyl

Nem kell védtelen törpét csinálni és pont e miatt a béke miatt csinálhattad meg a klánütést is mert egyébként gubbaszthattál volna a tornyaid mögött és nem üresen gabonát termelve,de szólj ha nincs igazam:D Jah és nem vagyok én mazoista hogy verjem magam akármivel is ,de egy klánnal főleg nem és mivel nem először vagyok ott ez nekem nem olyan nagy valami

Arrakis 09-27-2006 14:33

:p

Csak hogy értsem a dolgot gyerkőcök...

Most volt egy olyan megbeszélés, hogy egymást nem ütitek, vagy sem?
Ebben az esetben nem értem a támadás miért zajlott le, ha így volt, Serg, úgy érdekelne miért történt.

Ha nem volt megbeszélve, csak hallgatólagos "jó van legyél Te is itt, meg én is", akkor nem érdemes csodálkozni.

Másrészről ha van is béke az nem túl biztos lábakon áll, Arwyl, ha arról folytattok egyébként diskurzust Monroéknál, hogy meg lehetne őket ütni.. ez már magánvélemény:P

wand 09-27-2006 15:49

hozzászólok bár sokan nem fognak örülni :p

Szal Arra mit nem értesz?

nem volt megbeszélve, hogy egymást nem ütik, csak az amikor ütötték egymást, és ezáltal minenkinek szépen tolódott a felfedezési határ.

csakhogy igazándiból mindegyik első szeretett volna lenni, hát álltak szépen egymás mellett az üres orijaikkal és házépítő versenyt tartottak, az első hely megszerzésének érdekében.

majd gondolt 1et szkarabeusz kidobott pár tagot és ütött egyet klánban. ezáltal 2.v3 orijuk az eddigi topp fölé ment x hekivel. és gondolom nem voltak hajlandóak visszabontani a 4. helyre, hogy Sergék is felfedezhessenek hozzá.
Serg bevágta a durcást és beverette valemelyik orijukat, hogy mehessenek ők is feljebb.

ismerve az arrafelé uralkodó mély és őszinte barátságokat, feltétetlezem elfelejtette ezen szándékát előre közölni.. :D

mondjuk nem értem emiatt miért kell SZKra menni és miért nem döntitek el a játék kretein belül melyikőtök a jobb?

jah és Monronak igaza van a téma "boncolgatására" van egy 1/Aesemények nevű topic..

Zounok 09-27-2006 17:29

Üdv. mindenkibe, jó napot Urak!

Uhh, látom elég mélyre sikerült kerülnie a társaságnak! Lassan 3 hónapja nem játszom már, komolyan jót tett nekem,minden más egyébre( pl.haverok, család) jut elgé időm. Hallottam mik történtek, igyencsak lesujtott:( Mondjátok csak, nehéz volt eldönteni, hogy az első 20 helyből hogy osszátok el a 10-10 helyet??? Nem mindegy ki van van elől éppen 100 ponttal? Nem tök mindegy? Ki a picsát érdekel, hogy 4. vagyok ugyanannyi ponttal, mint az első, vagy 12. ugyanajnnyival? Nektek agyatokra ment a magaslati levegő :)

Igazán nem is érdekel, hogy ki mit csinált, ki mit kezdett, folytatott, csak le vagyok döbbenve miatta :(

Elnézést, de a talira nem tudtam elmenni, mert aznap volt édesapám hagyatéki tárgyalása, legközelebb ott leszek, jó lenne már látni újra a pofátokat :)

Zou

espanyol 09-27-2006 18:30

Na szerintem aki nem tud semmit a témáról az ne szóljon bele..
röviden annyi a dolog aki nem értené h miért lett...
ahogy írták mi kimentünk támadni klánnal úgy h kiraktunk pár orit leadtunk majd 2100 hekit ezért..ők táamdtak majd visszafedeztünk...
ezt ők is bármikor megtehették volna de nem tették..cserébe annyi kértünk h támogassanak minekt kis katonával de erre az jött " nekünk nincsen" ...
a klánunk úgy gondolta közös megegyezés alapján h akkor ne is fedezzenek a mi segítségünkkel amikor ők semmit nem tettek az ügy érdekében..vártak h mi lesz...mivel szerintem h mi kockázatunk azzal h kitámadunk földet adunk le nehogy máá ők legyenek azok röhögve akkor 0 költséggel fedezzenek..ebből nem kérünk köszönöm..ja és h nem 5ször vertétek be a törpét gratulálok..büszkék lehettek rá... jötettek volna rám suzyra vagy babára.. másik h arwylt azért leszólni mert életében elöszőr küldte el a klánsereget szerintem nagyon nem fair..úgynúgy kivette a részét monro idején is a számolásokl bontásokból..attól h nem ő votl a vezér lehet úgyanolyan jóó játékos mint bárkimás na pont...ucsóó hozzászólásom volt-e témában...

monro 09-27-2006 19:20

Quote:

Originally Posted by espanyol (Post 32889)
másik h arwylt azért leszólni mert életében elöszőr küldte el a klánsereget szerintem nagyon nem fair..úgynúgy kivette a részét monro idején is a számolásokl bontásokból..attól h nem ő votl a vezér lehet úgyanolyan jóó játékos mint bárkimás na pont..

Ezt alá tudom támasztani ;)
És Levinek küldök egy jutalompontot, mert megérdemli aki így kiáll a társaiért.

Arwyl szelleme 09-27-2006 19:38

Én nem mondtam soha hogy ilyen meg olyan jó vagyok! Az alsóbb szinteken lehet hogy átlag felettinek számítok, de 1/A-ban még nagyon sokat kell tanulnom, hisz ahogy Levi is mondta "először küldtem ki klánsereget támadni".
Tudom jól hogy van itt 1-2 játékos aki többet támadott klánban mint én egyéniben....
De itt nem is ez a lényeg! Sőt nem is olyan túl bonyolult a lényeg, hogy ne lehessen megérteni!
Volt egy béke megállapodásunk Sergékkel. És ahogy Serg fogalmazott nagyképűen emiatt "mertünk" kimenni klánt támadni! Mert mi bíztunk az adott szóban, és a korrektségben ember!! Ezért! (Amúgy rémlik valami olyasmi is hogy 24 órás felkészülési idő, ha a másik meggondolja magát, de ebbe ne menjünk bele.) Nem is támadtak minket ez idő alatt. Mindenesetre ez fordítva is igaz lenne...
Az ütés azért történt hogy megpróbáljunk nőni, miközben Sergékkel a békét nem rúgjuk fel, de ne is tudjanak utánunk jönni fedezéssel. Így történt hogy szándékosan úgy csináltuk hogy csak 3 ori legyen "nagy" így ők nem tudnak felfedezni 8-an hozzánk. Emiatt Serg megsértődött, és beverte a törpénket nagylelkűen csak 1x! Ennyit a barátságról és a békemegállapodásról. Persze amikor még csak feljövőben voltak akkor szent volt a béke!

wand 09-27-2006 19:48

bevallom én most dőlök a nevetéstől :D de ez tuti csak az én gonoszságom miatt van.. :D

mindensetre Sergnek üzenem, hogy ha már ilyen csúnyán "megszivatták" a gonosz bogarak, akkor lehet picit frappánsabb megoldás lett volna 1 oriban lefokozni 250k kattincsot, és felugrani vele a 3. helyre, aminek következtében egy nagyobb bogaras ori lett volna a 4. és máris lehett volna hozzá fedezni.. ;)

majd másnap amikor bejön a felfedezés küldeni egy vigyorgós zőldet.. :)

Arwyl szelleme 09-27-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by wand (Post 32901)
bevallom én most dőlök a nevetéstől :D de ez tuti csak az én gonoszságom miatt van.. :D

mindensetre Sergnek üzenem, hogy ha már ilyen csúnyán "megszivatták" a gonosz bogarak, akkor lehet picit frappánsabb megoldás lett volna 1 oriban lefokozni 250k kattincsot, és felugrani vele a 3. helyre, aminek következtében egy nagyobb bogaras ori lett volna a 4. és máris lehett volna hozzá fedezni.. ;)

majd másnap amikor bejön a felfedezés küldeni egy vigyorgós zőldet.. :)

Ezt a megoldást vártam én is tőlük! :D

wand 09-27-2006 19:57

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 32904)
Ezt a megoldást vártam én is tőlük! :D

közben rájöttem! már írtad lejjebb, hogy nem volt katonájuk:( bizti ez volt a hiba.. :D

Serg 09-27-2006 20:53

Kedves Bogarasok nem az első embertől hallom ezt Monro kocsmában tervezgetős hogyan üssük be Sergéket dolgot tehát ne állítsátok már be magatokat szenteknek és ha lenne bennetek csak egy pici realitás érzék nem kértetek volna tőlem semmit a felfedezés lehetőségéért !Asszem tettem én annyit az asztalra mint a mostani maradék klán és ha valaki kiváncsi a részletekre elmesélem nagyon szivesen

espanyol 09-27-2006 21:46

Serg: Ha ott lettél volna a talin azért hallottad volna h menniy hülyeséget beszéltünk..annyi pia után van ilyen :)
amúgy igen szóba került(többen győködtek h igen ez lenne cask ám az igaz ütés ) ez is de megbeszéltük és mondtuk h így nem megyünk mi..nem a mi stílusunk..szóltunk volna előtte h pl 1-2 hónap múlva akokr legyen köztünk háborúú de aljasan nem vertünk volna be sohase! ez így lett volna fair...szal ez a téma megint csak lezárva szerintem nincs mit rágcsálni rajta :)

Deni 09-27-2006 21:51

Serg, ha ennyire jól értesült vagy talikon elhangzottakban.. akkor izéé.. regiztél orit a 4/C-be? :rolleyes:

offoff

és respect Bogárkáim :)

espanyol 09-27-2006 21:53

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 32911)
Serg, ha ennyire jól értesült vagy talikon elhangzottakban.. akkor izéé.. regiztél orit a 4/C-be? :rolleyes:

offoff

és respect Bogárkáim :)

hmm...az fájjjjj :D most reggelig fekszem a röhögéstől :cool:

Gyula 09-27-2006 22:09

Igen voltak felbujtók, mint a 4/C-csoportra is.

Kié lett végülis a 4/C-ben az 1-es sorszám?

wand 09-27-2006 22:40

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32907)
ha valaki kiváncsi a részletekre elmesélem nagyon szivesen

Persze engem minden érdekel :D :D

wand 09-27-2006 22:44

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 32911)
regiztél orit a 4/C-be? :rolleyes:

Deni nézd meg a ponlistát.. de ha nem találod tuti álnéven van :D

Serg 09-27-2006 23:20

Birom ezt a sok humoros embert pláne hogy nagyrészüknek semmi köze a Bogaras klánhoz illetve azért mert ők most klántagok akkor már haj de sokat tettek érte?Pl:Denikém csillagom hol voltál te eddig?Évek óta megy itt a harc és most hogy vége, te is bekapcsolódtál a történésekbe és velem gunyolódsz,pedig a mult történéseire halvány rálátásod sincs!

Deni 09-28-2006 05:45

Quote:

Originally Posted by wand (Post 32919)
Deni nézd meg a ponlistát.. de ha nem találod tuti álnéven van :D

wand.. nem tudom feltűnt-e neked.. én nem vagyok abban a csopiban.. szóval nagyon benézhettél vmit abban a pontlistában :D

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32920)
Birom ezt a sok humoros embert pláne hogy nagyrészüknek semmi köze a Bogaras klánhoz illetve azért mert ők most klántagok akkor már haj de sokat tettek érte?Pl:Denikém csillagom hol voltál te eddig?Évek óta megy itt a harc és most hogy vége, te is bekapcsolódtál a történésekbe és velem gunyolódsz,pedig a mult történéseire halvány rálátásod sincs!

Serg, ez a 4/C egy olyan dolog volt, amit nem hagyhattam ki, ha lettél volna talin sztem Te is megértenéd :rolleyes: Viszont ebbe a nagy kimikormitcsinált10éve dologba nem mentem eddig sem bele (és ezután sem fogok), mert sok közöm nincs hozzá. Mikor beléptem a klánba akkor elfogadtam, hogy van egy Serg is a háttérben, de nem nagyon érdekelt, hogy ki vagy, mert úgy voltam a nagyok dolga. Nem aszerint ítéllek meg, hogy mit tettél 2éve vagy 1éve. Az engem nem érdekel. Csak az, hogy MOST mit csinálsz, mivel engem ez MOST érint. Mégsem csinálom a sárdobálást. Mert nincs értelme.
Azt viszont engedd meg nekem, hogy a klántársaim mellett kiálljak a végsőkig, és bennük hadd bízzak jobban, mint Benned.. bár lehet ez is azért van, mert én olyan kis tudatlan vagyok, mint ahogy azt Te gondolod :rolleyes:

Arwyl szelleme 09-28-2006 06:12

Mit kell ezen rágódni!? Nem kell itt belemenni a régi dolgokba. A tény egyszerű: Serg felrúgta a békét és beverte az egyik orinkat.

Szóval Serg belevihetsz te itt a nagyképűségtől kezdve a 3 évvel ezelőtti elsőségeden át mindent a MOSTani tény az tény marad. Gerinctelen voltál és kész!

Serg 09-28-2006 07:42

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 32923)
Mit kell ezen rágódni!? Nem kell itt belemenni a régi dolgokba. A tény egyszerű: Serg felrúgta a békét és beverte az egyik orinkat.

Szóval Serg belevihetsz te itt a nagyképűségtől kezdve a 3 évvel ezelőtti elsőségeden át mindent a MOSTani tény az tény marad. Gerinctelen voltál és kész!

A gerinctelen te vagy komám mert olyanért kértetek pénzt amit én már réges régen kifizettem,talán gondolkozz csak el ezen!Bár ha sokszor mondogatod ezeket a dolgokat talán elhiszed te is!De azért megkérdezném kettőnk közül ki kért pénzt a másiktól?

Serg 09-28-2006 07:44

Deni!Én nem azt állítottam hogy tudatlan vagy,hanem azt hogy ezekről a dolgokról nem tudsz,a kettő közt szerintem jelentős különbség van!

Alba 09-28-2006 08:01

Hat ez marha jo.

Olyna nyiltan beszeltek itt jksz rol hogy csak na.Ha en lennek a moderator kivagnek mindenkit.
Kiirja az egyik hogy tamogatast ker hogy beverhessen egy masik klant.Ez szerintem alapbol jksz.

Deni 09-28-2006 08:08

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 32930)
Hat ez marha jo.

Olyna nyiltan beszeltek itt jksz rol hogy csak na.Ha en lennek a moderator kivagnek mindenkit.
Kiirja az egyik hogy tamogatast ker hogy beverhessen egy masik klant.Ez szerintem alapbol jksz.

Alba, ilyen nem volt, olvasd el még egyszer :p

Serg, nem úgy értettem.. hanem, hogy így ebben a témában tudatlan :rolleyes:

én arra kérek mindenkit, hogy hagyjátok már abba.. nem hinném, hogy ezt így és itt kellene megbeszélni.. http://www.ngoht.hu/images/smiles/motz2.gif

Serg 09-28-2006 08:24

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 32930)
Hat ez marha jo.

Hol olvastad ezt a részét?Felfedezésről volt szó egyébként is és nem köttetet meg az üzlet illetve amit gondoltam hogy jár elvettem erővel semmiféle jksz nem volt itt!Ha lett volna nem lenne ez a perpatvar!

Serg 09-28-2006 08:27

Ha abbahagyjuk min fog szórakozni a nép?A cirkuszt én már biztosítottam most osszatok kenyeret!:D

-Fegya- 09-28-2006 08:32

Én a 4C-ből semmit sem értek. :(

Többen felvetették, hogy ezt inkább az én topicomba kéne folytatni. ( http://forum.queosia.com/showthread.php?t=368 )

Nekem semmi kifogásom ellene, amig Ati engedi.

Remedy 09-28-2006 10:21

vagy szerintem a vicces beszolasok a hoditoban topicba is beleferne :)

Ati 09-28-2006 10:23

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 32935)
Én a 4C-ből semmit sem értek. :(

Többen felvetették, hogy ezt inkább az én topicomba kéne folytatni. ( http://forum.queosia.com/showthread.php?t=368 )

Nekem semmi kifogásom ellene, amig Ati engedi.

Az "Általános beszélgetések" témába nem nagyon szólok bele, csak a megbeszéléseknél vagyok allergiás az offtopicolásra. :)

monro 09-28-2006 10:28

Én egyetértek Zouval :D
Mulatságosnak tűnik kivülről ez a vita. Az egyik spur a másik meg önérzetes. Ha legközelebb játszani fogok az 1A-ban senkivel nem lesz mnt-m még akkor sem ha ugy gondolja, hogy van! ;)

Jó előre szóltam, mert lehethogy csak évek mulva játszom ujra :D

Serg 09-28-2006 11:05

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32955)
Én egyetértek Zouval :D
Mulatságosnak tűnik kivülről ez a vita. Az egyik spur a másik meg önérzetes. Ha legközelebb játszani fogok az 1A-ban senkivel nem lesz mnt-m még akkor sem ha ugy gondolja, hogy van! ;)

Jó előre szóltam, mert lehethogy csak évek mulva játszom ujra :D

Igen ezt a hozzáállásodat már ismerjük!De amikor te voltál porondon te se fogtad fel viccesen !

All times are GMT +1. The time now is 15:14.